Vispār man nav skaidrs kāds pamats ir saukt kāda cilvēka vārdu uzvārdu, kas ITKĀ varētu būt vainīgs, bet droši takš neesat? Un ja nu kāds nosauc jūsu vārdu, kā ITKĀ varētu būt arī vainīgs? Bez tiesas notiesāšana sux.
nu, juridiski laikam var pilsoni zākāt par aizdomās turamo. ja par slepkavu, tad kopā ar obligāto apzīmējumu "iespējamais" un arī tas vairs nav tā īsti pēc bontona. ir jau precedenti. un melš, ka tad, kad atklāja DNS metodi, 50% no US tiesu arhīvu lietišķajiem pierādījumiem bez kādas pavēles fiksi fiksi nodedzināti. skat. arī "tiesas kļūdas". ne tikai amīšu bojevikos sastopamas.
Nu drošvien starpība tāda, ka pirmais bija/ir blogists, bet šobrīd aktuālais pilsonis MM tāds nav (nu ja protams es kko neesmu palaidis garām) - tā kā iepriekšējā akcija ar vēstuļu rakstīšanu drīzāk jau bija akcija "glabāj savējo - blogistu" nevis "glābjam savējo - fotogrāfu"... Negribu protams izteikt kategoriskus minējumus, bet pieļaju, ka ja MR nedzīvotos pa fotoblogu tad šejieniešiem par to notikumu principā būtu ne silts ne auksts - jā gan jau kāds ar iemestu kādu topiku par to, bet nekāda vēstuļu rakstīšana nebūtu.
Vispār jau cēlais mērķis bija - "sargiet vismaz modeles"
CerambyX:Nu drošvien starpība tāda, ka pirmais bija/ir blogists, bet šobrīd aktuālais pilsonis MM tāds nav (nu ja protams es kko neesmu palaidis garām) - tā kā iepriekšējā akcija ar vēstuļu rakstīšanu drīzāk jau bija akcija "glabāj savējo - blogistu" nevis "glābjam savējo - fotogrāfu"... Negribu protams izteikt kategoriskus minējumus, bet pieļaju, ka ja MR nedzīvotos pa fotoblogu tad šejieniešiem par to notikumu principā būtu ne silts ne auksts - jā gan jau kāds ar iemestu kādu topiku par to, bet nekāda vēstuļu rakstīšana nebūtu.
kā jau rakstīju katrs var izvēlēties ko rakstīt un ko aiztāvēt. Bet nevienam, arī man, nav pienākuma rakstīt, katreiz kad kāds tiek aizskarts ( par to ir vai nav aizskārums šeit neieslīgsim detaļās).
sandijs:Vispār jau cēlais mērķis bija - "sargiet vismaz modeles"
CerambyX:Nu drošvien starpība tāda, ka pirmais bija/ir blogists, bet šobrīd aktuālais pilsonis MM tāds nav (nu ja protams es kko neesmu palaidis garām) - tā kā iepriekšējā akcija ar vēstuļu rakstīšanu drīzāk jau bija akcija "glabāj savējo - blogistu" nevis "glābjam savējo - fotogrāfu"... Negribu protams izteikt kategoriskus minējumus, bet pieļaju, ka ja MR nedzīvotos pa fotoblogu tad šejieniešiem par to notikumu principā būtu ne silts ne auksts - jā gan jau kāds ar iemestu kādu topiku par to, bet nekāda vēstuļu rakstīšana nebūtu.
Tā kā Annir ironija vietā.
Lab, atvainojos, ja šajā ziņā kļūdījos un esmu ko pārpratis - katrā ziņā normālam cilvēkam, kas nebija tajā iesaistīts, tos palagus forumā tomēr nav iespējams izlasīt
Aitinaa, niks Tev gan tāds pateicīgs, lai gribētos ievēlēt Tevi par fotobloga kolektīvo sirdsapziņu, bet šoreiz neviens to anv darījis un personīgi Tev neko neprasa. Vismaz ne līdz brīdim, kad pati uzprasījies
Ja gribat, tad varat rakstīt kaut desmit vēstules, bet uz miruša cilvēka rēķina veidot forumā jaunas tēmas, pat ne, lai informētu, bet vienkārši, lai izklaidētos... nu katram jau savi hobiji...
Annir:Viena amata brāļa aizstāvības akcija nobeigusies, laikam tak bez rezultātiem, jo neko vairs nedzird... Tagad - vēl pirms tiesas žurnālisti metas apgalvot, ka laikam jau tas MM tomēr ir nogalējis... Tagad, pēc burta un gara būtu tikai taisnīgi, ja kāds sarosītos aizstāvēt amata brāli nelaimē, ne? Jā, un pat uz dažiem blogeriem ēna mesta, kurus parādīja draugiem.lv profilā kā "draugi"... Njus?
Ir ir te sava taisnība ! Drīzāk Annir varētu iecelt par Kolektīvo Sirdsapziņu viņam Tautas Tribūna loma sanāk labāk, nekā miermīlīgajai zālēdājai laikam naktīs neguļās reizēm.........
Kā jau minēju, tad to diskusiju palagu par tēmu lasīju pavirši, bet atminos kko, ka pilsoņus kuri nebija aizgājuši parakstītes (kas nu tur bija jāparaksta), pēcāk īsti nelabrāt gribēja pieņemt "bariņā" - sak, nokavēji pats vainīgs... Bet tāda attieksme varbūt bij tik pirmajās diskusijas lapās, jo tālāk man nebija nedz spēka, nedz īsti vēlmes iedziļināties šajā problēmā, jo par cik neko parakstījis nebiju, tad arī sapratu ka man tur īsti nav ko meklēt - slēgtais pasākums tā teikt
Schnircks: Tikai nevajag tagad attaisnoties- topiks tika iesākts nesaistīts ar saturu- vnk- visi aicināti, kuram ir ko teikt vai vbk vispār kāda interese. So what?:face-monkey:
Nu es nerunāju par pašu pirmo topiku - tur protams varēja iesaistīties visi un izteikt savas domas - ar to viss kārtībā, bet nu turpmākajā notikumu attīstības gaitā izveidojās tāda kā grupiņa ar aktīvistiem, kas cilvēkus no malas (kas bija to sākotnējo topiku nogulējuši) īsti nevēlējās pieņemt Nemaz nerunājut par klātienes pasākumu...
Bet nekādā gadījumā negribu teikt, ka tas ir slikti - lieki, ne pārāk pieredzējuši cilvēki no malas, kas varbūt nav pilnībā iedziļinājušies problēmā visticamāk tikai traucētu, tā kā ar to viss ok.
Vnk teksts "bija pasākums- visi tika laipni aicināti", kkā īsti man negāja kopā. Bet negribu strīdēties - ticu, ka man visdrīzāk nav taisnība
uz lasisanas pasakumu tiesam bija aicinati visi, to te foruma tekstos var vel atrast. Tas ka kads gribeja varbut ipasaku ielugumu vai ari sakautrejas nakt, lainu paliek katra pasa zina.
Un velreiz paldies Schn par to pasakumu un ielugumu
ak34:CerambyX, Kas tu no kukaiņiem esi meties pie plikbildēm, ja gribēji tajā akcijā piedalīties
Oi, nē - pārbagātās pilkbildētāju rindas netaisos papildināt Vispār jau es te tik tā par teoriju tarkšķu, jo piedalīties piedalījies drošvien nebūtu tāpat - tiešām nav mans lauciņš...
Annir:da pastaastiet - kaads bez kopaalasiishanas veel shai akcijai ir rezultaats?
Būtu dīvaini ko citu sagaidīt kā tik koplasīšanu IMHO. Cik nu es saprotu no juridiskajām lietām, TV3 nav par ko piesieties. Domāju, ka viņiem ir juristi, kas var izdomāt atbildes stāstu. Šajā gadījumā parādīt darbus ļāva gan autortiesībulikums, gan likums par fizisko personu datu aizsardzību. Abos likumos ir izņēmumu punkti tieši šādiem mērķiem. Ieskaitot visas darbu blakustiesības vai vienošan;as ar modelēm. Galu galā darbi bija lielākā vai mazākā mērā izlikti publiski pieejami, bet tas nemaina lietas būtību.
CerambyX:Kā jau minēju, tad to diskusiju palagu par tēmu lasīju pavirši, bet atminos kko, ka pilsoņus kuri nebija aizgājuši parakstītes (kas nu tur bija jāparaksta), pēcāk īsti nelabrāt gribēja pieņemt "bariņā" - sak, nokavēji pats vainīgs... Bet tāda attieksme varbūt bij tik pirmajās diskusijas lapās, jo tālāk man nebija nedz spēka, nedz īsti vēlmes iedziļināties šajā problēmā, jo par cik neko parakstījis nebiju, tad arī sapratu ka man tur īsti nav ko meklēt - slēgtais pasākums tā teikt
Tikai nevajag tagad attaisnoties- topiks tika iesākts nesaistīts ar saturu- vnk- visi aicināti, kuram ir ko teikt vai vbk vispār kāda interese. So what?:face-monkey:
a sausais atlikums kāds ? Dzeramnauda oficiantei ?
Ir kur piesieties, bet no TV3 kā reize- ne chiku, ne grabu
Juristi jau ir tādēļ, lai izdomātu iemeslus, bet autortiesību likuma pāris pantos (laikam 18 un 20) un fizisko personu datu aizsardzības likuma 5.pantā vienā pantā ir diezgn skaidri pateikts, ka TV3 varēja to visu izmantot raidījuma viedošanā. Protams, jautājumu tā vai tā var tik tiesa izšķirt. Visādā ziņā, ja man būtu kaut kas tāds jārealizē -- būtu skaidrs kā likumiski piesegt savu pakaļu.
Annir:vēlams ne darba laikā. es ta varu atļauties, jo cik pie virpas sastrādāju, tik arī saņemu dienas beigās. Un gribētos, lai par manu nodokļu naudu uzturētās valsts amatpersonas darba laikā strādātu.
emmmjaaa, tiesa. A taa virpa Tev uztur internetu ?
Annir:nee, nesaprotu. un atbildi ieprieksheejaa topikaa arii beigaas nesanjeemu - kaa tad beidzaas juusu ciinja ar veestuli. un arii nesaprotu, ko jus nemetaties aizstaaveet pirms tiesas apvainotu amata braali. vot taa.
a tu gaidi vēstuli savā pastkastītē vai ko tu gaidi? nevarēji izpausties jau esošajā topikā?
CerambyX:Kā jau minēju, tad to diskusiju palagu par tēmu lasīju pavirši, bet atminos kko, ka pilsoņus kuri nebija aizgājuši parakstītes (kas nu tur bija jāparaksta), pēcāk īsti nelabrāt gribēja pieņemt "bariņā" - sak, nokavēji pats vainīgs... Bet tāda attieksme varbūt bij tik pirmajās diskusijas lapās, jo tālāk man nebija nedz spēka, nedz īsti vēlmes iedziļināties šajā problēmā, jo par cik neko parakstījis nebiju, tad arī sapratu ka man tur īsti nav ko meklēt - slēgtais pasākums tā teikt
kādā bariņā? es arī parakstījos, bet neviena bariņā neaicināja :face-monkey: