vai taa statistika ir baigi nepiecieshama, kas saanos saak te paraadiities?
vai tas noziimee, ka shis webs arii saak komercializeeties un driizumaa buus jaamaksaa par katru siikumu? nedod dies veel saaks paraadiities daavanas par FL vai kas tml. tas statistikas plugins, manupraat, jau vairaak uz iepaziishanaas web lapaam velk. bija patiikami, ka bija mazs un neredzams un ja tieshaam gribi paluureet, tad zini, kur arast!.. hmm.. shoriit pamostos un Opaa! pirmais kas spiezh aciis ir : "Šodien tavu profilu ir apskatījuši 1 lietotāji" virs ierastaa balsosahanas info plugina :/ siikums, bet galiigi netiik!!! :face-surprise:
nu es saprotu administraacijas darbu, ka Juus piedomaajat pie taa, lai civeeki vairaak teereetu tos fotolatinjus, bet nu shitaa aciis baazt, manupraat, ir lieki. var jau buut, ka es viens taads mazais mezha diivainiitis, bet nu nepatiik. un ja ignorees visas lietas, kas mums nepatiik, tad no taa jau labaak nepaliks
OMG! "paldies par komentaaru" ???? fjuu.. labi, ka nav jaamaksaa! gribeejaas jau bljaut
par komenrcializeeshanu nevajag uztraukties - neviena vecaa fiicha par komerciaalu nepaliks, tikai taas, kas ieviestas pa jaunu, pie tam sabalanseeti, fiicha par Fl pret bezmaksas fiichu atbilstoshajaas proporcijaas...
Man gļuko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es nevaru apskatīties ne statistiku, ne savas bildes, ne citas bildes - neko! :S Kpc tā?? :O :face-plain::face-plain::face-plain:
shaads teksts ljoti biezhi paraadaas uz paaris stundaam, kad meegjinu veert fotogaleriju valjaa vai arii savas bildes.. domaaju, ka nets man chakareejaas, jo esmu Iirijaa, bet it kaa nevajadzeetu tam taa buut! kaut kaadi bugi ik pa laikam izmetaas.
abās pusēs EKRĀNAM maksas pakalpojumus un daudz Cik tas ir vienkārši, patīk - izmanto, nepatīk- neizmanto, pavisam nepatīk- ver vaļa savu blogu. Vienmēr tā ir bijis un būs, dari ko darīdams- paldies vietā saņemsi pārmetumus!!! No Haiduka- paldies par doto iespēju paskatīt kam mans profils interesējis MAN PATĪK!!!
Nez, es to statistiku neizmantoju.... BEt nu ja gribeeshu izmantoshu un labpraat maksaashu. Un cik tad tas sanaak, ja katru dienu pa 12 stundaam izmanto, tad tas sanaak 30 sant meenesii. NEz, man jau liekas, ka no taa nevar gjimenes buzjets bankroteet. un pastaav jau arii iespeeja neizmantot TO.