esmu piricis vienu objektīvu priekš nikona (pašlaik brauc) 2 filmu fotokameras, 2 objektīvus vītnei , 35mm tanku .. pagaidām nav bijušas pilnīgi nekādas problēmas..viss atnāk 1,5 nedēļas laikā caur parasto pastu..
Wizulis:esmu piricis vienu objektīvu priekš nikona (pašlaik brauc) 2 filmu fotokameras, 2 objektīvus vītnei , 35mm tanku .. pagaidām nav bijušas pilnīgi nekādas problēmas..viss atnāk 1,5 nedēļas laikā caur parasto pastu..
Baigi fiksi kaut kā Laikam nekas nav bijis no honkongas. Tur parasti ~ 3 nedēļas nāk...
Es kādus 30 priekšmetus esmu pircis, principā visādus niekus līdz 10ls, bet ir arī bijis objektīvs virs 100ls un vidējā formāta f-aparāts virs 200ls un nekādu problēmu, viss ir atnācis
lakricca, es ceru, ka tu nespried par preces cenu pēc izsoles sākuma cenas!!!
Ir gadījies vienu stiklu no Anglijas nopirkt + pāris štruntus no Honkongas. Nekādu problēmu,atnācis viss ir solītajos termiņos un tādā stāvoklī,kā vajadzētu būt.
Ir pirkts viss kas, tajā skaitā stikli. Problēmas nav bijušas. Pēdējā laikā esmu iecienījis Honkongas tirgotājus dēļ labajām cenām un servisa. Viss atnāk aptuveni 2 nedēļu laikā un viņi parūpējas arī par "beznodokļu" saņemšanu Vairāk gan iepērkos ebaya veikalos, izsolēs piedalos reti.
e-baya veikalos šad tad tādus nieciņus pasūtu nu max 100 dolāri ilgākais laiks kurā atnāca bija 13dienas un no Honkongas pārsvarā atnāk viss 9-10dienās. problēmas nav bijušas
Vairaak ,kaa 200 reizhu esmu iepircies un nedaudz paardevis ar.Lielaakais pirkums-800maarcinjas.Galvenokaart fotopreces.Lielaakoties no UK,USA un Vaacijas.Nekaadu probleemu.Galvenais,ko iesaku njemt veeraa,ja peerk daargu mantu,vai to summu sedz PayPal,ja nu kas gadaas..
Es arī esmu visādas mantiņas pircis, parasti tas bija lēti, bet tad pasūtiju vienu objektīvu kas bija salīdzinoši dārgs no Honkongas un tad radās lielie prieki ar atmuitošanu :P Visticamāk tapēc ka tika sūtīts cauri kurjeru nevis pastu, bet iespēja sūtīt caur pastu nepastāvēja. Tagad domāju ka kādu laiku neko neņemšu no ebay...
Barney:Es arī esmu visādas mantiņas pircis, parasti tas bija lēti, bet tad pasūtiju vienu objektīvu kas bija salīdzinoši dārgs no Honkongas un tad radās lielie prieki ar atmuitošanu :P Visticamāk tapēc ka tika sūtīts cauri kurjeru nevis pastu, bet iespēja sūtīt caur pastu nepastāvēja. Tagad domāju ka kādu laiku neko neņemšu no ebay...
Droši vien bija slinkums pirms iegādes uzvaicāt pārdevājam vai viņš ir gatavs uzlikt cenu 50$
Nu teorētiski tam ir International warranty... Un Nikonus jau tāpat neremontē šeit, te tikai Elkors tos pieņem remontā un sūta uz zviedriem... A zviedriem būu teorētiski jāpilda international warranty saistības, gluži kā vietējiem, bet vai ta tas notiek... - nezini