edgar man liekas ka pinkbike forumaa bija teema par labiem trako lietu fotograafiem, tur iespeejams arii vareesi atrast kaadus vaardus un uzvaardus pec kuriem taalaak guuglee saguugleet kautko skataamu.
mxs:Labprāt pamielotu acis un apskatītos uz pasaulē atzītiem, labiem fotogrāfu foto portfolio un fotoblogiem!
Varbūt kādma ir kādi linki bookmarkos savākti, kur ir redzami labi ekstrēmo sporta veidu fotogrāfi, kā snowboard, donwhill, dirt/park/street(bmx,mtb), skatebord utt.
Pašam liels slinkums meklēt un īsti nezinu ar kādiem atslēgas vārdiem, ceru ka uzradīsies kāds labdaris un iedos tiešām labus linkus ko paskatīties!
Man tāds štruntīgs "čujs", ka kārtējais WmW... apmeklētājs ir tas pats bēdīgi slavenais Normunds Grīnbergs (NG (n_g) utt). Kas ir, vecīt, vai širmis galīgi ciet, kādēļ tā jāslēpjas? Atbrauc uz Tērverti un izrunāsiemies! Vai tomēr vairāki "slepenie" gadi visā Latvijas fotolaukā uzlikušu personības problēmas? Varbūt Tvaika iela vēl strādā?
Zo, nezinu, kas Tu esi, bet mūsu vecās, labās fototodraugu tradīcijas, vienmēr ir paredzējušas sirsnīgumu , atsaucīgumu utt!!! Es ļoti centīšos atbraukt uz Tērveti, lai sapazītos ar tiem, kam patiesi interesē foto lietas, ieraušu pa kādam šņaba graķim un parunāšu!! Bet saproti, mums (un arī citiem) eksistē tādi indivīdi, kā NG (un lērums viņa klonu), kuriem absolūti neinteresē sabiedrība, bet tikai lēta zīmēšanās, un tikai paša EGO!!!@ Tādi NEKAD nebrauks uz tusu, bet tikai pieķēzīs mūsu saraksti ar savu vemšanu! Uzaicini slavenos muldoņas Alberto, Normundu Grīnbergu (ar visiem saviem psihenes cienīgiem kloniem) un pat (sorry) Andri Šmitu no slavenās Fotošopa mākslas skolas tt! Neviens nebūs!!! Būs pļāpa ( bet kolosāli labs) Lunis un vēl daži forši cilvēki!
Friidis:Zo, es laikam skaidri izteicos- NG nav slikts un dumš - viņš pats sevi ir par tādu klaunu pataisījis (bet tās jau viņa psihoterapeita probleēnams!!!
Tu vari viņam vienkārši iespītēt taisot bildes labāks, par viņa bildēm - vārdi ir tukši...
Friidis:Zo, es laikam skaidri izteicos- NG nav slikts un dumš - viņš pats sevi ir par tādu klaunu pataisījis (bet tās jau viņa psihoterapeita probleēnams!!!
Tu vari viņam vienkārši iespītēt taisot bildes labāks, par viņa bildēm - vārdi ir tukši...