forum.gif
Beernu emocijas fotograafijaas.(?)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Beernu emocijas fotograafijaas.(?)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.08 13:25
 citēt
Ver kaads padaliities ar kaadu pieredzi vai ieteikumiem kaa labaak/vienkaarshaak/efektiivaak/utt
likt beerniem, 4-7g veciem, izraadiit emocijas portretbildees vai tematiskajaas sessiju kopbildees
(teiksim triis beerni vienaa un vairaak)? smiekli, apbriins.. nu pozitiivaas emo..!? ir kaadi knifinji
izkopti vai kas taads? vai tur vecaakiem ir jaameegjina kaut kaa siichi pielaust uz kaut ko? pie tam beerni
savaa starpaa buus arii nepaziistami. Ir iespeeja salikt kopaa tos, kuriem ir draudziibas saikne izveidojusies,
bet kaa atraisiit emo starp savaa starpaa nepaziistamiem siichiem?
a pieredzes ta nav!
idejas?
Publicēts: 23.09.08 13:49
 citēt
Kaut kur skatijos video par onku, kas sikos bildeja. Simtiem mazu bumbinju, lai berniem ir ar ko nodarboties un butu emocijas.
Publicēts: 23.09.08 19:45
 citēt
Interesantas mantas, krāsas (vēlams pirkstiņkrāsas), ziepju burbuļi, dzīvnieki (mazi suņuki, kāmīši, trusīši), ja pie dabas, tad pie ūdens var ārdīties, ja ne, tad telpā var sagādāt ūdensbļodu, var noīrēt kādu klaunu, vai likt kādam pārģērbties...
Nu, padomā pats, kas Tev kā bērnam patiktos...

Parcik pate esmu mamma, sanāk apgrozīties bērnu sabiedrībā. Es gan emocijas speciāli netaisu, bet ir novērots, kur tās ir vislielākās ;)
Publicēts: 23.09.08 21:07 labots
 citēt
..skaidrs, vieglaak ir kljuut par teeti, kaa iedomaaties ko es - kaa beerns, muusu g.s., tagad gribeetu :face-monkey:

paldies par ieteikumiem,
Publicēts: 23.09.08 21:36
 citēt
Tai brīdi, kad bērni aizmirsīs tevi, sāksies fotosesija :) līdz tam- fotokatorga...
Un paņēmienus jaf tev minēja +iedod izjaukt Nikonu :D
Publicēts: 23.09.08 21:49
 citēt
He he, un tad naak atklaasme ka labaak taadus klientus nevajag..
Publicēts: 23.09.08 23:28
 citēt
taa nav klientu padariishana, tas ir projekts.

Nikonu es labpraat, ko neesmu rokaa tureejis to nespeeju noveerteet pienaaciigi :D
Publicēts: 25.09.08 09:19
 citēt
lkz:Ver kaads padaliities ar kaadu pieredzi vai ieteikumiem kaa labaak/vienkaarshaak/efektiivaak/utt
likt beerniem, 4-7g veciem, izraadiit emocijas portretbildees vai tematiskajaas sessiju kopbildees
(teiksim triis beerni vienaa un vairaak)? smiekli, apbriins.. nu pozitiivaas emo..!? ir kaadi knifinji
izkopti vai kas taads? vai tur vecaakiem ir jaameegjina kaut kaa siichi pielaust uz kaut ko? pie tam beerni
savaa starpaa buus arii nepaziistami. Ir iespeeja salikt kopaa tos, kuriem ir draudziibas saikne izveidojusies,
bet kaa atraisiit emo starp savaa starpaa nepaziistamiem siichiem?
a pieredzes ta nav!
idejas?

Ļauj viņiem vispirms sapazīties savā starpā, lai sāktu kontaktēiesd un būtu vispār kādas emocijas. Un droši vien jābildē tā, lai viņi tā īsti to bildēšanu neuztver kā tādu vērā ņemamu darbību, bet rosās sava nodabā, tad arī vajadzētu būt emocijām. Iedod kādu neredzētu mantu, lai ir lielā zinātkāre un interese, uzliec kādu smieklīgu multeni, lai ir mazie - smejoši. Bet vispār man šķiet grūti bērna emocijas tā dabīgi nobildēt. Vismaz man nesanāk. Tiklīdz pamana ka bildē, tā sākas lielā ķēmošanās un izrādīšanās. Bet nu.. lai veicas:face-wink:
Publicēts: 25.09.08 09:22
 citēt
jāāā.. ziepju burbuļi arī der!! tie šķiet patīk visiem maziem! !
Un tad vēl ko garšīgu, piemēram saldējumu, lai ir pagalam apmierinātie pārlaimīgie ģīmīši:face-wink:
Publicēts: 25.09.08 11:58
 citēt
noliec sev blakus (aiz sāniem,kur vajag) TV vai veļ labāk dvd , ar Ledus laikmetu,teiksim.pēc pāris minūtēm gan Tu,gan viss pārējais būs aizmirsts.bet reakciju gan vajag zibenīgu :)
Publicēts: 25.09.08 14:36
 citēt
martini74:noliec sev blakus (aiz sāniem,kur vajag) TV vai veļ labāk dvd , ar Ledus laikmetu,teiksim.pēc pāris minūtēm gan Tu,gan viss pārējais būs aizmirsts.bet reakciju gan vajag zibenīgu :)

Puikām labāk par ledus laikmetu iedarbojas Vāģi :face-grin:
Publicēts: 25.09.08 15:53
 citēt
Nez, šovasar diezgan daudz sanāca pabildēt tieši bērnus. Ar savējiem braucām ciemos pie citiem bērniem un šie kopistiski rotaļājās un uz mani, kad es ielīdusi viņu barā ar savu foto, pat īpaši nereģēja. Dažbrīd pat objektīvu bāzu degunā :) ļoti cītīgi skatījās virsū. Nekādas samākslotības - tas man patīk visvairāk. Mēs pieaugušie uzreiz sākam k-ko pōzēt, bet bērniem pa lielam vienalga :) viņi darās savā nodabā un jebkura emocija ir patiesa.
Publicēts: 25.09.08 20:52
 citēt
SL: droši vien tas arī no vecuma atkarīgs, jo atkarībā no vecuma tā reakcija ir tik atšķirīga. Man piecgadīgu neizdodas nevienā kadrā dabūt nesamākslotu, jo to vien dara kā ķēmojas un izrādās, kad pamana ka bildē, tad nu es svētlaimīgi varu pētīt pirms gada kādu izdevušos kadru, jo tagad pie tādiem vairs netikt:face-wink:
Publicēts: 25.09.08 22:02
 citēt
SL, hm nez, iespējams drīzāk no bērna ;) Man pašai ir gandrīz 7gadnies un četrgadnieks, ciemos braucām pie astoņgadnieka, piecgadnieka, tad vēl diviem trīsgadniekiem, divgadnieka.. nu dažādi. K-kā ar visiem ļoti labi gāja :) neviens neķēmojās :)
Publicēts: 25.09.08 23:09
 citēt
piedāvā viņam šampi.. :)
Publicēts: 26.09.08 07:37
 citēt
SL, nu jā, tas ir kad viņi visi kopā un ir jautri savā starpā, tad jau nepievērš vērību tam ka bildē, bet vienu atsevišķu fruktu bildēt grūtāk:face-wink:
Publicēts: 26.09.08 16:26
 citēt
beernus focheeju daudz...
pashai 2 gab 3 un 7g.
katram fotografam savi knifi, protams. bet nedomaa, ka tas buus kaa ar pieaugusho - ka smaidiis un poozees tev peec luuguma :D Vislabaak pirmo pusstudu vienkaarshi patusee ar vinjiem, lai tev fochuks uz pleca karaajas. Lai jami pierod, ka tu un fochuks esi viens vesels.
Lai nofocheetu bernu, vins jaieliek videe, kas vinjam patiik. Juura, smiltis, rotalju laukums, speelju istaba, jau SL ieteiktaas lietas.
Ja gribi kaadas iipashaas bildes, peekshnji, kad vinji ir darbiibaa, paarseiz vinjus ar kaut ko nebijushu - izmet kaadu fraazi, kas liek izbriiniities, kas liek visiem uz tevi paveersties.
Galvenais -tev jaabut VEIKLAM, jo beerni visu dara ljoti aatri un, ja zaudeesi kadru, taadu pashu nedabuusi. Nu, piemeram, "Iedod buchu mammai!", taa buus sekunde. Viss.
Vislabaak ja ir kaads klauns, pepija vai darbonis, kas vada shiem speeles, liek kaut ko dariit. Ja taada nav, esi vadonis tu vai tavs asistents.... siikuljus ievilkt speelee ir iizii. Liec teelot vilkus, raadiitlacha gjiimjus, krokodila zobus.. galvenais, lai ir jautri:) wot:)

Man pashai vienmer ir jautri un arii berniem,ko focheju ir jautri:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):