forum.gif
Lidojošie ķermeņi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lidojošie ķermeņi.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.08 13:25
 citēt
Man ir jautājums par to, kā var sadarīt tādas bildes kā uz jaunā "GEO" numura vāka? Tur, kur sieviete "lidinās" gaisā. Kā tur šitais joks tiek bildēts?
Publicēts: 12.09.08 13:26
 citēt
Moš ir links?
Publicēts: 12.09.08 13:32
 citēt
Bindem bija bildes ar lidojošiem cilvēkiem.

reku viens kadrs arii meginaajis atdarinaat

klab.lv...
Publicēts: 12.09.08 13:44 labots
 citēt
Heh, sasmējos par to kā ar to riteni bilde ir sadarīta - tiešām labāk būtu neatklājuši :D

Bet bilde par kuru es runāju ir šeit aplūkojama: content7-foto.inbox.lv...

Kā tur viņi to tā dabīgi sadara - nu vai piekabina ar striķiem, vai citādi kaut kā - jo tak mati un svārki tā brīvi krīt lejā. Bet, ja ar striķiem, tad taču nevarētu tik saspringti noturēt visu ķermeni, lai viņš izskatītos kā guļošs. Piedevām, tā ēna kā tur lejā tiek pēc tam piedarīta?
Publicēts: 12.09.08 13:46
 citēt
zo:Bindem bija bildes ar lidojošiem cilvēkiem.

reku viens kadrs arii meginaajis atdarinaat

http://klab.lv/users/cu/117198.html

psg primiīvi, bet nebiju aizdomājies tik tālu...
Publicēts: 12.09.08 13:49
 citēt
zandymama:Heh, sasmējos par to kā ar to riteni bilde ir sadarīta - tiešām labāk būtu neatklājuši :D

Bet bilde par kuru es runāju ir šeit aplūkojama: content7-foto.inbox.lv...

Kā tur viņi to tā dabīgi sadara - nu vai piekabina ar striķiem, vai citādi kaut kā - jo tak mati un svārki tā brīvi krīt lejā. Bet, ja ar striķiem, tad taču nevarētu tik saspringti noturēt visu ķermeni, lai viņš izskatītos kā guļošs. Piedevām, tā ēna kā tur lejā tiek pēc tam piedarīta?

Es dotu 85% ka tas ir montēts...
Publicēts: 12.09.08 13:55
 citēt
Nu labi, bet kādā veidā? Kas tur tieši ir samontēts un tā?
Publicēts: 12.09.08 14:01
 citēt
Nu uz tik viendabīga fona var ar CS elementāri tabureti izgriezt ārā, ka ne pamanīt...parasītu labi ja 5 min...:D
Publicēts: 12.09.08 14:10
 citēt
nu zem muguras tai meitenei nemaz tā kleita tā neplīvo un arī papēdis viņai tāds aizdomīgi kantains, domāju, ka šī bilde ir līdzīgi taisīta.
Publicēts: 12.09.08 14:13
 citēt
Tātad taburete, jūs sakiet... Hmm, un ēnu pēc tam piezīmē klāt, ja?
Publicēts: 12.09.08 14:13
 citēt
Es minu, ka nobildēta ainava, pēc tam studijā/lokācijas vietā uz taisnas taburetes guļot nobildēta, izgriezta ārā, pielikta ainavas bildei un ēna vai nu piekrāsota vai atsevišķi nobildēta uz balta, un attiecīgi apstrādājot, pielikta bildē.
Publicēts: 12.09.08 14:14
 citēt
zandymama:Nu labi, bet kādā veidā? Kas tur tieši ir samontēts un tā?

Tā tuksneša bilde manuprāt neabilst īstajām ēnam... saule nav tieši virs meitenes, jo tad tik labi neizceltos zemes faktūra...
Publicēts: 12.09.08 14:15
 citēt
zandymama:Tātad taburete, jūs sakiet... Hmm, un ēnu pēc tam piezīmē klāt, ja?

tādu ēnu es arī mācētu uzzīmēt, kaut āri tolkam zīmēt nemāku... :D
Publicēts: 12.09.08 14:19
 citēt
Heh, nu jā, tik daudz jau es saprotu, ka meitene nav bilēta redzamajā tuksneša vietā. Bet nu jā...tātad lai paliek taburetes, ar roku piezīmēta ēna.
Publicēts: 12.09.08 14:31
 citēt
Nothing impossible - just... Real-life levitation... :D :D :D
Publicēts: 12.09.08 15:12
 citēt
Es savā amatiera prātiņā tikai to vien izdomāju, kā šaurs sols un daļēji piezīmētas ēnas.:))
Publicēts: 12.09.08 15:24
 citēt
dunduki :face-grin: - neko nezīmē - kamera uz statīva un kadri vairāki (katrā atbalsta mantas (taburetes) ir citā vietā) - nodzēš kadros tās vietas kur atbalsti redzami un nodzēstās vietas nodublējās ar apakšējiem kadriem kuriem atbalsti ir citur

tas pats princips kas manai profilbildei kur viens un tas pats tips sēz 3x ap vienu galdu

montāža zem 5min.
Publicēts: 12.09.08 15:41
 citēt
Fotošopā ne to vien var izdarīt.. ja jau ir cilvēks, kas paintā reālu gleznu uzzīmējis, tad šitais ir spļāviens jūrā.
Publicēts: 12.09.08 16:24
 citēt
Hmm, Maris un ēnu kā?

Mandalay, kādu gleznu?
Publicēts: 12.09.08 16:36 labots
 citēt
zandymama:Hmm, Maris un ēnu kā?

Mandalay, kādu gleznu?

1. nu, bet taapat kaa tanti. tur tak nekas nemainaas.

2. www.youtube.com...
Publicēts: 12.09.08 17:37
 citēt
ne tikai taapat, bet pat reizee ar tanti - eena sanaak taada kaa tai jaabut un nekas nav jaamontee un jaaziimee
Publicēts: 12.09.08 17:43
 citēt
Ufff, šitā uzdarīt to Monu Lizu...neticu, ka 2 ar pus stundu laikā ko tādu var uzdarīt... vismaz nezinu cik reizes tas būtu pirms tam jādara.
Publicēts: 12.09.08 22:13 labots
 citēt
..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):