Un kurš gan pēc šitāda gājiena kādai bildei ieliks "Dzēst" ???
nav gluži tā, ka tā diskusija un satraukums ir viena "dzēst" dēļ. tur ir dziļāka un garāka vēsture, nekā izskatās (un nekā linkotajā topikā to cenšas pasniegt pats Alloxa).
alvils:nav gluži tā, ka tā diskusija un satraukums ir viena "dzēst" dēļ. tur ir dziļāka un garāka vēsture, nekā izskatās (un nekā linkotajā topikā to cenšas pasniegt pats Alloxa).
Protams, ka vēsture tur ir daudz garāka un man nezināma. Es spriežu tikai pēc izlasītā
nu jā. promaucēt kritiskāku attieksmi pret savām bildēm laikam nenopietni. man personāli tāds fīlings, ka pārlieku biezā kārtā saražotas makro bildes par mušu un citu kukaiņu sadzīvi, dzimumdzīvi un dzīvi vispār.
Mandalay:no otras puses - atveram `fototops` un baudam labus darbus
harald, es Tevi piektdien redzēju pie mākslas muzeja (afišu bildierēji) ap pieciem vakarā. nebūtu es bijis ielas otrā pusē un nokrāvies ar somām, aizietu apsveicināties.
jurissilke:Pedeja laika paliek garlaicigi ! Baz ieksa visu kas pagadas ! Varbut vajadzetu kadu foto skirosanu ! Sed admins un sorte foto var , vai nevar ! Labi saprotu ka macamies viens no otra , bet cik var teret laiku lai samekletu normalu bildi ???? Vecie buki parmetusies uz forumu , nmaz nelur kas notiek foto albuma ! Tads barins kautko palur , pokomente un vis ! Parejais notiek aizkulises ! Ienakusie doma tikai ko paradit , bet kopuma zaudejam foto skaustumu ! Vai Fotoblogam bija tada doma ? Domaju ne ! Seit daudz bija runats par pogam ! Laikam tas ir vajadzigs !
Pilnigi 100%0 piekriitu, ka baaz iekshaa visu kas pagadaas...no visaam lapaam ko zinu shai man liekas ir viszemaakaa bilzu kvalitaate...
Mono, vai tu esi drošs, ka uzliekot ierobežojumus tu būsi starp tiem, kam ir ATĻAUTS likt savas bildes?
Es kā admins neesmu fotokritiķis un ne man spriest, vai tā vai šitā fotogrāfija ir cienīga saukties par mākslu vai nē? "Citos saitos" admini sevi par tādiem uzskata un tāpēc vieglu sirdi bano "jaunpienācējus", "Pokemonus", "pacientus"... lai.. Tie ir viņu saiti un viņu pašrealizācijas sapņi. Kas no tā sanāk, lai spriež lietotāji - man personīgi nepatīk! Runa gan iet par "citiem" Latvijas saitiem.
Salīdzināt ar photsite.ru savukārt nav īsti korekti, jo tur jau fotogrāfiju līmenis nav atkarīgs no tā, ka ir salikti ierobežojumi, bet gan no MĒROGA!! Tur tusē visu bijušo PSRS valstu (krieviski saprotošo) fotogrāfi.
Fotoblog.lv lieliski atspoguļo Latvijas latviski runājošo fotogrāfu vidējo līmeni. Un šeit katrs latvietis, kas jūtās fotogrāfs var salīdzināt sevi - savas prasmes fotomākslā ar VIDĒJO LATVIJAS līmeni.
Ko Jūs piesienaties adminiem? Itkā mēs nosakam kā latviešiem fotografēt! Da te ir izdarīts viss, lai vilki ir paēduši (fototops) un kazas dzīvas - pārējās 6000 bildes mēnesī galerijā. Tie kas meklē visādus tur īpašo vajadzību / statusu / piederību biedrības un klubus - sorry, fotoblog.lv tas nav
ArmandsK:jurissilke, ir iespēja neskatīties jaunpienācēju bildes. Ir tāda fīča , kā galerijas apskate pēc lietotāju līmeņa (nebiju agrāk pamanījis)
beginer, advanced, pro
wotwot šeit jau sākas šķirošana un tas ka vecie tikai pieturās pie savām vērtībām un neko jaunu nepieņem un tikai vienā savā transā mauc un kritizē līdz nemaņai ja nav kā pēc šablona un tikai retajam sanāk līdz nemaņai laba bilde kas nu beidzot kādam iepatīkas! manuprāt šāda šķirošana nav vajadzīga! uztaisiit tad vaiga foto lapu tikai pro fotogrā'fetājiem un tā pa rangiem un tad kad esi sliktaakajaa lapaa ticis augstaak tad tev piešķir kodinju un tu tiec tālāk tjipa citā līmenī! kā mario!
ArmandsK:jurissilke, ir iespēja neskatīties jaunpienācēju bildes. Ir tāda fīča , kā galerijas apskate pēc lietotāju līmeņa (nebiju agrāk pamanījis)
beginer, advanced, pro
wotwot šeit jau sākas šķirošana un tas ka vecie tikai pieturās pie savām vērtībām un neko jaunu nepieņem un tikai vienā savā transā mauc un kritizē līdz nemaņai ja nav kā pēc šablona un tikai retajam sanāk līdz nemaņai laba bilde kas nu beidzot kādam iepatīkas! manuprāt šāda šķirošana nav vajadzīga! uztaisiit tad vaiga foto lapu tikai pro fotogrā'fetājiem un tā pa rangiem un tad kad esi sliktaakajaa lapaa ticis augstaak tad tev piešķir kodinju un tu tiec tālāk tjipa citā līmenī! kā mario!
Tās 3 klases savā ziņā bezjēdzīgas. Tak te miljoooons tādu kas to cipariņu maģisko 6 ir dabujuši ar visādām smukbildītēm kur sabildētas bizbizmārītes, 1000ais saulriets no nezcik rakursiem utt utjp. Negribas skatīties populāras fotogrāfijas. Gribas skatīties labas fotogrāfijas. Protams tas LABS/AIS ir subjektīvi. Bet man mosmosmos domu gājiens patīk
Kādam labi šķiet Balčus darbi, kādam patīk Georgs, Cundurs utt. Šeit ir ieviesta tāda lieta kā favorīti - lieliska iespēja izvēlēties un skatīties tikai sev tīkamus autorus.
Vēl tikai vajadzētu opciju nofiltrēt no pārējās masas antifavorītus, tad laime būtu pilnīga
arturso: Negribas skatīties populāras fotogrāfijas. Gribas skatīties labas fotogrāfijas. Protams tas LABS/AIS ir subjektīvi. Bet man mosmosmos domu gājiens patīk
jurissilke: varbūt tu par daudz `sēdi` blogā un par maz dari ko radošu pats. Pamēģini kādu laiciņu te nerādīties un pēc laika iegriezties aplūkot kas jauns. Un skati savu favorītu darbus, ja kopējā masa kaitina
Grūti saprotama tēma Kas notiek- aug un attīstās!!! Jaunie arī aug līdzi , es vairs neaugu (suns vilnu met, tikumu nemet ) jurissilke- esi PATS un viss
pelle:jurissilke: varbūt tu par daudz `sēdi` blogā un par maz dari ko radošu pats. Pamēģini kādu laiciņu te nerādīties un pēc laika iegriezties aplūkot kas jauns. Un skati savu favorītu darbus, ja kopējā masa kaitina
Reka sprega jaunie ! Iesaka vairak darit ! Bet vai Jus uznemsiet baigos apgrizienus un visus noliksiet uz lapstam ? Domaju ka Jums vel daudzkas ir jaiemacas lai varetu novertet tik konkreti ! Kapec te neradities , kas maisu sudus iebazt un neverteju ka gribas ! Verteju tik tos foto kas patik vai ir ceribas redzet uz labaku piegajienu ! Ja kadam nepatik mana klatbutne nav problemu pazust ! Ari agrak ir bijusi gadijumi kad nepamatoti uzbruk ! Seit fotobloga pec idejas esmu jau sen , bet to daudzi varbut nav ieverojusi ! Tas tapec ka Jus gribat tikai savas bildes vertet un but slavinatam ! taka Jusu koments man gar ausim garam !
Stulbums!! Kas jums veciem ir pret jauniem!?? Šķiet jaunākam nav problēmu komunicēt ar vecāku, a vecākam nez kāpēc mūžīgā tieksme vilkt uz kašķi. Tu ieliec diskusiju, tad arī cilvēcīgi uzklausi citu domas. Es tev neuzbrūku un stulbi ja tu manā atbildē ko tādu saskati. Un kas tas par šaurredzīgu viedokli ka visiem tieksme būt slavinātiem??? Var jau būt ka tādi ir, a ne visi, jo nafig man tas vajadzīgs. Man šķiet blogā ne tikai vidusmēra latvieša prasmi fotogrāfēt var redzēt, bet arī ne-prasmi komunicēt, katra vārda galā meklēt kādus neloģiskus zemtekstus. Vispār stulba sajūta, labu gribēdams iesaisties viena tipa diskusijā izsakot savu domu n ieteikumus, a tev pa to brauc virsū cik tu sīks un lecīgs esot.
Ai, nu nekreņķējies tā! Mums veciem pret jums jauniem nav nekā. Varbūt Juris ir druscīt nervozs kungs, jo vecums jau viens nenākot. Bet kam tagad viegli? Un kas Tev, jaunai un smukai, ko satraukāties par onkuļu purpināšanu.
Grūti saprotama tēma Kas notiek- aug un attīstās!!! Jaunie arī aug līdzi , es vairs neaugu (suns vilnu met, tikumu nemet ) jurissilke- esi PATS un viss Cepumiņu!
kurā brīdī jaunpienācējs paliek par "normālu" fotogrāfu[Blogā ieredzētu]?....... vai, lai nodalītos no smukbildīšu, kukaiņu bildētāja statusa pietiek visiem likt 555, piedalīties dažos kopējos tusonos, sakruķīt šopā pāris feisus drupās? nezinu.es cenšos vērot visas bildes pēc kārtas, vienaldzīgi pieeju favorītu lietai.nedalu jaunos un vecos.daži no 'vecajiem ' reizēm izraisa smaidu-ir pabijis tusonos, ir pabijis kursos ir uztaisīti daži "portreti", daži darbi kategorijā "māksla", nu tagad ar pārākuma apziņu šo to pakomentē[pamatā garām], šad tad nobalso, bet patiesībā nevar uztaisīt kaut vienu, kaut vai ciešamu, kaut vai dabas skatu......................... nevajadzētu īpaši gausties, bet piedalīties procesā, cik laiks atļauj
Negatīv, kādēļ tādas robežas? Es bildēju ikdienā- esmu krimināl-fotogrāfs, bet kāpēc man būtu jūs jāapgrūtina ar ikdienas `"šedevriem"..Ja ir ko rādīt-rādu, nav- nerādu! Bet PA VELTI MĀCĪT -nekad nesākšu! Zvaniet-- palīdzēšu.
mans teksts tapa palasot disputa gaitā izskanējušās tēzes-jaunie, vecie, skatāmie, ignorējamie u.t.t.konkretizēt neko negribu, jo ir rūgta pieredze.pirms kāda pusotra gada nācās aiziet no Bloga.tad man bija cits niks, citas bildes, citi teksti.atgriezos pēc mēneša, jaunā veidolā