forum.gif
Spēle
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Spēle
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.08 13:07
 citēt
vienam nikons, vienam canons, vienam ziepis, vienam filma...
Publicēts: 12.09.08 13:09
 citēt
gprs ir datu paarraide. gps-globaalaas pozicioneeshanas sisteema
Publicēts: 12.09.08 15:05
 citēt
Sākuma pietiktu, ja tiktu izvēlēta viena konkrēta vieta Latvijā/Rīgā/kaut kur provincē - iela, pagalms, bet katrā ziņā ne pārāk plaša teritorija un katrs dalībnieks uztaisa un publicē vienu bildi no šīs vietas. Būtu interesanti salīdzināt, ko katrs spējis saskatīt un nofiksēt.
Publicēts: 12.09.08 15:09
 citēt
Es tik nesaprotu, kā tās bildes tiek atstātas "pie kartes". Tipa atstāj atmiņas karti? CF vai SD? Un kurš šim pasākumam noziedos šo karti? :)
Publicēts: 12.09.08 15:19
 citēt
a manam fotoaparātam ir CF. ir jau arī viens vecs Kodak ziepis ar SD, bet ar to nav jēgas kaut kādus dabas skatus bildēt... tad es šai spēlē dalību neņemšu. bet tie, kam ir SD (piem., nikon D40x :)), lai jums veicas! ;)
Publicēts: 12.09.08 15:20
 citēt
Vienlaicīga bildēšana jau tiek noformēta kā pirtis - vai otrādi. Protams, ka katrs savā laikā, tikai kaut kāds periods jānosaka - 2 nedēļas ... mēnesis utt.

Belladonna:

Laba doma, tikai ne vienlaicīgi, jo tad atmosfēra tomēr tiek traucēta ar visur esošajiem fotogrāfiem...:)
Publicēts: 12.09.08 17:09
 citēt
didam:
3. ievieto reportāžu fotoblogā kur viņu ierauga Jānis un ar grib sabildēt tiltu raksta pēterim vēstuli lai viņš iedo karti un precīzo slēpņa atrašanās vietu.

Karte takš paslēpta zem tilta! Vai arī šeit ir runa par ģeogrāfisko karti? Ja jā tad ir baigi samudžināts skaidrojums... Sava karte, slēpņa karte, ģeogrāfiskā karte... Karoče nesapratu, bet koncepts kā tāds ir labs. Jāpadomā!
Publicēts: 13.09.08 23:37
 citēt
man jau daudzakus gadus apakalja bija ideja .... savaacamies intesantu barinjsh un sadalam katram savu interseejoshos objektu ... un katrs savu objektu fotografe 4x gadaa ... n gadus ..... un tad cep augshaa g ramatu ;-) (idejas tiesiibas manas!!!!! nespert!!!)
Publicēts: 13.09.08 23:51 labots
 citēt
esmu taadaa piedaliijies - safocheeti objekti pa pilseeti, un lidzi pilseetas karte ar ieziimeetaam vietaam, kur shie objekti atrodas apmeeram, ir paaris komandas, kas meklee un paarfochee shiis vietas, rezultaataa uzvar tas, kas pirmais safochee visus objektus, kaa pieraadijums tam, ka tas ir izdariits - jauzraada bildes.
Publicēts: 14.09.08 12:41
 citēt
nuuu - taada veida "tusinjaa" es nesen kaa piedaliijos, mekleejot pa visu Kurzemi safocheetos objektus;-)
Publicēts: 14.09.08 13:00
 citēt
man patika
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):