forum.gif
Vai atļautu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai atļautu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.08 15:18
 citēt
Esmu 16 gadīga pusaudža un 7 gadīga jaunā cilvēka mamma un nav jau noslēpums, ka man patīk fotografēt un it kā ar to vēl nepietiktu, esmu studējusi arī pedagoģiju :). Protams, ka tiklīdz sapratu, ka fotografēšana būs mans hobijs uz ilgu laiku (pirms aptuveni 2 gadiem), tad diezgan atklāti to mēģināju piedāvāt arī savam spurainim. Puika ir gudrs un talantīgs vairākos virzienos, tikai nekam citam kā datorspēlēm, ilgi nespēja pieķerties un tas mani uztrauca. Taču pie pirmā mēģinājuma pievērst viņu šai nodarbei, cietu diezgan konkrētu sakāvi, jo arguments bija neapstrīdams-tā kā es nevaru to izdarīt tā, kā man patīk, tad nedaru vispār un puķītes, dabasskatus un smaidīgus cilvēciņus es atstāšu, mammīt, tev :) Tagad viņš mācās reklāmas dizainu pie profesionāliem pasniedzējiem, kuri prot savu lietu un līdz ar to ir autoritātes mana spuraiņa acīs, un es nepazīstu vairs savu ezi, jo viņš ir atplaucis, atguvis dzīvesprieku, ar prieku atgriežas mājās un ar tikpat lielu prieku brauc atpakaļ uz skolu. Viņam tur nav viegli, jo, prestižā ģimnāzijā mācoties, bija tik degradējies, ka sāka ignorēt jebko, ko saka skolotāji un visos pieaugušajos saskatīja ienaidniekus Zīmēšanas stundās viņš atteicās strādāt vispār, lai gan varēja pelnīt 9 un 10. Tagadējā skolā viss jāsāk no 0 un tas nav viegli, bet puisis cīnās, kārto parādus,kuri rodas, jo pagaidām darba temps lēnāks kā pārējiem, veido attiecības ar vienaudžiem un mācās patstāvību. Es ar to gribēju pateikt, ka pusaudžus nedrīkst piespiest, bet viņiem vajag piedāvāt iespēju izvēlēties. Un otrs svarīgs apstāklis, lai rezultāts būtu pozitīvs-potenciālajam pasniedzējam jābūt autoritātei priekš pusaudža un viņam tas jādara ar patiesu aizrautību un ieinteresētību, nevis tāpēc, ka par to labi samaksās.
Publicēts: 29.09.08 15:20
 citēt
Kreimene:Esmu 16 gadīga pusaudža un 7 gadīga jaunā cilvēka mamma un nav jau noslēpums, ka man patīk fotografēt un it kā ar to vēl nepietiktu, esmu studējusi arī pedagoģiju :). Protams, ka tiklīdz sapratu, ka fotografēšana būs mans hobijs uz ilgu laiku (pirms aptuveni 2 gadiem), tad diezgan atklāti to mēģināju piedāvāt arī savam spurainim. Puika ir gudrs un talantīgs vairākos virzienos, tikai nekam citam kā datorspēlēm, ilgi nespēja pieķerties un tas mani uztrauca. Taču pie pirmā mēģinājuma pievērst viņu šai nodarbei, cietu diezgan konkrētu sakāvi, jo arguments bija neapstrīdams-tā kā es nevaru to izdarīt tā, kā man patīk, tad nedaru vispār un puķītes, dabasskatus un smaidīgus cilvēciņus es atstāšu, mammīt, tev :) Tagad viņš mācās reklāmas dizainu pie profesionāliem pasniedzējiem, kuri prot savu lietu un līdz ar to ir autoritātes mana spuraiņa acīs, un es nepazīstu vairs savu ezi, jo viņš ir atplaucis, atguvis dzīvesprieku, ar prieku atgriežas mājās un ar tikpat lielu prieku brauc atpakaļ uz skolu. Viņam tur nav viegli, jo, prestižā ģimnāzijā mācoties, bija tik degradējies, ka sāka ignorēt jebko, ko saka skolotāji un visos pieaugušajos saskatīja ienaidniekus Zīmēšanas stundās viņš atteicās strādāt vispār, lai gan varēja pelnīt 9 un 10. Tagadējā skolā viss jāsāk no 0 un tas nav viegli, bet puisis cīnās, kārto parādus,kuri rodas, jo pagaidām darba temps lēnāks kā pārējiem, veido attiecības ar vienaudžiem un mācās patstāvību. Es ar to gribēju pateikt, ka pusaudžus nedrīkst piespiest, bet viņiem vajag piedāvāt iespēju izvēlēties. Un otrs svarīgs apstāklis, lai rezultāts būtu pozitīvs-potenciālajam pasniedzējam jābūt autoritātei priekš pusaudža un viņam tas jādara ar patiesu aizrautību un ieinteresētību, nevis tāpēc, ka par to labi samaksās.

Hmmm...ku (dzīves)gudra mutere!!! Šitādas ir retums. Un vēl lielāks retums ir gudras pedagoģes, diemžēl...:(
Publicēts: 29.09.08 15:21
 citēt
Pavaicāsim Freidam- kāpēc tu kaut ko tur bildēsi? Vai tāpēc, ka "bla-bla-bla diena", vai tapēc, ka atzinību "555" formā iekš fotoportāliem gribas...
varbut, pirms kadam publiski uzdot kadu jautienu, ar to megjinot otru aizskart, uzdod sho jautajumu sev - kapec bilde un vai Tev tas izdodas ?
Ja runajam par Freidu, tad man rodas vel paris jautieni:
- vai tiesham esi tads Freida parzinatajs, par kadu sheit uzdodies ?
- vai parzini ari Gustavu Jungu ? :)
- ja njem par pamatu Freida atzinjas ( piemeram, darba Totems un tabu (1912.g.), ka skaidro savu neadekvato njemshanos sheit?...
lai Tu dzilji nemocitos, teikshu uzreiz, ka es tur ne tikai bildeshu, bet es regulari ieguldu shaja lieta samera nopietnas investicijas... :face-plain:
Publicēts: 29.09.08 15:27
 citēt
artphoto:kāpēc tu kaut ko tur bildēsi?
varbut, pirms kadam publiski uzdot kadu jautienu, uzdod sho jautajumu sev !

KĀPĒC man tas jāuzdod vispirms sev?

Man pietiktu vienkārši ar tavu atbildi.
Publicēts: 29.09.08 15:28
 citēt
artphoto:ka skaidro savu neadekvato njemshanos sheit?...

Vai vārds "internetatkarība" tev kaut ko izteiktu? :)

Bučas!:)
Publicēts: 29.09.08 15:33
 citēt
es palidzet nevaru, jo neesmu arsts.
Publicēts: 29.09.08 15:37
 citēt
Portreti, mani par tik dzīvesgudru "muteri" dara mani 3, nebūt ne vienkāršākie, bet mīļie, vīrieši:) Par skolotājiem piekrītu un lielākas algas neko nemainīs:face-wink:
Publicēts: 29.09.08 15:57
 citēt
visi tik gudri, tik gudri - katram sava taisnība, bet...
bet patiesība ir tur ārā... ;)
Publicēts: 29.09.08 16:04
 citēt
šo visu lasot vienu lieto tā īsti neizpratu kāpēc visi noliek jauniešus? Tāda sajūta, ka visi sakat, ka nav neviena kuru aizrautu fotogrāfēšana, nu tā nu gan nav. haiduks vs potreti.lv nu tas jau te ir panesies tāds offtopics ka vāks.
Publicēts: 29.09.08 16:05
 citēt
Nākošais jautājums: ko darīt ar tādu, kas pa kluso (kamēr Tu veikalā) paņem Tavu kameru, sabildē šedevrus, bet pēc tam nekaunīgi prasa, lai Tu tās bildes šim uz e-pastu atsūti?
Publicēts: 30.09.08 14:42
 citēt
ja atgriežamies par to savu tehnikas došanu kādam...

Es bieži vien iedodu kādam kolēģim kādu savu stiklu, kameru maybe lai ko uzbildētu, bet tur ir atšķirība, ka es to cilvēku zinu. zinu kā viņš attiecas pret tehniku un zinu viņu kā cilvēku vispār. tadēļ tieši tur ir tā atšķirība. Es zinu noteikti, ka es negribētu dot kādam nepazīstamam tīnim no maskačkas savu tomēr sūri nopelnīto kameru vai kādu cita veida tehniku kuru esmu iegādājis par savu naudu, jo nekur nepastāv garantija, ka vienu brīdi taisot šedevru tīnim pēkšņi neienāk pratā nozust kopā ar manu 2000Ls vērto aprīkojumu!
Publicēts: 30.09.08 16:44
 citēt
...vai, piemēram, pilnīgā po....ā nomest zemē
Publicēts: 30.09.08 20:34
 citēt
2 un 3 lpp ir pieminēts līdzīgs projekts:
www.outdoorphotographer.com...

UN TAS STRĀDĀJA BĒRNIEM BIJA PRIEKS...
Publicēts: 30.09.08 20:58
 citēt
es kā 18 gadus jauns jauneklis teiktu ka tiem 7. - 9. kalses skolēnime neinteresēs fotogrāfēt kautkādas daudzstāvenes, vai vērot un sagaidīt tādu mirkli kad notiek kautkas interesants ko ir vērts iemūžināt. A ko tas fotogrāfs spētu pateikt tiem bērniem tā lai viņi saprastu? Es tā pats tā reāli par fotogrāfēšanu interesējos kopš šī gada sākuma un man tagad ir ja varētu teikt kādas 60% zināšanas par fototehniku. Un kur lai tādi bērni vel saprot kas ir ISO vai slēdža ātrums, ko objektīviem nozīmē visi milimetri. Viņi nomirs uz tās ielas no garlaicības, vienīgais man liekas kas viņiem varētu interesēt ir tas kas notiek studijā jo tur visu laiku zipenes iet pa gaisu un tas vismaz piesaista uzmanību. Bet tad var pakļaut vel vērtīgāku inventāru riskam :P Un tik un tā viņi neinteresēsi par apgaismoju, bet par to lai tik uztaisa šmukiņu face.lv bildīti -_-

Pats es arī tāds biju tajā vecumā, man tikai interesēja photoshops, kur varēja panākt spilgtas krāsas un sprādzienus. Līdz tam pat es neiedoma'jos pats bildēt savas bildes, līdz brīdim kad man PS-ā pietrūkās precīzs meteriāls ko spēju pats iegūt fotogrāfējot. Tas mani tik ļoti ieinteresēja fotogrāfēšanā.
Publicēts: 30.09.08 21:17
 citēt
nu lūk. Atbraucām
Publicēts: 30.09.08 21:30 labots
 citēt
Man te tāda atkāpe, bet es labāk Portreti vietā paklusētu :D (nu par to Haiduku) jo man ausis ar gana daudz ir dzirdējušas par pašu Portreti :face-wink: un ne to labāko. Tā teikt, labais iespaids sakrita čupiņā :) Bet tas tā. Es protams neko nestāstīšu, jo tas zem mana goda ;) ķidāt vai ķircināt kādu par viņa vājībām :P
Publicēts: 30.09.08 22:08 labots
 citēt
Portreti: Palasi Freidu, Zālīti!

eee, vecīt, Zālītim ir viss ok, bet Freidam gan bija sexuāla rakstura problēmas, kuras viņš nespēja atrisināt. tikai dīvaini, ka liela daļa rietumu sociālpsihologu savu pasaules uztveri (lasi- cilveka psiholoģiskās motivācijas modeli) būvē uz viena garīgi slima indivīda sacerējumiem, kurpat šīs slimības izraisītājs ir pati rietumu sabiedrība

MezjaKakje:Paldies visiem par atsaucību :) Par atbildēm :)
Lūk, īstais iemesls jautājumam- vai kāds no jums negribētu nākamās sestdienas rītā (4.10) katrs kopā ar 2iem 7-9 klases skolēniem pabildēt Maskačku +/- pāris stundas? Projekta ideja parādīt spurainajiem maskačkas tīņiem, ka šādi ir
forši pavadīt laiku :) (ne dzerot, ne narkojoties, ne spēlējot datorspēles, vai vienkārši nīkstot). Rezultāts- tīņu bilžu izstāde viņu skolā. Tu ar savu tehniku un tīņi ar savu redzējumu...

Kakje, te nu gan ir taus pārlieku idealistiskais skatījums. ne jau par technikas iedošanu (lai gan ja es savu darbarīku- tiešajā nozīmē- riskēju tādā veidā, piem., nomest zeme ar svešām rokām- tas izklausās pastulbi, vai ne?), bet par to, ka tie tīņi ņems un ies un spiedīs un taisīs šedevrus. nebūs ne viņiem tā prieka (izņemot krutu dzelzi rokās paturet), ne rezultāta. bet ideja man patīk!

piemers iz pasa dzīves: paris gadus jau ņēmos pa fotopulciņu, zināju kā uztaisīt bildi- ielikt filmu, iestādīt ekspozīciju, lietot zipeni, iejaukt ķīmiju, uzkopēt bildi, noglancet to, apgriezt... nu visu, lai uztaisītu bildi karoče. un tad manās rokās nonāca NIKONS. pasaulē, kur bija Smenas, Fedi, Zorkiji, Zenīti un Kijevi (un tas jau bija baigi kruta, jo kijevam bija zūms!) manās rokas uz vienu stundu nonāca NIKONS!!!!! tas bija patiess svētbrīdis un tās 3 vai 4 filmas vnk izlidoja cauri viņam pa to stundu. ne jau brendā, bet tās kameras veiktspējā bija noslēpums, taču galvenā lieta- man bija PAMATZINĀŠANAS un ATSKAITES PUNKTS. es varēju sevi apliecināt jauna kvalitātē.

tātad, Kakje, būtiskais ir nevis KO DARĪT tiem tīņiem, bet KĀ DARĪT. tiem tīņiem ir vajadzīga motivācija un savstarpējās sacensības gars. tas ir jārada PIRMS iedot viņiem kameras. un tās kameras var būt telefonā, vienreizejas filmkameras, da jebkādas, galvenais nosacījums- lai viņi pasi iziet cauri procesam, pierada savu neatlaidību to izpildot no viena gala līdz otram un spej savā starpā salīdzināt rezultātu. apliecināt sevi ka pieauguši cilvēki, kas pauž savu viedokli, skatījumu, attieksmi. tātad, pirmkārt, būtu labak tiem diviem (un vēl kadam viņu draugu bariņam) sarīkot priekšlasījumu ar bildēm par fotogrāfiju. un tad tiem, kam tas šķiet interesanti, sarīkot praktiskās nodarbības

otrkart, fotogrāfijas prezentācija ir dārgs prieks, un jo īpaši izstādes veidā. kas to finansēs? ja tas tīnis vnk nevar atļauties uztaisīt bildi- viņš nekad pie bildešanas neatgriezīsies. un izstādei vajag no katra vismaz 10 bildes, kas katra caurmerā izmaksās 5 Ls, tātad vajag 100 Ls

p.s. vēlāk esmu pāris gadus vadījis fotopulciņu. tagad teikšu- neinteresanti tas bija tiem, kas tur piedalījās, jo vēl nesapratu kā viņus ieinteresēt.
Publicēts: 30.09.08 22:18
 citēt
alvils:Nākošais jautājums: ko darīt ar tādu, kas pa kluso (kamēr Tu veikalā) paņem Tavu kameru, sabildē šedevrus, bet pēc tam nekaunīgi prasa, lai Tu tās bildes šim uz e-pastu atsūti?

alvil, iekaties patiesībai acīs- ja tie ir šedevri un tavai kamerai nekas nekaiš, tad tev ir pienākums tos atdot. savādak sanāks, ka tu zodz- kaut vai tamdēļ, lai apliecinātu savu krutumu (caur kameras īpašumtiesībām). tu zodz, lai nozagto izmestu ("Format CF card?"). vai tas ir tā vērts?
Publicēts: 30.09.08 22:22
 citēt
dzezins:
tātad, Kakje, būtiskais ir nevis KO DARĪT tiem tīņiem, bet KĀ DARĪT. tiem tīņiem ir vajadzīga motivācija un savstarpējās sacensības gars. tas ir jārada PIRMS iedot viņiem kameras. un tās kameras var būt telefonā, vienreizejas filmkameras, da jebkādas, galvenais nosacījums- lai viņi pasi iziet cauri procesam, pierada savu neatlaidību to izpildot no viena gala līdz otram un spej savā starpā salīdzināt rezultātu. apliecināt sevi ka pieauguši cilvēki, kas pauž savu viedokli, skatījumu, attieksmi. tātad, pirmkārt, būtu labak tiem diviem (un vēl kadam viņu draugu bariņam) sarīkot priekšlasījumu ar bildēm par fotogrāfiju. un tad tiem, kam tas šķiet interesanti, sarīkot praktiskās nodarbības

Vot šitais ir ļoti labi teikts
Publicēts: 30.09.08 22:42
 citēt
SL:Man te tāda atkāpe, bet es labāk Portreti vietā paklusētu :D (nu par to Haiduku) jo man ausis ar gana daudz ir dzirdējušas par pašu Portreti :face-wink: un ne to labāko. Tā teikt, labais iespaids sakrita čupiņā :) Bet tas tā. Es protams neko nestāstīšu, jo tas zem mana goda ;) ķidāt vai ķircināt kādu par viņa vājībām :P

Tev vienkārši ir šķībs priekšstats par to, kas ir labi. :) Es ātri varētu tevi novest uz pareizā ceļa.

:)

Publicēts: 30.09.08 23:45
 citēt
Paldies par rūpēm, bet tīri labi patīk mans šķībais priekšstats par to, kas ir labi ;)
Publicēts: 30.09.08 23:50
 citēt
SL:Paldies par rūpēm, bet tīri labi patīk mans šķībais priekšstats par to, kas ir labi ;)

Garlaicīgi nav? /žāvājos.../
Publicēts: 01.10.08 00:43
 citēt
njaaa - labie onkas te sarakstiijushi ..... diez bez manis veel kaads ir pieteicies?
Publicēts: 01.10.08 08:08
 citēt
Spriežot pēc tekstiem, artphoto un haidukam būtu jāpiesakās, bet es domāju, ka viņi tikai tā, šeit, netā sevi pozicionē kā labiņie, bet dzīvē ir tādi paši SLIKTIE kā es. :)
Publicēts: 01.10.08 08:33
 citēt
Negaidīju tik karstas diskusijas :) VNK- vienaldzīgo nav, un tas patiesi iepriecina!
Tātad, ja vēlme sestdien (4.10.2008) no runām pāriet darbos, esi gaidīts 10:00 Maskavas iela 197, pie A. Pumpura Rīgas 11 pamatskolas. Projektā savu dalību apstiprinājušas 2 skolas, tā kā ikviens no Jums tiks ļoti gaidīts. Tīņi tiek aicināti arī ar saviem fotoaparātiem (kam nu ir).
Sīkāku informāciju vari vaicāt: mezjakakje@gmail.com :) Būšu pateicīga, ja par savu piedalīšanos dosi ziņu.
p.s. Skeptiķiem- Arī Tev ir iespēja mainīt pasauli :face-angel:
To Dansiga- labie onkuļi laikam vairāk mīl rakstīt ...:face-wink:
Publicēts: 01.10.08 09:28
 citēt
Portreti:Spriežot pēc tekstiem, artphoto un haidukam būtu jāpiesakās, bet es domāju, ka viņi tikai tā, šeit, netā sevi pozicionē kā labiņie, bet dzīvē ir tādi paši SLIKTIE kā es. :)

kaut kā dīvaini sanāk - negribi dot savus fotoverķīšus pirmajam, kas uzprasa un esi sliktais..........
Publicēts: 01.10.08 09:41 labots
 citēt
MezjaKakje:Negaidīju tik karstas diskusijas :) VNK- vienaldzīgo nav, un tas patiesi iepriecina!

Tantuk, attopies!!! Šitais ir i-atkarīgo čatistu portāls, kuri šeit spamo dēļ savas atkarības, ne jau dēļ vienaldzības vai nevienaldzības pret tavu pasākumu kā tādu. Vienīgais, kas viņus (mūs) vispār reāli te interesē, ir ierakstīt kaut kādu drazu. Tapēc arī tik "karstas diskusijas".

Šaubos, ka tev tur vispār kāds ieradīsies, jo pat tādiem "atbalstītājiem" kā Dansiga, Arthopto, Haidukam utml pēkšņi tajā laikā obligāti būs citas lietas darāmas utt. Tas, ka vini sevi pozicionē čatā kā "labiņie" absolūti nenozīmē, ka tam patiešām sekos kaut kādi "labie darbi" realitātē. :)

Pīs!:)

Publicēts: 01.10.08 12:35
 citēt
Portreti, tikai nevajaga .... .ja? ne Tu mani paziisti, nekaa! Un es sevi nekaadi nepozicioneeju - kaada nu esmu , taada nu esmu ... un Tavaas aciis es esmu kashkjiiga vecene ;-)))))) un netaisos sho tavu uzskatu mainiit;-ppp
Publicēts: 01.10.08 13:17
 citēt
dansiga:Portreti, tikai nevajaga .... .ja? ne Tu mani paziisti, nekaa! Un es sevi nekaadi nepozicioneeju - kaada nu esmu , taada nu esmu ... un Tavaas aciis es esmu kashkjiiga vecene ;-)))))) un netaisos sho tavu uzskatu mainiit;-ppp

Tātad tu piedalies? /Provokatīvi smīkņā.../ :face-devil-grin:
Publicēts: 01.10.08 13:25
 citēt
Portreti, jaaa - jau sen kakjei aizsuutiiju mailinju , ja kass..... (28.09)
Publicēts: 01.10.08 15:15
 citēt
To Portreti- zini, ir bijis līdzīgs pasākums tīņiem, nedaudz savādāks un nedaudz citur. Un tici vai nē, viņi bija sajūsma un bildes ar esot bijušas ļoti labas!
Nekas nekam nekad nevar sanākt ja turpina neko nedarīt....cik daudz ne vienā teikumā...
Publicēts: 01.10.08 15:18
 citēt
Neticu.
Pats esmu bijis tīnis un tīņi man bija visapkārt.
Publicēts: 01.10.08 16:20
 citēt
Tas, ka Tu esi bijis atsaldēts tīnis, nenozīmē, ka pārējie ir/bija tādi paši.
Publicēts: 01.10.08 17:01 labots
 citēt
l_braalis:Tas, ka Tu esi bijis atsaldēts tīnis, nenozīmē, ka pārējie ir/bija tādi paši.

es gan būtu stāvā sajūsmā, ja visi reālie atsaldētie, kļūtu kaut nedaudz līdzīgi Portretiem :) un interesētos par bildētēm, beibēm, da čatu :) ne tumšās pavārtēs sistu ļautiņus :)

PS ja nu dikti gribās viņam piekārt birku, tad tas varētu būt kas uz ciniska reālista pusi drīzāk :) kas dažām mākslenieciski trauslām dvēselēm laikam derdz vairāk par urļikiem :)
Publicēts: 01.10.08 17:39
 citēt
NilsS:
l_braalis:Tas, ka Tu esi bijis atsaldēts tīnis, nenozīmē, ka pārējie ir/bija tādi paši.

es gan būtu stāvā sajūsmā, ja visi reālie atsaldētie, kļūtu kaut nedaudz līdzīgi Portretiem :) un interesētos par bildētēm, beibēm, da čatu :) ne tumšās pavārtēs sistu ļautiņus :)

PS ja nu dikti gribās viņam piekārt birku, tad tas varētu būt kas uz ciniska reālista pusi drīzāk :) kas dažām mākslenieciski trauslām dvēselēm laikam derdz vairāk par urļikiem :)

Lielākoties jau arī kļūst par tādiem, tikai visbiežāk foto jomu nomaina ar kādu citu.
Publicēts: 02.10.08 23:02
 citēt

Nenozīmē.

Es biju vienīgais tīnis, pārējie uzreiz pēc bērnudārza kļuva par pieaugušajiem. :)
Publicēts: 04.10.08 19:57
 citēt
Informācijai- plenērs noticis :) .. un ja Jūs būtu redzējuši tos tīņus, kas mirdzošām acīm darbojās...... Īpašs paldies Dansiga :)
Publicēts: 04.10.08 20:01
 citēt
ieliec kko no atlasītā reportāžās. interesanti...
Publicēts: 04.10.08 20:11
 citēt
MezjaKakje:Informācijai- plenērs noticis :) .. un ja Jūs būtu redzējuši tos tīņus, kas mirdzošām acīm darbojās...... Īpašs paldies Dansiga :)

Tagad šamiem vajadzēs spogulenes par $$$. Kur šie ņems naudu? /Aizdomājas.../
Publicēts: 04.10.08 20:26
 citēt
Apsolos reportāzu salikt nākamnedēļ, kad būs sasūtītas visas bildes :) Tad varēs nobalsot par izstādēm atlasāmajām arī!
BZW pārsvarā jau tika likts lietā personīgie ziepīši :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas