forum.gif
Kas notiek ar Fotoblogu ?????
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas notiek ar Fotoblogu ?????
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.08 17:15
 citēt
utopija
Publicēts: 12.09.08 17:29
 citēt
:) atkal 25

Īsti nesapratu ko nozīmē "pogas".

Par šķirošanu:
ir pieejama škirošana:
- pēc kategorijas
- bildes reitinga pēdējas nedēļas, mēneša, kopš sākuma laikā (tops)
- pēc fotogrāfu reitingiem
- pēc kritikas/apskates
- pēc favoritiem
- pēc konkrētajiem autoriem
- ir pat adminu izšķirotās bildes reizi mēnesī uz e-pastu (www.fotoblog.lv...)
- ir pat iespējams atlasīt bildes pēc to nosaukumiem (meklēšana)...

kādu vēl šķirošanu vajag?
Pēc pusstundas beidazs darba nedēļa un saule vēl augstu - ņemam savus fotoaparātus un dodamies ķert to "normālo" bildi... Ko vēl lai pasaka?
Publicēts: 12.09.08 17:36
 citēt
erfoto - bildes
fotoblog - forums
:)
Publicēts: 12.09.08 17:47
 citēt
arturso:erfoto - bildes
fotoblog - forums
:)

bezmazvai jaa, bet arii erfoto arvien biežāk var visādu čerņu novērot.
Publicēts: 12.09.08 17:56
 citēt
a man pietiek ar fotoblog. neredzu satraukumam (par ko runā Juris) nekādu pamatu. :)

+ Eliks. kamera plecā un es uz pāris dienām no bloga pazūdu! ;)
Publicēts: 12.09.08 18:23
 citēt
Man jau arī bija tādas domas, ka apskatot galeriju, kamēr iziesi visam cauri un t.t.
vajag kaut kādu andomizētu rādīšanu.

no otras puses - atveram `fototops` un baudam labus darbus ;)
Publicēts: 12.09.08 18:47
 citēt
jurissilke:Pedeja laika paliek garlaicigi ! Baz ieksa visu kas pagadas ! Varbut vajadzetu kadu foto skirosanu ! Sed admins un sorte foto var , vai nevar ! Labi saprotu ka macamies viens no otra , bet cik var teret laiku lai samekletu normalu bildi ???? Vecie buki parmetusies uz forumu , nmaz nelur kas notiek foto albuma ! Tads barins kautko palur , pokomente un vis ! Parejais notiek aizkulises ! Ienakusie doma tikai ko paradit , bet kopuma zaudejam foto skaustumu ! Vai Fotoblogam bija tada doma ? Domaju ne ! Seit daudz bija runats par pogam ! Laikam tas ir vajadzigs !

:D:D:D zini, zem dinamiskas bildes, kas bija uzņemta pinīgi statiski!!! es izteicu domu- vajag ar PS iedot nedaudz jaušamu dinamiku... vajadzēja redzēt, kā visi shuterr.lv GURU man sakrita virsū par šiem vārdiem, un ļoti apvainojoši, kad atbildēju, tiku IESALDĒTS, jo viens guru bija admins. :):):) Ar autoru sarakstījāmies, un esam normāli čomi :):):) Un te tas pats... uzrakstīsi zem bildes komentu par tēmu- seko nevis oponēšana, bet bars repliku jālasa, un ne no autora. Vai man to vajag??? Bija Vismants, kurš ļoti profesionāli analizēja fotogrāfijas (un katru dienu ĻOTI DAUDZAS), kur viņš ir tagad??? vīņu vienkārši noēda, jo daudziem skauda viņa māka izteikt savu domu.
Man ļoti daudzi uzrasta uz PM, un saņem atbildi uz savu jautājumu par bildi. pat atsūta bildi, kuru es apstrādāju un aizsūtu atpakaļ- vizuāli redz manu domu
Publicēts: 12.09.08 19:02 labots
 citēt
vai ari erfoto bilzu topu :)

www.erfoto.lv...

"ka uzbuvets videjais fotoamatieru forums?Lietotajs cits citam liek atzimes. Merkis ir iegut visaugstako reitingu un ieklut pirmaja lapuse. Skaidrs ka fotografijas publice tadi pasi fotoamatieri ka tie kas liek atzimes. Sanak tads ka fotoamatieru geto. Ka rezultata augstako reitingu parasti iegust tie kas mak kko nobildet bet kuru fotografijas satura zina ir visai popsigas...."

izravums no intervijas pedeja fotokvartalaa. Ir par ko padomat!

o ja haiduk to bildi man liekas es pat biju manijis del kuras sakas strids :))))) tas liekas pavisam mulkigi. Cilveki tiesam nemak klausities. tik pamegini kadu novertet zemak ka 555 :D
Publicēts: 12.09.08 19:55
 citēt
Divas galējības....cits izmanto šeit piedāvātās iespējas un ieliek neprofesionālu, pēc viņa domām jauku bildīti, otrs, būdams augsti profesionāls gudri norej viņu, nepateikdams nekā sakarīga, arī izmantodams šeit piedāvātās iespējas.
Viss normāli.:face-glasses:

Nevar tikai saprast, kura kaite ļaunāka: iesācēja neveiksmīga bilde, jeb fotoprofesionāla neprofesionāla kritika:face-wink:
Publicēts: 12.09.08 20:31 labots
 citēt
te ir daudz lietotāju, daudz bilžu,liela rosība. Kas automātā nozīmē mazāku labu darbu procentu. Nav vērts iespringt par to :)
Pilnīgi pietiktu, ja katrs parūpētos par sava līmeņa celšanu :)
Publicēts: 12.09.08 20:37
 citēt
"ļaunāka kaite" ir bez priekšmetisks spams... "Dziļdomīgi mājieni ir vārguļu valoda" (Alloxa) :face-kiss:
Publicēts: 12.09.08 20:49
 citēt
nu blogs jau arī domāts amatieriem, arī advancētiem :face-smile:
Publicēts: 12.09.08 21:24
 citēt
...a man jau gan patiktu ja gudrinieki manas bildes pakritizētu...pašam jau aiziet ciet...ne tā ka liktos ūberkruta, bet no malas tāds svaigs skatījums ir noderīgs:face-grin:
Publicēts: 12.09.08 22:28
 citēt
jurissilke::face-plain:Haiduk , saprotu Tevi labi , bet ka Tu to uznem tik mirigi , ta ka tam jabut ! Laikam vel daudzkas man vel jamacas ! :face-plain:

kāpēc lai neuzņemtu mierīgi :), pat esot iesaldēts uzskatu, ka lielais (kā sevi dēvē) filosofs nebija spējīgs neko normālu atbildēt:D, tur ir miris saits, aktivitāte ap 0,5% no dalībnieku skaita, un neredzu nekādu zaudējumu... ja tas būtu noticis photodomā , vai fotoblogā, tad uztvertu sāpīgi... pēdejos pieminētajos saitos tie paši cilvēki, kas ir shutterī, uzvedās daudz savādāk.
Publicēts: 12.09.08 22:32
 citēt
Karlis70:...a man jau gan patiktu ja gudrinieki manas bildes pakritizētu...pašam jau aiziet ciet...ne tā ka liktos ūberkruta, bet no malas tāds svaigs skatījums ir noderīgs:face-grin:

pēc šāda teksta, ja tu gaidi komentus, tad tikai no pokemoniem :D vārds - gudrenieki, ir šādā teikumā ka nievājošs vards :) , kaut gan droši vien tu domāji savādāk :), bet teikto var aizpūst vējš, bet uzrastīto ilgi lasa . Ja gribi no otra, ko nopietnu, raksti nopietni :):):)
Publicēts: 12.09.08 22:35 labots
 citēt
NilsS:te ir daudz lietotāju, daudz bilžu,liela rosība. Kas automātā nozīmē mazāku labu darbu procentu. Nav vērts iespringt par to :)
Pilnīgi pietiktu, ja katrs parūpētos par sava līmeņa celšanu :)

...pielīdzini augstlēkšanai- katram ir savs latiņas augstums, kas var mainīties viegli uz leju :D, bet tikai nedaudz un reti uz augšu. :), un cik viegli ja zini savu vietu- savas latiņas augstumu :)
Neattiecās uz pirmo gadu fotogrāfam :)
Publicēts: 12.09.08 22:43
 citēt
es gan Kaarlis70 vardu "g udrinieki" uztveeru kaa ljoti normaalu vardu .... ij nejutu nekaadu nievaashanu .... kaadi mees te visi juutiigi ;-))))
Publicēts: 12.09.08 23:15
 citēt
Jūtīgi profesionāļi.
Publicēts: 12.09.08 23:32
 citēt
Nu un tālāk?
Publicēts: 13.09.08 06:42
 citēt
Nu vārds gudrinieki nebija domāts nievājoši:) Nebija taja'intonācijā uzrakstīts:D:D:D
Publicēts: 13.09.08 07:22
 citēt
vispar tada lieta ka "nepareizi nofotografets" bezmazvai neeksiste, jo ja ta padoma tad ka kads var pateikt ka tu fotografe nepareizi un tavas ssjutas ir nepareizas( E. K. ) ? Viss shitas ir ljoti subjektivi...
Publicēts: 13.09.08 08:00
 citēt
jurissilkem vienreiz iekomentēju par pilnīgāko centrējumu vai ko tur, riktīgi dabūju bietē - "Ko es te vecam bukam mācos kā fotografēt???"
Publicēts: 13.09.08 10:39
 citēt
arturso:vispar tada lieta ka "nepareizi nofotografets" bezmazvai neeksiste, jo ja ta padoma tad ka kads var pateikt ka tu fotografe nepareizi un tavas ssjutas ir nepareizas( E. K. ) ? Viss shitas ir ljoti subjektivi...

Var, un es agrāk bieži pieminēju, kur būtu jāpabīda uzņemšanas punkts, lai bilde skatītos, piem. cilvēks pie jūras un uzņemts , ka horizonts iet pa acu līniju- naf divu domu - pievēršot uzmanību cilvēkam aizmirsās griezumi un šķēlumi.
Publicēts: 13.09.08 10:44
 citēt
dansiga:es gan Kaarlis70 vardu "g udrinieki" uztveeru kaa ljoti normaalu vardu .... ij nejutu nekaadu nievaashanu .... kaadi mees te visi juutiigi ;-))))

par to es nebrīnos :D
a man jau gan patiktu ja gudrinieki -šeit ir sinonīms vārdam - prātvēderi!!!
Bet cik jauki lasītos teksts- a man jau gan patiktu ja kolēģi!!! :):):)
Un pie foto ir tas pats- nemāki uztvert nianses tekstā, nemāki arī uztvert nanses bildē. :face-sad:
Publicēts: 13.09.08 13:39 labots
 citēt
jurissilke, ir iespēja neskatīties jaunpienācēju bildes.
Ir tāda fīča , kā galerijas apskate pēc lietotāju līmeņa (nebiju agrāk pamanījis)

beginer, advanced, pro :face-wink:
Publicēts: 13.09.08 14:03
 citēt
jurissilke:Nu ta tiesi nebija gan briedi ! Teicu ka nevajag uzspiest savas versijas citiem ! katram ir savs redzejums uz taisito foto ! No malas vis liekas savadaks ! Var ietekt , bet ne uzspiests savu viedokli ! Vot tur ta doma !:face-plain:

:D :D :D :D un tagad iedomājies, ka briedis ir tas, kas "šķiros" bildes, kā tu sākumā biji ieteicis :)

WMWMW, REfoto nav gluzhi ERfoto :) turklāt ERfoto takš arī nav ne vainas, tāpat visi esam vienā katlā... vot wanagsaits gan izēd!
Publicēts: 13.09.08 15:08
 citēt
haiduks, es zinu, ka es daudz ko nemaaku - bet es maacos;-p;-)
Publicēts: 13.09.08 17:37
 citēt
Es arī piederu pie tiem nemākuļiem un nejēgām, kura uzdrošinās uzbāsties ar savām bildēm, bet neesmu pamanījusi, ka kāds gudrāks būtu īpaši izrādījis savu labo gribu un devis kādu korektu padomu, turklāt valodā, kas saprotama cilvēkam, kuram nav bijusi saskare ar foto...tehniku,..grāfiem utt. Cik zinu, arī tāds ir viens no Fotobloga izveides mērķiem-dot padomu, bet... nedemonstrējot savu pārākumu. Varbūt, ka neviens negrib sevi apgrūtināt ar šādu nastu, bet domāju, ļoti daudz amatierīšu ar saviem ziepjutraukiem būtu pateicīgi par labu padomu, nevis ignorēšanu vai noniecināšanu. Par labajām un sliktajām bildēm runājot, arī lielajiem meistariem gadās pa viduvējai bildei un viņi to paši zin, atšķirībā no tādiem kā es. Varbūt kādam tā varētu likties, ka liekam visu pēc kārtas, bet tā noteikti nav un, ja ir, tad tas noteikti ir neliels %. Un vēl-varbūt tāda īpašība piemīt tikai man, bet es esmu sajutusi, ka kaut cik spēju izvērtēt citu bildes, bet ar savējām ir problēmātiskāk ;) Gribēju vēl tikai nocitēt sekojošo: vislielākā gudrība ir nelikt otram sajusties kā muļķim. Taču negaidiet, ka pārstāšu likt savus "šedevrus" :face-angel:....nu, vismaz vēl kādu laiciņu:face-wink:.
Publicēts: 13.09.08 17:41
 citēt
kreimene, tas nomraali - "savs beerns" vienmeer buus miljaaks;-)
Par to komenteshanu ir taa .... es arii kadreiz komenteeju, neshkjirojot ..... tagad vairs taa nedaru ... nu kam man pec tam lasiit "nepatiik, neskaties", "paskaties uz savaam bildeem un tad komentee" vai arii lasiit mailus ar draudiem .... Komenteeju lielaakoties tikai to bildes, kur zinu, ka civleeks kritiku normaali uztver ... Pie tam .... piemeram, bilde garlaiciiga un mani nemaz nesaista ... es tagad izteereju laiku, raxtot komentaaru , un beigaas dabuuju "pa galvu" ....
Publicēts: 13.09.08 17:51
 citēt
dansiga:kreimene, tas nomraali - "savs beerns" vienmeer buus miljaaks;-)
Par to komenteshanu ir taa .... es arii kadreiz komenteeju, neshkjirojot ..... tagad vairs taa nedaru ... nu kam man pec tam lasiit "nepatiik, neskaties", "paskaties uz savaam bildeem un tad komentee" vai arii lasiit mailus ar draudiem .... Komenteeju lielaakoties tikai to bildes, kur zinu, ka civleeks kritiku normaali uztver ... Pie tam .... piemeram, bilde garlaiciiga un mani nemaz nesaista ... es tagad izteereju laiku, raxtot komentaaru , un beigaas dabuuju "pa galvu" ....

...to jūt spēc garā spama, kur tu piedalies :D
Kreimene:Es arī piederu pie tiem nemākuļiem un nejēgām, kura uzdrošinās uzbāsties ar savām bildēm, bet neesmu pamanījusi, ka kāds gudrāks būtu īpaši izrādījis savu labo gribu un devis kādu korektu padomu, turklāt valodā, kas saprotama cilvēkam, kuram nav bijusi saskare ar foto...tehniku,..grāfiem utt. Cik zinu, arī tāds ir viens no Fotobloga izveides mērķiem-dot padomu, bet... nedemonstrējot savu pārākumu. Varbūt, ka neviens negrib sevi apgrūtināt ar šādu nastu, bet domāju, ļoti daudz amatierīšu ar saviem ziepjutraukiem būtu pateicīgi par labu padomu, nevis ignorēšanu vai noniecināšanu. Par labajām un sliktajām bildēm runājot, arī lielajiem meistariem gadās pa viduvējai bildei un viņi to paši zin, atšķirībā no tādiem kā es. Varbūt kādam tā varētu likties, ka liekam visu pēc kārtas, bet tā noteikti nav un, ja ir, tad tas noteikti ir neliels %. Un vēl-varbūt tāda īpašība piemīt tikai man, bet es esmu sajutusi, ka kaut cik spēju izvērtēt citu bildes, bet ar savējām ir problēmātiskāk ;) Gribēju vēl tikai nocitēt sekojošo: vislielākā gudrība ir nelikt otram sajusties kā muļķim. Taču negaidiet, ka pārstāšu likt savus "šedevrus" :face-angel:....nu, vismaz vēl kādu laiciņu:face-wink:.

Šito laps! Un katrs līmenis grib savu padomu!!! Bet parasti katrs līmenis reaģē savādāk uz komentu... jo augstāks līmenis, jo nopietnāk uzņem un nestreso :D:D:D Vislabāk ir tomēr tiešajā kontaktā pārrunāt par bildi- ti ko var 5 min. izstāstīt, vajag 1/2 st lai uzrakstītu.
Publicēts: 13.09.08 18:03
 citēt
haiduks, spams nav bildes komenteeshana, bet izklaide!
Publicēts: 13.09.08 18:14
 citēt
Nu bet ir taču arī vidusceļš-tie kas kaut ko sajēdz no fotografēšanas, domāju, redz, kuram ir vērts dot padomu vai kuram tiešām nav. Es, piemēram, pieņemu kritiku, bet man, kā jau emocionālai būtnei:face-angel:, ir svarīgi, KĀ man to pasaka. Labākajā gadījumā turēšos pretim un pāršaušu pār strīpu, ko pēc tam nožēlošu, bet sliktākajā "nolaidīšu ausis" un ilgi nesaņemšos ko pasākt, bet fotografēt ta patīk:face-grin: Turklāt, es nevienu nepazīstu personīgi un nezinu, kas viņš par cilvēku, tikvien ir kā apskatos viņa bildes un mēģinu izlobīt, ir viņš jāņem galvā vai nav. Es te par sevi, bet domāju, ka gan jau vēl kādam līdzīgas izjūtas Blogā dzīvojoties:face-wink: Šeit, tāpat kā visā mūsu sabiedrībā,ir pietiekami daudz izteikti negatīvi noskaņotu, bet protams zinošu, cilvēku, kuri par savu pienākumu uzskata sabojāt otram arī omu.:face-wink:
Publicēts: 13.09.08 18:37
 citēt
nu redzi ..... tieshi to arii pateici :-)) par to redzeeshanu - nu nevienam ne var ieliist iekshaa lai just kaa vinjsh uznjem kritiku! KAA to pasaka .... tie , kas mani paziist, manus textus uztver daudz savaadaak, jo iedomaajas to intonaaciju un smaidu dziivee .... tie, kas nepaziist - tiem liekaas, ka es dikti sherpi runaaju ..... taapec arii es valdos ..... bet shad tad jau sadodu kaadam ;-)))) (tas par tadiem maziem un leciigiem bija)
Publicēts: 13.09.08 19:18
 citēt
Nu, Tevi, dansiga, es esmu iepazinusi (neklātienē, protams), bet līdz tam vairākkārt esmu mainījusi domas :))
Publicēts: 13.09.08 20:34
 citēt
Kreimene, i kaadas ir peedeejaas domas par mani?;-)
Publicēts: 13.09.08 20:57
 citēt
Nu jau aizgāja kaut cik konstruktīvi,ar to ar sveicam!:)
Publicēts: 13.09.08 21:20
 citēt
Annir, vinjsh laikam pa kruumiem lozhnjaa kjerot atpuutniekus - aiznjemts;-))) jaagaida riitvakars;-)
Publicēts: 13.09.08 22:17
 citēt
Dansiga, ir ok :)) Ar Tevi pilnīgi noteikti nav garlaicīgi un arī Tu spēj mainīties. Tas tā īsumā :)
Publicēts: 15.09.08 09:54
 citēt
Nu te ir piemērs, ka negatīvu kritiku slikti saprot ne tikai autors, bet arī admini :face-grin:

www.fotoblog.lv...

Un kurš gan pēc šitāda gājiena kādai bildei ieliks "Dzēst" ???
Publicēts: 15.09.08 10:19
 citēt
Cooper, tas topiks ir izrauts no konteksta.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas