forum.gif
Vai atļautu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai atļautu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.08 01:36
 citēt
MezjaKakje:Informācijai- plenērs noticis :) .. un ja Jūs būtu redzējuši tos tīņus, kas mirdzošām acīm darbojās...... Īpašs paldies Dansiga :)

Nu laikam ar pats galvenais ir noticis,a visa dižo citēšana ir cita nodaļa!:face-smile:
Publicēts: 05.10.08 09:13
 citēt
Pārlasot diskusiju, rodas iespaids, ka večiem vnk bail no bērniem :face-grin:
Respect Dansiga :face-smile:
Publicēts: 05.10.08 10:54
 citēt
MezjaKakje:Informācijai- plenērs noticis :) .. un ja Jūs būtu redzējuši tos tīņus, kas mirdzošām acīm darbojās......

Esenšuālī arī vairumam tīnu acis mirdz no tabļetkām. :D

Nē, nu ir jau ir foršs tas tavs pasākums, cepuri nost tavā priekšā, ka šitā ar vienu piegājienu no viņiem cilvēkus iztaisīji, malacis!!!:)
Publicēts: 05.10.08 12:15
 citēt
Portreti, whats up?
Publicēts: 05.10.08 12:29
 citēt
MezjaKakje:Portreti, whats up?

Pačatot gribas, esmu i-atkarīgs. Tev, cik saprotu, arī gribas? :)
Publicēts: 05.10.08 22:23 labots
 citēt
Portreti:
MezjaKakje:Informācijai- plenērs noticis :) .. un ja Jūs būtu redzējuši tos tīņus, kas mirdzošām acīm darbojās......

Esenšuālī arī vairumam tīnu acis mirdz no tabļetkām. :D

Nē, nu ir jau ir foršs tas tavs pasākums, cepuri nost tavā priekšā, ka šitā ar vienu piegājienu no viņiem cilvēkus iztaisīji, malacis!!!:)

nē, tas cinisms :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nu piz....c vienkārši :D

PS ja nopietni, tad vēl jprojām palieku pie savas teorijas :) tīņus vajag fīrēt uz sporta klubiem. Pie kārtīgiem trenervečiem. Vot uztaisīs cilvēkus........no tiem, kas neaizmuks :)
Publicēts: 05.10.08 23:50
 citēt
Mezjakakje, nu nesapratīs tie veči nekad un neko (ar retiem izņēmumiem) :face-sad:
Publicēts: 06.10.08 00:37
 citēt
Antiikaa:Mezjakakje, nu nesapratīs tie veči nekad un neko (ar retiem izņēmumiem) :face-sad:

protams,proatms :) skaistums un Labie Samarieši glābs Pasauli....:)
Publicēts: 06.10.08 01:03
 citēt
Kādu traumu tev radījuši Samārieši, ka zobs uz viņiem?
Publicēts: 06.10.08 01:30
 citēt
Antiikaa:Kādu traumu tev radījuši Samārieši, ka zobs uz viņiem?

šķiet - šo sauc par projicēšanos, psiholoģijā.........
Publicēts: 08.10.08 01:52
 citēt
dzeršana un narkošanās.
tiešām jūs mūs redzat tikai šādus?
Es mācos 9.klasē. Man patīk fotografēt. Lielai daļai mana vecuma jauniešu arī. Patīk radīt mākslinieciskas, foršas bildes.
Šāds pasākums būtu patiešām foršs.
Vienīgais- nejau ārpus skolai paredzētā laika(kurā neietilps sestdienas rīts)..
Publicēts: 08.10.08 01:54 labots
 citēt
Es sen jau to gaidīju :) mūsu Nācijas Labākā Daļa vēl ir dzīva :) un rada Mākslu :) Lieliski :) es gan tik bildītes štancēju, spamoju un dzeru alu pa vakaiem :D.......a līdz Mākslai netieku :face-crying:
Publicēts: 08.10.08 01:58
 citēt
adeenija, oo - tu to gribeetu , piemeeram, mateematikas stundas laikaa!?!?!?!? Ar ko tad Tev sestdienas riits tik aiznjemts?
Publicēts: 08.10.08 02:03
 citēt
Tev nešķiet,ka šis jautājums ir nepiedienīgs un Diskriminējoši Skarbs ?:D
Publicēts: 08.10.08 02:04
 citēt
Nilsssss!?!?!? a kas tur skarbs u diskrimineejoshss!?!?!?!? MAN taa neshkjiet;-pppp;-)
Publicēts: 08.10.08 02:06 labots
 citēt
dansiga:Nilsssss!?!?!? a kas tur skarbs u diskrimineejoshss!?!?!?!? MAN taa neshkjiet;-pppp;-)

SESTDIENĀ likt mosties agri un iet uz kaut kādu foto herņu ir gan skarbi, gan diskriminējoši :D

PS esmu totāli atpalicis lubraks :) varbūt paskaidrosi,ko nozīmē tie Greznie ppppPPP virknē?:) Inegrāciju Jaunatnes Rindās?:D
Publicēts: 08.10.08 02:10
 citēt
Jā.
Matemātikas stundas laikā labprāt.
Matemātika ir garlaicīga. ;)
Sestdienas rītā paredzēta izgulēšanās vai arī kadru ķeršana vienatnē.
Skolas vai skolotāju organizētos neobligātos pasākumos, kuri notiek ārpus skolas laika piedalos nelabprāt.
Publicēts: 08.10.08 02:22
 citēt
Labi.
Paskaidrošu nedaudz vairāk savu domu gājienu.
Kāpēc ne sestdienas rītā?
Tīņi, kuri vēl nenojauš, ka fotografēšana var būt patiešām lieliska nodarbošanās diezvai spēs atteikties no mīļā miega, lai 5.oo vai 6.oo celtos un pafočētu šo to jo skolotāja domā ka tas ir baigi jautri.
Daudz pievilcīgāks savukārt varētu likties piedāvājums attaisnoti kavēt stundas un beidzot izkustēties no matemātikas kabineta.
To ka tas patiešām IR aizraujoši saprastu tikai fotografēšanas brīdī.
Publicēts: 08.10.08 02:27
 citēt
nu redzi - shinii pasaakumaa 30 beerni atljaavaas celties sestdienas riitaa un buut pie skolas 10tos ;-))))
Publicēts: 08.10.08 08:48
 citēt
ierosinājums aizstāt matemātiku ar bilžugrāfiju ir ģeniāls :D atliek pacelt tikai IZM vēl to štelīti :D:D:D
Publicēts: 08.10.08 08:55
 citēt
andeenja:
Daudz pievilcīgāks savukārt varētu likties piedāvājums attaisnoti kavēt stundas un beidzot izkustēties no matemātikas kabineta.

Ja vien par fočēšanu arī nesāk likt atzīmes...
Publicēts: 08.10.08 08:58
 citēt
Nu 6dienas riitaa mani aatraak par 12tiem tieshaam pie samanjas neredzees! Kur nu vel vilkties uz kaadu bildemonijas pasaakumu! Taa ka par skolniekiem vispaar skaidrs - 6dien kaada vel agraa celshanaas!
Beztam, IZM tak mums ir taadi gjeeniji, ka vot njems un vel iekljaus fotografeeshanu pie matemaatikas! :D
Publicēts: 08.10.08 23:36
 citēt
Žultains esi palicis, NilsS... :face-sad:
Publicēts: 08.10.08 23:43 labots
 citēt
Antiikaa:Žultains esi palicis, NilsS... :face-sad:

alus :D
Publicēts: 10.10.08 17:27
 citēt
njaaa... skarbi...
laikam jau ekonomiskaa kriize smagi ietekmee ljauzhu skaidros praatus...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas