Draudzene vēlas iet fotogrāfēties pie puiša kas paraksta bildes ar photo by maarels. tikai nevar atrast netā atsauksmes un lielākas galerijas ar viņa bildēm, varbūt kāds/a var palīdzēt? Iedot kontaktus varbūt?
Tu zini mūsdienās ir tikdaudz visvisādu " by maarels" ka pilnīgi bez starpības kas tas ir , ja patīk BILDES lai tik iet un bildējās kurš var zināt kas aiz tā slēpjas Pēc paraksta stila teiktu ka tas ir tīnis kas knipsē skuķus
Nu vienīgi skaties vai draudzene pilngadīga Ar nepilngadīgām uzmnīgi ir visādi "Jestru draiskuļi" kam tik parotaļāties ar tīnītēm Būtibā jau svarīgs vienīgi BILŽU STILS / LĪMENIS un DROŠĪBA parējais zini gaumes lieta Daudziem noteicošai faktors ir CENA un tieši šitādie " Man 15 esmu krutais fotografs" cenas medz ļot labvēlīgas "Pafocēties gribas" kārai tīnītei Teiv gan jau vaig BILDES un pie kājas cik focētājam gadu Es piemēram zinu vismaz 3gab 16 gadīgus ĻOTI KRUTUS Bildētājus pie kuriem stāv rinda no pieaugušiēm nopietniem cilvēkiem , rinda tāpēc ka PA DIENU "Maistari sēž 10 klasē
paņem asaru gāzi līdz =D Saki - pirmās bildes gribi tādas "asas" Un ja nu kaut kas nepatīk - pūt! =D Vai arī sarunā satikties Origo placī, nopēti pa gabalu - nepatīk - mūc =D
Šiss variants laikam neies krastā ja nu pieklājīgs izskatās rokas nepalaiž, bet bildes tomēr nepaliek vienīgi pašai, bet "nejauši" ieklīst netā. Cik sapratu viņa grib kailfoto sesiju bet nu vienīgi savai lietošanai. Laikam būs jāsaka lai nežēlo naudiņas un dodas tomēr pie kāda zināmāka fotogrāfa.
santucis:Draudzene vēlas iet fotogrāfēties pie puiša kas paraksta bildes ar photo by maarels. tikai nevar atrast netā atsauksmes un lielākas galerijas ar viņa bildēm, varbūt kāds/a var palīdzēt? Iedot kontaktus varbūt?
Ak, jēziņ, ko tad viņai, uzreiz jāguļas šamajam apakšā??? Tak lai paņem puisi līdzi vai brāli, runa tak iet par fotogrāfēšanos, ne pi$@#@$!!!
Lunis: Es piemēram zinu vismaz 3gab 16 gadīgus ĻOTI KRUTUS Bildētājus pie kuriem stāv rinda no pieaugušiēm nopietniem cilvēkiem , rinda tāpēc ka PA DIENU "Maistari sēž 10 klasē
Kur var redzēt viņu darbus? Teikšu uzreiz godīgi, ka atbilde "datorā" vai "albumā" man liksies
santucis:Draudzene vēlas iet fotogrāfēties pie puiša kas paraksta bildes ar photo by maarels. tikai nevar atrast netā atsauksmes un lielākas galerijas ar viņa bildēm, varbūt kāds/a var palīdzēt? Iedot kontaktus varbūt?
santuci - kas notiek ar bildēm ir atkarīgs tikai un vienīgi no fotogrāfa reputācijas un godaprāta. Ja nekur nekādas bildes neparādās, tad īstas drošības nav, ka tās netieši kaut kur neuzpeld - moš vajag citu fotogrāfu. Tā ir fotogrāfa sircapziņas un goda lieta - atdot visus fotomateriālus. Ne kopijas ne tehniskais brāķis nedrīkst palikt datorā, lai nejauši pašam fotogrāfam nebūu vēlme krist kārdinājumā.
santucis:Šiss variants laikam neies krastā ja nu pieklājīgs izskatās rokas nepalaiž, bet bildes tomēr nepaliek vienīgi pašai, bet "nejauši" ieklīst netā. Cik sapratu viņa grib kailfoto sesiju bet nu vienīgi savai lietošanai. Laikam būs jāsaka lai nežēlo naudiņas un dodas tomēr pie kāda zināmāka fotogrāfa.
Nu tad jau tur viss skaidrs, ka ar uzticamību tur ir slikti. Kaut vai tepat galerijā apskatieties kura fotogrāfa bildes patīk un kas viņš tāds ir. Grib bildes tikai sev - iespējams būs jāmaksā, bet ar garantiju, ka tās būs tikai pašai.
santucis:drošiba bija domāta par to kas notiks ar foto
Tāpat skaidrs, ka bilde foto tiks ļaunprātīgi izmantots dažādiem woodoo rituāliem un tā...
P.S. Var jau bildēties arī ar drēbītēm (saprotu, ka nav interesanti, bet var mēgināt). Tad jau nekāda riska, ka ar foto kaut kas varetu "notikt" nav, vai ne?
Portreti , savai lietošanai nozīmē uzdāvināt savam draugam vai palielīties draudzenēm. Man pārsvarā tikai tā vien interesējās , tā lai neparādītos nekur internetā
Es jūsu vietā viņam pašam palūgtu norādīt linku uz viņa bildēm, kuras ir redzējuši arī citi fotogrāfi, jo ir dzirdēts, ka iedod kaut kādu fotki ''privāto'' linku, kurā ieliktas citu autoru bildes ar kurām tad arī spodrina savas spalvas ...
JRJ:Portreti , savai lietošanai nozīmē uzdāvināt savam draugam vai palielīties draudzenēm. Man pārsvarā tikai tā vien interesējās , tā lai neparādītos nekur internetā
Man parasti sesiju "priekš sevis", vai "priekš drauga" prasa meičas, kuru bildes pēcāk ir aplūkojamas ladylux, intimmeitene utml lapās...parasti atšķiras ar to, ka nevajag vizāžistu, vajag "v polnij rost" un "portret ņevažno".
santucis:drošiba bija domāta par to kas notiks ar foto
Tāpat skaidrs, ka bilde foto tiks ļaunprātīgi izmantots dažādiem woodoo rituāliem un tā...
P.S. Var jau bildēties arī ar drēbītēm (saprotu, ka nav interesanti, bet var mēgināt). Tad jau nekāda riska, ka ar foto kaut kas varetu "notikt" nav, vai ne?
Es konfidencialitates problemas risinu vienkarsji man vienakrsji SADA JAUTAJUMA NAV , VISJU APSTRADATO ATDODU KLIENTAM neko no ta nepaturu, pec tam gan jelo gan darba materealu izdzesju nepaturu pilnigi neko ari neparakstos nekur uz bildem ari EXIF likvideju Ja man kads pectam prasa vai ES to esmu tasijis BLISINU ACIS raustu plecus Lot izdevigi , nevar izcekot neviens ar kuru man negribas tikties , klienti pastavigi un jaunas visai reti un tik pec citu klientu ieteikuma Lidz ar to ledijas madz pie manim IZPAUSTIES uz nebedu , reizem var tik nobrinities par IDEJAM
O - šādu attieksmi es cienu un ar visām četrām par. Labākā reklāma ir nevis paraksts uz bildes, bet apmierināta pacienta rekomendācija. Un glabājot klientu bildes - nekāda kaudze ar DVD matricām nespēs to uzglabāt...
palaidniex : Galvenais ka GLABĀJOT tu uzņemies atbildību par varbūtējām klientu problēmām ar šim bildēm Man piemēram ne reiz ir bijis ka DARBI UZRODAS gan netā gan no greizsirdigo lauleņu gan mentu puses. Bez bēdu varu tasīt lielas acis un teikt NEKĀ NEZINU ar mani tam nav nekāda sakara. Tāpat man neviena no tām kam darbi PEKŠŅI uzradusiēs I-Netā nekad nav pārmetusi ka TAS NO MANIS jo 100% zin ka MAN VIŅU NAV Priekš kām man būtu jāpatur KOMERCIĀLI DARBI , es par viņiem sāņemu $$$$ Ar to mana intrese par VIŅIEM BEIDZAS NEVIENS darbs kas no manis ir redzamas JEBKUR nav tasits PAR NAUDU jo tādi pie manis vienkārši nepaliek un ja arī tā nav SESIJA tad tāpat es to nedemonstrēju Es pietiekami daudz taisu arī PASŪTOT PATS SEV toss es gan rādu visusr kur man gribas Pietam KOMERCIĀLS STILS no FREE stila atšķiras pa 180* vismaz manā gadijumā noteikti Sākot jau ar to ka taisu viņus ar PILNĪGI CITU TEHNIKU un aprīkojumu
es jau tieši par to pašu, jo fotogrāfam nav jāuzglabā reiz klientam fotogrāfēti darbi - fotogrāfs apmaiņā pret honorāru atdod darbu klientam, ja klients to pazaudē, tad pats vainīgs, grib atkal tikt pie bildēm, tad par savu spēju pazaudēt fočenes maksā pasūtot jaunu fotogrāfēšanu un parasti jau visas tiesības uz apmaksātu darbu pāriet tam, kas to darbu apmaksājis.
Lunis:Pietam KOMERCIĀLS STILS no FREE stila atšķiras pa 180* vismaz manā gadijumā noteikti Sākot jau ar to ka taisu viņus ar PILNĪGI CITU TEHNIKU un aprīkojumu
Nu, aizlinko uz kādām bildēm, kuras ir fočētas "ar citu aprīkojumu komerciālajā stilā" un tā, nu, GODA VĀRDS, gribas apskatīties.
Pretī varu iedot linkus uz manis fočētajām komerciālajām bildēm.
palaidniex : Ot ot! Pietam zaudē samērā bieži! Man vasarā skuķis atnāk otrā dienā pēc diska saņemšanas un saka MAN DARBĀ NSPĒRA! Nju atlika tik izteikt lidzjutību un novēlējum NOFOČETIES ATKAL Ko vīņa arī pēc pēris nedēlām izmantoja par jaunu $$$ PROTAMS
Portreti : Nemāčešu gan salinkot , drukas darbus nemāku ielinkot EU diez ko nav izplatīts korporatīvas lietas stūķet I-netā bet drukāt un kraut plauktoss Pietam maz intresējos par darbu tālāko pielietojumu izņemot algu sarakstā redzamo ierakstu
Lunis:Pietam KOMERCIĀLS STILS no FREE stila atšķiras pa 180* vismaz manā gadijumā noteikti Sākot jau ar to ka taisu viņus ar PILNĪGI CITU TEHNIKU un aprīkojumu
Nu, aizlinko uz kādām bildēm, kuras ir fočētas "ar citu aprīkojumu komerciālajā stilā" un tā, nu, GODA VĀRDS, gribas apskatīties.
Pretī varu iedot linkus uz manis fočētajām komerciālajām bildēm.
komerciju un mākslu nav ko jaukt vienā katlā... savu mākslu - visi fotogrāfi saglabā...
komercdarbu - saglabā pasūtītājs, ja tas darbs patiešām ir nozīmīgs, tad jau autoru arī atrast nebūš problēmas meistarklassi - kā to uzbildēt var uzrīkot jebkurā brīdī, tākā - komercdarbu saglabāšana pēc to nodošanas pasūītājam un honorāra saņemšanas, ja to klients nav īpaši palūdzis uzglabāt pie sevis vairs nav vērts
nu, komercijas uglabāšana arī ir bizness... bet komerciālu plikņu uzglabāšana ir nelaimes piesaukšana
rīkojos tieši tāpat kā Lunis un gūūūļu mierīgi... man vnk nav par ko pārmest no klienta puses.
nu, vēl var līgumus visadus slēgt ar meistaru... var pie supr-puper slavenībām iet (bet viņi arī dzēš visbiežāk)
pietiek jau ar to, ka piezvani no studijas un pasaki kur esi- tas maniakam nepatiks, druškas arī ne... un maniaku-varotāju apvienības ir drīzāk kinofantāzijas auglis (lai gan no psiholoģijas viedokļa- bailes ir sublimētās viskarstākās vēlēšanās? )