forum.gif
Haiduka pirtiņa 3o.o9
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Haiduka pirtiņa 3o.o9
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.08 21:29 labots
 citēt
Ir iespēja patrenēt roku modeļu fotografēšanā :), un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem)
Ja kadu tas interesē, tad PM, te raktītais būs tikai spams, bet spamot mē MĀKAM:D
Viss pārejai darba kārtībā būs, kā iepriešējā paziņojumā :D
Ja līdz piektdienai nepieteiksies noteiktais daudzums- bus tradicionālā pirtiņa.
Ieskats www.fotoblog.lv... iepriekšēja reizē.
Publicēts: 23.09.08 21:53
 citēt
Drīzāk jau te:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.09.08 21:57
 citēt
:(
Publicēts: 23.09.08 21:58
 citēt
Kas pa vainu? :)
Publicēts: 23.09.08 22:00
 citēt
Njaa, kaardinoshi, bet johaidii jaastraadaa!
Publicēts: 23.09.08 22:04
 citēt
Šī būs pirmā Haiduka pirtiņa kopš esmu fotoblogā, kuru izlaidīšu... cerams, ka manu purnu (vai vismaz rūtaino roku) līdz nākošai pirtiņai (14.okt.? vai 21.?, starp citu, man dz.d. ir 2.okt., žēl, ka tad nav pirtiņa) visi neaizmirsīs! :)
Publicēts: 23.09.08 22:07
 citēt
alvils, ja salasīsies gribētāji, ta dnemaz vairāk par 12 cilv tur iekšā nelaidīs :D tākā, domāju, vari nesatraukties par nebūšanu tur ;)
Publicēts: 23.09.08 22:21
 citēt
alvils:Šī būs pirmā Haiduka pirtiņa kopš esmu fotoblogā, kuru izlaidīšu... cerams, ka manu purnu (vai vismaz rūtaino roku) līdz nākošai pirtiņai (14.okt.? vai 21.?, starp citu, man dz.d. ir 2.okt., žēl, ka tad nav pirtiņa) visi neaizmirsīs! :)

Ko stāsti? :))
Man ar 2.oktobrī!!!
Publicēts: 23.09.08 22:33
 citēt
MR2:
alvils:Šī būs pirmā Haiduka pirtiņa kopš esmu fotoblogā, kuru izlaidīšu... cerams, ka manu purnu (vai vismaz rūtaino roku) līdz nākošai pirtiņai (14.okt.? vai 21.?, starp citu, man dz.d. ir 2.okt., žēl, ka tad nav pirtiņa) visi neaizmirsīs! :)

Ko stāsti? :))
Man ar 2.oktobrī!!!

šito der!!! būs ko svinēt
Publicēts: 23.09.08 22:35
 citēt
SL:alvils, ja salasīsies gribētāji, ta dnemaz vairāk par 12 cilv tur iekšā nelaidīs :D tākā, domāju, vari nesatraukties par nebūšanu tur ;)

SL, tu vienmēr gramatiski neprecīza :)10-12 fotogribētāji, +,+,+ kopā jaf nopietns cīpars var sanākt, bet aptauja ir par šiem 10-12
Publicēts: 23.09.08 22:38
 citēt
MR2:Drīzāk jau te:
http://www.fotoblog.lv/rep/8227/?cid=17033

Nē, šoreiz mana norāde www.fotoblog.lv... būs pareizāka... iet runa par nopietnāku darbu aptaujā.
Publicēts: 23.09.08 22:43
 citēt
Haiduk Tavs teikums ->>> un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem)

Minipirtiņa, ja salasīsies 10-12 gribētāji. Kas liek arī noprast, ka vairāk par to skaitli iekšā nelaidīs, jo būs minipirtiņa.
Varētu padomāt, ka šito citdien nevar sarīkot :) bet nu lab - ne mana vaga, ne mana aršana :face-kiss:
Publicēts: 23.09.08 23:07
 citēt
MartiniBaby:

alvil uzstajies!!!
sameties ar MR2 saaicini visus uz pirtinju un viss bus ka naakas un vel istaja diena :face-grin:

nav doma no sliktākajām. jāapdomā. bet labāk 3. vai 4.okt., jo 2.okt. šogad ir ceturtdiena... a ja kārtīgi dz.d. grib nosvinēt, tad līdz pirmajiem gaiļiem! :)
Publicēts: 23.09.08 23:13
 citēt
SL:Haiduk Tavs teikums ->>> un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem)

Minipirtiņa, ja salasīsies 10-12 gribētāji. Kas liek arī noprast, ka vairāk par to skaitli iekšā nelaidīs, jo būs minipirtiņa.
Varētu padomāt, ka šito citdien nevar sarīkot :) bet nu lab - ne mana vaga, ne mana aršana :face-kiss:

SL, bet mana pirtiņa vienmēr ir bijusi ar domu, ka tur satiekās fotogrāfi, modeļi, vizāžisti, un vienkārši cilvēki, kam par to ir interese. Un kāpēc tik sāpīgi tiek uzņemts, ja ir jauni meklējumi, ievirzes. Pirtiņa nekad naf domāta, ka tai jāpaliek par vietu, kur tikai limonāde valda :)
Un kamēr ir brīvas vietas- nevienam vēl naf liegta ierašanās!!!
Un ja ir aptauja, tad to vajag uztvert , kā aptauju, nevis te iet runa par laišanu, nelaišanu :):):)
Publicēts: 23.09.08 23:15
 citēt
Nu padomā pats :) es vairs neko neteikšu.
Publicēts: 23.09.08 23:24
 citēt
Pirmo teikumu izlasīji, izlasi otro pašā sākumā :)... un sanāk, ka tu neko vēl neesi pateikusi :face-smile:
Publicēts: 23.09.08 23:32
 citēt
Šito? ---> Ja kadu tas interesē, tad PM, te raktītais būs tikai spams, bet spamot mē MĀKAM
Publicēts: 24.09.08 00:14
 citēt
SL:Šito? ---> Ja kadu tas interesē, tad PM, te raktītais būs tikai spams, bet spamot mē MĀKAM

:):):)
Publicēts: 24.09.08 09:18
 citēt
Tu tak zini - neiespējami :D
Publicēts: 24.09.08 11:00
 citēt
Solījos, ka uz nākamo pirtiņu ar būšu, bet nekā - bišku ar datumiem nesakrita - man tajos datumos neliels komandējums. VOT uz nākamo 99,5% pieteikšos :)
Alvil - par to uzstāšanos - tas bija domāts nopietni :D
Publicēts: 24.09.08 11:09
 citēt
Lutums:Solījos, ka uz nākamo pirtiņu ar būšu, bet nekā - bišku ar datumiem nesakrita - man tajos datumos neliels komandējums. VOT uz nākamo 99,5% pieteikšos :)

gan jaf skopums savu nospēlēs!!!
Publicēts: 24.09.08 11:17 labots
 citēt
Haiduks:
Lutums:Solījos, ka uz nākamo pirtiņu ar būšu, bet nekā - bišku ar datumiem nesakrita - man tajos datumos neliels komandējums. VOT uz nākamo 99,5% pieteikšos :)

gan jaf skopums savu nospēlēs!!!

Skopums? Kāpēc tā - tik ļauni uzreiz? Nav jau Alvils tač skops, ko a ? :D
Publicēts: 24.09.08 11:39
 citēt
Skops un nabadzīgs nav viens un tas pats. :)
Publicēts: 24.09.08 11:44
 citēt
alvils:Skops un nabadzīgs nav viens un tas pats. :)

un kurš ir tev
Publicēts: 24.09.08 11:44
 citēt
Alvilam forsa bilde !!! :)
Publicēts: 24.09.08 11:58
 citēt
lienjuksrulz:Alvilam forsa bilde !!! :)

Foto: Armands Lutums

Haiduks:
alvils:Skops un nabadzīgs nav viens un tas pats. :)

un kurš ir tev

Kopš iepirku D300, otrais vairants (tagad kādu laiku uz sausiņiem un tējas jādzīvo). :)
Publicēts: 24.09.08 13:39
 citēt
un kas ir RSU? :)
Publicēts: 24.09.08 13:50
 citēt
Tā, kas starp āgenskalnu un torņkalnu (5.trolejbusa galapunktā)?
Publicēts: 24.09.08 13:57
 citēt
A es ta āgenskalnā (arī netālu no tirgus, tikai uz otru pusi) dzīvoju. :)
Publicēts: 24.09.08 14:20
 citēt
randiņus moš citur runājam? :D
Publicēts: 24.09.08 14:30
 citēt
MartiniBaby:
alvils:A es ta āgenskalnā (arī netālu no tirgus, tikai uz otru pusi) dzīvoju. :)

alvil, ja gribas ēst tad NEKAS NAV PAR TAALU!!! :face-glasses:

Tu strādā tās slimnīcas ēdnīcā?
Publicēts: 24.09.08 14:46
 citēt
emm. nu, tik lielā badā, lai ēstu ķirurģiskos atgriezumus, vēl gluži neesmu. :face-devil-grin:

bet, ja nopietni, mož kādu vakaru varētu aizšaut ciemos (kopā ar vēl kādu fotokaimiņu, lai drošāk :D), iebildēt slimnīcas dzīvi. :)
Publicēts: 24.09.08 14:58
 citēt
Ak šitā! Un kā tā ir jānopelna?
Publicēts: 24.09.08 15:58
 citēt
Laikam. :face-plain:
Publicēts: 24.09.08 17:13
 citēt
alvils:Laikam. :face-plain:

Kā lai nemulst- pusdienās apendicīts :D
Publicēts: 24.09.08 18:49
 citēt
Ja apendicīts, tad jau nekas traks, galvenais, lai uz orgānu donoriem nepieraksta :D
Publicēts: 24.09.08 20:46
 citēt
Andreass:Ja apendicīts, tad jau nekas traks, galvenais, lai uz orgānu donoriem nepieraksta :D

... tur nepieraksta- uzreiz ņem... iebaro :D un ņem.
Publicēts: 24.09.08 21:23 labots
 citēt
davaj alvil es busu virietis a tu fotografs un minam ciemos slimnica taisit foto sesiju :D :D :D
Publicēts: 24.09.08 21:30
 citēt
Tur tiešām ja tiktu iekšā būtu laba fotosesija, + sterīli fotopiederumi uz mēnesi :D
Publicēts: 24.09.08 22:12
 citēt
Haiduks:Ir iespēja patrenēt roku modeļu fotografēšanā :), un ja salasīsies 10-12 gribētāji, būs minipirtiņa ar tēmu- Darbs ar modeli (ļiem)
Ja kadu tas interesē, tad PM, te raktītais būs tikai spams, bet spamot mē MĀKAM:D
Viss pārejai darba kārtībā būs, kā iepriešējā paziņojumā :D
Ja līdz piektdienai nepieteiksies noteiktais daudzums- bus tradicionālā pirtiņa.
Ieskats www.fotoblog.lv... iepriekšēja reizē.

es vareetu iet pamaciit jo uz pirti tak gribas :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):