Portreti : Bildītes linkos TEICAMAS!! 90% Plaģiāti uz Haiduka un Karļa bildēm kas nebūt nav nekāds parsteigums dzekam kas cepas par "Ideju zagšanu" Reku ir "Labākais latvijā " www.draugiem.lv... Un reku ir ORGĪNĀLIE autori studiomoda.photodom.com... Oi bļin Karlis savas novācis bet tās ir 1:1 tām ko Karlis tasija ar MartiniBaby
Orģinālais autorss "Krutākais Latvijā" vienkrši visas idejas ir praktiski 1:1 "Aizņēmies" : Darbi kas Fotodoma ir tasiti agri pavasari bet Draugoss nupatas nesen
Lunis:Portreti : Bildītes linkos TEICAMAS!! 90% Plaģiāti uz Haiduka un Karļa bildēm
Līdz šim es domāju, ka starp mums, čatistiem ir tikai viens cilvēks, kuram derētu daktera konsultācija sakarā ar viņa bilžu un visu pārējo "ideju zagšanu", bet nu izrādās, ka arī Lunis no šamā ir iespaidojies...vai tas ir lipīgi?
P.S. Ļoti būtiski atsķiras kadrējuma paņēmieni. Principā par pusstopu pusstundas laikā es varētu abus pasažierus izanalizēt un konkrēti nodefinēt, kas atsķiras. Protams, ka abiem bildēs ir redzamas meičas. Ja to sauc par plaģiātismu, tad jā, šamais ar to toč nodarbojas.
BET publika joprojām gaida aplūkošanai kaut ko "par 180 grādiem profesionāku". Jeb...tā Latgales milzu naudu pelnošā galerija tas piemērs arī ir?
Portreti : Tikai nevaig Es tieši tāpēc uzlinkoju ka tu te cepies par "Orģināli kruto autoru" kurš ļoti mīl cepties ka viņam vissi zogot idekas , paldie stev par LINKU jo tur praktiski visas bildes lielais "Orģinālo ideju" gudrotajs ir nosperis no sjitaa autora www.photodom.com... ar modeli kas viņam iedeva kurviti un kuri vinš šantažeja
Lunis:Portreti : Bildītes linkos TEICAMAS!! 90% Plaģiāti uz Haiduka un Karļa bildēm
Līdz šim es domāju, ka starp mums, čatistiem ir tikai viens cilvēks, kuram derētu daktera konsultācija sakarā ar viņa bilžu un visu pārējo "ideju zagšanu", bet nu izrādās, ka arī Lunis no šamā ir iespaidojies...vai tas ir lipīgi?
P.S. Ļoti būtiski atsķiras kadrējuma paņēmieni. Principā par pusstopu pusstundas laikā es varētu abus pasažierus izanalizēt un konkrēti nodefinēt, kas atsķiras. Protams, ka abiem bildēs ir redzamas meičas. Ja to sauc par plaģiātismu, tad jā, šamais ar to toč nodarbojas.
BET publika joprojām gaida aplūkošanai kaut ko "par 180 grādiem profesionāku". Jeb...tā Latgales milzu naudu pelnošā galerija tas piemērs arī ir?
da nebūs, velti te cepamies kam bija interese, secinājumiem materiāla tāpat pietiek
Portreti : Esss ar Es smejos jau 5min par dzeku kas visas malas bļau ka "Visa pasaule zog viņa Orģinālās iedejas" un pēkšņi uzbombi veselu sesiju kas ir praktiski kopija no NEVIENAM NEZINĀMA AUTORA! Taaada hohma
Palieku nepacietīgs , KUR Dreef palags par apmelotājiem . nelabvēļiem utt ?
Tu taču gudrs čalis, pakustini smadzeni, padomā, par ko topiks ĪSTENĪBĀ ir!
Nu, lai no topika "foto sesija by maarels" aizdomātos līdz Luņa bildēm, tur gan nepietiks tikai smadzenes pakustināt, drīzāk jau izmežģīt... Ja nu vienīgi "maarels" ir Luņa alter ego...
Par foto droshiibu - Pavisam nesen viens gana zinaams fotograafs, sabildeeja kaazas sabiedriibaa zinaamiem cilveekiem. Liels bij to cilveeku paarsteigums savas kaazu bildes ieraudziit Privaatajaa dziivee, vel pirms fotograafs taas vinjiem bij atdevis..
Portreti, nesaprotu, ko tik kashkjiigs esi, itkaa dabuujis nebuutu.. vai arii jau pusmuuzja kriize klaat? p.s. content7-foto.inbox.lv...
Par Luni taakaa bik zinaams ko un kaa bildee pasuutiijumiem, viss ir gerai, visu cienju tam ka nelielies!
Par pasuutiijumiem - nu camon, klienti var prasiit sazin ko, kas pasham pat praataa neienaaks, visvisaadus briinumus un murgus cilveeki izdomaa! Un tieshaam ar dalju no darbiem ar kuriem tiek naudinja pelniita nu nevar leporties, bet ar nav par ko justies vainiigam.. Labs bij tas saliidzinaajums par masveida kjeblju produkciju..
Ak jaa, par krutajiem fotograafiem - arii slavenie vaardi taisa suudus, un kaadus vel! Kautvai piemeers par J.M. kursh pamaniijies vienu savu shedevru nospert no aarzemju lapas, vienkaarshi download un uzdot par savu!
Eu nu F blog ir viens burvīgs izgudrojums Šitādu cepšanos sen nebiju tik ilgi lasījis - bija pat interesanti un ar bildēm! Paldies veči- tā turpināt Kāda būs nākamā sērija ? Vai Lunis VS Dreef, vai Portreti VS Lunis, ka tik tautai ir ko lasīt un ierēkt
Par tēmu: Vienalga vai tās ir foto lietas, vai cita veida attiecības, kā nu kurš uzvedās tā nu uzvedās, tas, ka daži „brāļi” pēcāk ar bildēm cūkojas kā grib, it kā jau nav nekas jauns, Patiesībā jebkurš fotogrāfs kurš deklarē ka pie viņa bildes ir drošībā blefo – nekur nekas nav drošībā.. Teorētiski jā.. bet praktiski. Bet pašas „modeles” jau arī ir interesanta tauta Dabū bildes, raz dva – taisni caur skaipu vai gugli tōku sūta pa labi un pa kresi – pēcāk tiešām ir autā kad ierauga sevi visādos interesantos linkos
Ai da nu..
Peace!
Labāk palasāmies Vaidenbaumu:
Tumsa un migla Pasauli sedz, Mūžīgas rūpes Dzīve tik redz.
Velti ir strādāt, Veltīgs ir darbs, Galā tak zemē Grauž tevi tārps.
Laimības sapņi – Blēņas un nieks; Nava virs zemes Sagaidāms prieks.
Ciešanas, sāpes Sirds tikai jūt, Nolādēts liktens Cilvēkam būt!
Pa lielam man Luņa komentāri visu laiku patika, tāds tiešām tehniski zinošs un erudīts cilvēks, cik nu man nesaprašam fotojomā atļauts spriest....BET.... ja cilvēks spējīgs katrā otrajā komentārā lielīties ar saviem ienākumiem, tad izskatās, ka tur ir kādas psiholoģiskas problēmas vai kā minimums apsolūts inteliģences trūkums.... vai arī neizsapņoti sapnīši par nenopelnīto naudiņu tuvojoties pensijas vecumam...nu tā kaut kā...
Nothing personal....bet riebjas vai pat izraisa žēlumu cilvēki kas publiski plātās ar saviem ienākumiem...
Nothing personal....bet riebjas vai pat izraisa žēlumu cilvēki kas publiski plātās ar saviem ienākumiem...
Es, piemēram, varu plātīties forumā ar to, ka man ir lieli pupi. Bet tas taču nenozīmē, kā tā patiešām ir...
Moš tās visas "Milzu studijas Latgalē (kuras neviens nekad nav redzējis un bildes ir mega slepenas) un četrciparu ieņēmumi par Latgales šašliku bildi ir tāds humors, lai piedurtos..."?
Es, piemēram, varu plātīties forumā ar to, ka man ir lieli pupi. Bet tas taču nenozīmē, kā tā patiešām ir...
Moš tās visas "Milzu studijas Latgalē (kuras neviens nekad nav redzējis un bildes ir mega slepenas) un četrciparu ieņēmumi par Latgales šašliku bildi ir tāds humors, lai piedurtos..."?
nee, iisteniibaa to nemaz neraksta Lunis, tas buus bijis ljaunais Dreefs kas uzhakojis Lunja profilu!
vacatio : Pie mums tas nestrādā DIEMŽĒL jo 90% to ko domā zem vārdiem "Atrausies fotogrāfs" ar to ir visai maza saistība. Tas tā no reālas prakses. Bildes tiek pārdotas dzeltenāi presei pa pieklājīgu kāpostu , meiča ceļ pretenzijas UN rezultātā NEKAS. Jo dzekam kas viņu fočejis ar FOTO nav pilnīgi nekādas oficiālas saistības. Darbība nekur nav reģistrēta nodokļus nekādus nemaksā utt. Būtībā KAIMIŅŠ kurš kautko knipsē , maksimāli ko tādam var izdarīt AI AI NAV SMUKI Variants kā ar kaktu dakteriem , diplomu viņam neatņemis jo tāda viņam nav ,ētikas komisiju neizsūtīsi jo ne pie kā vinš nepieder. būtībā tik dzekus uzsūtīt lai noslaidro attiecības BET tad viņs tevi iesūdzēs par uzbrukumu da vēl nekaunīgāki eksemplāri mēģinās vēl par kautko Neesmu dzirdēji ka problēmas būtu bijušas profiem , kā likums tie ir "Sajūtos kruts fotogrāfs" pēc brīža "Sajutos kruts aktieris" vēl "Sajutos kruts DA JEBKAS" Ar pašu "Fotogrāfu" tāds pats storijs , noslēdz "Līgumu" a meiča to mierīgi apastrīd jo "Meistars" nav ne nekādā sakarā ar konkrēto amatu i ja līgum ar FOTOGRĀFU tad pierādi kā tu tāds esi KUR PAPĪRS , kur reģistrēta darbība utt Drošāk ATDOD VISU saņem piķi un aizmirsti
vacatio:Par tēmu - a uz kailfoto sesijām tak normāli slēgt līgumu kurā atrunāts cik sāpīgi fotogrāfs atrausies, ja bildes kaut kur parādīsies.
Un par ko fotogrāfam jāatraujas, ja pati pasūtītāja nopludina savus fotoattēlus internetā, vai kāds viņai no atvilknes darbā izzog disku ar pikantajām bildēm? Pri čom te fotogrāfs? a?
WMWMW - ar so domāji, ka arī fotogrāfs tad uzliek savus ierobežojumus fotogrāfiju izmantošanā un izplatīšanā? Piemēram - nezimantot bordeļa reklāmas sludinājumos utt? No otras puses pasūtītājs maksā par preci pakalpojumu - fotogrāfam ir tiesības nepārdot savu pakalpojumu...
Lunis:vacatio : Pie mums tas nestrādā DIEMŽĒL jo 90% to ko domā zem vārdiem "Atrausies fotogrāfs" ar to ir visai maza saistība. Tas tā no reālas prakses. Bildes tiek pārdotas dzeltenāi presei pa pieklājīgu kāpostu , meiča ceļ pretenzijas UN rezultātā NEKAS. Jo dzekam kas viņu fočejis ar FOTO nav pilnīgi nekādas oficiālas saistības. Darbība nekur nav reģistrēta nodokļus nekādus nemaksā utt. Būtībā KAIMIŅŠ kurš kautko knipsē , maksimāli ko tādam var izdarīt AI AI NAV SMUKI
Un tomēr labākā reklāma ir, kad kāds pačukst kādam, kā tad pie TĀ fotogrāfa ir. Un, ja meitene nav galīgi kukū, nu tak pastāstīs, un neieiteiks, vai vēl labāk izstāstīs, ka lāga pie tā fotogrāfa neies. Un tas arī viss. Kaut kādu daļu jau no tā viņš zaudēs. Vai arī es vēl esmu jauna un naiva
marinka : Oi esi gan naiva Būtībā pie mums tas ar nestrādā , jo kā zināms mums ir daži eksemplāri kuri masīvi mīl ložnāt pa visurieni un aplikt kolēģu darbus stāstot ka viss esot Sūdīgi sataisīts bet ĻUK VIŅŠ esot īstais krutais un varot satasīt PA ĪSTAM Pa laimi tāds mums tik viens tas pats kurš mokās ar "Visi zog manas idejas" komplexsu Taču star skuķiem vēl gadās jokains fenomens piemēram nesen gadijās ka dāmīte prasa vai zinu tādu džeku FOTOGRĀFS. Džeku zināju un ne vainas labss džeks skuķis tā neticīgi klausās beigās saka Hmmmm , Man draudzene teica ka šis tāds un šitāds un vispār lai neejot. Tad mana kārta bij brīnīties jo pirms brīža man tā pati draudzene bij kafiju kūkas uzsaukusi tieši par SUPER FOTOSESIJU pie konkrētā čaļa. Nju es tā neko saku ka dzeku zinu ~20 gadus VISS O.K. Nju bet meiča tāpat piesardzīga. Pēc pāris dienām satieku atkal Kūku kāfejas uzsaucēju un saku KAS NOTIEK !! Šī pilnīgi kā nekas nebūtu bijis pavesta TU GRIBI LAI VISAS TAGA VELKĀS PIE MANA FOTOGRĀFA es negribu lai vsiām tik krutas bildes kā man TAS IR MANS FOGRĀFS!!
Lunis:Portreti : Bildītes linkos TEICAMAS!! 90% Plaģiāti uz Haiduka un Karļa bildēm kas nebūt nav nekāds parsteigums dzekam kas cepas par "Ideju zagšanu" Reku ir "Labākais latvijā " www.draugiem.lv... Un reku ir ORGĪNĀLIE autori studiomoda.photodom.com... Oi bļin Karlis savas novācis bet tās ir 1:1 tām ko Karlis tasija ar MartiniBaby
Nu es tā drusku ne pa tēmu, bet paskatījos tās meitenes galeriju un bildes pa pirmo. Šur tur rakstīts par Daini. Nu ja tās viņa bildes - ta jau nav nemaz tik zemē metams. Bet ja tomēr Haiduka un Kārļa, tad paliek interesanti, jo Haidukam man likās nedaudz savādāks rokraksts. Visā ziņā TEICAMAS BILDES.
SL : Par darbiem nev nekāda runa , tie it tehniski nevainojami un es pat teiktu perfekti Stils izpildījums nevainojams , un ZINI KĀPĒC ? Tās praktiski visas ir 1:1 kopijas no komerciāli veiksmīgiem un zināmu autoru darbiem Līdz šim Latvijā bij bijuši tikai 2 kexsi kas ŠAUSMIGI cepās par tēmu "Visi zog no manis idejas" citiem kautkā bij PX bildē un bildē , bet divi bļāva visās malās ka ES ĢENIJA MANI APZOG visi pārēji. Viens bija tāds Igors Timofējevs bij tāds džeks kas bildēja bērnu ar "Mikimaus , mērkaķis , dinozaurs" pie RĪGA ZOO ieejas un sākotņeji divatā ar tiko bildet sākušo Sergeju Kondrāšinu īrēja vienu dzīvokli Zoļikā , ot tad tas vsiiem stāstija ka vinam esot GĒNIĀLĀS IDEJAS un Kondrašins no viņa tās sperot , mēs visi sēdējām un ņirdzām par šo jo vinš blieza tūkstošiem bebju ar "Krokodīls gena + smaidīgais bebis Blice purnā" bet Kindrašins cītīgi un pacietīgi empīriskām metodēm taisija MĀKSLU kā mēs toreiz teicām GANDRĪZ KĀ BOGUSTOVAM Bet nu kexs gadiem ilgi cepārs ka VISI SPER viņa idejas , bet pats blieza "Bitavuhu" Otrs bija Balodis mans skolotājs dēļ kura "Ideju fobijas" es arī tiku par viņa asistentu , jo pirms tam NATURĀLI viņš nesa VSARAS FILMAS ziemā un Ziemas varsarā LAI NEVIENS nevarētu nolūrēt ideju un ATKĀRTOT UZREIZ Tam tiešām reāli spēra ideja sdaži indivīdi kurus pāris reiz reāli pieķeru PĒTOT ANALIZĒJOT un uzreiz ķerot kameru un skrienot kopēt Balodi 1:1 izpildījumā 2 tādus "Kolēģus" zinu droši kas kopēja 1:1 Balodi ieprekš nopētot šā filmas Balodis par to baig psihoja jo kopēja džeki nekaunīgi 90% līdzība Te nu mēs nonākam pie MŪSDIENĀM , tevis pieminētais frukts TASA PĒRFEKTAS KOPIJAS no modes žurnāliem un stoklu bildēm , agrāk kad vinš vēl arī mēdza lielieties ar METODĒM vinš to nemaz neslēpa "Paskatos bildes " un viss o.k To ka viņam pašam "Ideju pārpilnība" man un vēl baram bij iespēja pārliecināties klātienē ka kexs pēkšņi vienreiz kautko bij izdomājis un kolektīvā bliezienā PEXŠŅI sāka brekt VIŅA orģinālo NEVIENS NEBILDĒŠOT, bēt šo tēmu neiztirzāšu tā jau ir X reiz cilāta par Kīnostūdiju Vienkārši Portrets iedeva LINKU uz teicamām bildēm UN NETICAMI tās bija gandrīz perfektas kopijas šerijā no maz zināma bet talantīga fotogrāfa Karļa Ratkeviča sērijas ūdeņiem www.photodom.com... un šepat Blogā atrodamu modeli , tāpēc meiča BIJ ŠOKĀ jo bildes bija ĻOT LĪDZĪGAS Tas viss nebūtu nekas ja viens konkrētais " Ģeniālo ideju ģenerātors" tā neceptos uz visiem stūriem ka VISI ZOG VIŅA ORĢINĀLĀS IDEJAS , būtībā kā jau teicu LIDZ VIŅAM kautko tik glupu bij gvelzuši tikai 2 gab un tikai 1 pamatoti. Bet šoreiz Portrets apsalūti negribot iedeva RĒCAMO LINKU kur bija teicami redzams ka ORGĪNĀLOS IDEJU AUTORS pats praktiski kopē veselas serijas turpat 1:1 Es par to vienkārši rēcu neko vairāk jo manuprāt visas iepējamās kombinācijas un variācijas ir uzgleznotas uzzīmētas jau porms N simt gadiem un cepties par šādu lietu var tik pilnīgs pamuļķis , kars bildē kā grib un kā patīk un PX ir tas kādam jau bijis vai nav BET DAŽIEM ļoti aptīk EKSPONĒTIES / REZONĒTIES kā "Pašam krutākajam un orginālākajam" kas apsalūti neatbilst patiesībai jo praktiski nav iespējam da arī nav lietderīgi
Lunis: Vienkārši Portrets iedeva LINKU uz teicamām bildēm UN NETICAMI tās bija gandrīz perfektas kopijas šerijā no maz zināma bet talantīga fotogrāfa Karļa Ratkeviča sērijas ūdeņiem www.photodom.com...
Kadrējums (kadrējuma blīvums) pilnīgi cits. Tāpat pirmā autora bildēs ir spēles ar asuma dziļumu un priekšplānu, kā arī absolūti cits objektīva skata leņķis, salīdzinot ar tevis doto linku. Plus pirmās ir krāsās. Bildes PILNĪBĀ ir atšķirīgas. Varbūt tu sajauci linku?
Nenu, pa lielam mēs visi čiepjam idejas. Reti kurš ko jaunu izdomā. Un tagad apskatot tās dažas Kārļa bildes (jo neesmu tur reģistrējusies un visas neredzu), arī varu teikt to pašu ko par Haiduku - savādāks rokraksts. Jebkā Haralds teica - objektīvraksts. Ideja varbūt ir viena, bet izpildījums citādāks un man tuvāks (nu tās tur bildes draugos, kuras bildējis Dainis). Bet nu jā, ne par to stāsts, jo saprotu, te par citu tiek runāts
SL:Ideja varbūt ir viena, bet izpildījums citādāks
Nu, ja ideja ir plika meiča pie ūdeņiem, tad tā tiešām ir viena. Japiezīmē, ka tādā gadījumā es arī esmu noplaģiātojis Haiduku (vai otrādi), jo man ar dažas čikses pa ūdeni ņemas...
Portreti:Par Daini- re, kur šausmīgais perverts sliktais Dainis kaut ko safočējis: www.draugiem.lv... Varbūt kāds aizlinkos uz kaut ko līdzīgu Luņa izpildījumā?
Vai ir kāda galerija ārpus šīs vietnes (neesmu šajā noslēgtajā kopienā)?
Vēlos salīdzināt bildes un izteikt malā esoša cilvēka viedokli.
SL:Nenu, pa lielam mēs visi čiepjam idejas. Reti kurš ko jaunu izdomā.
Par šito tik daudz ir pļāpāts, ka jau apnicīgi paliek. Mēs visi skatāmies vienas un tās pašas filmas, citādi vizuāli līdzīgi domājam, kādas vēl savas idejas? Mūs viss ietekmē tādā mērā, ka par ideju drīzāk var saukt apzināti pretējas darbības. Paskaties kādu klasisku darby un sagrozi visu pilnīgi pretēji, tai skaitā tonāli dīvaini, tad tā būs jauna ideja. Viss pārējais ir jau bijis. Parādi kādu savu bildi, kurā kaut kas kādam ir nočiepts. Cilvēki ir tik līdzīgi - tie, kas čurā stāvus, tie visi čurā stāvus. Tie, kas dzer tēju ar pienu, tie visi dzer tēju ar pienu. Un viss.
nu a par ko es. Es Tev tikai piekrītu. Varbūt es nesapratu Luņa domu par to čiepšanu, nez. Jāatzīst, es visu penteri līdz galam nelasīju
MartinK: Vai ir kāda galerija ārpus šīs vietnes (neesmu šajā noslēgtajā kopienā)?
Vēlos salīdzināt bildes un izteikt malā esoša cilvēka viedokli.
Oi, kā mani smīdina šitā poza "es tajā portālā neesmu". Šiten vari čatot augu dienu, piereģistrēšanās "TAJĀ" portālā aizņem minūti, kā jau visur...bet nu vajag pateikt, ka tu tur neesi, principa pēc.
Karoč, iztiksi bez salīdzināšanas, savu trako principu pēc un pilnvērtīgi pačatot par tēmu nedabūsi.