forum.gif
PIEDALIES FOTOIZSTĀDĒ «MANI SAULKRASTI»
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PIEDALIES FOTOIZSTĀDĒ «MANI SAULKRASTI»
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.08 11:20
 citēt
Fotoizstādes veidošanā aicinām piedalīties visus, kuriem ir savs skatījums uz Saulkrastiem!

Fotogrāfijas (melnbaltas vai krāsainas, A4 — A3 fotopapīra formātā) jāiesniedz līdz šā gada 3. novembrim Saulkrastu pilsētas bibliotēkas lasītavā, Raiņa ielā 7, darba laikā (10.00 — 18.00 darba dienās, 10.00 — 14.00 sestdienās) vai pašvaldības aģentūrā «Saulkrastu kultūras centrs», dežurantei, Atpūtas ielā 1B, Zvejniekciemā, darba laikā (10.00 — 18.00 darba dienās). Katram darbam jāpievieno nosaukums un informācija par autoru (vārds, uzvārds, vecums, dzīvesvietas un e-pasta adrese, tālruņa numurs). Pasākuma veidotāji veiks iesniegto darbu atlasi, bet darbi, kas netiks iekļauti izstādē, autoriem tiks atdoti atpakaļ. Par izstādes darbu izmantošanu organizatori vienosies ar katru autoru individuāli, paredzot arī iespēju tos izmantot Saulkrastu fotoalbūma, pastkaršu komplekta, kalendāra un citu pašvaldības reprezentācijas un informatīvo materiālu izveidei.
Tālrunis informācijai: 67954179, 29181986.

Izstādes atklāšana notiks 16.novembrī 16.00 Saulkrastu domes zālē, uz kuru tiks aicināti arī visi izstādes dalībnieki.

Fotoizstādi rīko Saulkrastu kultūras centrs sadarbībā ar fotostudiju «Foto mobilizācija» un Saulkrastu domi.
Publicēts: 30.09.08 11:34
 citēt
Ir, ir Saulkrastos ko bildēt... ;)
Vajag tikai rakt!
Uz sitiena ir padomā vairākas vietas. Kā arī žēl, ka daži daarbi saglabājušies tikai sīkos jpegos, dēļ vecāa HDD daļēja nobiruma šādi tādi RAWi ir aizgājuši nebūtībā... :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):