forum.gif
foto sesija by maarels
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto sesija by maarels
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.08 10:30
 citēt
Iedvesmoties no citu darbiem ir tikai normāli, bet ja pareizi saprotu, Lunis pēc būtības runā par ko citu - par to, ka visai īpatnēji ir vaimanāt par to, ka idejas tiek zagtas, kaut pats kopē citu darbus. Līdzīgi ir arī web jomā, kurā darbojos vairāk, nekā foto - robeža ir trausla, bet specs uzreiz to izjūt, kur ir kopēts (ar to nedomāju dizaina 1:1 pārkopēšanu, kas vispār ir nožēlojami), un kur ir kaut kas oriģināls... kā arī tas, ka sevi cienošs mākslinieks nelepojas ar kopēšanu - drīzāk strādā un izkopj savu stilu, pēc kā tad bildes var arī atpazīt, pat nelasot autora vārdu.
Publicēts: 10.10.08 10:33
 citēt
Portreti:
MartinK:
Vai ir kāda galerija ārpus šīs vietnes (neesmu šajā noslēgtajā kopienā)?

Vēlos salīdzināt bildes un izteikt malā esoša cilvēka viedokli.

Oi, kā mani smīdina šitā poza "es tajā portālā neesmu". Šiten vari čatot augu dienu, piereģistrēšanās "TAJĀ" portālā aizņem minūti, kā jau visur...bet nu vajag pateikt, ka tu tur neesi, principa pēc.

Karoč, iztiksi bez salīdzināšanas, savu trako principu pēc un pilnvērtīgi pačatot par tēmu nedabūsi. :face-grin:

Bučas!:face-kiss:

Tātad, konkrētā autora bildes ir pieejamas tikai noslēgtā portālā, hmmm.. kaut kas nav tīrs...
Publicēts: 10.10.08 12:11
 citēt
MartinK, kāpēc nav tīrs? Tur ir fotosesija ar meiteni. Viņai galerijā albūmi kādi desmit', katrā pa kādām 10-15 bildēm, un visi izskatās Daiņa bildēti. ļoti smuki portreti. Ja man būtu lapa, tad es tajā neliktu VISUS savus bildētos darbus, bet tikai dažus, manuprāt labākos. Nobildētajiem modeļiem dotu visas sesijas laikā bildētās, apstrādātās, kur tālāk cilvēks pats izvēlas un ieliek savā draugiem.lv galerijā.
Neko netīru nesaskatu.
Publicēts: 10.10.08 12:38
 citēt
SL : Tev svaki pielec:):) Vienkarsji Konkrētais TIPS jau sen ir skaļākais visās malās vaimanātājs ka viņa superorģinālās IDEJAS VISI ZOG , taču vairums viņa darbu ir praktiski asociatīvas reizēm arī 1:1 kopijas no citu autoru populāriem darbiem :):) Man piemēram ir PX vai kāds no manis kautko kopē un vai tas ko es bildēju jau kādam ir bijis. Bet tevis pieminētais kexs par to vaimana uz katra stura un plasji klasta ka visji no vinja sperot visju sakot no Foto idejam , WEB projektu dizainiem utt. Visi nelabvēļi un visi aprunātāji koroče ĻAUNĀ PASAULE pret šo visi sazvērējušies:):)Tas par ko runā Portreti ir TEHNISKAS lietas jo autors kā TIPISKS TEHNOKRATS strada ar Fiksētu gaišo stiklu kam ļoti īpatnējs optiskais zīmējums telpas efekts:):) Man darbā ir precīzi tāda Kamera Ds mark III un bija tieši tāds pats stikls 50mm f.1,2 un derīgs vinš vienīgi ļoti specifiskām vajadzībām PIEMĒRAM specifiskiem SALONSTILA portretiem. Parejos gadijumos sanāk loti specifisks Blurr efekts ārpus asjuma plaknes ņemot vērā pilno matricu un optiķa īpatnības:):) Es no ši pamatnieka atteicos tieši dēļ viņa nejedzīgā optiskā zīmējuma uz pilno matricu un tā vietā kantoris man izdalija Canon EF 16-35mm f/2.8 kas ir Ofigetj stiklss darbam nevis paaxstities ar efektiem:):) Man šobrīd darba tehnikai nav fiksēto tikai Canon EF 16-35mm f/2.8 L II USM , Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM un Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM bez IS jo tāds man labāk patīk nekā ar IS un 2x Konverteris :):) Privātām lietām gan mēdzu izmantot 50mm f.3,5 fiksu uz CROP formāta tas man patīk bet 1.2 un 1,4 tie ir PAĀXSTĪTIES ar specifiskiem optiskiem efektiem domāti verķi nevis DARBAM:):)
Publicēts: 10.10.08 14:06
 citēt
Nu, par cik nesekoju visādiem tipiem, tiešām grūti spriest cik viņš skaļs ir tur vai citur. Nu ja ir, tad lai arī ir. Tā nu ir viņa problēma, par ko mēs visi citi varam tikai pasmīnēt. Galu beigās - neviens neesam ideāls.
Publicēts: 10.10.08 14:54
 citēt
WMWMW, aha, tā sanāk :)
Publicēts: 10.10.08 15:12
 citēt
Lunis: taču vairums viņa darbu ir praktiski asociatīvas reizēm arī 1:1 kopijas no citu autoru populāriem darbiem

Nu, līdz šim NEVIENS no tevis uzrādītajiem linkiem nav parādījis PILNĪGI NEKĀDAS kopēšanas vai ideju zagšanas pazīmes, jo Daiņa darbi ir galvastiesu labāki par Haiduka parodijām. Un arī, kā jau minēju, radikāli atšķiras gan kadrējums kā tāds, gan kadra veidošanas elementi, gan arī tas, KĀ sieviete tiek parādīta. Kopīgs ir tikai tas, ka viņi fočē meičas. Jocīgi, ka tu mini par piemēriem piemērus, kuri nemaz nav piemēri. :D
Publicēts: 10.10.08 15:13
 citēt
SL: Galu beigās - neviens neesam ideāls.

Tu- esi.

Bučas! :face-kiss:
Publicēts: 10.10.08 15:19
 citēt
Mjā, nu man ar liekas, ka Lunim vnk. krempt cilvēks kā tāds tas Dainis :) Bet tas norm.. Mums katram ir par kādu šādas sajūtas.
Publicēts: 10.10.08 17:12 labots
 citēt
SL : Man vinš NEKREMT , man viņs dērdzās. Agrāk ar tādiem par līdzīgām aktivitātēm vienkārši purnu dauzija vai menti tika galā ar "Ipatnībām" :) Ar BILDĒM tur nav nekāda sakara , tās ir vienkārši kopijas bez jebkā radoša ir nācies kopā padarboties uzsskatu ka vinš nav spējīgs uz radošu darbu tik uz kopēšanu pec parauga tas mans personīgais novērojums darbojoties kopā. Taču attiecībā uz "Ap foto" aktivitātēm pilnīgi droši paredzu beigās kāds kārtējās šantažētās beibes džeks vai pašas beibes mož kāds focis kuras klientiem šis būs sapūtis pilnu galvu par "Esmu pats krutākais pret tiem iepriekšējiem nemākuļiem" iedos viņam kārtīgi bietē . Ne vinš pirmais kurš sajuties "Pats krutākais" tas ir ņirdzīgi lidz brīdim kad to nesāk masīvi ieborēt expansīvā metodēm visiem kam tiek klāt čakarējot biznesu kā tādu. Veicot nereģistrētu darbību un čakarējot Foto biznesa principus un profesionālās ētikas normas:) Haiduks lai cik arhaiskas viņam ar būtu tāds darba meotodes un paņemieni ir nesalīdzināmi radošāks un patīkamāks personāžs par konkrēto kexsu. Nav manīts ka Haiduks savā pirtī būtu bļāvis par "Šito neviens nedrīkst bildēt šitā mana orģinālā ideja" vai mēģinājis ieborēt visām beibēm kam tiek klāt ka šis krutākais jo pārējie neko nemākot :):) Kad skatos Haiduku vai Kārli un daudzus citus es ksatos Oooo BILDES bet kad skatos Daini tads UZREIZ redzu KIR ES ŠITO JAU REDZĒJU nu baig līdzīga tam šitam un NEKAM KONKRĒTI bet pilnīgs bezpersonisks širpotrebs:):) Kad šis kārtējai beibei sarakstijis simtiem vestuļu ar TXT par savu krutumu un ieriekšējo bildētāju "Neprofesionalitāti" un iepriekšejie pasūdzējušiem man , Es parasti tad ņirdzu kad man par to sūdzas un saku KO MAN SŪDZATIES mēs ņememies tikai ar FOTOGRĀFIE ar nobraukusiem haltūristiem nav mans profīls, pasmejos A KO BIETĒ NEIEDODAT , a vot tur šie par mīxstu lai izplūktos:)
Publicēts: 10.10.08 18:08
 citēt
Lunis:WMWMW : Tur nav "Ēka" tur ēku komplexs vairāki kopā salaisti angāri. Vietu es tikai nojaušu bet pēc manām domām tas ir vecss muižas centrs kur kolhoza laikos bijušas kautkādas mehāniskās darbnīcas vai liela palīgražošana arī Pirts un dzīvojamais komplexs. Vismaz es tā domāju jo viens no tiem dzekiem man kādreiz vēl 90 sākumā teica ka šim tāds mantojums Latvijā tai rajonā esot "Komunistu atpūtas kompleks un rūpnīca" . No iekšas vismaz divi kopā salaisti Arkveida angāri no iekšpuses vismaz apsalūti moderni ar bīdāmiem vārtiem sadalāmi.

paga, bet tu taču tur esi bijis 3x... piedodiet, nespēju neievērot...
Publicēts: 10.10.08 18:18
 citēt
Par to plaģiātismu sasmējos. Kādreiz Lunis pats cepās par to un par kaut kādu fotogrāfu, kas Rīgu fotografē utt., tad stāstīja par NATO bildi utt. Es cepos par to, ka pāris komercfotogrāfi bija pārfotografējuši vienu manu darbu un vēl daudz citu fotogrāfu darbus un mierīgi tos tirgoja, pelnot uz to naudu. Es gribēju aizstāvēt šo amatierfotogrāfu tiesības un norādīt atklāti uz šādu rīcību (neminot, kas to dara, jo kopā sanāca ar vienu pat pastrādāt – tā teikt kolegas), bet izskatījās, ne tā tiku saprasts un atmetu tam visam ar roku. Pēc gada un vēl vēlāk skatījos, ka daudzi to pārdzīvoja, bet man vienalga – es savas lietas atrisināju un lai tad katrs pats risina savas problēmas ja jūtaties tik gudri ;-).
Bet šajā gadījumā interesanti, kur tajās fotogrāfijās ir idejas un kas konkrēti tur ir kopēts ;-)? Savējās arī ātri no vienas garās fotosesijas sataisīju pašās beigās (šovasar tāda sižeta man ir bijušas vairākas), lai meitenēm tādas būtu. Nez gan kurā modes žurnālā tādas bildes var apskatīties un kur var meklēt tik ģeniālas idejas ;-)? Katru gadu jūlija un augusta mēnesī (kad var ieiet ūdenī) tādas taisu (nu biki savādākas, jo nepatīk atkārtoties) un arī šie piemēri ir no jūlija vai augusta mēneša, bet publicētas tikai tagad (vēlu atdevu, jo daudz darbiņa ;-)). Bet ja gribās kādam piešūt bumbas par konkrēto plaģiātismu (nu tā ar humoru), tad tikai pieminētajiem autoriem, jo viņu darbi radušies daudz vēlāk par manējiem ;-) - var paskatīties kaut vai pagājušā gada manas bildes:
i7.draugiem.lv...
i7.draugiem.lv...
i7.draugiem.lv...
i6.draugiem.lv...
vairāk nemaz nemeklēju, bet varu kaut ko no vēl vecākiem darbiem pameklēt ;-). Tāpat simtiem fotogrāfu ir tādas fotogrāfijas ar modeļiem ūdenī. Tādēļ daži te tiešām prātu nedaudz pakūkojuši. Pie tam tik traki, ka sākuši ne tikai fotogrāfus čakarēt, veidojot mistiskas fotobiedrības, bet arī modeļus. Izrādās, aizstāvot Luni jūs bojājat fotogrāfa profesijas prestižu (daudzi domās, ka fotogrāfi visi tādi luņi), kā arī bojājat modeļus, jo viņš šantažējot modeļus (tā man viena modele izteica domu). Izrādās viņš esot uztaisījis šeit pieminētajai MartiniBaby kailfoto bildes kaut kādas un kaut kādā veidā viņu iespaido, lai viņa nestāstītu patiesību. Lūk, ko pati MartiniBaby ierakstīja manā dienasgrāmatā:
Zinu vienu, ka jā, vēlējos bildēties pie dreef un jā vins atteicās teikdams, ka uz to brīdi viņam nebija ko piedāvāt, ar to arī musu sadarbība beidzās tā lāgā nesākusies...
Pēcāk kad vins piedāvāja es atteicos!!!
TAS ARII viss... NEVIENS VALSTS LIKUMUS un MANAS TIESIBAS nav parkapis...
man ir noriebusies šī ņemšanās un man ka slavenas atteiksuhas modeles statuss taa pat!
ir uzpūst burbulis no nekā...
Ko Lunis nevar sadalit ar dreef es nezinu un ko dreef nevareja sadalit ar PURINU taa pat..
BET SHIS MULKJIBAs kas liek justies neerti un izskatities MULKJIGI visiem mums ir jabeidz!
Man ir LOTI zhel KA ir SHI SITUACIJA!!!! un jutos NEPATIKAMI tam visam pavidu!
DAINI TURIES!!!!!!!
------
P.S. atteicās viņa fotografēties tādēļ, ka tajā dienā, kad piedāvāju, viņai bija jāstrādā un es teicu, ka darbs ir svarīgāks par šādu fotografēšanos un gan jau tad kādu citu reizi).
Publicēts: 10.10.08 18:18
 citēt
Bet MartiniBaby neatļāvās rakstīt te to visu, man nesaprotamu apsvērumu dēļ – varbūt varat paskaidrot, ja es viņu neesmu pat redzējis un kur nu vēl kailu fotografējis.... Vēl trakāk. Liekas Lunis šo komentāru uzgājis manā dienasgrāmatā vai kāds cits "labvēlis" un tagad šī meitene dzēsusies no draugiem.lv. Man šoreiz jāsaka: MartiniBaby turies!!!
Un tagad par otru kundzīti un viņas izteikumiem. Speciāli gaidīju līdz piektdienai, jo devu viņai iespēju labot savu kļūdu un publiski atvainoties par šiem meliem vai kā savādāk atrisināt viņas problēmu. Es viņai skaidroju, ka tā ir viņas un Luņa problēma, jo ne jau es aiz muguras kādam meloju un katram par saviem vārdiem jāatbild. Tagad manas rokas būs tīras, jo brīdināju viņu, ka man vienīgā izeja ir uzrakstīt no savas puses rakstu, kā tiek čakarēti fotogrāfi un vispār reālo situāciju. Jā, nebiju pirmais kuru mēģināja piečakarēt un domāju nebūšu arī pēdējais. Pirms manis viņa piečakarēja pat daudz populārākus fotogrāfus par mani – par darbu neko nesamaksājot un piedevām sabendējot nervus utt. Man ir sava darba sistēma un varu reizēm ziedoties, bet čakarēt mani nevar. Tagad nezinu vai rakstīt pavisam ekstrēmu rakstu ar visām niansēm (tā būtu jautrākā versija) vai tomēr tādu anonīmāku versiju ar cerību, ka konkrētā kundzīte tā vairs nedarīs ar mani un citiem fotogrāfiem. Mani gandrīz gadu terorizēja un beigās esmu viņu ar visiem bērniem aizvedis ar varu uz jūru un sabildējis ;-). Ā, un tā es 3 dienas izrīkojos ;-). Vai ;-), pats no smiekliem apkritu, ko tik nevar izdomāt, lai lauztu vienošanos. Tiešām jautrs notikums. Vienu es zinu skaidri – ieguvējs no tā es neesmu, bet tikai zaudētājs – viens daļēji neapmierināts klients un jau sākumā it kā varēja nojaust, ka nebūs labi. Klients ar rezultātu apmierināts, bet ar nosacījumiem nē.
Vēl šī kundzīte tagad tika arī izmantota un nopublicēta viņas privātā sarakste ar Luni – tātad Lunis vēl vienu modeli sačakarējis. Tā, ka droši varat rakstīt Lunim un viņš to visu liks lietā savtīgos nolūkos ;-). Vēlu jums veiksmi kolēģi. Vēl brīnos kā fotoblog.lv administrācija uz šādām cūcībām piever acis, jo tā jau nav pirmā reize... Kopumā viņš jau melo par neskaitāmiem fotogrāfiem un cik man zināms, tad tagad arī par divām modelēm. Tas, ka viņš melo par kaut kādām mistiskām fotostudijām vai saviem ienākumiem, tas vēl ir uz viņa paša sirdsapziņas, bet te viņš konkrētas personas apmelo.
P.S. un pašās beigās es vēlreiz atkārtoju Luņa tekstu: "par līdzīgām aktivitātēm vienkārši purnu dauzīja". Tad arī paziņoju, ka es izmantošu savu pāris kg smago statīvu, lai ne tikai šim zobus izdragātu (kurus viņam kāds jau ir izdragājis), bet nedaudz galvaskausu pašķobītu, lai smadzenes vietā ieregulētu un lai nākošreiz pret modeļiem būtu cieņa, ja pret nopietniem fotogrāfiem tādas nav.
Publicēts: 10.10.08 18:20
 citēt
Jā un par tiem apmelojumiem par Kinostudiju un ko es tur esmu aizliedzis fotografēt utt. var pameklēt kaut kur tepat foruma arhīvā. Vienreiz jau atbildēju un Lunis notinās no saviem meliem, jo pats tajos bija sapinies.
Publicēts: 10.10.08 18:31
 citēt
Ei, nost, super! Savu mūžu šitik garus palagus neesmu lasījis, bet šiten lasu, smaidu un priecājos! Nu, pa pirmo zorti lasamviela ziepju operu cienītājiem (kāds es, loģiski, esmu!:)

/Lunim gan atbildes vienveidīgākas, bez piemēriem, citātiem un tā...ceru, ka saņemsies!!!:)/

Luni, turies!!! /Gaida Luņa atbildi.../:)

Bučas visiem! :face-kiss: Show must go on! :)
Publicēts: 10.10.08 20:39
 citēt
.. nu un man ir tikai VIENS jautajums!!!!

KURSH te iestajas par MODELU tiesibam un mierigo dziivi ko???

KURSH!?

Neviens... visiem ir tiiri pohuj ..
Ne dreef kas ruup, ne Lunim...
ar jums nav iespejams SARUNTAIES, ar jums nav iespejams ko SARUNAT!
kaa divi Gaili nematies, es jau vel saprastu ka par VISTU .. pashi nezinat ko gribat kam pieraadiit...

Lopi, nekas vairaak! :face-plain:
Publicēts: 10.10.08 21:12
 citēt
/Seriālam pieslēdzas jauns pasažieris, sižets saspringst.../:face-monkey:
Publicēts: 10.10.08 21:34 labots
 citēt
MĒS nopietnais fotogrāfs Dainis pirmais pasludinām " lai nākošreiz pret modeļiem būtu cieņa, ja pret nopietniem fotogrāfiem tādas nav " cieņu pelna ar darbu un par darbiem to bauda no citu puses nevis pasludina vienpusēji savā vārdā pats pret sevi:):) Nav manīts ka kāds kolēgis vai modelis būtu par manām darba metodēm želojies , par "Nopietno fotogrāfy" Daini gan tādi paši piesakās bez uzaucinājuma nakts vidū parunāties , maitas un skauģi visi ka viens vainee :):) Jā , man te vēl pāris autsaideri "Piesolija ielauzt " ja viņu "šedevrus" nevērtēšot pienācīgi:):) Fotoblog administrācija nav Dreef kurš sabloķe un sabano visus oponentus un konkurentus lai varētu bez traucējošiem exscesiem skalot smadzenes naivām blondīnēm , nepieredzējušām jaunām mamiņām un vēlāk bez traucēkļiem andelētos ar visiem viņu bebjiem un knupjiem da jebkam bez kādiem ierobežojumiem un nepatikšanām:):) Iedomājieties jūs un jūsu bebja feis vēlāk parādās kautkur trešās pasaules valstīs uz plakatiem "Buržuji izlaupa mūsu bagātības" vai "Sie baltie noņem melnajiem maizi" . Dainis priecīgs viņs nopelnijis veselu 1 USD bet jebkurš papuās uz priekšu ZIN ka konkrēti šitie feisi ir ĻAUNIE , jūms PRET to nav nekāda teikšana jo " Labais Dreef" jūms ir pagrūdis viltīgu līgumu ka atļaujat sevi izmantot DA JEBKAM un jebkur jebkādos kontekstos. Tad kad jums PIELEC ko no jums prasa tad notiek tā kā tulīt atmaskotai "Sliktajai čakarētājai" ah raustīsies tad mēs tev tulītās atcerēsimies To šito utt nopublicēsim , perfekts šantažists kā leģendārais Moriartijs no šerloka Holmsa:):) Es vienkārši uzssktu ka ŠĀDUS eksemplārus ar viņu izdarībām ir jāpublisko par rīcības sekām ir jāinformē da jebkādām metodēm. Ja cilvēks man naktī 3x prasa ko iesākt pret rafinētu šantažistu ES PRASU PADOMS PUBLISKI un neuzskatu ka šantažista vārds būtu jāslēpj gluzī vienkārši lai pasargātu pārējos no līdzīgiem gadijumiem :) Kā jau teicu Dainis mums ir UNIKUMS gan šantažists gan draudētājs un vardarbīgi izrīkoties solītājs utt. Teicams aksemplārs Ists "Profesionālis" savā jomā ar pilnu "Pakalopojumu" buķeti tik nav zināms kādā isti jomā cilvēku piespiešānā uz viņiem nelabvēlīgiem lēmumiem vai vēl kādās.
Publicēts: 11.10.08 10:10
 citēt
No Luņa teksta izriet, ka Dainis tiem, kuri grib fočties par velti, piedāvā noslēgt līgumu, ka viņš viņu bildes izmantos pārdošanai fotostokā vai kur citur?

Un par naudu šamais fočēties nepiedāvā, kā otru alternatīvu?
Publicēts: 11.10.08 10:14
 citēt
DAINIS ATKAL NOSPĒRIS HAIDUKA ORIĢINĀLO IDEJU!!!!!! www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.10.08 11:34 labots
 citēt
Portreti : Tās visas vecīt ir nianses kā zini klienti mēdz būt dažādi citi godīgi citi mazāk godīgi citi mēdz pardomāt utt. Tik piespiest uz kautko pretēji viņu gribai tu NEVARI -- NEDRĪKSTI pirmkārt tāpēc ka tas ir pretēji viņa cilvēktiesībām otrkart klientam vienmēr tasnība ja nav tad ir likumīgi ceļi to pierādīt. Tad lūk Dainis kurš ir iesācējs darbā ar modeļiem un klientiem domā kā klientus var gan piespiest kautko darīt pretēji viņu vēlmēm izsakot draudus un solot publicēt kompromatus par viņiem. Tas vecīt kriminālikumā saucas šantāž un draudu izteikšana. Ja tu esi FOTOGRĀFS tad iesniedz ziņas par negodīgu klintu savā profesionālā organizācījā vai tiesā un tās likumīgi tiks galā ar negodīgiem līgumu nepildītājiem . Taču par cik Dainis mums nav nedz Fotogrāfs pat ne oficiāls amatieris nu pilnīgi nekas kam oficiāli būtu saistība ar Foto tad viņam svešas ir šis nianses viņš ķeras pie primitīvas šantažas un klientu ietekmēšanas tā kā viņš šo lietu saprot. Daiņa skaļā bļaušana par "Nopietno Fotogrāfu" ir tik pat ņirdzīga kā Krutkas tirgoņa vai kaktu daktera mēģinājums visās malās plātīties ka "Mana kaņdža ištenībā ir konjaks labaka par Oficiālo Latvijas Balzāmu " un " Es savā garažā operēju ar skatienu tkamēr tie kur kautkādās tur slimnīcās skalpeļus lieto" . Cilvēks kurš ir profesionāli izglītots vai veic oficilālu ozņēmējdarbību konkrētā jomā zin arī profesionālas uzvedības normas un profesionālu konfliktu risināšnas metodes . Dainis kurš nepieder ne pie viens no minetajām kategorijām risina vissu pēc sava prāta un metodēm pilnīgi un apsalūti nelikumīgi krimināli sodāmām metodēm:) Citiem klientiem būs laba mācība kā notiek ja iet pie KREISĀ KONIPSĒTĀJA , nekad nezini ar ko beisies jušu uzticēšanās viņam ar šantāžu vai kāda jūs kompromitējoša fakta publiskošanu lai pispiestu jūs UZ KAUTKO da jebko:):)

Šie visi "Storiji" ir teicama atbilde meitenei uz topiku "Iet fočeries pie By Maarels" ot it taga domā Iesi fočeties pie " By Maarels" vai "By Dreef" un iespējams iekulsies tādās pašās nepatikšanās kā daži iepriekšejie klienti :)

Portreti : Jā ja par linkā redzamo Orģinālo Haiduka rudeni tad gandrīz tāši tādas pašas bildes ir Gleizdam , Rencim utt. Tik tā nianse ka Haiduks nebļauj ka tā ir viņa super orģinālā ideja kā to par saviem darbiem mīl apgalvot Dreef :):):)
Publicēts: 11.10.08 12:02
 citēt
Lunis:Ja tu esi FOTOGRĀFS tad iesniedz ziņas par negodīgu klintu savā profesionālā organizācījā vai tiesā un tās likumīgi tiks galā ar negodīgiem līgumu nepildītājiem .

Obligāti jābūt "īstam fotogrāfam", lai iesniegtu prasību tiesā pret līguma nepildītājiem? Ja jau reiz ir līgums...
Publicēts: 11.10.08 12:04
 citēt
Lunis:tad iesniedz ziņas par negodīgu klintu savā profesionālā organizācījā

Un? Ko tad tā nevalstiskā organizācija, kuru dibinājusi cilvēku grupa tjipa "shutter.lv" darīs? Nopērs? :D
Publicēts: 11.10.08 12:06
 citēt
Lunis:Tas vecīt kriminālikumā saucas šantāž un draudu izteikšana.

A ko, šamais grib kaut ko vairāk, nekā tajā līgumā bij rakstīts? /Gaida Dreef atbildi seriālā.../:)
Publicēts: 11.10.08 12:45 labots
 citēt
Portreti : Es saku Profesionālā organizācinā VAI tiesā tas pēc izvēls un spējām:):) Vienkrši ORGANIZĀCIJĀM ir iespēja savas pravas kačāt citā līmenī ar pārējo organizācijas biedru atbalstu , tas izdevīgāk gan no organizātoriskā gan finasiālā viedokļa:) Tu zini ko grib tas ir viņu pašu ziņā , bet ja viena puse kas ir KLIENTS pēkšņi nakts vidū neatlaidīgi apgalvo ka kāds viņu šantaže un pietam man tādas pašas zīnās ir bijušas jau agrāk no citiem "Tjipa klientiem" tad kā jau teicu man nav iemesla tam neticēt un par cik cilvēks lūdz KO DARĪT KĀ CĪNITIES tad es arī prasiju PUBLISKI PADOMU , vienīgais ko man atbildēja uzreiz tas ir ieteica griesties mentenē , un šādas lietas vienkārši nevar noklusēt jo ja tādi cilvēki jūt ka var palikt nesodīti vīni to atkārtos vēl un vēl kas jau ar konkrēto kexsu ir pierādijies. Ne es ne mani kolēģi ne arī kādas Foto organizācijas šo konfliktu nerisinās JO kā jau teicu mēs varam ietekmēt vai runāt TIKAI par FOTOGRĀFIEM kas ir Amatieri vai Profesionāļi kuri OFICIĀLI registrējoties veic savas darbības. Ar kā krievs saka "Samozvanciem" jeb pašpasludinātiem "Specālistiem" lai ņemas tie kas ņemas da ar jebkurām pretlikumīgām darbībām valstī. Bet par cik esmu šis valsts pilsonis diplomēts Fotogrāfs , cumām visādu Foto organizāciju biedrs un dibinatājs tad PASAKU pārējiem ka ir tāds pašpasludinājies "Nopietnais FOTOGRAFS" kurš ši nosaukuma aizsegā veic pretlikumigas darbības un palīdzību no kura lūdz konkreti cilvēki. Tas tā lai VISI ZIN ka ir tāds un ko dara , lai apsargātu pārējos no līdzīgiem gadijumiem.
Dakteri arī mēdz oficiāli brīdināt no visādiem "Kaktu dakteriem" un viņu apmeklējuma bīstamām sekām , es kā Fotogrāfs arī brīdinu ko "Kaktu speciālista" kura apmeklējums var radīt bīstamas sekas klientam:) Pārejās lietas mani neintresē , tas ir Klienta un Kaktu specālista ziņā lai risina kā pašiem patīk. Savus profesionālos un pilsoņa pienākumus esmu ipildijis Brīdinājis publiskojis. Draudus saņemis kas tik vēl vairāk pierāda ka brīdinājumi ir bijuši pamatoti , tas arī viss:):)
Publicēts: 11.10.08 13:01
 citēt
Luni, cik var vemt!!!

Žēl, ka fotOblogs pārvēršas par tādu kā samazgu izgāztuvi.

Nezinu kā tas ir fotogrāfiem, bet citās sfērās tādas "speciālistu organizācijas, kuras var kačāt pravas citā līmenī" visiem ir piedod, pie pakaļas, jo visu vienmēr nosaka un noteiks klients. Ja tu viņam pārdosi savu darbu, viņš pirks, nemācēsi pārdot, nepirks. Tas, ka tu esi nezin kādu (patiesībā neviens tā arī nezin kādu) organizāciju biedrs un īstenais loceklis, piedod, nevienu neinteresē.

Ja tu patiešām esi šīs valsts pilsonis, un tev ir zināms, ka kāds indivīds dara kaut ko pretlikumīgu (šantažē), kāpēc tu vēl neesi bijis prokuratūrā? Cik zinu, tur var griezties jebkurš šīs valsts pilsonis, ne tikai no "speciālistu organizācijām, kuras var kačāt pravas citā līmenī" un pēc tam izsaki savu sāpi, ka prokuratūra nereaģē uz iespējamu noziegumu, utt.

P.S. Pieliec punktu un izpaudies savādāk, bez samazgu gāšanas visos virzienos.
Publicēts: 11.10.08 13:12 labots
 citēt
UldisS : Ja tev cilvēks un jau ne pirmais uzraksta ka MANI ŠANTAŽE "SPECĀLISTS" KO DARĪT ko tu darīsi būdams OFICIĀLS jomas specālists? Es neesmu jurists bet gan profesionāls fotografs , zinu ka "Specālists" kurš sevi dēvē par "Nopietns Fotogrāfs" vispār nav nekādā oficiālā sakarā ar amatieru / profesionālo Foto darbības veidu . Es jau protams saprotu ka "Ciši Latviski" būtu paklusēt un "Nav mana darīšana" taču es esmu pietiekami savas dzīves daļu padzīvojis valstīs kur "Neklusē un nenovēršas" tāpēc es uzsskatu par savu pienākumu BRĪDINĀT par šādu variņatu pirmkārt jau KOĻEĢUS + Sabiedrību.

ps. "bez samazgu gāšanas visos virzienos" Kuros konkrēti es gažu?

Atšķirībā no tevis es labi zinu ko ir izmaksājusi mutes paturēšana dažiem maniem kolēģiem un čomiem līdzīgos gadījumos. Man tā negribās un es tā nevaru un sircabziņa ar neļauj.
Publicēts: 11.10.08 14:01
 citēt
Jeeeeeeeeeee :face-monkey: LABAIS ! A es duraks vazājos apkārt bildēdams, kad te TĀDAS kaislības :face-crying: esmu sajūsmā !:face-kiss: it kā šovakar gaidīju lielo boksu :) Kļičko VS Pīters :) bet briestošais megafaits ar statīviem to pasākumu izvelk vienos vārtos :face-grin: es lieku uz Dreef !:face-wink:
Publicēts: 11.10.08 14:17
 citēt
Mjā, nu tos kurus šantažē, tad lai tiek paši galā, nevis laiž runas apkārt. Varētu padomāt, ka tas palīdzētu.
AJ, vispār nesmuki visi te viens par otru runā.
Publicēts: 11.10.08 14:18 labots
 citēt
SL - nu šito dzirdot Juris apraudāsies, viņš cilvēks maigs un jūtīgs.......sirdī :face-crying::face-grin:
Publicēts: 11.10.08 14:51
 citēt
NilsS:SL - nu šito dzirdot Juris apraudāsies, viņš cilvēks maigs un jūtīgs.......sirdī :face-crying::face-grin:

Nu un ko Tu ar to gribēji teikt?
Publicēts: 11.10.08 14:53
 citēt
SL:
NilsS:SL - nu šito dzirdot Juris apraudāsies, viņš cilvēks maigs un jūtīgs.......sirdī :face-crying::face-grin:

Nu un ko Tu ar to gribēji teikt?

par Tevi runāja gaužam skaisti :face-devil-grin:
Publicēts: 11.10.08 15:00
 citēt
Runā skaidrāk - atvaino, neko nesaprotu.
Publicēts: 11.10.08 15:25
 citēt
....mēs,līdzjutēji :D gaidam 3. raundu !
Publicēts: 11.10.08 15:36 labots
 citēt
Es Krāsotā blondīne ((c)NilsS iekš PM) tik gribēju teikt, ka nav jēgas tām ķengām, kas te tiek veiktas vienam pret otru. Arī ironizēt uz Jura pusi, saucot to par joku, nav diezko gudri.
Bet ko nu es, krāsotā blondīne saprotu no tik karstām ziepju operām fotobloga vidē.
Un vēl saka, ka tik mājsaimnieces mīl seriāļus.
Publicēts: 11.10.08 16:41
 citēt
nez, cik linhofa statiivs sver?
Publicēts: 11.10.08 16:46 labots
 citēt
Mono
Ja būtu jēgas pērienam. Citādi -kā smilškastē.

Ieklīdu te citas tēmas sakarā un turpinājumš vnk. sanāca lasīt man neadresētas atbildes.

A šitādu uzspraustu galvu es ar nesen redzēju Rīgas ielās braucam.
Publicēts: 11.10.08 16:57
 citēt
Nē, bet būtu interesanti iepazīties.
Publicēts: 11.10.08 17:52
 citēt
Mono:A kāds to Dreef pazīst personiski izņemot Luni ???

Savādāk man sāk likties ka Dreef ir Luņa pseidonīms :face-surprise::face-grin:

Tik traki nav. Tas tomēr ir reāls cilvēks...
Publicēts: 11.10.08 18:03 labots
 citēt
Portreti:DAINIS ATKAL NOSPĒRIS HAIDUKA ORIĢINĀLO IDEJU!!!!!! [url=http://www.fotoblog.lv/img/92040/?cid=1974

Puisīt,parādi]http://www.fotoblog.lv/img/92040/?cid=1974
Puisīt,parādi[/url] analogu ūdens risinājumu, bet Haiduka ideja ir te... Latīņu gammas burts... un nelecies tik daudz

www.photodom.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8