forum.gif
Anonīms autors
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Anonīms autors
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.08 14:52
 citēt
Ideja jau nav nekāda jauna, un ļoti laba - jo tā varētu iegūt visobjektīvāko vērtējumu (protams daudziem autoriem jau to stilu var atpazīt bet nu tik un tā) :)

Taču šeit laikam to neredzēt kā savas ausis - jo galvenais arguments, ka šāda sistēma varētu krietni vien samazināt balsošanas aktivitāti. Kaimiņu portālā, šāda sistēma bija, un principā nebija ne vainas, kgan balsošanas aktivitāti tas tiešām samazināja... Drošvien tāpēc, ka balsotāji negribēja uzrauties nobalsojot ar sliktu atzīmi uz kāda vai nu pazīstama autora vai arī tāda, kas kritiku nespēj uztvert. Šeit tad tā otrā problēma vēl aktuālāka - bail iedomāties, ko darīs Bloga "jūtīgās dvēseles" ja pēkšņi 555 vietā sāks nākt 544 utml atzīmes... :)

Bet ja tādu sistēmu ieviestu tad tikai vai nu visas bildes anonīmas, vai tad nevienu. Jo savādāk ja kāda puse liks anonīmi, tad tomēr diezgan garantēti, ka pie anonīmām bildēm tomēr būs mazāka aktivitāte nekā pie neanonīmām, līdz ar to nebūs īsti vienlīdzība.
Publicēts: 21.09.08 14:54
 citēt
es arii gribeetu taadu
Publicēts: 21.09.08 15:06
 citēt
Mono:

Nu bet nav jau visiem obligāti jaaliek un visas bildes anonīmi ! Opcijai ir jābūt tikai ka variantam, piemēram man ir kāda bilde kuru es negribu lai visi zin ka es tādas bildēju, tad to es arī ielieku anonīmi, bet pārējās lieku tapat !

Bet nu var gadīties, ka vnk par anonīmām bildēm neviens nebalsos - līdz ar to nekāda jēga no tā nebūs... ;) Ar tādām opcijām tiešām labāk blogu nečakarēt.

ja nu vienīgi drastika un kardināla izmaiņa, ka visas bildes anonīmas. Bet nu tas drošvien neiet kopā ar bloga filozōfiju - tā kā anonīmas bildes būs jāmeklē citur kur likt :)
Publicēts: 21.09.08 15:22
 citēt
Nu jā - protams nevar jau zināt - kā būtu, ja būtu :D
Varbūt tā sistēma aizietu uz Urrrā, varbūt būtu galīgi garām...
Publicēts: 21.09.08 16:24 labots
 citēt
Ir saiti, kur liek bildes anonīmi, un kā parasti anonīmās tiek vērtētas labāk!!! Ja kāds iedomājās, ka tā var samazināt bildes reitingu, tad klūdās... arī es esmu saņēmis PM, lai nobalsoju :). Ne jaf ciparos ir bilde--- ja piesaista sirdi- IR BILDE.
Publicēts: 21.09.08 16:31
 citēt
Haiduks:Ir saiti, kur liek bildes anonīmi, un kā parasti anonīmās tiek vērtētas labāk!!! Ja kāds iedomājās, ka tā var samazināt bildes reitingu, tad klūdās... arī es esmu saņēmis PM, lai nobalsoju :). Ne jaf ciparos ir bilde--- ja piesaista sirdi- IR BILDE.

Tam, ka anonīmās tiek vērtētas labāk izskaidrojums gan varētu būt tas, ka cilvīši vnk baidās ielikt kko sliktu, jo nezin kas tur apakšā slēpjas - a ja nu meistara vai drauga bilde, pēc tam būs kauns acīs skatīties, ja nobalsoja slikti... :D
Publicēts: 21.09.08 16:36
 citēt
tapat savejie balso par savejiem un balsojumi lielakoties ir neadekvati. ka sacit, roka roku mazga. :face-monkey:
Publicēts: 21.09.08 16:55
 citēt
Laba doma ,dievs do lai trāpa pareizā ausī-Elik?:)
Publicēts: 21.09.08 17:48
 citēt
variants ir pārbaudīts no cita nika, b. citā manierē uzņemtas bildes
secinājumi:
1. daudz maz laba bilde aiziet labi
2.viduvēja neiet-trūkst paziņu loka
abi gadījumi neizslēdz balsu zvejnieku aktivitātes, tās mazinās ar laiku, jo no otra nika es nebalsoju...
Publicēts: 21.09.08 18:25
 citēt
Ideja - super :))
Publicēts: 21.09.08 18:55
 citēt
jurissilke:Doma pareiza , bet nestrada si sistema ! Ja labs foto vinu novertas ta vai sita ! Ja viduvejs tad ari sakas bralosanas ! Par stilu , ja profisionaliem gruti stilu mainit , tas ir asinis ielikts ! Viekarsi stipri japiedoma lai nekluditos ! Seit fotobloga jau notiek lidzigi ekspermenti ar to atzinumu savejais vai svesais ! Rezultati pagaidam vispuseji ! Japaiet laikam lai butu kada komcepsija . Domaju galvenais ir jabut taisnigam pret citiem , ka ari pret sevi ! :face-plain:

"Ja labs foto vinu novertas ta vai sita!" - ļoti apšaubāms apgalvojums... Šeit pat loti laba bilde knapi savāks ap 6,0, jā neiesi "masturarbaiterēt" - toties tur, kur ir anonīmais posts, bilde dabūs savu pelnītu...
Publicēts: 21.09.08 19:03
 citēt
M_S:shaadu variantu tikai konkursiem piedaavaaju adminiem/iipashniekiem pirms kaada laika... laikam apdomaaja visus +/- un atstaaja/izveidoja ne-anoniimi... .

Vai ta konkurss nav anonīms? Nu neviens tak nezin kuras bildes galerijā piedalās konkursā... Jeb esmu kko palaidis garām?
Publicēts: 21.09.08 19:11
 citēt
Mono laikam šedevrus sataisījis, bet baidās publicēt zem sava vārda:face-wink:
tas tā, joks.
Fotoblogs, tāpat kā citas līdzīgas kopienas internetā ir vairāk vai mazāk domubiedru grupas, kurās mēs pulcējamies. Cits lai atrādītu savu varējumu un pamācītos no citu veikuma, cits lai uzklausītu kritiku vai vienkārši patērgātu. veidojas paziņu un draugu loks, bet nav tā ka saka Sedlins. Nu nebalsojam par draugu bildēm, ja tās ir garām. Ne pats to daru, ne pie saviem neveiksmīgajiem darbiem saņemu ,,draugu balsojumu,,.
Blogeriem ar,, Vārdu,, bieži nākas uzklausīt - tu vari labāk.
Par autora ,, rokrakstu,, - dod dievs katram tādu!
Par anonimitāti blogā - fufelis un bēņas. Blogs tas ir tuss un tuss nevar būt anonīms. (Pietiek jau ar tiem anonīmajiem (bezbilžu runātājiem))
ja gribi anonimitāti vērtējumā, piedalies konkursos!
Publicēts: 21.09.08 19:26
 citēt
M_S:

teoreetiski ir... bet faktiski???

Nu bet kurš ta ies zīlēt kura bilde ir konkursā, kura nē. Ne jau visas bildes tur piedalās.
IMHO pietiekami laba sistēma, t.i. nav ne speciāla sadaļa, kur varētu apskatīties kuras bildes ir konkursā, līdz ar to nevar kkā speciāli "slikti" balsot par konkursa bildēm, ne autori ir zināmi. Kā balso, tā balso - tik beigās atklājās, kuri ta ir piedalījušies konkursā, kuri nē ;) Protams jēga no tādas "uzvaras" konkursā maza, bet nu ne par to šis topiks :)
Publicēts: 21.09.08 21:17
 citēt
es esmu par šādu opciju. Pietiktu ar dienas anonimitāti, jo bilžu pieplūdums ir liels
Publicēts: 21.09.08 22:16
 citēt
soms: Blogs tas ir tuss un tuss nevar būt anonīms.

paldies :)
Publicēts: 21.09.08 23:23
 citēt
Mono, nu labi, varbūt :)
Publicēts: 22.09.08 00:45
 citēt
vērtības nav anonīmas! un par apšaubāmiem balsojumiem visi pasmīnēsun viss nostāsies savās vietās --> kaut ar laiku!
vērtību pamanīs jebkurā gadījumā!
Publicēts: 18.02.09 19:41 labots
 citēt
Hei, īstā tēma šim vakaram! :face-devil-grin: Haiduks saka, ka bilde nav ciparos, bet sirdī, es savukārt viņu esmu redzējis tikai un vienīgi ar ciparu kameru. :) jurissilke saka, ka, ja laba bilde, to novērtēs jebkurā gadījumā, bet Alloxa oponē, apgalvojot, ka šeit pat loti laba bilde knapi savāks ap 6,0, jā neiesi "masturarbaiterēt" - toties tur, kur ir anonīmais posts, bilde dabūs savu pelnītu...

Pārlasot viedokļus, gribu teikt, ka anonimitāte KĀ OPCIJA nav spējīga darboties, jo mainīšanās ar balsojumiem turpināsies. Alloxa sauc tos, kas mainās ar balsīm par masturarbaiteriem. Bet ne jau tikai viņos ir problēma. Balso jau arī par daudziem citiem (un nevis par viņu bildēm) dažādu nopelnu dēļ. Kaut vai tas pats pidars silraks. Nu gadās viņam arī pa labām bildēm, bet lielākoties viņš piegružo fotoTOPu ar sūdiem. Ir izcīnijis savu pozīciju, i cilvēki balso PAR VIŅU (un retos gadījumos arī par bildēm), lai gan par viņu ir vēl interesantāks stāsts, jo pats šad tad, to skaļi noliedzot gan, masturarbaiterē. Ir manīts, kā šis blogā pie bildes ieliek 5/5/5 un uzraksta "patīk", bet pēc tam pie tās pašas bildes šūterī ieliek pavisam švaku vērtējumu. Tipa bloga vidē jāmastrurbaitērē, bet šūterī cita pozīcija jārāda, jo tur viņš tipa baigi gudrs un kruts. :D Tas liek aizdomāties, ka džekam varbūt ir nopietnas problēmas (varbūt par šizofrēnija), bet tas ir cits stāsts.

Tikai, ja bilžu autori VISI būs anonīmi (kaut vai teiksim uz nedēļu, bet tad ar nosacījumu, ka tikai šo nedēļu arī varēs balsot, pēc tam, kļūstot zināmam, vairs nē), varēs sākt runāt par jebkādu objektivitāti. Tālāk daudzi liek parakstus uz bildēm, anonimitātei pazūd jēga. VISI, kas gribēs izvarīties no anonimitātes parakstus uzkabinās. Tad attiecīgi nepieciešams ieviest arī noteikumu, ka bildes nedrīkst būt apkarinātas ar parakstiem un citām norādēm uz autoru, būs nepieciešams iesaistīt moderātorus, kas to čekos. Čakars jau ir, bet mož ir vērts?!

13.janvāra notikumi daudzus pārsteidza, bet daudzus nē. Jautājums ir ne tik ļoti par to, kas tieši tika izdarīts šai dienā, bet par to, CIK lielā mērā "karstasinīgā" latviešu tauta ir jānoved, lai viņa kļūtu līdzīga spāņiem pēc zaudēta futbola mača! Tas, ka diskusija par anonimitāti laiku pa laikam paceļas, liecina tikai par to, ka daļai blogeru sirdī kremt negodīgums balsojumus, kas izriet no personifikācijām (atbildes balsojumi vai autoritāžu balsojumi - nav liela šķirba, būtiskais ir tas, ka šie balsojumi (un ne tikai balsojumi, arī komentāri) IR NEOBJEKTĪVI. Par to ir vērts padomāt. Es padomāju. Un Tu? :face-angel:
Publicēts: 18.02.09 19:50
 citēt
ieliec bildi no cita[jauna] nika, bet baidos, ka Tevi vienalga pazīs
Publicēts: 18.02.09 19:53
 citēt
negatIvs, ar kādu mērķi? nu, priekš kam? ko tas mainīs (domājot globāli)?
Publicēts: 18.02.09 20:01
 citēt
Visobjektiivaakais veerteejums var buut tikai komentaaru veidaa.Atziimes un reitingi tikai veicina neveseliigu,radoshu izaugsmi ierobezhojoshu vidi,kuraa galvenais ir dabuut vairaak labu atziimju.Protams,atrodas dazhi indiviidi,kas to visu nenjem galvaa un iet pa savu tacinju.Atgadina vienpartijas sisteemu padomijas laikos ar dazhiem disidentiem :)
Publicēts: 18.02.09 20:05
 citēt
alvils:negatIvs, ar kādu mērķi? nu, priekš kam? ko tas mainīs (domājot globāli)?
ja cilvēks domā, ka uz viņu ieēdušies, tāpēc neobjektīvi vērtē. būs anonīmais balsojums. laba bilde nepaliks nepamanīta
Publicēts: 18.02.09 20:07
 citēt
ciinja ar veejdzirnavaam :-)) da visos blogos tas taa ir!!! un tas nav izskauzhams ne ar anonimitaati ne ar kadiem citiem veidiem! Mani nemaz neuztrauc tas, ka par kaada bildeem balso tikai vinja varda deelj, ka balso par utji putji , ka dazha laba bilde netiek pienaaciigi noveerteeta ... kursh gribees augt - tas pats sapratiis, kas ir vertiigs un kas nee - vai atziime vai konkreta cilveeka kritika uttt .... a kam svariigi tikai atziime - nu lai tachu priecaajas par verteejumiem pie zemas kvalitaates bildeem!
Publicēts: 18.02.09 20:12
 citēt
alvil nu ti dajoš... pirmkārt jau pa dirsu Tev, ka velc ārā vecos topikus - vnk reāli besī! bet nu tas subjektīvi.

Taču izmest tekstu par silrak: "[...]bet lielākoties viņš piegružo fotoTOPu ar sūdiem[...]" + nosaucot par pidaru, ir absolūts debīlisms... Parādi tik savu seklumu. Piedod, bet salīdznoši ar pārējām fotoTopa bildēm Kārļa bildes ir stabili vienas no kvalitatīvākajām un pat ja daudzi balso tik par vārdu, tad nu uz pārējo Topa bilžu fona tās tāpat izceļas un noteikti nav sūdi kā Tu saki.

Laikam taisnību būs zem Tavām bildēm teicis, ka tā satraucies... un tā taisnība jau acīs kož, ne? ;)
Publicēts: 18.02.09 20:59
 citēt
Alvil, ko ar Kārli neesi spējis sadalīt?
Publicēts: 18.02.09 21:02
 citēt
atkal sranais klaču bābu tirgus un galma intrigas
Publicēts: 18.02.09 21:12
 citēt
1a kas ir kruta beibe?
2. par reitingu dod naudu?
3. ko tas maina?
4. ja cilveeks patiik, par vinja bildeem balso un noraada vai nenoraada uz kljuudaam
5. ja cilveeks piedirsh kaapostus - tad nebalso, lai cik laba buutu bilde
6 un atgriezhamies pie 3. jautaajuma - ko tas maina?

ir bijushi labaaki priekshlikumi, kuri nav sadzirdeeti:
1. paraadiit katra profilaa labaakaas, veerteetaakaas, komentetaakaas bildes, autora peedeejos komentaarus.
Publicēts: 19.02.09 00:24
 citēt
Stereo:Alvil labākie un īstie vērtētāji ir cilvēki tur ārā - manas bildes šeit jau sen nav pat 6 dabūjušas - bet tas nemaina to ka parādot savu portfolio meitenes labprāt nāk pie manis bildēties - tātad labākais vērtējums Tavām bildēm ir tas cik "krutas" meitenes vai nemeitenes nāk pie Tevis bildēties - ja pie Tevis bildējas tikai mazgadīgas lauķes tad Tev vēl tālu līdz Pro bet ja nāk "krutās" beibes kuras ir bijušas pie daudziem citiem labiem fotogrāfiem tad Tu jau esi "Labs"

Pamēģini dabūt pie sevis uz sesiju kādu modeli kas ir bijusi kādā FHM vai Kluba numurā - kad dabūsi ielikšu izcili !

vai arī kādu no šitām www.calendar.lv... :face-wink:

Nu būs Tev drīzumā Alvilam izcili jāliek :D 100%zinu, ka viņš ir bildejis kādu no www.calendar.lv... :)
Publicēts: 19.02.09 00:38
 citēt
norchapersonigi:No savas pieredzes simt punkti zinu, ka cilvēki mēģina izrādīt savu iedomāto varu arī bilžu sakarā. Tas, protams, ir smieklīgi. Tāpēc man ir savi paņēmieni, kā tādu pieeju iznīcināt. Rezultāts ir tāds, ka neviens neglaimo, maz kurš komentē, bet man jau nemaz nepatīk, ka komentē. Būtu man mājas lapa (kāda smuka, laba meitene man tādu uzdāvinātu), es noteikti liegtu komentāru iespēju. Ja kas, lai e-pastu raksta.
Dari ko gribi, bet tavu apavu izvēli vai bilžu spilgtumu vienmēr kāds komentēs. Varbūt tāpēc, lai nemanītu viņa paša nošķiebtos papēžus, varbūt tādēļ, ka gribas čomoties. Sauss 555 autoram neglaimo it nemaz.

Ja kāds saka, ka labai bildei novērtējums garantēts, lai pēc laika to izdzēš un pēc pusgada ieliek atkārtoti. Paskatīsimies. Cilvēks jau savā varēšanā un gaumē aug. Mainās pat paša autora attieksme, kad konstatē, ka LB brendijs vairs negaršo it nemaz un ka iepriekš bildētais der tikai ar piezīmi "te es toreiz trenējos".

Starp manām bildēm ir kadrs, kuru neviens nav komentējis ne paralēlajā portālā, ne draugos. Bet man tas šķiet labākais par tēmu, ko līdz šim esmu uzņēmis. Un kas no tā, ka nekomentē, ja man tas pārliecinoši patīk? Pilnīgi nekas.
Publicēts: 19.02.09 00:42
 citēt
Man nejaushi taa gadiijaas un par otrreiz publiceeto bildi balsoja daudz vairaak.Kljuudu pats peec laba laika pamaniiju,savas bildes paarskatot,un izdzeesu agraak publiceeto.
Galu,galaa nemaz slikti nav,jo jauna publika te iepluust un reti kursh kaada autora senaak publiceetas bildes paarskata.
Publicēts: 19.02.09 02:48
 citēt
NegatĪvs savā prātā saštukojis, ka mana neapmierinātība par reitingiem izriet no tā, ka kāds būtu uz mani uzēdies. Nu kļūdains priekšstats. Haiduks reiz lielījās ar savu biezo ādu. Es jau neko... Bet arī manējā nav plāna kā piecu latu banknote. Dansiga, turpretī, (zīmīgi, ka nu jau viņa cenšas parādīties visos topikos, kuros dalību ņem NegatĪvs) saka, ka visos blogos TAS tā ir!!! Un ka tas nav izskauzhams ne ar anonimitaati ne ar kadiem citiem veidiem, kam savukārt es negribu piekrist. TAS IR IZSKAUŽAMS, jautājums tikai par to, kādu cenu šī izskaušana prasa, un vai bloga admini to ir gatavi maksāt.

CerambyX, kurš bildē, kā pišas kukaiņi stājas par aizstāvi čalim, kurš bildē, kā pišas govis (jāatzīmē, ka pa gabalu gan, laikam baidās pieiet tuvāk). Par šo kādu govjseksa bildētāju neko pozitīvu pateikt nevaru. Tā laikam ir atbilde arī uz sasara uzdoto jautājumu, un tā skan apmēram tā, ka, ja man dzīvē izdotos to kropli (kurš te parazitē ar niku silrak) satikt, gan jau man atrastos pa rokai kāda uzgriežņatslēga, kuras nospiedumu BŪTU NEPIECIEŠAMS atstāt tam PIDARAM uz portreta (un nebūtu jau viņš pirmais...).

Mono izvelk Sergeja Kondrašina kalendāra konkursu un tajā dalību ņēmušās beibes stāda priekšā kā kaut ko unikālu un man nesasniedzamu. Iemetu acis dotajā linkā www.calendar.lv... un ko es tur pamanīju!? Ak nē! Tur IR viena no manis bildētām meičām. :D Mono, liec man izcili! :D :D :D

Entuziasts turpretī apgalvo, ka reti kursh kaada autora senaak publiceetas bildes paarskata. Grūti teikt par citiem, bet par sevi varu droši apgalvot, ka es vecās bildes pārskatu daudz biežāk, nekā vecos foruma topikus. Šī iemesla dēļ mani arī priecē ne pārāk vecā fīča, ka līdzīgās bildes tiek novietotas zem katras publicētās, tām sekojot var aiziet līdz veciem un pat ļoti labiem darbiem. Ar to nodarbojos KATRU dienu, ko pavadu blogā.

Kas vēl palika nepieminēts? Ak jā, Annirs tēlo filozofu, faktiski nekādu viedokli nepaužot. Bet žēl. Man šķiet, ka viņš ir viens no tiem, kas varētu pateikt kaut ko sakarīgu un pat vērtīgu! :face-glasses:
Publicēts: 19.02.09 09:45
 citēt
Stereo, liecies mierā! Bija pie manis studijā viena no viņām. Nu un?
Publicēts: 19.02.09 13:32
 citēt
Schnircks:
Annirs:
ir bijushi labaaki priekshlikumi, kuri nav sadzirdeeti:
1. paraadiit katra profilaa labaakaas, veerteetaakaas, komentetaakaas bildes, autora peedeejos komentaarus.

100punkti un medālis!

kad un kur var sanjemt???
Publicēts: 19.02.09 14:34
 citēt
alvils:
CerambyX, kurš bildē, kā pišas kukaiņi stājas par aizstāvi čalim, kurš bildē, kā pišas govis (jāatzīmē, ka pa gabalu gan, laikam baidās pieiet tuvāk). Par šo kādu govjseksa bildētāju neko pozitīvu pateikt nevaru. Tā laikam ir atbilde arī uz sasara uzdoto jautājumu, un tā skan apmēram tā, ka, ja man dzīvē izdotos to kropli (kurš te parazitē ar niku silrak) satikt, gan jau man atrastos pa rokai kāda uzgriežņatslēga, kuras nospiedumu BŪTU NEPIECIEŠAMS atstāt tam PIDARAM uz portreta (un nebūtu jau viņš pirmais...).

Kas Tev Kārlis meiteni nocēlis, ka tā cepies? Nabadziņš... :face-crying:

Vai arī gadījumā kāds (alvils) nebūs sadomājies, ka ir super-duper-ūber-krutais fotogrāfs (ne pirmo reizi gan man tādas aizdomas par Tevi), un kad kāds (silrak) pasaka kā ir, bez izpušķošanas, ka liela daļa Tavu bilžu 'nasing spešal' vien ir, tā protams Kārlis ir tas sliktais "pidars", kas apvaino nabaga alvilu... :face-crying:
Nu ok, pieņemsim, ka Tev ir viens piemērs ar govju seksu - viena slikta bilde galerijā? Es pat teiktu, ka tas ir labs rādītājs, līdz kuram Tev vēl augt un augt :D

Zini, man arī agrāk bij savā ziņā saķeršanās ar viņu zem manām bildēm un tā (arī biju jauns un stulbs) - nu pakritizēja viņš manus kukaiņbilžus, ka tur detalizācija švaka, asuma nav utt - nu es protams tad uzreiz pretī - ko d**s, ir gan asums, gan detalizācija un visādi citādi ir bumbās! Bet nu tagad atskatoties vienīgais, ko varu pateikt, ka taisnību jau puisis teica! Nu salīdzinot ar TOP makro bildēm, tās manas bildes tiešām 'nasing spešal' bij/ir... so - pieņemu, ka Tavā gadījumā ir līdzīgi, ka TEV pašam liekas SUPER, bet priekš cilvēka, kas ir redzējis ļoti daudz patiešām labu bilžu daudzos citos i-neta portālos tāda bilde liekas 'nasing spešal'... Atslābsti, padomā, moš kko izspied no sava smadzeņpoda un pieņem arī tādu viedokli... Nevajag būt seklam un ar šauru pierīti, domājot, ka ja cilvēks bildē tikai ainavas, tad 100% no citiem fotožanriem neko nerubī.. Ja tā domā, tad ui kā var auzās sabraukt...

Virtuāli draudi ne pie kā nenovedīs... tik bojā savu 'tēlu' - pēc tekstiem vairāk par 15 gadiem Tev nedotu...
Publicēts: 19.02.09 14:39
 citēt
ja es saprotu pa ko iet runa, tad govju sex ir Kārļa labākā bilde - izvēlieties citu
Publicēts: 19.02.09 14:43
 citēt
aizgāju apstījos - ja galīgi nav ko darīt, variet gānīt visas tās neskaitāmās siekstas jūras krastā
Publicēts: 19.02.09 15:07
 citēt
norchapersonigi:"Nu salīdzinot ar TOP makro bildēm, tās manas bildes tiešām 'nasing spešal' bij/ir... so - pieņemu, ka Tavā gadījumā ir līdzīgi, ka TEV pašam liekas SUPER, bet priekš cilvēka, kas ir redzējis ļoti daudz patiešām labu bilžu daudzos citos i-neta portālos tāda bilde liekas 'nasing spešal'..."

Jautājums kā putna jaunulis izspurdz no domu meža: vai, dzīvojot pēc TOPIEM, nav bail pazaudēt savu individualitāti? Internets to TOPizāciju ir padarījis iespējamu, un tikai pateicoties tam kāds var dienā izrakņāt 100 topus. Neaizmirsti, ka TOPos ir redzama vispārējā balsotāju gaume, ne tik daudz fotogrāfijas vēstījums. Liekas, ka pēdējais var būt bezgalīgi dažāds.

Protams, protams - vadoties TIKAI pēc topiem nereti tiešām var gūt nepariezo priekštatu, taču tas arī atkarīgs no katra individuālās pieejas par to, ko viņš uzskata par labu bildi (vienam laba to kuru var vairāk pārdot, tātad popsis/meinstrīms/stokbilde, citam bilde, kas raisa dziļas emocionālas sajūtas neatkarīgi no izpildījuma, citam vēl kas cits svarīgs utt), bet ne par to šoreiz stāsts.

un vispār tajā manā tekstā ar vārdu savienojumu "TOP [ievietot fotožanra nosaukumu] bildes" bij domātas ne tikai bildes, kas grozās dažādos TOPOS, bet kā vispārinājums uz šī žanra labākajām bildēm neatkarīgi no vērtējuma skalas - tātad principā gaisīgs un mistisks bilžu kopums, ko nekad, nekur nevarēs ieraudzīt, bet kas tīri teorētiski pastāv.
Publicēts: 19.02.09 16:02
 citēt
incanti... ja paskataas shii meenesha topu - katrs var atrast sev kaut ko - bildes tik dazhaadas... www.fotoblog.lv... taa arii manupraat ir atbilde - cik tas viss ir bezjeedziigi...

ja kaads grib atziniibu, nopietnus veerteejumus, tad jaagriezhas vietaas, kas tam paredzeetas.

a miinvail - vienkaarshi tuseejam un beidzam cepties :face-angel:
Publicēts: 19.02.09 16:15
 citēt
Annirs:ir bijushi labaaki priekshlikumi, kuri nav sadzirdeeti:

labākās pēc vērtējumiem vai pēc paša uzskata? man domāt neskādētu gan / gan.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):