forum.gif
Pērku objektīvu priekš Canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku objektīvu priekš Canon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.08 13:20
 citēt
Vēlos iegādāties standartzūma (18-125 robežās) un garo (150-200 vai garāku) objektīvu Canonam.
Godīgi sakot pats nezinu ko vēlos, tāpēc interesē pieejamie piedāvājumi.

Tēma nav spamošanai, bet reāliem piedāvājumiem.

Ideāli būtu Canon 24-105 (sliktākajā gadījumā 24-70), bet saprotu, ka tos neviens netirgos. Hm, varbūt, ka kāds var piedāvāt par skaistu cenu sagādāt.

Izskatīšu arī alternatīvas no Tokina/Sigma/Tamron
Publicēts: 30.09.08 13:49
 citēt
Ja tev liekas, ka 24-105 ir "ideāli", tad tādus ss.lv regulāri pakaļ met.
Publicēts: 30.09.08 14:28 labots
 citēt
sliktākais gadijums 24-70??? :o mnu vispar 24-105 ar savu kvalitati neizceļas! :D 50mm f1.8 pie f3.2 viņam pēc MTF čartiem saliek! :D

un vispa svarigi zinat uz FF vai kropa domā likt.
Publicēts: 30.09.08 14:45
 citēt
uz cropa un uz filmas.

24-70 ir sliktākais gadījumus, jo, manuprāt, cenas/pielietojamā diapazona attiecības nav labas.
25-105 patīk ar to, ka universāls un pietiekami gaišs.
Biju 24-105 paņēmis uz testiem vairākam dienām un ļoti patika. Pielietojums plašs un zīmējums arī patika. Tiesa gan nekādus salīdzināšanas testus neesmu veicis un lasījis arī ne.

Juri, iekš ss.lv pakaļ met daudzus stiklus. šodien tur vairākus sludinājumus par 50 F1.2 redzeju, vai tas nozīmē, ka ari šis stikls nav labs.
Publicēts: 30.09.08 14:48
 citēt
Andreass:uz cropa un uz filmas.

24-70 ir sliktākais gadījumus, jo, manuprāt, cenas/pielietojamā diapazona attiecības nav labas.
25-105 patīk ar to, ka universāls un pietiekami gaišs.
Biju 24-105 paņēmis uz testiem vairākam dienām un ļoti patika. Pielietojums plašs un zīmējums arī patika. Tiesa gan nekādus salīdzināšanas testus neesmu veicis un lasījis arī ne.

Juri, iekš ss.lv pakaļ met daudzus stiklus. šodien tur vairākus sludinājumus par 50 F1.2 redzeju, vai tas nozīmē, ka ari šis stikls nav labs.

Vai tie gadienā nebija no firmām?
Publicēts: 30.09.08 14:53
 citēt
nu bet ja tu zini ko gribi tad kapec vispar jauta.. es zinu, ka es diez vai kadreiz gribetu maksat to naudu par 24-105 kvalitāti.

www.photozone.de...
www.photozone.de...

aigarsa varetu labi pastastīt kapēc viņš savu pārdeva. laikam galvenais iemesls bija mīkstais tele gals.

Man liekas, ka reāli 24-70 ir optimālākais variants. Tā pat 105 nav gluži pietiekams tele...
Publicēts: 30.09.08 15:01
 citēt
billy, mazliet pārliecināji. Nāksies palasīt vairāk info.

bet ja kādam ir kaut kas no lētā gala, tad arī to labprāt izskatītu, noderēs saimniecībā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):