WMWMW:Sūc uz kociņa, patiesībā, pagaidām. Pēc gada, kad būs programmatūra sakārtota, akumulatora problēmas atrisinātas, vēl šis tas, tad padomāšu. Cenas NEREĀLAS vairumam, izņemot mineta blondīnes. Bet noteikti, ka arī man būs ĪPAŠA bauda, saņemot zvanu vai sms no kāda šādi tik aplaimotā. Zvans vai sms no šī tālruņa būs pavisam savādāks.
Es esmu sūkājoš blondīne jo varu viegli atļauties šo telefonu kau gan lasot Tavu tekstu man vairāk nāk prātā anekdote par geju un pidaru.
Ha ha ha , te nepiesaistītie bij vidēji 250-300Ls visai kupla piedavajuma Es nezinu man vins nepatīk , man "Ķiniešu kloni" S689 savādā kārtā liekas ertaki lietošanā un pietam ar 2 SIM kartēm
kasparsf: Es esmu sūkājoš blondīne jo varu viegli atļauties šo telefonu kau gan lasot Tavu tekstu man vairāk nāk prātā anekdote par geju un pidaru.
Man jau šķiet, ka Tev vien tāds normāls 4. klases puišeļa līmenis, kad tā raksti, tā ka neglaimo sev. Garām. Viegli vai neviegli, bet stāsts atkal par apkraušanos ar patiesībā bezvērtīgām spīguļmantiņām, sevišķi mazākās ietilpības modeļa gadījumā. Šīs gadījumā nav tavas paralēlās izpausmes: www.erfoto.lv...
Tad visu saprotu.
Kāpēc bezvērtīgām, ja man patīk tad viņa priekš manis nav bezvertīga. Var jau braukt ar vecu opeli un mēģināt sevi pārliecināt ka tie kas brauc ar mersedesu stāv sastrēgumā tieši tāpat kā tu un ka abi jūs esat vienādi. Kāpēc 8gb ir maz? Kas viņā jākrāmē tik daudz lai 8gb būtu par maz jeb šitajā gadījumā tomēr vairāk ir labāk?
Lunis:Ha ha ha , te nepiesaistītie bij vidēji 250-300Ls visai kupla piedavajuma Es nezinu man vins nepatīk , man "Ķiniešu kloni" S689 savādā kārtā liekas ertaki lietošanā un pietam ar 2 SIM kartēm
3g dargaki apple tak speciali uztaisija 3g letaku neka savu priekshteci lai tas butu visiem pieejams )))) nja es ar no rita sanjemu sms " cena no 1ls-164ls"
ar Mac un iPhone ir tāpat, kā ar olīvēm! tb tieši divi varianti - vainu ēd, vai neēd un viss!! nevajag te reliģiju karus, kas gribēs tas tāpat nopirks... Jā, es arī esmu pārliecināts Mac lietotājs
Vel jau lielais pluss ir, ka ar wifi vari pieslegties unsecure tikliem un lietot netu par brivu. Un touch screen ir vienkarshi ideals lai skatitos p0rn
andre runaa taisniibu! ari es esmu abolu apmaaks! diez vai annir Tev ir taisniiba! man gan domaak ka tieshi bez tachskriina tas buutu nelietojams... lai nu kaa, bet tik daudz minusi tam nav lai buutu jasakozh zobi!
andre:interesanti kuram apple produktam ir jaakosh zobi to lietojot ? ir otraadi peec apple produktiem jaakozh pirkstos lietojot visu paarejo...
Es ar savu philips mp3 player varu pie vienalga kura kompja piespraust pie usb un iemest mp3 failus vienkaarshi bez papildus programmām no diskiem. Ar ipod var to izdarīt bez iTunes ?
deabbate , zinu ka nevar . Tāpat TomTom nevar karti ar mp3 ielikt. Obligāti jāielieņ TomTomHome progā , tur jāpaziņo ka lietosi SD karti un tad to ka gribi iemest mp3 , un tikai tad tomtom redzēs failus. Tas pats SonyWalkman playeriem (nezinu kā tagad , varbūt labojušies) obligāti caur softu jāmet mp3. Tizli un neērti tas viss.
A par lietām kuras mums piedāvā , visi pārsvarā lieto tā kā šiem tiek iedota manta. Praktiski lielākā daļa kompju netiek pielāgota savām vajadzībām , salikās kautkā nepieciešamās progas un tā arī lietojās , un tad pēc tā visi sūrst ka lēni strādā , daudz gļuko , un vispār neērti un daudz kas traucē.
Iphone ir uzlauzams ar kompja palidzibu. Var uzinstalet uz ta programmas bez maksas un ari uzinstalet programmu uz kompja, kas ljauj drag & drop failu ieladi.