Kāds negrib nopirkt no manis somu: www.tenba.com... Lietoju kopš decembra. Tagad nedaudz par mazu, tāpēc ņemšu tādu pašu tikai nākamo izmēru. Firma varbūt nepazīstama, bet reāli laba, jo salīdzinoši padārga. Viņi reklamē sevi ar: I eat dirt, this is my bag, un es tagad zinu kāpēc. Esmu gājis cauri pamatīgām lietus gāzēm un nekas. Es iemānīju tur 20D ar gripu, 24-70 ar blendi, 70-200 4 ar blendi, 17-40 bez blendes, zibspuldzi, konvertoru 1.4 un filmenieku, plus vēl dažādus sīkumus kabatās...
Bet ja nopietni, tad tikai iesaku šito ražotāju, diez vai kāds manu gribēs pirkt
Senders:Kāds negrib nopirkt no manis somu: www.tenba.com... Lietoju kopš decembra. Tagad nedaudz par mazu, tāpēc ņemšu tādu pašu tikai nākamo izmēru. Firma varbūt nepazīstama, bet reāli laba, jo salīdzinoši padārga. Viņi reklamē sevi ar: I eat dirt, this is my bag, un es tagad zinu kāpēc. Esmu gājis cauri pamatīgām lietus gāzēm un nekas. Es iemānīju tur 20D ar gripu, 24-70 ar blendi, 70-200 4 ar blendi, 17-40 bez blendes, zibspuldzi, konvertoru 1.4 un filmenieku, plus vēl dažādus sīkumus kabatās...
Bet ja nopietni, tad tikai iesaku šito ražotāju, diez vai kāds manu gribēs pirkt
Senders:Kāds negrib nopirkt no manis somu: www.tenba.com... Lietoju kopš decembra. Tagad nedaudz par mazu, tāpēc ņemšu tādu pašu tikai nākamo izmēru. Firma varbūt nepazīstama, bet reāli laba, jo salīdzinoši padārga. Viņi reklamē sevi ar: I eat dirt, this is my bag, un es tagad zinu kāpēc. Esmu gājis cauri pamatīgām lietus gāzēm un nekas. Es iemānīju tur 20D ar gripu, 24-70 ar blendi, 70-200 4 ar blendi, 17-40 bez blendes, zibspuldzi, konvertoru 1.4 un filmenieku, plus vēl dažādus sīkumus kabatās...
30 lati?
Tas patiešām bija joku līmenī, ja nu vienīgi tuvākajā laikā nedomā braukt uz Itāliju