forum.gif
Nikon 80-200 2.8 problema.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon 80-200 2.8 problema.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.08 11:28
 citēt
Sveiks, ja kadam ir šis objektivs var but var pateikt vai viņš ir skaļš? Pieliku pie sava Nikon D80 un kad nospied fokuset, var dzirdet ka vinjš fokuse un pat ļoti var dzirdet un arii fokuse 1-3 sekundes.:face-surprise:

Teiksim ir SIGMA LENS 55-200/4-5.6 DC HSM NIKON kurš pez motora fokusejas klusak.

Vai tas ir normali tam objektivam?
Publicēts: 23.09.08 11:45
 citēt
Jaa, veikala iegaju saku skatities, un kaut ka pardomaju pirkt.
Publicēts: 23.09.08 12:07
 citēt
Šorīt gribēju nopirkt jaunu mersi,bet izrādijās,ka visi autosalonā esošie eksemplāri bija brāķis-braucot kaut kā skaļi rūca,daži rūca pat stāvot uz vietas,nenopirku.Vai tas ir normāli tik dārgai automašīnai?
Padoms Numur1:painteresieties ko nozīmē burtu salikums HSM sigmas objektīviem.
Padoms Numur2:izvēlēties nikona objektīvu,kuram nosaukumā ir burti AF-S.
Publicēts: 23.09.08 12:19
 citēt
A vianm vairaakas versijas ir 80-200

www.kenrockwell.com...
Publicēts: 23.09.08 12:54
 citēt
Es nesaku ka gribu sigmu nopirkt, bet saku ka salidzinot ar sigmu pa 50 ls kuru sev nopirku, vinjsh ir 2reiz skaljaks.

Kada tad tolka maksat 600 ls, ja pa 50 var nopirkt 2x klusaku aparatu..
Publicēts: 23.09.08 14:12 labots
 citēt
fido - a bildes kvalitāte ir vienāda?
Gan jau ka ir kaut kāds iemesls kamdeļ cilvēki izvēlās maksāt 550 latus vairāk par skaļāku objektīvu.
Pieļauju domu, ka objektīva skaļums maz kuru interesē... Vai uz citu plusu fona ir visai maznozīmīgs...

P.S.
Tam Nikon bibim (kuru baudīji) ir objektīvā iebūvētais SWM vai tam AF strādā no kameras darbināta kardāniņa?
Piemēram Sigmai AF strādā uz HSM - tātad uz objektīvā iebūvētu AF motorīti, kas defaultā ir klusāks...
Publicēts: 23.09.08 14:47
 citēt
Nu es domaju ka objektiva iebuvetais..

Sigma vispar ir bez motoriem, bet no fo4ika griežas. Uz nikona D40 vinjsh bija manuals.
Publicēts: 23.09.08 14:55
 citēt
fido, a tu zini vispār, ko Sigmai nozīmē tas 3burtu salikums objektīva nosaukumā - HSM?
Publicēts: 23.09.08 16:33
 citēt
Nekad nebija saskarsme ar Sigmas objektiviem lai vinjus petit :)

Vienkarši darba viens metajas, tapec salidzinaju :)
Publicēts: 23.09.08 16:41
 citēt
80-200 Ir dažādi modeļi. VECIE kas ērtāki lietošanā un patīkamāki zīmejumā KLUSĀKI jo vinām nav motori STIKLĀ bet gan kamēra un piedziņa ar kardānu:) Jaunie ar dažādi gan ar gan bez motoriem LĒTĀKIE ir stipri skaļāki dargākie kusāki un ātrāki:):) Man un daudziem citiem labāk patīk vecāks modelis ar VIENU GREDZENU saucamasi PUMPIS , kurš gan putekļus nesūc gan zīmejums cietāks TIESA strādā ĀTRI tikai uz PRO klases kmerām ar JAUDĪGIEM IEKŠEJIEM MOTORIEM kamerās:)
Publicēts: 23.09.08 16:56
 citēt
Nu es domaju ka vinjš bus krietni klusaks, jo baigais troksnis no vinja nak, Ta negribas pirkt 70-200, jo vinjsh ir 2reiz dargaks :( :face-monkey:
Publicēts: 23.09.08 18:22
 citēt
dzirdēt jau var, tak ātrāk gan safokusē.
Publicēts: 23.09.08 18:58
 citēt
vajag uzlikt kamerā "noise reduction", troksnis pazūd kā ar roku noņemts! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):