forum.gif
kā atgriezt izdzēstās bildes no CF kartes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kā atgriezt izdzēstās bildes no CF kartes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.09.08 08:19
 citēt
sveiki! sanāca liela bēda... izdzēsu no kartes bildes un vēl pārīti virsū jaunas safotografēju, pirms konstatēju, ka bildes nav ielādējušās kompī...

varbūt kāds var ieteikt, kur i-netā var novilkt kādu programmu, lai vēl glābtu nesaglābjamo...
vakar izmocījos ar vienu free trial programmu, bet ne vella neatguvu, vienīgi miega badā iedzīvojos :)

varbūt kāds var kaut ko atsūtīt uz gitams@inbox.lv? jau iepriekš pateicos!
Publicēts: 26.09.08 08:37
 citēt
Ja jau rakstīts pa virsu, tas it kā nav labi. Bet pamēģini "PC Inspector smart recovery". Man no bojātas kartes bildes izvilka. Ar zināmām kļūdām, bet tomēr. Bildes gan jau bija ielādētas datorā, bet vēl cīnos ar karti.:face-wink:
Publicēts: 26.09.08 08:37
 citēt
Recover My Files
cd++ var nokačāt
Publicēts: 26.09.08 09:14
 citēt
Recover My Files ir laba, bet ja pa virsu ir pilna karte sabildeeta, tad neatgrieziniski zaudeets..
Publicēts: 26.09.08 09:21
 citēt
...paldies...
Publicēts: 27.09.08 10:22
 citēt
var atgūt arī pa virsu divreiz pilnu karti sarakstītu !
Publicēts: 27.09.08 12:11
 citēt
x79:var atgūt arī pa virsu divreiz pilnu karti sarakstītu !

Tikai tas maksā ļimonu.. :D
Publicēts: 27.09.08 18:26
 citēt
meklee card recovery
Publicēts: 28.09.08 20:36
 citēt
Es vienam šitā atjaunoju. Atjaunojās arī tas, ko nevajadzēja atjaunot - šim ģimenes skandāls sanāca.
Publicēts: 28.09.08 20:52
 citēt
vari meeginaat varbuut bad copy pro, vismaz agraak atceros, ka dabuuju infu aaraa no nelasaamiem diskiem, flashiem, kad vel bija disketes - no tam arii. Jo cik zinu tad izdzeeshot failu tiek izdzeests tas fails, bet informaacija par vinju paliekot
Publicēts: 29.09.08 13:57
 citēt
vilis007:Es vienam šitā atjaunoju. Atjaunojās arī tas, ko nevajadzēja atjaunot - šim ģimenes skandāls sanāca.

...ir tāds teiciens: meliem īsas kājas... :)

paldies visiem!
Publicēts: 29.09.08 14:42
 citēt
Tikko identiskā gadījumā lietoju softu Recover My Photos. www.recovermyphotos.com
Atradu i-neta, seriaaluu arii i-neta. Perfekti atjauno visu (ja vien CF vai kaada cita karte) nav paarformateeeta. Notiek ilgi, bet pamatigi. Rekomendēju,
Publicēts: 30.09.08 09:56 labots
 citēt
:face-smile:Perfekti atjauno visu (ja vien CF vai kaada cita karte) nav paarformateeeta

vēlreiz atkārtoju,
atgūstami ir daudzi dati, arī pārformatētie.

Tagad lietoju(citiem dodu) pārbaudītu progu , kas nāk līdzi oriģinālajai Extreme III SanDisk CF kartei !
Strādā ar visiem datu glabātājiem !!!
Intresanti, ka progai nāk klāt arī pilnīgas izdzēšanas funkcija, tad gan atgūt neko nevarēs :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):