forum.gif
Kas notiek ar Fotoblogu ?????
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas notiek ar Fotoblogu ?????
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.08 16:43
 citēt
Blogs tieshaam ir taada lieta no kaa laiku pa laikam vajag atiet taalaak.. tas tieshaam naak tikai par labu!
Publicēts: 20.09.08 19:42
 citēt
jurissilke:Tiek parvertetas vertibas skalas ! Salidzinot beigas , sakums liekas naivs u smiekligs ...:face-plain:

:face-wink: tad jau mūsu mērķis ir sasniegts
Publicēts: 20.09.08 20:50
 citēt
Marchello:

Pilnigi 100%0 piekriitu, ka baaz iekshaa visu kas pagadaas...no visaam lapaam ko zinu shai man liekas ir viszemaakaa bilzu kvalitaate...

Marchello, vai tu man nevari iedot kāda cita bloga ar foto novirzienu adresi, es tiešam:face-crying: vairak nevienu nopietnu nezinu , bet neraksti fotosaitu adreses...
Publicēts: 21.09.08 00:10
 citēt
Jonatans:Blogs tieshaam ir taada lieta no kaa laiku pa laikam vajag atiet taalaak.. tas tieshaam naak tikai par labu!

Viedi vārdi!
Dzīve ir tik skaista!
Dzīvē ir tik daudz DARĀMĀ! Ir tik daudz cilvēku, ar kuriem mums nav it kā laika parunāt DZĪVAJĀ!
No virtuālās pasaules tiešām IR VERTS atpūsties:)
Publicēts: 21.09.08 02:41
 citēt
Visu sho meeneshu laikaa kurus pavadiiu gandriiz neesot internetaa vispaar, esmu tieshaam saticis daudz jauku cilveeku, ir mainiijies skats uz dziivi, un arii visa dziive ir mainiijusies!
Seezjot virtuaalaa siljkju mucaa nekaa jauna nedz redzeesi, nedz piedziivosi..
Publicēts: 21.09.08 11:46
 citēt
Internets ir slikti - viennozīmīgi! Es domāju laiks atdot savus PC bāreņu namiem un pārvākties uz laukiem dzīvot...
Publicēts: 21.09.08 12:39
 citēt
Droperidol:
Jonatans:Blogs tieshaam ir taada lieta no kaa laiku pa laikam vajag atiet taalaak.. tas tieshaam naak tikai par labu!

Viedi vārdi!
Dzīve ir tik skaista!
Dzīvē ir tik daudz DARĀMĀ! Ir tik daudz cilvēku, ar kuriem mums nav it kā laika parunāt DZĪVAJĀ!
No virtuālās pasaules tiešām IR VERTS atpūsties:)

Diemžēl maz kurš to saprot:( un ne katrs kas saprot izmēģina:(
Man jau sen šķitis ka daudziem cilvēkiem internets ir kā slimība:(
Publicēts: 21.09.08 12:42
 citēt
Jonatans:Visu sho meeneshu laikaa kurus pavadiiu gandriiz neesot internetaa vispaar, esmu tieshaam saticis daudz jauku cilveeku, ir mainiijies skats uz dziivi, un arii visa dziive ir mainiijusies!

ko tad tu uz siljku mucu atvilkies? :D
Publicēts: 21.09.08 13:12
 citēt
o bljin!!! Sundew! Tev nebija jābūt Wanaga tusiņā?
Publicēts: 21.09.08 13:15
 citēt
es jau atpakalj :D es fixa meitene :D
Publicēts: 21.09.08 13:23
 citēt
un kaa gaaja?
Publicēts: 21.09.08 14:46
 citēt
Bij ok :)
Publicēts: 21.09.08 15:07
 citēt
nee taalavieti profia bilzha no majas studijas Linda bildeja es pecaak pietjuneeju :D
Publicēts: 21.09.08 15:08
 citēt
es shuteri ne ka modele, bet kaa pasniedzeja :D
Publicēts: 21.09.08 21:52
 citēt
Jonatans:Visu sho meeneshu laikaa kurus pavadiiu gandriiz neesot internetaa vispaar, esmu tieshaam saticis daudz jauku cilveeku, ir mainiijies skats uz dziivi, un arii visa dziive ir mainiijusies!
Va vellos ,nezināju ka poga.lv neskaitās internets! :face-devil-grin:
Publicēts: 29.09.08 17:53
 citēt
Kādu laiciņu nebiju blogā rādijies. Kad galerijā apskatiju bildes tiešām skumji palika...

dansiga:kreimene, tas nomraali - "savs beerns" vienmeer buus miljaaks;-)
Par to komenteshanu ir taa .... es arii kadreiz komenteeju, neshkjirojot ..... tagad vairs taa nedaru ... nu kam man pec tam lasiit "nepatiik, neskaties", "paskaties uz savaam bildeem un tad komentee" vai arii lasiit mailus ar draudiem .... Komenteeju lielaakoties tikai to bildes, kur zinu, ka civleeks kritiku normaali uztver ... Pie tam .... piemeram, bilde garlaiciiga un mani nemaz nesaista ... es tagad izteereju laiku, raxtot komentaaru , un beigaas dabuuju "pa galvu" ....

Žēl, ka Tu un vēl daudzi labi fotogrāfi vairs nekomentē kā agrāk. Skatoties komentētās bildes (arī citu) gadijās pievērst uzmanību lietām, kuras citādi nebūtu ievērojis... ...kaut tik daudz cik pavērot citu autoru skatijumu uz vienām un tām pašām lietām/vietām, bildēm...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas