karoche es vakardien piedalijos 24h rogainingaa un kaadu man vajadzeeja objektivu manam sony ericson 2megapiselju brinumam njemt lidzi? itkaa domaaju briezhus tumsaa bildeet, bet nevaru saprast ko nemt. elkor ari nepalidzeeja.
Vecīt, ja esi Rīgā tad vislabāk aizej uz Elkora plazu - tur Canona stikli štābeļiem apskatāmi. Varēsi aptaustīt un paprovēt. Kad izdomāsi ko īsti gribi, tad sameklē korā i-bodē lētāks konkrētais stikls un pērc nost.
zo:karoche es vakardien piedalijos 24h rogainingaa un kaadu man vajadzeeja objektivu manam sony ericson 2megapiselju brinumam njemt lidzi? itkaa domaaju brezhus tumsaa bildeet, bet nevaru saprast ko nemt. elkor ari nepalidzeeja.
24H rogainingā pilnai laimei distancē jāņem līdz statīvs...
zo:karoche es vakardien piedalijos 24h rogainingaa un kaadu man vajadzeeja objektivu manam sony ericson 2megapiselju brinumam njemt lidzi? itkaa domaaju brezhus tumsaa bildeet, bet nevaru saprast ko nemt. elkor ari nepalidzeeja.
Dumji jautājumi: 1. Kas ir rogainings? 2. Kas ir brezhi?
24H rogainingā pilnai laimei distancē jāņem līdz statīvs...