forum.gif
Man vaig tikai vienu !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Man vaig tikai vienu !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.09.08 22:01
 citēt
veikalā grāmatas ir atļauts pašķirstīt:face-wink:
iemet aci satura rādītājā, ielasies kādā interesējošā nodaļā, ja liekas , ka varēsi gūt atbildes uz patāvošajiem jautājumiem (iemesls kamdēļ meklēji grāmatu) pērc nost.
Ja jautājumu nav, pērc jebkuru.:face-glasses:
Publicēts: 22.09.08 22:02
 citēt
Blaumanis ... noveļu krājums - Akmens objektīvā :D
Katra gr'amata kaut kam ir dom'ata ... Pamācība tev nāca līdzi aparātam, meklēpar kompozīciju.
Publicēts: 22.09.08 22:35
 citēt
Cilvēkam, kurš vēlas piedzerties alkohola marka nav svarīga!
Publicēts: 22.09.08 23:23
 citēt
Mjā, kā man gribās uz Londonu uz Londonas grāmatnīcām. Ak Jēziņ Kristiņ kas tur pa foto grāmatu kaudzēm. Un visas tik skaistas!
Publicēts: 22.09.08 23:28
 citēt
magnum photo
Publicēts: 23.09.08 08:29
 citēt
SL piekriitu, tas, kas bijis Arzemes gramatu veikalaa musejo ipasi negribes vairs iet ieksaa, mums te tikai tadas seenalas vien...:face-sad:
Publicēts: 23.09.08 08:31
 citēt
Ak dies, ku tas Lienjuks smukiņa!!!:)
Publicēts: 23.09.08 08:46
 citēt
Portreti:Ak dies, ku tas Lienjuks smukiņa!!!:)

Tāpēc jau arī "....rulz"!...:)))
Publicēts: 23.09.08 08:57
 citēt
Haiduks:Blaumanis ... noveļu krājums - Akmens objektīvā :D
Katra gr'amata kaut kam ir dom'ata ... Pamācība tev nāca līdzi aparātam, meklēpar kompozīciju.

ak, vai pārsmējos, labs sākums dienai.. būs jāiet pēc tās grāmatas
Publicēts: 23.09.08 10:02 labots
 citēt
Pilnīg droš jāpērk pavārgrāmata! Tur daaaudz smuku bilžu un var papētīt spīdīgos priekšmetos KĀ tas uztasīts , sevišķi vietējos izdevumos kurus tasijuši "Māku māku @ protu protu " specālisti:):)
Publicēts: 23.09.08 11:32
 citēt
Man ir šīs divas:
www.jr.lv...
www.jr.lv...

Pirmā vairāk par to, kā uzņemt labu bildi, otra, kā labot uzņemtās lažas :)
Ieteiktu pirmo.
Publicēts: 24.09.08 02:53
 citēt
Ne visas gramatas ir ljauts pashkjirstit. Nesen vienu uz sharu nopirku jo bija smuki iepakota. saucas foto'zurnalistika un ir anglu un vacu valoda( kopa ne atseviski izdevumi ). tada pasmaga ka kadu var nosist. nu smuki paskatities kas noticies ieksh b/w bezmazvai kops izgudroti fotoaparati :)
Magnum gramatas biezak ir krietni dargas. Nesen redzeju vienu pa 10ls bet tur bija tikai bildites ar ainavam. ta nu ari nepanemu. jr.lv ari laba vieta lai pamekletu gramatas ;) var ari provet iegriezties magnumphotos.com sadalja veikals paskatities kas interese un moz ebay meklet lietotu :))))
Publicēts: 25.09.08 09:12
 citēt
Nopirku Džona Hedžko "Fotogrāfēšana". Man liekas laba, jo tur no pašiem pamatiem viss aprakstīts. Tieši tas, kas tādam muļķim kā man vajadzīgs:face-wink:
Publicēts: 25.09.08 09:15
 citēt
Jaa "fotograafeshana" laba, tur vairaak kaa focheet, savukaart "digitaalaa fotograafija" vairaak par foto apstraadi
Publicēts: 25.09.08 09:17
 citēt
www.jr.lv... man arii ir sii loti laba
Publicēts: 25.09.08 09:26
 citēt
Laurelz:Jaa "fotograafeshana" laba, tur vairaak kaa focheet, savukaart "digitaalaa fotograafija" vairaak par foto apstraadi

mazliet jau ir par shopu, bet par maz lai ko tā īsti iemācītos, vairāk tieši fotogrāfēšana
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):