forum.gif
Pārdodu Canon 5D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Canon 5D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.08 00:04 labots
 citēt
atklājās (manas nekompetences dēļ) nepamanīts defekts. :face-crying:
sludinājumu dzēst lūdzu.
Publicēts: 01.10.08 00:10
 citēt
Telefona numuru speciāli neuzrakstīji, lai es gadījumā tev nepiezvanītu un nenopirktu? :(

Nu, ja pārdomāsi, tad uzraksti un pierezervē līdz rītrītam! Ja tiešām viss kārtībā, paņemšu bez kaulēšanās!
Publicēts: 01.10.08 00:17 labots
 citēt
Portreti:Telefona numuru speciāli neuzrakstīji, lai es gadījumā tev nepiezvanītu un nenopirktu? :(

Nu, ja pārdomāsi, tad uzraksti un pierezervē līdz rītrītam! Ja tiešām viss kārtībā, paņemšu bez kaulēšanās!

Ja jau tu visu no ASV ved, tad kāpēc neatved sev jaunu par bik lielāku ciparu... domāju, ka zem 2K $ var atrast, kas būtu 900 latvijas naudiņas... toties jauns...

Bļ'*** atkal spamoju:)
Publicēts: 01.10.08 00:18
 citēt
Portreti:Telefona numuru speciāli neuzrakstīji, lai es gadījumā tev nepiezvanītu un nenopirktu? :(

Privāto Mob.Tel.Nr. publiski vāļāt negribas.
Aizsūtīšu to privāti tev.
Publicēts: 02.10.08 01:54
 citēt
Portreti : Ko ta nu atklaji , baigako Frontfokusu?:) Nreaudi Iewar1jumZ , gan sačiņīs un būs kā jaunss:) Kaa vesta zinoši kadri 5D tads grabulis kam Focusi jajustejot reizi 2-3 menesjoss :):)
Publicēts: 02.10.08 12:22 labots
 citēt
Pofig fokuss, dotajam aparātam pirmkārt jau bija nenormāli sašvīkāta matrica.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):