Es nazinu man radagabals vinjus stiepa no USA pietam visju ciki ciki vins tasija pats. Bija man doma vinju iepirkt jo cena bij laba un patika man tur tas fisjkas. BET pietiekami neerts izradijas lietosjanai ziema un kopa ar drazu ari kabata nepanesasi. Taka paliku es pie Plaukstdatora + Sonjas Erika un laimigss
Patiesībā šim Apple 3G verķim nevajadzētu maksāt vairāk par Ls 250 brīvajā tirdzniecībā. LMT viņu ir dabūjis pirmais, tāpēc arī cena saskrūvēta pat ar pieslēgumu. Jāpagaida, kad šie būs pieejami ar Tele2 pieslēgumu, jo Tele2 datu plāni stabili iekabina LMT piedāvātajam EKŠEN piedāvājumam. Bet visā visumā šamais verķis ir labu labais...
Nezinu ko jūs pīpējat, bet normāli lietojot iPhone, mēneša datu apjoms vēsi var būt 400-500MB apjomā. Tad ja paskatās, ka LMT megabaits maksā kaut kādus pacmit santīmus -- 60 Ls mēnesī ir lēti. Žēl ka iPhone nevar kā datora modemu izmantot. Atkristu vajadzība pēc iBiroja. Nēesmu pētījis, cik datu plāni iPhonam maksā citur eiropā. Savukārt nekam nepiesaistīts un nesubsidētsiPhone, gan jau ka maksātu kādus 400-500 Ls. Tā vismaz var izsecināt no ASV ~600 USD cenas
IMHO - lieta only ābola faniem , kā arī visas iMantas. Tiko pat Discavery pārraide bija par ābolu , un pat tur teica ka cilvēki tos pirka vairumā tāpēc ka izskatās kruti un stilīgi . Un pat tas fakts ka uz doto brīdi bij labākas mantas cita ražotāja , tos tikuntā pirka "aklie" fanāti .
andre:10 dienu laika var paariet no tele2 zz kartes uz lmt nezaudeejot savu telefona numuru
Visu savu biznes paketi negribas parnest uz LMT
Par telefonu runajot, esmu vinjus pardevis daudzus, un tikai var but 1ns klients bija neapmierinat.
Paši salidzinajam ar vairakiem telefoniem, tadiem ka HTC TOUCH DIAMOND, LG PRADA, SAMSUNG ARMANI un sapratam ka 1 iphone ir labaks par visiem 3rim telefoniem
Kartejo reizi pieradijas ka Apple taisa reeti, bet ar gaumi un kvalitati.
Ja kads var ko piedavat labak .. ludzu modeli un komentarus..
pēc funkcionalitātes tie paši Asus būs labāki , tikai ne tik moderni protams. LG arī ražo telefonus? Es tik zinu ka uz lombardiem tos nes bet daudzi vairs nepieņem tādus mēslus . Var nosaukt kā grib bet par GoldStar vien paliksi .
Morsitis:morgen! kopš kura laika Asus ir telefons?
kopš tā laika, kad sāka ražot smartphonus (GSM+GPRS+GPS+BT) Jauda šamiem daudz reiz lielāka, bet tākā griežās u WinMobile, tad attiecīgi arī nedaudz bremze
nezinu... man iepriekšējais bij ar taču - šausmīgi patika sms rakstīt tajos gadījumos kad rokas brīvas - un konstatēju, ka, lai arī tačā ērti tomēr es ikdienā nerokos daudz pa bildēm, failiem u.t.t. telefonā
toties mani vājprātā besī, ka sarunas laikā nevar ieet telefongrāmatā, nevar forvardēt sms un vizītkartes, vizītkartes-nummurus pārsūtīt nevar, savienojums ar nemac-kompi caur pakaļu, kartes un wifi tajā vispār nebija
tāpēc paņēmu lmt korporatīvo n95.8g uzmetu dzimtai kartei virsū jāņasētu - i man tel. kas dara jebko zvana laikā i eSeMeSojas i.t.d. , i visiespējams pleijeris, i rastra tomtoms visiem mežiem, i wifi a tīklu haļavno u.t.t.
toč - ienīdu to daiktu kad nevarēju pateikt kāda telefonu zvana laikā vai elementāri forvardēt kontaktu tam kuram tas interesēja
oficiali ir vairaak kaa 2500 aplikaacijas iphonam, un veel leerums neoficialu aplikaaciju. atri izskrienot cauri atradu dazhas ari ar foto jomu saistiitas:
ja tu domaa neoficiaalaas tas ko apple neakceptee par labu esam tad tas kaa sasar mineja jailbreikotaa iphoni caur installer vai cydia jainstale.
bet ja tu gribi oficiaalas tas jainstale caur app store, tur ir makas un bezmakas aplikaacijas, bet ja tu domaa kur var dabuut makas progas nemaksaajot sho un to var dabuut, jautaa googlei jasak ar to ka caur ssh janomaina mobileinstaltion failinsh ieksh iphona pret sazaljotu un tad caur aituniem jabaro iekshaa sazaljotas maksas programmmas.
bet vislabaak, nopirkt itunes gift sertifikaatu ko ja labi meklee var dabuut pa puscenu, un izveidojot itunes nontu var pirkt muzonu, aplikacijas, filmas un kas man ljoti patiik, ka var ireet filmas.
riit katraa veikalaa buus pieejami 50 melni un 10 balti iphone 3g. diemzheel jau shodien vareeja rezerveet veikalos sev iphone. taa kaa domaaju riit vini visi beigsies diezgan aatri. es ceru ka lmt ir kuplaa skaitaa tos iepikushi lai papildinaatu plauktus
andre:riit katraa veikalaa buus pieejami 50 melni un 10 balti iphone 3g. diemzheel jau shodien vareeja rezerveet veikalos sev iphone. taa kaa domaaju riit vini visi beigsies diezgan aatri. es ceru ka lmt ir kuplaa skaitaa tos iepikushi lai papildinaatu plauktus
LMT vadība teica, ka nevajadzētu būt problēmām ar pieejamību. Man rīt darbinieks dodas no paša rīta uz 10:00 pēc iPhoniem