forum.gif
pirkšana ebay
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pirkšana ebay
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.08 22:36
 citēt
Vai kāds ir ebay pircis fototehniku? cenas salīdzinājumā ar tiem pašiem Latvijas interneta veikaliem, krietni labākas. :face-monkey:
Publicēts: 28.09.08 22:43
 citēt
esmu piricis vienu objektīvu priekš nikona (pašlaik brauc) 2 filmu fotokameras, 2 objektīvus vītnei , 35mm tanku .. pagaidām nav bijušas pilnīgi nekādas problēmas..viss atnāk 1,5 nedēļas laikā caur parasto pastu..
Publicēts: 28.09.08 23:23
 citēt
Wizulis:esmu piricis vienu objektīvu priekš nikona (pašlaik brauc) 2 filmu fotokameras, 2 objektīvus vītnei , 35mm tanku .. pagaidām nav bijušas pilnīgi nekādas problēmas..viss atnāk 1,5 nedēļas laikā caur parasto pastu..

Baigi fiksi kaut kā :) Laikam nekas nav bijis no honkongas. Tur parasti ~ 3 nedēļas nāk...

Es kādus 30 priekšmetus esmu pircis, principā visādus niekus līdz 10ls, bet ir arī bijis objektīvs virs 100ls un vidējā formāta f-aparāts virs 200ls un nekādu problēmu, viss ir atnācis :)

lakricca, es ceru, ka tu nespried par preces cenu pēc izsoles sākuma cenas!!!
Publicēts: 28.09.08 23:28
 citēt
Ir gadījies vienu stiklu no Anglijas nopirkt + pāris štruntus no Honkongas.
Nekādu problēmu,atnācis viss ir solītajos termiņos un tādā stāvoklī,kā vajadzētu būt.
Publicēts: 28.09.08 23:40
 citēt
esmu pircis arī dažādus nieciņus, viss atāk ~ 10 darba dienu laikā! vienreiz bija 8 darba dienas vienreiz 9 tgd vēl šādi tādi štruntiņi nāk! :)
Publicēts: 29.09.08 08:26
 citēt
Ir pirkts viss kas, tajā skaitā stikli. Problēmas nav bijušas. Pēdējā laikā esmu iecienījis Honkongas tirgotājus dēļ labajām cenām un servisa. Viss atnāk aptuveni 2 nedēļu laikā un viņi parūpējas arī par "beznodokļu" saņemšanu :) Vairāk gan iepērkos ebaya veikalos, izsolēs piedalos reti.
Publicēts: 29.09.08 09:34
 citēt
kāpēc bija jāsāk jauna tēma?
ceru ka administratori pārcels uz veco tēmu, tad arī pastāstīšu, jo negribas jaunu tēmu izvērst.
Publicēts: 29.09.08 16:13
 citēt
e-baya veikalos šad tad tādus nieciņus pasūtu nu max 100 dolāri ilgākais laiks kurā atnāca bija 13dienas un no Honkongas pārsvarā atnāk viss 9-10dienās. problēmas nav bijušas
Publicēts: 29.09.08 20:55
 citēt
man ar viss atnaacis, rekords vienai precei bija 6 dienas.
Publicēts: 29.09.08 22:03
 citēt
man rekords no UK 4 dienas :)
Publicēts: 30.09.08 00:33
 citēt
Vairaak ,kaa 200 reizhu esmu iepircies un nedaudz paardevis ar.Lielaakais pirkums-800maarcinjas.Galvenokaart fotopreces.Lielaakoties no UK,USA un Vaacijas.Nekaadu probleemu.Galvenais,ko iesaku njemt veeraa,ja peerk daargu mantu,vai to summu sedz PayPal,ja nu kas gadaas..
Publicēts: 01.10.08 19:09
 citēt
BRIEDI, skatos principā tikai uz "but it now" piedāvājumiem!!! :)
Publicēts: 01.10.08 19:09
 citēt
"buy it now"
Publicēts: 06.10.08 16:46
 citēt
Pirkt ir OK. Var pirkt arī izsolēs, tas tikkai ilgāku laiku prasa.
Publicēts: 06.10.08 17:09
 citēt
Es arī esmu visādas mantiņas pircis, parasti tas bija lēti, bet tad pasūtiju vienu objektīvu kas bija salīdzinoši dārgs no Honkongas un tad radās lielie prieki ar atmuitošanu :P Visticamāk tapēc ka tika sūtīts cauri kurjeru nevis pastu, bet iespēja sūtīt caur pastu nepastāvēja. Tagad domāju ka kādu laiku neko neņemšu no ebay...
Publicēts: 07.10.08 15:04
 citēt
Barney:Es arī esmu visādas mantiņas pircis, parasti tas bija lēti, bet tad pasūtiju vienu objektīvu kas bija salīdzinoši dārgs no Honkongas un tad radās lielie prieki ar atmuitošanu :P Visticamāk tapēc ka tika sūtīts cauri kurjeru nevis pastu, bet iespēja sūtīt caur pastu nepastāvēja. Tagad domāju ka kādu laiku neko neņemšu no ebay...

Droši vien bija slinkums pirms iegādes uzvaicāt pārdevājam vai viņš ir gatavs uzlikt cenu 50$ :face-wink:
Publicēts: 23.10.08 18:47
 citēt
Un kā ir ar garantiju Nikon fotoaparātiem Latvijā, kas pirkti e-bay'ā?
Publicēts: 23.10.08 19:30
 citēt
Nu teorētiski tam ir International warranty...
Un Nikonus jau tāpat neremontē šeit, te tikai Elkors tos pieņem remontā un sūta uz zviedriem...
A zviedriem būu teorētiski jāpilda international warranty saistības, gluži kā vietējiem, bet vai ta tas notiek... - nezini
Publicēts: 24.10.08 14:32
 citēt
Es regulāri pērku visādus hot shoe adapterus, raidītajus u.c. drazu, kura nav jāpārbauda uz front- back fokusu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):