forum.gif
Otrais objektīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Otrais objektīvs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.09.08 20:51
 citēt
O paldies palaidniex ! :)
Publicēts: 14.09.08 19:28 labots
 citēt
karoche es vakardien piedalijos 24h rogainingaa un kaadu man vajadzeeja objektivu manam sony ericson 2megapiselju brinumam njemt lidzi? itkaa domaaju briezhus tumsaa bildeet, bet nevaru saprast ko nemt. elkor ari nepalidzeeja.
Publicēts: 14.09.08 22:27
 citēt
Vecīt, ja esi Rīgā tad vislabāk aizej uz Elkora plazu - tur Canona stikli štābeļiem apskatāmi. Varēsi aptaustīt un paprovēt. Kad izdomāsi ko īsti gribi, tad sameklē korā i-bodē lētāks konkrētais stikls un pērc nost.
Publicēts: 15.09.08 09:06
 citēt
Janbo:Milziigs paldies orks , varbuut vari iedot man linku uz kaadiem tiem objektiiviem ?

Čalim droši vien, ka kompī nav instalēta gūgle, tur tā vaina...:(

Palīdziet, taču!!! :)
Publicēts: 15.09.08 09:32
 citēt
zo:karoche es vakardien piedalijos 24h rogainingaa un kaadu man vajadzeeja objektivu manam sony ericson 2megapiselju brinumam njemt lidzi? itkaa domaaju brezhus tumsaa bildeet, bet nevaru saprast ko nemt. elkor ari nepalidzeeja.
24H rogainingā pilnai laimei distancē jāņem līdz statīvs... :D
Publicēts: 15.09.08 09:45
 citēt
zo:karoche es vakardien piedalijos 24h rogainingaa un kaadu man vajadzeeja objektivu manam sony ericson 2megapiselju brinumam njemt lidzi? itkaa domaaju brezhus tumsaa bildeet, bet nevaru saprast ko nemt. elkor ari nepalidzeeja.

Dumji jautājumi:
1. Kas ir rogainings?
2. Kas ir brezhi?
Publicēts: 15.09.08 10:49
 citēt
ivog:
1. Kas ir rogainings?

www.rogaining.com ;p

p.s. apsveiksim zo ar 3 vietu grupā, ja pareizo mārtiņu rezultātos atradu :P
Publicēts: 18.09.08 19:42
 citēt
UldisS:
24H rogainingā pilnai laimei distancē jāņem līdz statīvs... :D

yeah right
vertigak guljammaisu :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt