MezjaKakje:Informācijai- plenērs noticis .. un ja Jūs būtu redzējuši tos tīņus, kas mirdzošām acīm darbojās......
Esenšuālī arī vairumam tīnu acis mirdz no tabļetkām.
Nē, nu ir jau ir foršs tas tavs pasākums, cepuri nost tavā priekšā, ka šitā ar vienu piegājienu no viņiem cilvēkus iztaisīji, malacis!!!
nē, tas cinisms nu piz....c vienkārši
PS ja nopietni, tad vēl jprojām palieku pie savas teorijas tīņus vajag fīrēt uz sporta klubiem. Pie kārtīgiem trenervečiem. Vot uztaisīs cilvēkus........no tiem, kas neaizmuks
dzeršana un narkošanās. tiešām jūs mūs redzat tikai šādus? Es mācos 9.klasē. Man patīk fotografēt. Lielai daļai mana vecuma jauniešu arī. Patīk radīt mākslinieciskas, foršas bildes. Šāds pasākums būtu patiešām foršs. Vienīgais- nejau ārpus skolai paredzētā laika(kurā neietilps sestdienas rīts)..
Es sen jau to gaidīju mūsu Nācijas Labākā Daļa vēl ir dzīva un rada Mākslu Lieliski es gan tik bildītes štancēju, spamoju un dzeru alu pa vakaiem .......a līdz Mākslai netieku
Jā. Matemātikas stundas laikā labprāt. Matemātika ir garlaicīga. Sestdienas rītā paredzēta izgulēšanās vai arī kadru ķeršana vienatnē. Skolas vai skolotāju organizētos neobligātos pasākumos, kuri notiek ārpus skolas laika piedalos nelabprāt.
Labi. Paskaidrošu nedaudz vairāk savu domu gājienu. Kāpēc ne sestdienas rītā? Tīņi, kuri vēl nenojauš, ka fotografēšana var būt patiešām lieliska nodarbošanās diezvai spēs atteikties no mīļā miega, lai 5.oo vai 6.oo celtos un pafočētu šo to jo skolotāja domā ka tas ir baigi jautri. Daudz pievilcīgāks savukārt varētu likties piedāvājums attaisnoti kavēt stundas un beidzot izkustēties no matemātikas kabineta. To ka tas patiešām IR aizraujoši saprastu tikai fotografēšanas brīdī.
Nu 6dienas riitaa mani aatraak par 12tiem tieshaam pie samanjas neredzees! Kur nu vel vilkties uz kaadu bildemonijas pasaakumu! Taa ka par skolniekiem vispaar skaidrs - 6dien kaada vel agraa celshanaas! Beztam, IZM tak mums ir taadi gjeeniji, ka vot njems un vel iekljaus fotografeeshanu pie matemaatikas!