forum.gif
Kaa Tu pirki savu pirmo kameru?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kaa Tu pirki savu pirmo kameru?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.08 12:31
 citēt
reāli sāku fočēt pirms diviem gadiem ar ziepīti,ar laiku fočējot sapratu ka iepatikās knipsēt,tad tētim darbā parādījās 350D kas likās WOOOW.,07 gadā sāku fočēt pamazītēm ar to ņemu uz ralliem un visur :),bet tad nodomāju ka vajadzīgs savs aparāts lai nebūtu nekādas aizņemšanās un droši varētu bildēt ko vien un kur vien var :D
Un tā nesen ,reāli pirms 5 mēnešiem iepirku 400D(komplektu).
Bet ņemot manu fotogrāfēšanas stāžu,viss man vēl priekšā
Publicēts: 02.10.08 12:42 labots
 citēt
vispirms bija zeniits, kuru es tikai spaidiju, bet reaali nefoceju, patika matetais skatu mekletajs utt :) pagaja gadi un ar bracku iepirkam sony video kameru, neatceros kadu, bet vareja ari bildet, parsvara izmantoju vinu focesanai un sapratu, ka video nav speeks, pardevam un nopirkam dimage z3, tas bija ap 2001-2002 gadu, tai laikaa likas fantastika :D

tad atkal gaaja gadi un ap 2006 gadu iedomajos, ka vajag savu fotoaparatu un neskapec izvelejos panasonic fz-5, bet tiesi tai pat laika choms nopirka canon 400d, man jau likas ka mans ir griida :D bet paspaidiju kanonu, pabildeju - nu pavisam cits fiilings ka ar kautkadu kompkatkameru! sapratu ka man ar vajag spoguleni. es gribēju pirkt to panasonic vai kam tie zuiko objektīvi dablkitu, aizgāju uz elkoru, pacilāju un kas un kā paskatījos nikon d40 - aizbraucu mājās salasījos par to revievus un nopirku d40, pēcāk jau d80 :)

vairs nevaru iedomaties spaidit kautkadu ziepi, nesen pameginaju - nu pretiigi, ne sajuutu nekaa un ja mazajaa 2-3 collu ekrana izskatas ok, tad uz ekrana pilna izmera ir :vemt: :D
Publicēts: 02.10.08 12:53
 citēt
slinkums atkartoties.
versatile.six.lv...
Publicēts: 02.10.08 15:31
 citēt
atceros pirmo welosipeeducigareti, pirmo wiina pudeli, pirmo moci,mashiinu,meiteni,kinokameru,zilumu zem acss.....bet nekaadi newaru atcereeties pirmo fotoaparaatu....laikam taapeec, ka pateicoties teewam winu bija loti daudz mums abiem...laikam taa tomeer bija Smena ,ko man uzdaawinaaja teews,kad sew nopirka pirmo PSRS razoto spogulkameru-Zeniit....fotolabaratorija, kaa jau pierasts,wannas istabaa....bildes zuust uz palagiem,tiek glanceetas....wispaar incanti bija redzeet pasha tapinaatas bildes ,jo tas jau tajos taalajos laikos skolnieku widuu likaas gandriiz kautkaads faķiirsms.
Publicēts: 02.10.08 15:47
 citēt
Pirmo ziepi nopirku 2004.gadā, kad studēju Fričos. Bija laba stipendija, nolēmu pirkt tur. Aizgāju uz Elkorveidīgo, noskatīju kameras par summu, ko varu atļauties, aizgāju līdz netam un googlēju atsauksmes par divām, kas man iepatikās. Nākošajā dienā aizgāju uz veikalu un teicu: "Man, bitte, vienu digitālo". Tā iepirkās Konika Minolta Dimage Z2 4mpix ziepis.
Joks tāds, ka tad es vēl nebildēju apzināti, tikai ģimenes bildes, garāmskrienoši kaķīši utt. Pēc gada iepazinos ar savu tagadējo vītu, kas man sāka likt bildēt :)
Šodien ziepis ir nomainīts uz pentakšu dslr un filmu.

Tak viena no manām labākajām bildēm ir tapusi ar veco ziepi, kas apstiprina Māra teikto.
Publicēts: 02.10.08 15:59
 citēt
Vaarna:.... Pēc gada iepazinos ar savu tagadējo vītu, kas man sāka likt bildēt ........

vai nav riebīgs tips ko...

es to tā neatstātu... nodari šim ar ko pretī - liec viņam šmucspanni lietū nest ārā, vai vislabāk publiski a traci ņem nost dzeramo
Publicēts: 02.10.08 16:47
 citēt
Maris:

vai nav riebīgs tips ko...

es to tā neatstātu... nodari šim ar ko pretī - liec viņam šmucspanni lietū nest ārā, vai vislabāk publiski a traci ņem nost dzeramo

Es jau atriebos - apprecēju.
Publicēts: 02.10.08 17:27
 citēt
jaa tas ir smagaak... daudz...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: