forum.gif
VerteX
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / VerteX
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.08 11:26
 citēt
Vai jau kāds ir izmēģinājis šos mazos spogulīšus priekš zibenes?
www.presslite.com...
Gribētos dzirdēt atsauksmes.
Publicēts: 16.09.08 12:28
 citēt
hmm izskatās jau labi un interesanti, bet trausli.. :(
Publicēts: 16.09.08 12:42
 citēt
Toč tīri inčīgi izskatās... :)
Kāpēc domā ka trausli?
Mārketinga nodaļas radīais teksts stāsta, ka: "Unlike any other light modifier currently on the market, this breakthrough device has been designed for exceptional durability from the highest quality of hybrid plastic, elastomer and magnetic materials, delivering fluid movement, superior mechanical functionality and lasting reliability."
un šis: "Q: It looks fragile. Will it break easily?
A: The VerteX™ has been designed for convenience and durability. Don't be misled by its sleek, compact look. A built-in safety release mechanism will cause the magnetically coupled panels to come loose, rather than break, upon impact to your flash head, protecting the vulnerable hot shoe. Likewise, the arms have been designed to pop out before they break. A generous one-year warranty stands behind this promise: as long as the VerteX™ is not abused, it will last for years."
Publicēts: 16.09.08 12:47
 citēt
tiir jeedziiga shteliite.
JA kaadaa tusinjaa un taa, tad domaaju to parikti salauzt mieriigi buutu. BEt ja tiiri tikai ar vienu/diviem cilveekiem taisi sesiju, tad vareetu buut labs. Un nemaksaa arii nekaadus simtus
Publicēts: 16.09.08 12:50
 citēt
nu, jā - bildēt pjanku ar tādu visai strjomīgi, bet pjankas bildēm jau māksla dižā neprasās, tur jau lielāko daļu interesē dumjā grimases, pofig kā izgaismotas... :D
Dambi, kur Tu tur atradi cenas, es ātri visu pārlūrēju un - neatradu...
Publicēts: 16.09.08 12:52 labots
 citēt
Ups, pac atradu... :face-monkey:
Tai lapai pirmo lappusi neielādēju... :blush:
Toč nau dārgi, ja parēķina cik atsevišķi maksā parasts plastmasas uzliekamais pipsis
Publicēts: 16.09.08 13:46
 citēt
es jau pasūtiju! ;) Gaidam oktobrī! :)
Publicēts: 16.09.08 13:49
 citēt
Pasūtīji ar lielo atlaidi? :)
Kad atnāks un būsi paspēlējies iepostēsi kaut kādu atskaiti par sajūtām un savu verdiktu? :)
Publicēts: 16.09.08 14:03 labots
 citēt
emm laikam 15%( pre-launch discount) neiebraucu īsti kas tur ir ar to lielo atlaidi! :D gan jau tur būs kaut kādi čeki jāsūta, kas man nav un esmu vispār par slinku priekš kaut kā tāda.. :face-grin:
Publicēts: 16.09.08 15:17
 citēt
nu re cik jauki, ka Billy jau sarosījās un pasūtīja, paspēlējies un dod atsauksmes :))
Publicēts: 16.09.08 15:28
 citēt
mierīgi var pats uztaisīt. a pa 20Ls var 4Gb kartočku nopirkt
Publicēts: 16.09.08 15:29
 citēt
Mandalay:mierīgi var pats uztaisīt. a pa 20Ls var 4Gb kartočku nopirkt

Principā, aklo zarnu pašam sev izoperēt ar nav nekas tehniski grūts... ;)
Publicēts: 16.09.08 16:20
 citēt
man gan izskataas peec pilniigas huj... reportaazhaa pielietojams gruuti. a statikai un portretiem arii bez pilota gaismas vienkaarshi mantina paspeeleeties...
Publicēts: 16.09.08 23:39
 citēt
jaa, es ar apčolēju un nepārliecināja
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):