forum.gif
Kaapeec nefokuseejas tur kur vajag?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kaapeec nefokuseejas tur kur vajag?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.08 12:26
 citēt
Kaapeec fotoaparaats nefokuseejas uz mashiinu? Canon 350D, kad fotografeeju A-DEP rezziimaa tad fokus nekad nav tur kur tam jaabuut, bet M rezziimaa tas fokuseejas kaa naakas. kaapeec taaA?
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.09.08 13:03
 citēt
Tu lietošanas pamācību palasīji? Tu zini, kam domāts A-DEP režīms? A-DEP režīmā fokuss ir jāieregulē divas reizes un aparāts mēģinās pieregulēt pārējos parametrus tā, lai ass būtu viss, kas atrodas starp abiem Tevis norādītajiem punktiem.

Kā tik negadās, ja fotokameru kārtīs vinnē :)
Publicēts: 28.09.08 13:37
 citēt
bet M rezziimaa tas fokuseejas kaa naakas. :)))
a kā nākās?
Publicēts: 28.09.08 14:50
 citēt
nafig vispār to A-DEP izmanto ??? tas tak tāds pusmuļķu režīms. ja fočī cilvēku baru, tad varbūt noder kā experiments- sanāks vai nesanāks :)
īemācies pats noteikt un iestādīt vajadzīgo F vērtību. un labāk lieto Av režīmu.
Publicēts: 28.09.08 21:44
 citēt
Lai netaisītu jaunu tēmu, pajautāšu šeit.
Ko daru nepareizi, vai, kas jādara, lai fotografējot cilvēku, kam aizmugurējais fons ir tālu (piemēram Siguldas Gleznotājkalns, Vecrīga no otras krasta puses utt), nofokusējas arī fons? Man sanāk, ka cilvēks ir fokusā, bet viss fons izplūdis. Izmēģinājos dažādus režīmus, bet bez rezultātiem.

Tehnika: D60 ar stock objektīviem 18-55mm VR un 55-200mm VR. Izmēģinajos ar abiem, rezultāti tādi paši.
Publicēts: 28.09.08 21:54
 citēt
Uggga:Lai netaisītu jaunu tēmu, pajautāšu šeit.
Ko daru nepareizi, vai, kas jādara, lai fotografējot cilvēku, kam aizmugurējais fons ir tālu (piemēram Siguldas Gleznotājkalns, Vecrīga no otras krasta puses utt), nofokusējas arī fons? Man sanāk, ka cilvēks ir fokusā, bet viss fons izplūdis. Izmēģinājos dažādus režīmus, bet bez rezultātiem.

Tehnika: D60 ar stock objektīviem 18-55mm VR un 55-200mm VR. Izmēģinajos ar abiem, rezultāti tādi paši.

Netradicionāla pieeja fokusēšanai:
hiero.ru/article.php?id=adjusting_dof
Publicēts: 28.09.08 22:09
 citēt

Nevar fokuss būt tuvumā gan tālumā. Tas fiziski nav iespējams :) Bet asuma dziļums gan var būt paliels, tā, ka ass izskatās gan tuvumā gan tālumā.

Neizplūdīšu gari - bildē ar platleņķi un maksimāli aizvērtu diafragmu... Paeksperimentē ar asuma dziļumu/diafragmas attiecību, varbūt tā fiška aizies :)
Publicēts: 29.09.08 09:10 labots
 citēt
Kā fočuks var zināt, ko tu gribi redzēt fokusā? Kas trāpas, uz to šis arī automātiskā režīmā (kāds ir a-dep) nofokusējas. TEV iesaku ziepi ar sejas atpazīšanas funkciju.

Otrajam pasažierim iesaku drošības pēc palasīt šito:

photo.net...
Publicēts: 29.09.08 09:51
 citēt
Mono:

http://www.youtube.com/watch?v=FhJMdISfqME

Pēc šitā pasažiera nākošais jautājums būs "a nafig man katra otrā bilde sanāk izplūdusi?"

:D:D:D:D
Publicēts: 29.09.08 15:05
 citēt
MĀKSLAS režīms.....................
Publicēts: 30.09.08 20:38
 citēt
:face-crying::face-grin::f:face-crying:ace-grin::face-grin::face-grin::face-crying::face-grin::f:face-crying:ace-grin::fac:face-crying:e-grin::face-:face-crying:grin::face-gr:face-crying:in:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):