nu hvz, vai tad maz uz pasaules ko fotogrāfēt? Ja maksā tad es bildēju to pasākumu je nē tad labāk skatos jo fotogrāfējot jau tolkom neko neredzi no tā visa kas notiek.
kasparsf:nu hvz, vai tad maz uz pasaules ko fotogrāfēt? Ja maksā tad es bildēju to pasākumu je nē tad labāk skatos jo fotogrāfējot jau tolkom neko neredzi no tā visa kas notiek.
+1 Tas tikai izskatās pēc izklaides, bet pasākumu fotografēšana ir smags darbs īstenībā.
Mazliet nesapratu par tiem "avīžu un žurnālu fotografiem" un to, kā viņiem jāizskatās - tie ir kaukādi "uber-cilvēki", vai?
man arī radās jautājums - žurnālu/ avīžu fotogrāfiem ir īpašs izskats? pati esmu redzējusi, piemēram, padruknu dāmu trikotāžas kostīmā ar sudrabainu 350D+kit stiklu - nu, ir avīzītes fotogrāfe, so?
flugtagā viens draudziņš bildēja, spermatozoīda tērpā ietērpies - jo pats dalībnieks. citu uzaicina bildēt, jo viņa kkur publicētas bildes ir ļoti labas un ar labām atsauksmēm. daudziem tiešām ir paziņas.
laikam jau atslēga ir paša indivīda aktivitāte, lai to dabūtu
Ir tak preses fotograafi kuri nav piesaistiiti vienai konkreetai aviizei! Bet tieshaam nesaprotu, kaa tad nopietnajiem fotograafiem jaaizskataas?? Akreditaaciju uz pasaakumu shajos laikos dabuut it PAARAAK viegli..