forum.gif
Pardod - BG-E2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardod - BG-E2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.08 13:37 labots
 citēt
Taa tad palikusas tikai divas vienibas:

EOS 40D - lietots no pavasara, izbildeeti 5500 kadri, stavoklis ideals, pirkts normala Lv interneta veikala, taa tad ir vel 1,5gadu LV garantija, komplekta visi aksesuari ka ari iepakojums. Sakumcena: PARDOTS!

BG-E2 - loti saudzigi lietots, perfekta darba un vizuala kartiibaa. Sakumcena: PARDOTS!
Publicēts: 16.09.08 13:48
 citēt
Sk. pie vēstulēm
Publicēts: 17.09.08 07:26
 citēt
GR:Tiek pardods loti saudzigi lietots kompletins:
EOS 40D - pirkts vasaras sakuma, perfekta stavokli, loti maz lietots, LV garantija, uz doto bridi precizu noskrejienu nepateiksu, bet vairak ka 10 000 noteikti nav
BG-E2 - garantijas nav, loti labs stavoklis
EF 17-40L - garantijas nav, pirkts no asv partirgoniem, lietots saudzigi
580EX - pirkts latvija, iepejams ka veel ir garantija, stavoklis ideals

Komplekta cena 949Ls

pieslienies saprātīgajam vairumam un uzdod nevienlīdzīgo cīņu ar naudas melno caurumu, vārdā fotomīla :) vai apgreids ?:)
Publicēts: 17.09.08 10:45
 citēt
fotomilai man pietieks ar analogo plus piecdesmitnieku... ja ir iedvesma labprat bildeju ar anlaogo un digitalo atstaju majas bezdarbiibaa, taa kaa halturas pedeja laika nenemu vispaar tad atdeves no dslr man naf nekadas, i kam turet iesaldetu naudu, ka ari ir doma atgriezties pie video! un visa shaja sakaraa veelos pardod visu kompletu uzreiz!
Publicēts: 22.09.08 13:03 labots
 citēt
Neliels update:

Taa tad palikusas tikai divas vienibas:

EOS 40D - lietots no pavasara, izbildeeti 5500 kadri, stavoklis ideals, pirkts normala Lv interneta veikala, taa tad ir vel 1,5gadu LV garantija, komplekta visi aksesuari ka ari iepakojums. Sakumcena: PARDOTS!

BG-E2 - loti saudzigi lietots, perfekta darba un vizuala kartiibaa. Sakumcena: PARDOTS!
Publicēts: 24.09.08 12:15 labots
 citēt
Taa tad palicis tikai grips!

Pardots!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):