forum.gif
Vakances!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vakances!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.08 21:56
 citēt
Meklēju darbu :)
varu piestrādāt kā gaismotājs vai kā fotogrāfa assistents ;)
uz pusslodzi!
Publicēts: 29.09.08 23:47
 citēt
programmētāju trūkst... mācies Java
Publicēts: 30.09.08 00:00
 citēt
Ceļamkrānu un greidera vadītāju arī...........
Publicēts: 30.09.08 00:39
 citēt
coop:Meklēju darbu :)
varu piestrādāt kā gaismotājs vai kā fotogrāfa assistents ;)
uz pusslodzi!

Taadaa darbaa piestraadaa bez maksas,jo tad pastaav iespeeja to dabuut,un prakse veertiigaaka par naudu..
Publicēts: 30.09.08 02:01 labots
 citēt
Nuu gan negribētu piekrists ka nevaig un neizmanto asistentus. Izmanto un regulari visji kas tiesjām STRĀDĀ. Man piemēram asistents ir visās lielajās bildēšanās bez viņa strādāt ir ilgi un nerentabli. Vienīgi es un arī vairums citu savus asistentus IZVĒLĀS PAŠI nevis ņem tos kas uzmācās. Tiem kurus IZVĒLOS maksāju tiem kas uzmācās nemaksāju un reti tādus izmantoju. Man bijuši ~7 asistenti no kuriem vismaz 1/2 ir šobrīd Nuuu ļot kruti daudz krutāki par mani :):) Vēl ļoti skatos kādi viņi ir radoši , ja darbi ir TUPI bez funktiera tad asistenst nespēs strdaāt RADOŠI un tādām katru sīkumu nākies IESTĀSTĪT. Man labāk patīk ka isskaidro Mērķi un paņēmienus un PROCESU šis pats spēj izdomāt , ja kautlas nepatīk vai zinu ka tā nevar tad iebilstu un isskdroju :):) Katrā ziņā asistenst pietiekami svarīgs persināžs lai neņemtu SVEŠUS :):)
Publicēts: 30.09.08 09:52
 citēt
Man ir kādi 5 cilvēki, kuri strādā pie manis fotogrāfijas jomā. Tātad man arī ir zināma pieredze. Pilnīgi droši varu apgalvot, ka neņemtu nepazīstamu asistentu, par kura spējām neesmu pārliecinājies ilgākā laika posmā. Un pat ja ņemtu, tad tikai un vienīgi vai nu bezmaksas vai nenormālīgi smuku čiksi (arī bezmaksas) :D /Par to čiksi, protams, joks.../

Asistentiem, kuri staipa zibspuldzes kāzās maksāju 30 Ls, plus viņi iegūst pieredzi, šeit ne jau nauda ir galvenais un ne jau dēļ latiem viņi to dara. Vizāžistiem, plenēru organizētpalīdzētājiem utt maksāju vairāk, bet tur arī darbs ir sarežģītāks, prasa zināšanas un citas spējas.

Karoč, morāle: tev sludinājumā jāraksta, ka gribi to darīt bez atlīdzības, jebšu varbūt arī kaut ko pats esi gatavs maksāt, lai tevi mācītu.
Publicēts: 30.09.08 11:13
 citēt
praatiigi Juri shoreiz praatiigi.....:D cepums :D
Publicēts: 30.09.08 11:25
 citēt
vizāžistu par asistentu tā pagrūti būtu nosaukt... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):