forum.gif
pērku som!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / pērku som!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.09.08 16:22
 citēt
pērku somu priekš Nikon d60 + ir 300 objektīvs. vajag tādu lai viss salien iekš to som!!!:face-grin:
Publicēts: 19.09.08 16:55
 citēt
jaunu? lietotu? lielu? kompim arī? slapjās zeķes arī liksi iekšā? lidmašīnas rokas bagāžas izmēru? uz pleca liekamu? :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 19.09.08 18:10
 citēt
tāpat vajag vismaz 2 somas,ja grib normāli iztikt..
Publicēts: 19.09.08 20:50
 citēt
Kāds negrib nopirkt no manis somu:
www.tenba.com...
Lietoju kopš decembra. Tagad nedaudz par mazu, tāpēc ņemšu tādu pašu tikai nākamo izmēru. Firma varbūt nepazīstama, bet reāli laba, jo salīdzinoši padārga. Viņi reklamē sevi ar: I eat dirt, this is my bag, un es tagad zinu kāpēc. Esmu gājis cauri pamatīgām lietus gāzēm un nekas. Es iemānīju tur 20D ar gripu, 24-70 ar blendi, 70-200 4 ar blendi, 17-40 bez blendes, zibspuldzi, konvertoru 1.4 un filmenieku, plus vēl dažādus sīkumus kabatās...

Bet ja nopietni, tad tikai iesaku šito ražotāju, diez vai kāds manu gribēs pirkt:)
Publicēts: 22.09.08 13:10
 citēt
morsīt es tak uzrakstīju ka priekš kameras un 300 objektīva lietota vai jauna pilnīgi vienalga man te darba kolēģim vajag
Publicēts: 22.09.08 15:01
 citēt
Senders:Kāds negrib nopirkt no manis somu:
www.tenba.com...
Lietoju kopš decembra. Tagad nedaudz par mazu, tāpēc ņemšu tādu pašu tikai nākamo izmēru. Firma varbūt nepazīstama, bet reāli laba, jo salīdzinoši padārga. Viņi reklamē sevi ar: I eat dirt, this is my bag, un es tagad zinu kāpēc. Esmu gājis cauri pamatīgām lietus gāzēm un nekas. Es iemānīju tur 20D ar gripu, 24-70 ar blendi, 70-200 4 ar blendi, 17-40 bez blendes, zibspuldzi, konvertoru 1.4 un filmenieku, plus vēl dažādus sīkumus kabatās...

Bet ja nopietni, tad tikai iesaku šito ražotāju, diez vai kāds manu gribēs pirkt:)

30 lati?
Publicēts: 22.09.08 19:57
 citēt
alksnis:
Senders:Kāds negrib nopirkt no manis somu:
www.tenba.com...

30 lati?

Tas patiešām bija joku līmenī, ja nu vienīgi tuvākajā laikā nedomā braukt uz Itāliju:)
Publicēts: 23.09.08 12:53
 citēt
nopirkts paldies!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):