forum.gif
tavs balsojums ir nekorekts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / tavs balsojums ir nekorekts
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.09.08 22:11
 citēt
Sānāca, te nesen, ar admiņiem sarakstīties =
Sūtītājs: Shadow
Adresāts: Alloxa
Datums: 01.09.2008 20:51

Tēma: RE: "..."

www.fotoblog.lv...
tavs balsojums ir nekorekts.
vel jautajumi?

Ir jautjumi, ir: 1. Kāpēc nekorekts? - lūdzu pamatojumu...
2. Kas ir "lohs"?
Ko domā tauta...
P.S. Laikam gan, Alloxa ir lohs, jo NEBAIDĀS banu... un vel daudz ko... :face-wink:
Publicēts: 11.09.08 22:17
 citēt
dzēst varbūt neliktu, bet nu bilde parastā prieks albuminjiem un dr.lv vai tamlidzigiem portaaliem. peec idejas jau tapec ir sadalja patiik/dzeest kur var likt bildes parastaas un tad kam nav slinkums spaidit pogas var balsot ar patik.
Publicēts: 11.09.08 22:17
 citēt
Ja vispirms viens indivīds nobalso par bildi "patīk", bet tad ar bildes īpašnieku sakašķējas, savu "patīk" izdzēš un vietā ieliek "dzēst", tad nav variantu par to, ka balsojums IR nekorekts. :) Tas gan nav par šo konkrēto bildi, bet diskusijas autors ļoti labi zin, par ko es runāju.
Publicēts: 11.09.08 22:31
 citēt
Runāsim, lūdzu pār šo bildi... Jā alvils grib parunāt pār ko citu - lūdzu atver tēmu. :face-kiss:
Publicēts: 11.09.08 22:43
 citēt
Belladonna:Tad par bildi jārunā vai par to, ko esi ierakstījis diskusijas ievaddaļā, Alloxa???
Par bildi izsakās pie bildes, vai tad ne?

Mana iepriekšējā replika bij domāta alvīlam.
Tavas domas par šo tēmu sapratu... paldies.
Publicēts: 11.09.08 23:18
 citēt
nu iisti dzeest likt nevareetu, bet patiik es arii neliktu, es liktu labi
Publicēts: 11.09.08 23:41 labots
 citēt
miller31:nu iisti dzeest likt nevareetu, bet patiik es arii neliktu, es liktu labi

bet ja Alloxam nepatīk bilde, bet garām paiet nevar :) nekas neatliek, kā tik iwlikt Dzēst, varianta Nepatīk nav :D
Publicēts: 11.09.08 23:42 labots
 citēt
miller31:nu iisti dzeest likt nevareetu, bet patiik es arii neliktu, es liktu labi

nav tādas atzīmes "labi"...
no diviem variantiem, kas pastāv, izvēlējos "dzēst (nepatīk)"... gribētos dzirdēt pamatojumu, kāpēc manu balsojumu Shadovs uzskata par nekorektu un līdz ar to, to alvila p. apvinojumu (komentārā), kur ir minēts mans vārds pār NORMĀLU padarīšanu.
Publicēts: 12.09.08 00:04
 citēt
:D :D :D
interesanti, vai līdzīgu annir ir saņemis ???
www.fotoblog.lv...
vienlīdzībai vajadzētu būt :D
:D... nu ja , pats esmu vainīgs, neesu anniru nolamājis :)

Neredzu nekā apvainojoša, katram ir savas domas un citas iespējas naf PATĪK vai DZĒST... bet uzreiz lamāties ir nekorekti. Pavisam cits, ja tiek aizskarts ar komentu modelis, vai fotogrāfs... tad der dot saprast rakstītājam, kas īsti viņš ir.
Publicēts: 12.09.08 00:17
 citēt
Vasarā biju pārsvarā aizņemts lai sekot fotoblog notikumiem, bet skatos te nekas nav mainījies :) . A poga Vienaldzīgi laikam būtu laba dažiem. :)
Publicēts: 12.09.08 00:42
 citēt
Alloha, tikai gribu pateikt, ka cilveki, kas publice personigu saraksti, loti daudz zaudee manaas aciis.

bet par teemu runajot, FAQ teksts.

Tagad nedaudz par vērtēšanas skalu fotOgalerijas bildēm:
1 - es uzskatu, ka šo bildi jādzēš ārā ASAP!!!
2 - pavisam slikti :(
3 - hmm, ne šis, ne tas. Kaut kā vienalga ...
4 - laba! saprotu un piekrītu :)
5 - IR! Der! Yeah! :)

Kaa zinam, dzest ir 111. tatad shii bide ir jadzesh ASAP. ipashi nevertejot jaatzist, ka ir sliktakas bildes, tad kapec tam nav tava dzest?

nesanemot paskaidrojumus vien pieprasijumus, verdikts ir vienkarsh: alloha, atslabsti, izlasi noteikumus un neuzprasies ;)
Publicēts: 12.09.08 00:54
 citēt
Shadow:.... cilveki, kas publice personigu saraksti, loti daudz zaudee manaas aciis.

Par šādām lietām vispār vaig sekot V.Putina vārdiem "Mochitj v sortire" :)
Publicēts: 12.09.08 01:36
 citēt
Balsoshana sheit neveicina progresu vai fotograafu izaugsmi bet tikai apmierina godkaari,jo vairums autoru peld pa straumi atbilstoshi anoniimu veerteetaaju prasiibaam un kljuust par bezpersoniigiem punktu vaaceejiem bez nekaadas pashizpausmes veelmes.To var labi redzeet peec dazhu TOP-aa sabalsoto autoru darbiibas,kad patiesham interesanti darbi,kurus videejais skatiitaajs nesaprot,tiek izdzeesti,jo nav savaakts pietiekami daudz punktu,bet saldi lipiigie,plasha pieprasiijuma viduveejie darbinji paliek..
Publicēts: 12.09.08 03:19
 citēt
Shadow:Alloha, tikai gribu pateikt, ka cilveki, kas publice personigu saraksti, loti daudz zaudee manaas aciis.

bet par teemu runajot, FAQ teksts.

Tagad nedaudz par vērtēšanas skalu fotOgalerijas bildēm:
1 - es uzskatu, ka šo bildi jādzēš ārā ASAP!!!
2 - pavisam slikti :(
3 - hmm, ne šis, ne tas. Kaut kā vienalga ...
4 - laba! saprotu un piekrītu :)
5 - IR! Der! Yeah! :)

Kaa zinam, dzest ir 111. tatad shii bide ir jadzesh ASAP. ipashi nevertejot jaatzist, ka ir sliktakas bildes, tad kapec tam nav tava dzest?

nesanemot paskaidrojumus vien pieprasijumus, verdikts ir vienkarsh: alloha, atslabsti, izlasi noteikumus un neuzprasies ;)

alloha, atslabstot lasa noteikumus: "balsojums: 5 1 3 nozīmēs: "es domāju, ka šī bilde nav cienīga atrasties fotOgalerijā, tā ir jāizdzēš, jo izpildījums pilnīgi un galīgi nav pieņemams"... nu un kur te ir par 111
Varu pamatot, kā bilde ir pelnīti saņiemusi manus dzēst un atzīme būs zemāka par 5 1 3...

Tagad pār "ka ir sliktakas bildes, tad kapec tam nav tava dzest" - jūs paši(noteikumu sacerētāji) vainīgi pie tādas liets būšanAS... dzēst balsot var tikai vienu reizi dienā!!!??? ā s-bilžu katru dienu publicē gana daudz...
Un kurš no mums uzprasās... - бабушка надвое сказала. :face-grin: Draudēt Alloxa(m) ir tik pat bezcerīgi, kā mēgināt izvarot tanku - uzspridzināt var, bet izvarot neizdosies. :face-wink: :face-grin:
P.S. Kas ir "lohs"? pagaidām neesam noskaidrojuši...
Publicēts: 12.09.08 03:46
 citēt
Jā aizmirsu pār "kas publice personigu saraksti, loti daudz zaudee manaas aciis" - cik man ir zināms, visas "personigās" vēstules ir admiņiem redzamas, vai Alloxa maldās? Bet tas man nav pamatojums k/k zaudejumam manām acīm, jo vēstules rakstu ļoti reti un nekā slepena tajos nav :face-wink:
Publicēts: 12.09.08 07:55
 citēt
Lieli onkas, bet kā bērni:D Tipa:"ak tev mans jaunais, zilais spainītis nepatīk?"/gāž ar lāpstiņu/ "Mammai pateikšu!!!!"/met smiltis acīs/...utt... Nu tas arī ir LOHS :P
Publicēts: 12.09.08 08:50
 citēt
Karlis70:Lieli onkas, bet kā bērni:D Tipa:"ak tev mans jaunais, zilais spainītis nepatīk?"/gāž ar lāpstiņu/ "Mammai pateikšu!!!!"/met smiltis acīs/...utt... Nu tas arī ir LOHS :P
vTrāpīgi! :D
Publicēts: 12.09.08 09:25
 citēt

Maksājiet man algu,lielu algu, un es likšu dzēst sū bildēm. Par velti es netaisos strādāt par bildredaktoru. Un vel viena patiesība kāpēc pat to jāmaksā liela alga.
Jo vairāk skaties uz sū bildēm jo Tavas bildes paliek sliktākas!
Publicēts: 12.09.08 09:25
 citēt
Karlis70:Lieli onkas, bet kā bērni:D Tipa:"ak tev mans jaunais, zilais spainītis nepatīk?"/gāž ar lāpstiņu/ "Mammai pateikšu!!!!"/met smiltis acīs/...utt... Nu tas arī ir LOHS :P

5.5.5. trīs reizes!!!!
Publicēts: 12.09.08 09:28 labots
 citēt
Piekrītu Karlis70 :D
Bet par konkrēto bildi, nu nav viņa slikta lai viņai ieliktu dzēst, bet nu tās manas domas. Vienīgi es nesaprotu Alloxa gājienu, jo es tādai bildei kura man šķiet vienaldzīga paietu garām, rodas aizdomas, ka bildes autoram ar atzīmes licēju ir pers. nesaskaņas.

vispār bērnudārzs :D
Publicēts: 12.09.08 09:32
 citēt
entuziasts:Balsoshana sheit neveicina progresu vai fotograafu izaugsmi bet tikai apmierina godkaari,jo vairums autoru peld pa straumi atbilstoshi anoniimu veerteetaaju prasiibaam un kljuust par bezpersoniigiem punktu vaaceejiem bez nekaadas pashizpausmes veelmes.To var labi redzeet peec dazhu TOP-aa sabalsoto autoru darbiibas,kad patiesham interesanti darbi,kurus videejais skatiitaajs nesaprot,tiek izdzeesti,jo nav savaakts pietiekami daudz punktu,bet saldi lipiigie,plasha pieprasiijuma viduveejie darbinji paliek..

??? tikai par pirmajiem trim vārdiem???
kurā saitā balsošana veicina izaugsmi :D:D:D
bet par to ( atbilstoshi anoniimu veerteetaaju prasiibaam ) ir pareizi teikts- katrā VIDĒ ir savas īpatnības, un tie, kas precīzi izmanto šīs īpatnības- KĀ ZIVS ŪDENI!!!
Publicēts: 12.09.08 10:00 labots
 citēt
Annir:Vispirms - Haidukam, kad reiz mans vārds te tika valkāts - TAA bilde IR briesmīga un es akli nelieku autoritātēm, kas pie visa Tu man arī neesi, patiik - neatkarīgi no tā, kā vērtē tusētgribētāji un pārējie. Tu zini - ja man ir viedoklis - neatkāpšos un aizstāvēšu, arī pamatošu. Un Tu labi zini, ka tas nav pašmērķīgi - ir lietas, kas Tev sanāk, un esmu devis Tavām bildēm arī labus vērtējumus.

... bet annir- savā rakstītajā tieši to es arī UZSVERU, ka tās ir tavas tiešibas, un neredzu nekādu vajadzību atbildēt ar rupību :)
BET!!! (slavenais Godmaņpapa bet ar visu pacelto pirkstu!!!) ja raksti "Tu zini - ja man ir viedoklis", tad lūdzu paskaidro vārdus "tusētgribētāji" ... es to lasu tā- gribi tikt pirtiņā- balso... ja tu tā esi domājis, tad esi ļoti zemisks radījums!!! Bet , lai izlabotu varbūt šādu pārpratumu, gaidu paskaidrojumu.

Bet par to bildi- TĀ BILDE IR PASAKAINA!!! Un METRAPOLE tajā ir VELNIŠĶIGI SKAISTA!!!
Publicēts: 12.09.08 10:13
 citēt
Metrapole ir velnišķigi skaista ne tajā vien bildē. :)
Publicēts: 12.09.08 10:15 labots
 citēt
Annir:man patīk iet pirtī plikam, un pac zini kā tas ir ar to mērīšanos

Interesanti, ko Annir bija domājis ar šo te... :D :D :D
Publicēts: 12.09.08 10:31 labots
 citēt
Es jau neko, tikai uzjautrinos par tekstiem (kuros saskatāma jautrība, reti jau te tādi gadās...). Nekā personiska (tiešām!).

p.s. Es nedzēsīšos ārā. ;)
Publicēts: 12.09.08 10:35
 citēt
Atsevišķos gadījumos komentārs "dzēst" acīmredzami parāda, ka vērtētājs īpaši un dikti "mīl" autoru!......un neko vairāk!
Publicēts: 12.09.08 11:06
 citēt
Annir, ewww ... a pie kura pulcinja es piederu?;-)))
Publicēts: 12.09.08 11:15
 citēt
Annir, ai - mani vienkarshi zinjkare moka ... tu teici, ka esi pamaniijis pulcinjus - taapec ar jautaaju vai es ar pie kaada piederos ;-))))
Njaaa ... es ar savu indiviidismu, izraadaas, vakar vienu koleegji esmu novedusi liidz asaraam (es gan arii vinjas deelj kaa 3jos pamodos taa vairs nevareeju aizmigt - tik es neraudaaju, bet pardomaaju situaaciju - kaapec taa radies un ko dariit turpmaak) ;-)) Vakar mans indiviidisms labi izceelaas ;-)))

Un tomeer - nu pieslien mani pie kaada pulcinja ;-))))
Publicēts: 12.09.08 11:23
 citēt
Annir, phe - pilniigi garaam!!!! es aizsvilstot (nopietni) ljooooooti reti un taada luuk reize vakar bija darbaa (iepreiksheejaa bijja kaadu pusgadu atpakaljam - pie darba ko daru - izcili reti!). Taa ka domaa citu!;-p;-) Mani sherpie teksti, kas diemzheel taa lasaas mani nepaziistamiem cilveekiem, parasti tiek rakstiit omuliiga smaida pavadiibaa;-) Es vispar dziivi uztveru kaa speeli un meegjinu dziivot bez probleemaam ;-)

A par pulcinjiem - es domaaju, lai nosauc vadoni (niku) un pavadonjus (nikus) :-)
Publicēts: 12.09.08 11:38
 citēt
tadas kaa piedavata bilde te ir 90% un ir ari sliktakas.
ja paskatas foto izstades, foto albumos, tad tur redzemas bildes, nu vismaz dala, fotobloga nedabutu neko:)
Publicēts: 12.09.08 12:07
 citēt
Annir:BET! Haiduk, davai bez muļķa mētāšanas. neesmu te pirmo dienu, lai sen nebūtu pamanītas noteiktu grupu, noteiktu personu savstarpējās simpātijas un "patīk/555" sinerģija. Un es balsoju pozitīvi arī tad, ja negribu tikt pirtiņā, tā te vispār ņepričom, lai arī man pieder slavenie vārdi "pirtī nomazgātais nesasmērējams"... Nu lāb - saprtu, gribi te papromotēt savu pirtiņu, ok. Ne jau Tavu "skaisto" bilzū dēļ es neeju - man netīk alkohols, netīk iereibuši cilvēki un mēģinājumi kopīgi nodarboties ar intīmām lietām (kas man ir fotografēšana). Turklāt man ir necila fototehnika un man patīk iet pirtī plikam, un pac zini kā tas ir ar to mērīšanos :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

ps - davai - modeles neapspriezham, ne??? Palikshu pie uzskata, ka tā ir viena no Tavām visu laiku sliktākajām bildēm.

un atkal tu runā nebijis, bet kā ZINOŠAIS .... Pie manis ir fotosaiets ar pirtiņu (visos plenēros prakstiski ir tā!!!), un nevis izdzeršanās, bet pamatfotografēšana notiek divas telpās 1:1 modele ar fotogrāfu... Sādi parasti tiek pie titula- ZINOŠAIS D....
Publicēts: 12.09.08 15:30
 citēt
Pusstundu veltiju spama lasīšanai :face-sad: - kā jebkura tēma šeit aizgaja uz bla, bla, bla (visur citās saitēs admiņi spamu neatļauj, ciena lietotāju laiku)
Visiem kas pieminēja bernudārzu - vai ne mēs paši šo bernudārzu veidojam...
sākot ar noteikumiem - balsot uz "viduvēji" iespējas nav, kautgan 90% bildes tieši tā varētu novērtēt...
jeb kura tēma novirzas uz personu apspriešanu (birku izsvēršana), publiskiem apvinojumiem vai attiecību noskaidrošanu - spams...
balsošanā "labdienojas" "prostitūcij" tu man labu "baudu" - es tev...
izkiert komentārus, kur runa iet pār bildi - liels retums...
pasaulē pazīstmi fotogrāfi, tādi kā haydar, no kuriem varētu mācīties, izdzēš savas bildes deļ nekorekta iesaceja komemtāra - admiņiem po...
pelēkiem "masturarbaiteriem" ir dota zaļa gaisma - (bilžu skaits nevis to vērtība ir galvenā nozīme, kura noteic reitingu) - skatiet top fotografu reitingu bildes. Rezultātā - fotografi ar k/k sākotnejām dotībām (kaut vai tas pat alvils) sāk dzīties pēc reitinga, izvēlējoties "vieglāko" ceļu (masturbaiterēt), nevis atīstīt savas spējas vai, otrs variants - parādīties šeit retāk un retāk un beigās aizbēgt no šeienas vispār prom.

Domāju tagad, palika nedaudz skaidrāks mans "kārš" ar "masturbairērēšanu", kuru esmu zaudējis, jo administrācij nebija manā pusē - ne mērķu sagadīšanās rezultātā (в результате не совпадения целей).

Novēlējums, visiem, atrast kopēju valodu ar savu sirdsapziņu.
:face-kiss: Alloxa :face-kiss:
Publicēts: 12.09.08 16:50
 citēt
eu, veči, ar ko jūs nodarbojaties ikdienā? es ar laikam tādu darbu gribētu, kur augām dienām var tufti fotoblogā dzīt :D:D:D
Publicēts: 12.09.08 16:56
 citēt
Šī topika jau pirmais posts ir bla bla bla. Imho galvenais autora message ir:
"Alloxa NEBAIDĀS banu..." par ko te vēl diskutēt? Vienīgi palielities kas no kā vēl nebaidās?
Es piemēram nebaidos no tramvajiem..
Publicēts: 12.09.08 21:09
 citēt
Eliks:Šī topika jau pirmais posts ir bla bla bla. Imho galvenais autora message ir:
"Alloxa NEBAIDĀS banu..." par ko te vēl diskutēt? Vienīgi palielities kas no kā vēl nebaidās?
Es piemēram nebaidos no tramvajiem..

Velreiz apliecinjos, kā admiņi ne tikai atbalst bezpriekšmetisku demagogisku spamu, bet paši to labprāt "ražo". Izravj no konteksta vārdus, kam varētu piesieties un dod vaļā - piekar birkas un sāk apspriest personālās īpašibas. Nu ko var panākt, šādi oponējot - neko labu, izņemot appusīgu naidu.
Izlasi, velreiz, manis teikto - vārbūt, no pirmās reizes nedognal, par ko iet runa. :face-wink:
Publicēts: 12.09.08 23:08
 citēt
shambala:eu, veči, ar ko jūs nodarbojaties ikdienā? es ar laikam tādu darbu gribētu, kur augām dienām var tufti fotoblogā dzīt :D:D:D

:) jaunībā mācījāmies, lai vecumā var gurķi laist :)
Publicēts: 13.09.08 22:38 labots
 citēt
Alloxa, nedognal gan... visvairaak nedognal 2. jautaajumu "kas ir lohs?" no kura konteksta tas ir izrauts?
Publicēts: 13.09.08 23:12
 citēt
ljoti pozitiiva diskusija :)
Publicēts: 14.09.08 00:25
 citēt
Eliks:Alloxa, nedognal gan... visvairaak nedognal 2. jautaajumu "kas ir lohs?" no kura konteksta tas ir izrauts?

Zem tās bilde alvils savu komentu, kur bij minēts "lohs", jau ir izdzēsis (vārbūt, izpildija admiņu prātīgu padomu). "Дорога ложка к обеду"
Paldies... (хороший ход конём).

alksnis:ljoti pozitiiva diskusija :)

un pamācoša :face-wink:
Publicēts: 14.09.08 00:30
 citēt
Alloxa:(vārbūt, izpildija admiņu prātīgu padomu)

par vārdiem atbildi?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas