Ir iespēja patrenēt roku modeļu fotografēšanā , un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem) Ja kadu tas interesē, tad PM, te raktītais būs tikai spams, bet spamot mē MĀKAM Viss pārejai darba kārtībā būs, kā iepriešējā paziņojumā Ja līdz piektdienai nepieteiksies noteiktais daudzums- bus tradicionālā pirtiņa. Ieskats www.fotoblog.lv... iepriekšēja reizē.
Šī būs pirmā Haiduka pirtiņa kopš esmu fotoblogā, kuru izlaidīšu... cerams, ka manu purnu (vai vismaz rūtaino roku) līdz nākošai pirtiņai (14.okt.? vai 21.?, starp citu, man dz.d. ir 2.okt., žēl, ka tad nav pirtiņa) visi neaizmirsīs!
alvils:Šī būs pirmā Haiduka pirtiņa kopš esmu fotoblogā, kuru izlaidīšu... cerams, ka manu purnu (vai vismaz rūtaino roku) līdz nākošai pirtiņai (14.okt.? vai 21.?, starp citu, man dz.d. ir 2.okt., žēl, ka tad nav pirtiņa) visi neaizmirsīs!
alvils:Šī būs pirmā Haiduka pirtiņa kopš esmu fotoblogā, kuru izlaidīšu... cerams, ka manu purnu (vai vismaz rūtaino roku) līdz nākošai pirtiņai (14.okt.? vai 21.?, starp citu, man dz.d. ir 2.okt., žēl, ka tad nav pirtiņa) visi neaizmirsīs!
Haiduk Tavs teikums ->>> un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem)
Minipirtiņa, ja salasīsies 10-12 gribētāji. Kas liek arī noprast, ka vairāk par to skaitli iekšā nelaidīs, jo būs minipirtiņa. Varētu padomāt, ka šito citdien nevar sarīkot bet nu lab - ne mana vaga, ne mana aršana
alvil uzstajies!!! sameties ar MR2 saaicini visus uz pirtinju un viss bus ka naakas un vel istaja diena
nav doma no sliktākajām. jāapdomā. bet labāk 3. vai 4.okt., jo 2.okt. šogad ir ceturtdiena... a ja kārtīgi dz.d. grib nosvinēt, tad līdz pirmajiem gaiļiem!
SL:Haiduk Tavs teikums ->>> un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem)
Minipirtiņa, ja salasīsies 10-12 gribētāji. Kas liek arī noprast, ka vairāk par to skaitli iekšā nelaidīs, jo būs minipirtiņa. Varētu padomāt, ka šito citdien nevar sarīkot bet nu lab - ne mana vaga, ne mana aršana
SL, bet mana pirtiņa vienmēr ir bijusi ar domu, ka tur satiekās fotogrāfi, modeļi, vizāžisti, un vienkārši cilvēki, kam par to ir interese. Un kāpēc tik sāpīgi tiek uzņemts, ja ir jauni meklējumi, ievirzes. Pirtiņa nekad naf domāta, ka tai jāpaliek par vietu, kur tikai limonāde valda Un kamēr ir brīvas vietas- nevienam vēl naf liegta ierašanās!!! Un ja ir aptauja, tad to vajag uztvert , kā aptauju, nevis te iet runa par laišanu, nelaišanu
Solījos, ka uz nākamo pirtiņu ar būšu, bet nekā - bišku ar datumiem nesakrita - man tajos datumos neliels komandējums. VOT uz nākamo 99,5% pieteikšos Alvil - par to uzstāšanos - tas bija domāts nopietni
Lutums:Solījos, ka uz nākamo pirtiņu ar būšu, bet nekā - bišku ar datumiem nesakrita - man tajos datumos neliels komandējums. VOT uz nākamo 99,5% pieteikšos Alvil - par to uzstāšanos - tas bija domāts nopietni
Lutums:Solījos, ka uz nākamo pirtiņu ar būšu, bet nekā - bišku ar datumiem nesakrita - man tajos datumos neliels komandējums. VOT uz nākamo 99,5% pieteikšos Alvil - par to uzstāšanos - tas bija domāts nopietni
gan jaf skopums savu nospēlēs!!!
Skopums? Kāpēc tā - tik ļauni uzreiz? Nav jau Alvils tač skops, ko a ?
Haiduks:Ir iespēja patrenēt roku modeļu fotografēšanā , un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem) Ja kadu tas interesē, tad PM, te raktītais būs tikai spams, bet spamot mē MĀKAM Viss pārejai darba kārtībā būs, kā iepriešējā paziņojumā Ja līdz piektdienai nepieteiksies noteiktais daudzums- bus tradicionālā pirtiņa. Ieskats www.fotoblog.lv... iepriekšēja reizē.