NilsS : Nu reizēm pa Rīgu staigājot tu viņus redzi uz daudziem reklāmas Objektiem katreiz videji ~250 exsemplāros 2x4m izmērā Jūrmalā , Liepājā ar centrālājām ielās bix mazākā skaitā un tā gandrīz katru mēnesi dažādos skaitos Man nepatīk pārtikt no mušām un tusēt svešu purnu dērdzīgās kompānijās bet gan ēst gaļu un komunicēt ar patīkamiem cilvēkiem , pēc nepilna menēša būs 8 gadi kā "Sīkbiznes" ar kāziņam / izlaidumiem mani nerausta un ļoti patīk brends kas regulāri maksā algu kā arzemniekam kas kas šeit tik strādā Tas ir par to KUR var redzēt LV
Lunis:NilsS : Nu reizēm pa Rīgu staigājot tu viņus redzi uz daudziem reklāmas Objektiem katreiz videji ~250 exsemplāros 2x4m izmērā Jūrmalā , Liepājā ar centrālājām ielās bix mazākā skaitā un tā gandrīz katru mēnesi dažādos skaitos Man nepatīk pārtikt no mušām un tusēt svešu purnu dērdzīgās kompānijās bet gan ēst gaļu un komunicēt ar patīkamiem cilvēkiem , pēc nepilna menēša būs 8 gadi kā "Sīkbiznes" ar kāziņam / izlaidumiem mani nerausta un ļoti patīk brends kas regulāri maksā algu kā arzemniekam kas kas šeit tik strādā Tas ir par to KUR var redzēt LV
Nu, stāsti, esmu gatavs aplūkot kaut ko arī ielās. Nu, jei bogu, es taču neesmu vienīgais, kuram tavi teksti ir radījuši interesi par taviem darbiem!!!
Tas, ko redzam fotoblogā, to, mēs saprotam, tas ir speciālais stils, tikai blogam, erfoto un photodom. Bet gribētos redzēt arī to "180 grādu stilu". GODA VĀRDS, gribētos!!! Un vel šo to no čaļa bildēm, kuram "ir KRUTĀKĀ studija LATVIJĀ, kura atrodas kaut kur LATGALĒ, pie ezera, visa nokarinātā ar PLAZMAS TV , HD, markiem un haseļiem", bet kura bildes nekur nav redzamas...
BAIGI GRIBĒTOS TĀS APLŪKOT.
P.S. Esmu gatavs aizbraukt pat uz to Latgali, ja vajag. Domāju, ka Nils piebiedrosies un droši vēl kāds.
palaidniex:es jau tieši par to pašu, jo fotogrāfam nav jāuzglabā reiz klientam fotogrāfēti darbi -
protams, ka nav, bet to uzglabāšanā nav arī nekā ne nosodāma, ne krimināli sodāma. nu, kamēr tos nenomētā, kur pagadās. vismaz 1-reiz atmaksājās, ka nebiju vēl izlādējis laukā - bildes atdeva izdevniecībā, tur pa paradumam padirsa vai arī tā izputēja. tad nu tā vietā lai no jauna reproducētu, atlika tikai uzkopēt.
Portreti : Latgalē ir Krutāka studija Latvijā , es ar labprāt apskatītu tas man jaunums Krutākā studija Latvijā atrodas bix pretējā vizienā un domāju nekad tur neiekļūsi , es pats tur esmu bijis tikai 3x . Bet nemot vērā kā pekšņi netālajā mazpilsētā uzlēcis Foto līmenis un saradušies savādi advancēti ģeniji liekas ka daži vietējie tur tomēr vismaz piestrādā par kautko un MACĀS Darbus tu vari pa reizei redzēt ikdienās uz ielas Rīgā , Jūrmalā , Liepājā un Daugavpilī lielos izmēros ikurāt 300m no tavas mājas ir vismaz 3 vietas kur tie rēgojās un traucē pārvietoties , ar "Makslu" tiem nav nekāda sakara tie ir normāli lielbudžeta komerciāli produkti
Lunis:NilsS : Nu reizēm pa Rīgu staigājot tu viņus redzi uz daudziem reklāmas Objektiem katreiz videji ~250 exsemplāros 2x4m izmērā Jūrmalā , Liepājā ar centrālājām ielās bix mazākā skaitā un tā gandrīz katru mēnesi dažādos skaitos Man nepatīk pārtikt no mušām un tusēt svešu purnu dērdzīgās kompānijās bet gan ēst gaļu un komunicēt ar patīkamiem cilvēkiem , pēc nepilna menēša būs 8 gadi kā "Sīkbiznes" ar kāziņam / izlaidumiem mani nerausta un ļoti patīk brends kas regulāri maksā algu kā arzemniekam kas kas šeit tik strādā Tas ir par to KUR var redzēt LV
Nu, stāsti, esmu gatavs aplūkot kaut ko arī ielās. Nu, jei bogu, es taču neesmu vienīgais, kuram tavi teksti ir radījuši interesi par taviem darbiem!!!
Tas, ko redzam fotoblogā, to, mēs saprotam, tas ir speciālais stils, tikai blogam, erfoto un photodom. Bet gribētos redzēt arī to "180 grādu stilu". GODA VĀRDS, gribētos!!! Un vel šo to no čaļa bildēm, kuram "ir KRUTĀKĀ studija LATVIJĀ, kura atrodas kaut kur LATGALĒ, pie ezera, visa nokarinātā ar PLAZMAS TV , HD, markiem un haseļiem", bet kura bildes nekur nav redzamas...
BAIGI GRIBĒTOS TĀS APLŪKOT.
Ojaaaaaa ! Man rezevējiet vienu vietiņu un kādēļ gan sevi cienošam profesionālim nenosaukt 5-10 pēdējos projektus, kuros strādāts ? P.S. Esmu gatavs aizbraukt pat uz to Latgali, ja vajag. Domāju, ka Nils piebiedrosies un droši vēl kāds.
Nez kādēļ mans koments izskatās pēc citāta un neļaujās labot. Bet domu uztvert tas taču netraucē.
Lunis:Krutākā studija Latvijā atrodas bix pretējā vizienā un domāju nekad tur neiekļūsi , es pats tur esmu bijis tikai 3x . Bet nemot vērā kā pekšņi netālajā mazpilsētā uzlēcis Foto līmenis un saradušies savādi advancēti ģeniji liekas ka daži vietējie tur tomēr vismaz piestrādā par kautko un MACĀS
Te tā kā bišķi pretruna. Portreti, kam pašam sava studija, neielaidīs, Luni arī ne, bet pokemoniem ar kit komplektu durvis atvērtas.
arī interesants novērojums nemaz neiedomājos par šo absurdu
NilsS : Tieši tā Aniki , tik Klientei draugoss saliktas daaaudz krutakas bildes no viņas sesijām jo sīkie ar pietiekami ātri piefiksē ka "Parak kruta" šeit nesapratīšot
Manas bildes vari apskatīt šī un pērnā gada "Jumavas" izdevumā par Valmieru. Un krietna daļa manu fotogrāfiju tur vēl ir bez autora vārda, jo apgāds tās dabūja pa taisno, no pilsētas fotokonkursa rīkotājiem. Man, šīs jomas iesācējam, tas nešķiet ļoti izcils sasniegums. Varbūt labāk par tām reklāmām......?
NilsS : Redz tev tikai par Valmieru bet man ir par daudzām LV un ne tik pilsētām , ta iskaitā ari Jumavas izdevumi kādi 3-4 Bet es to nepieminu jo man ar tas nešķiet nekas ipši piemināms izņemot honorāru lielumus Piemēram šis darbiņs pirms kāda gada tika pārdots par ciparu ko tev par kādām 2-3 kāzām varbūt ienākās
Jā tā ir , Jo viņi uzsskata la LV līmenis ir ļoti zems jo pirmo ko uzsākot sarunas no viņiem šeit pieprasija ir %%% Par pasūtijumu saņemšanu Tas nekas ka neviens cits tehniski nevarēja un joprojām nevar pavilkt tādu līmeni . Tad šie nolēma ka LV viņi principā nestrādās NEKAD Kad gadijos tur pēdējo reiz tad tur uz pacēlāja stāvēja PROTOTIPS autiņš ko tikai ražos pēc kāda laika , viņi to tieši gatavojās bildēt Domāju ka viņi paņemūši kādus cilvēkus kautkādām palīgfunkcijām jo cik tā paplāpāju ar "Gēnījiem" šie savādā kārtā izrādijās zinoši tādās bildēšanas niansēs ko NEKUR iekš LV nevar ieraudzīt un pilnīgi droši ne Portreti ne pat Nils par tādām neko nav dzirdējuši BET sīkie zināja un tas man liek domāt ka šie SKATĀS MĀCĀS bet pļāpāt nepļāpās kas gandrīz droši ir jebkura kas tur strādā līguma nosacījums Es ar pamatā ņemu pilnīgus iesācējus tad nav jālabo kāda cita iemācītas kļūdas
WMWMW:
Lunis:Krutākā studija Latvijā atrodas bix pretējā vizienā un domāju nekad tur neiekļūsi , es pats tur esmu bijis tikai 3x . Bet nemot vērā kā pekšņi netālajā mazpilsētā uzlēcis Foto līmenis un saradušies savādi advancēti ģeniji liekas ka daži vietējie tur tomēr vismaz piestrādā par kautko un MACĀS
Te tā kā bišķi pretruna. Portreti, kam pašam sava studija, neielaidīs, Luni arī ne, bet pokemoniem ar kit komplektu durvis atvērtas.
NilsS : A par to man fiksētu aldziņu maksā jau 8 gadus Domāju ka ~ tikpat cik tev par visām mēneša kāziņām kopā Jā pie reizes tav draudziņš atkal iekritis uz nederbiem
Es meiteni brīdināju iepriekš viņa napaklausija KRUTAKAIS LATVIJĀ TAČU , Vienīgi domāju ka šoreiz vinš riktīgi aplauzīsies jo Meiča ir kruta Latviešu izcelsmes Skanidināvu maksliniece
šodien 00:37 No: Ieva B... N..... : tev bija taisniba tagad man par naivitati un letticibu lielas klapatas. No: Ieva B... N..... : Derics ar mani izrikojas pilnigi ka tu raksti uzbazas mani ar berniem sabildet pie juras un tad santazeja ar to ligumu vai naudas izspiesanu savadak bildes neatdos,ka tad ar Dericu cinities saja sakara,ko darit? No: Ieva B... N..... : sarezgits gadijums , bet ka ar Derica santazam cinities?
Tālūk , es jau teicu kurš VINREIZ ir iekritis uz Modeļu šantāzū un neviens viņu neaptur jus te visi tik paņirdzāt kad vinš šantažeja MartiniBaby kas atteicās pie viņa bildēties kailfoto tad tādiem liekas ka viņi paliks nesodīti mūžīgi un šis jau ir nākamais gadijums šoreiz jau krutāks ar Slavenu maklinieci ar bērniem. Tas frukts ne tik nav Fotogrāfs bet isskatās pēc maniāka no kā jābrīdina sabiedrība un klienti.
NilsS , ko ieteiksi meietenei darīt tava drauga sakarā? Es ieteiktu iet uz menteni , pirms tam sakomunicējot ar man zināmo otro skuķi ko šis bij izradījies līzdīgi Tavas domas?
No: Ieva B... N..... : tev bija taisniba tagad man par naivitati un letticibu lielas klapatas. No: Ieva B... N..... : Derics ar mani izrikojas pilnigi ka tu raksti uzbazas mani ar berniem sabildet pie juras un tad santazeja ar to ligumu vai naudas izspiesanu savadak bildes neatdos,ka tad ar Dericu cinities saja sakara,ko darit? No: Ieva B... N..... : sarezgits gadijums , bet ka ar Derica santazam cinities?
Tālūk , es jau teicu kurš VINREIZ ir iekritis uz Modeļu šantāzū un neviens viņu neaptur jus te visi tik paņirdzāt kad vinš šantažeja MartiniBaby kas atteicās pie viņa bildēties kailfoto tad tādiem liekas ka viņi paliks nesodīti mūžīgi un šis jau ir nākamais gadijums šoreiz jau krutāks ar Slavenu maklinieci ar bērniem. Tas frukts ne tik nav Fotogrāfs bet isskatās pēc maniāka no kā jābrīdina sabiedrība un klienti.
NilsS , ko ieteiksi meietenei darīt tava drauga sakarā? Es ieteiktu iet uz menteni , pirms tam sakomunicējot ar man zināmo otro skuķi ko šis bij izradījies līzdīgi Tavas domas?
Iesaki savākties visiem tiem skuķiem kopā un uztaisīt "AntiDreef" apvienību, savākt kopā materiālus un iet pie juristiem.
WMWMW : Tur nav "Ēka" tur ēku komplexs vairāki kopā salaisti angāri. Vietu es tikai nojaušu bet pēc manām domām tas ir vecss muižas centrs kur kolhoza laikos bijušas kautkādas mehāniskās darbnīcas vai liela palīgražošana arī Pirts un dzīvojamais komplexs. Vismaz es tā domāju jo viens no tiem dzekiem man kādreiz vēl 90 sākumā teica ka šim tāds mantojums Latvijā tai rajonā esot "Komunistu atpūtas kompleks un rūpnīca" . No iekšas vismaz divi kopā salaisti Arkveida angāri no iekšpuses vismaz apsalūti moderni ar bīdāmiem vārtiem sadalāmi.
Lunis:NilsS : A par to man fiksētu aldziņu maksā jau 8 gadus Domāju ka ~ tikpat cik tev par visām mēneša kāziņām kopā Jā pie reizes tav draudziņš atkal iekritis uz nederbiem
Es meiteni brīdināju iepriekš viņa napaklausija KRUTAKAIS LATVIJĀ TAČU , Vienīgi domāju ka šoreiz vinš riktīgi aplauzīsies jo Meiča ir kruta Latviešu izcelsmes Skanidināvu maksliniece
šodien 00:37 No: Ieva B... N..... : tev bija taisniba tagad man par naivitati un letticibu lielas klapatas. No: Ieva B... N..... : Derics ar mani izrikojas pilnigi ka tu raksti uzbazas mani ar berniem sabildet pie juras un tad santazeja ar to ligumu vai naudas izspiesanu savadak bildes neatdos,ka tad ar Dericu cinities saja sakara,ko darit? No: Ieva B... N..... : sarezgits gadijums , bet ka ar Derica santazam cinities?
Mans draudziņš ir tur, kur tam jābūt un blēņās nav pieķerts ar Daini esmu tieši tikpat labi pazīstams, kā ar Tevi un man gļuži vienalga viņa un modeļu īstas vai iedomātas problēmas. Tik tiešām - interesēja tie reklāmas plakāti, kuru pilna Latvija un Rīga...vot skatos reizēm un domāju, kurš ir tas, kas tik forši strādā..........
Portreti : Viņas ne ar ko neatšķiras no citu autoru tāda paša rakstura darbiem Tāpēc nekas man viņās izņēmot $$$$ neškiet ievērojams Bet redzamas viņas diezgan regulāri visās malās
Lunis:Portreti : Viņas ne ar ko neatšķiras no citu autoru tāda paša rakstura darbiem Tāpēc nekas man viņās izņēmot $$$$ neškiet ievērojams Bet redzamas viņas diezgan regulāri visās malās
atkal atnācām izejas punktā. Tak nelauzies kā vecmeita policistu ballē un iedod kādu bildīti uz ko pačolēt un pasiekaloties skaudībā
Jāaaaa...es tagad arī zināšu, kurš fočē tos skaistos reklāmas plakātus, kuri ir "pilna Rīga".
Tikai kā atšķirt, kuri no viņiem ir Luņa fočēti???
Ehhh...braukšu garām SKAISTAJIEM REKLĀMAS PLAKĀTIEM pilsētā Rīgā un domāšu pie katra no tiem "Jā, šito droši vien Lunis fočējis un KĀ PARASTI saņēmis par to bargu naudu".
Žēl, ka mums nekad tā arī neredzēt tās "Par 180 grādiem profesionālās bildes"...
TOMĒR: No otras puses ir labi, ka ir cilvēks, pie kura 16- gadīgas meitenes REGULĀRI var saņem konsultāciju par Daiņa nedarbiem. Nez, kāpēc man neviena no viņām neraksta un neprasa neko...par Daini?
Portreti : Ooo , man jau kādas 16 gadīgas ir jautājušas? Nebiju tīņites manisji bet ja tu tā saka tad iespējams ka kāda tāda ir bijusi A es pats ar reizēm netšķiru kuri mani kuri nē , nu šausmīgi vienveidīga mums tā klientu gaume par "Smukumu" nemaz nerunājot
Nu Prtreti laikam sadomājies, ka reklāmas bildēs var kādu mākslu salūrēt. Tik pat labi vari pētīt produktu bildes dazādos veikalu katalogos un žurčikos - nespečukam visas būs vienādas... Kaut bildējuši dažādi pilsoņi un tehniskā kvalitāte ar atšķiras ka tik turies... Nu un? Tur daļai produktu bildētāju nav pat vēlme vai nojēga ko un kā uzbildēt, bet gala pasūtītājs tak ņem pretī un $$$ prāvu piķi. Ar mākslu neizdzīvosi, ja esi pro-fotogrāfetājs. Nestāsti nu, ka kāzu bildes ir kāds megamākslas projekts. Tehniski kvalitatīvākas bildes kā ar ziepīšiem, vai ar ziepīšiem neiegūštamas bildes dēļ tehniskās nespējas un visa šķirba...
palaidniex:Nu Prtreti laikam sadomājies, ka reklāmas bildēs var kādu mākslu salūrēt. Tik pat labi vari pētīt produktu bildes dazādos veikalu katalogos un žurčikos - nespečukam visas būs vienādas... Kaut bildējuši dažādi pilsoņi un tehniskā kvalitāte ar atšķiras ka tik turies... Nu un? Tur daļai produktu bildētāju nav pat vēlme vai nojēga ko un kā uzbildēt, bet gala pasūtītājs tak ņem pretī un $$$ prāvu piķi. Ar mākslu neizdzīvosi, ja esi pro-fotogrāfetājs. Nestāsti nu, ka kāzu bildes ir kāds megamākslas projekts. Tehniski kvalitatīvākas bildes kā ar ziepīšiem, vai ar ziepīšiem neiegūštamas bildes dēļ tehniskās nespējas un visa šķirba...
Par Daini- re, kur šausmīgais perverts sliktais Dainis kaut ko safočējis: www.draugiem.lv... Varbūt kāds aizlinkos uz kaut ko līdzīgu Luņa izpildījumā?
palaidniex:Nu Prtreti laikam sadomājies, ka reklāmas bildēs var kādu mākslu salūrēt. Tik pat labi vari pētīt produktu bildes dazādos veikalu katalogos un žurčikos - nespečukam visas būs vienādas... Kaut bildējuši dažādi pilsoņi un tehniskā kvalitāte ar atšķiras ka tik turies... Nu un? Tur daļai produktu bildētāju nav pat vēlme vai nojēga ko un kā uzbildēt, bet gala pasūtītājs tak ņem pretī un $$$ prāvu piķi. Ar mākslu neizdzīvosi, ja esi pro-fotogrāfetājs. Nestāsti nu, ka kāzu bildes ir kāds megamākslas projekts. Tehniski kvalitatīvākas bildes kā ar ziepīšiem, vai ar ziepīšiem neiegūštamas bildes dēļ tehniskās nespējas un visa šķirba...
Tu taču gudrs čalis, pakustini smadzeni, padomā, par ko topiks ĪSTENĪBĀ ir!
Lunis:NilsS : Nebūs gan , kautgan derētu gan kādreiz ieteikt ievērot tur pagājušo nedēļļ piemēram kārdinoši cipari bildukam virsū sarakstīti bij
nu ta beidzot nonācām pie atklāsmēm. Protams, ka būs dažnedažādi, viens par otru objektīvāki aizbildinājumi. Kāpēc NE. Nu un katrs pie sevi ar var padomāt - kāpēc.........
Iebraucu un gana labi... Paši neesat iebraukuši. Ja galdnieks darbā taisa tipveida beņķīšus, kādus pasūtītājs vēlējies un par kuriem pasūtītājs maksā naudu, bet brīvajā laikā taisa kokgriezumiem rotātus Krēslus savam priekam, tad ar pirmo tas nelepojas un nelielās, jo nekā tāda tur nav tas ir maizes darbs, bet otro taisas savam priekma. Kāda velna pēc galdniekam lielīties ar tipveida beņķīšiem, kas atyrodami katrā desmitajā mājoklī un kādus taisa vēl kādi pāris duči tajā vai citā mēbeļu pabrīķī?
palaidniex:Iebraucu un gana labi... Paši neesat iebraukuši. Ja galdnieks darbā taisa tipveida beņķīšus, kādus pasūtītājs vēlējies un par kuriem pasūtītājs maksā naudu, bet brīvajā laikā taisa kokgriezumiem rotātus Krēslus savam priekam, tad ar pirmo tas nelepojas un nelielās, jo nekā tāda tur nav tas ir maizes darbs, bet otro taisas savam priekma. Kāda velna pēc galdniekam lielīties ar tipveida beņķīšiem, kas atyrodami katrā desmitajā mājoklī un kādus taisa vēl kādi pāris duči tajā vai citā mēbeļu pabrīķī?
žēl, ka tik labticīgi ļauži man apkārt nav vairāk dzīve noteikti kļūtu skaistāka
Portreti: Tu taču gudrs čalis, pakustini smadzeni, padomā, par ko topiks ĪSTENĪBĀ ir!
Nav jābūt īpaši gudram, lai topika nosaukumā izlasītu, par ko tas ir. Tikai kāds sakars tam visam ar Luni? Uztaisi topiku - kāds zina linku uz Luņa komercbildēm.
Portreti: Tu taču gudrs čalis, pakustini smadzeni, padomā, par ko topiks ĪSTENĪBĀ ir!
Nav jābūt īpaši gudram, lai topika nosaukumā izlasītu, par ko tas ir. Tikai kāds sakars tam visam ar Luni? Uztaisi topiku - kāds zina linku uz Luņa komercbildēm.
mazliet augstāk ir. Simtiem, moš tūkstošiem bilžu. Kas pārdotas pa lieeeeeelu pikji...........un man skauž :face-surprise:
NilsS - Un kas vainas piemēram par galdnieku? Man piemēram ir pilnīgs PO - vai, cik, kā kāpēc Lunis bildē/nebildē, cik par ko saņem/nesaņem. Katram sava taisnība, trūkumi, noslēpumi unizdomājumi. Man nav nedz pamata, nedz vajadzības ne ticēt, ne neticēt šeit izskanējušajiem apgalvojumiem par Luni. Ja dzīve savedīs strādāt kopā vai būt par asistentu, pasūtītāju, klientu vai kā citādi atrasties vienuviet ar foto saistītā jautajumā - redzēšu to savām acīm un izdarīšu savus secinājumus par redzēto. Visādi citādi - man pa lielam ir paralēli. Neviens no jums tak ar godīgi nestāsta savas profesionālās (naudu nesošās) darbības kēķi...