forum.gif
Datordizains
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Datordizains
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.08 13:21
 citēt
Tāa tad. Esmu iestājies SPPA par datordianu, un man mājas darbs ir izveidot interviju ar šīs nozares (Datordizains) speciālistu, vai kādu kurš ir šīs profesijas pārstavis un pārzin šo lauciņu. Vai ir kāds kurš varētu man palīdzēt šādā juatāajuma ? Pakonsultēt un atbildēt uz pāris jautājumiem ?! :)
Publicēts: 01.10.08 13:31
 citēt
eu nu varbuut pietiks shitaas latviešu kaarteejaas tipiskaas "krutošanaas" ?! Man pirmais kurss un skaidriibas pamaz no taas shtelles ir, tad nu arii tikai pildu maajas darbu. !
Publicēts: 01.10.08 13:45
 citēt
Vot viena konkreta lieta ko varu tev ieteikt ir: Tinies no SPPA pēc iespējas ātrāk prom uz LU kur tagad izveidota tad programma vai BSA. SPPA iet uz grīsti. Jau gadu atpakaļ sudīgi bija, šogad vēl dranķigāk no tā ko dzirdu. Administracijas un pasniedzeju vidu nav vienotibas un vispar nav nekadas saskaņas. Bardaks. Pats tur iestājos pagajušogad un pēc mēnesša notinos prom. šobrīd esmu BSA 2 kursā. Turkl'at BSA par tadu pa'su programmu ir apmeram 430Ls par semestri turpetim, ja atceros pareizi tad pagajushogad veel SPPA bij pie 800LS semestrii.
Publicēts: 01.10.08 14:03
 citēt
Billy:Vot viena konkreta lieta ko varu tev ieteikt ir: Tinies no SPPA pēc iespējas ātrāk prom uz LU kur tagad izveidota tad programma vai BSA. SPPA iet uz grīsti. Jau gadu atpakaļ sudīgi bija, šogad vēl dranķigāk no tā ko dzirdu. Administracijas un pasniedzeju vidu nav vienotibas un vispar nav nekadas saskaņas. Bardaks. Pats tur iestājos pagajušogad un pēc mēnesša notinos prom. šobrīd esmu BSA 2 kursā. Turkl'at BSA par tadu pa'su programmu ir apmeram 430Ls par semestri turpetim, ja atceros pareizi tad pagajushogad veel SPPA bij pie 800LS semestrii.

sakreņķēsi cilvēku pavisam..
Publicēts: 01.10.08 14:06
 citēt
pffff.... jaa, to jau es dzirdu ne reizi vien, ... tas tikai atkal liek atskārst ka esmu ne to izvelejies... un ko tagad ! :// hmm....
Publicēts: 01.10.08 14:12
 citēt
2 varianti skaties un macies ka ir vai ari lauz ligumu. ja neesi iemaksajis naudu par semestri tad vari nesatraukties. ja esi tad tomer vareja laikam 70 vai pat 80% no iemaksaatas summas dabuut atpakalj lauzhot ligumu. ta vismaz bija kad es lauzu ligumu. gramatvediba protams lena un jaskraida pa pus riigu. nu un ja sledz ligumu iespejams vari meginat vel iestaties BSA vai ari tad gaidit nakamo semestri un kartigi izdomat vai tas ir tas ko gribi.
Publicēts: 01.10.08 22:03
 citēt
billy tagad maksa sppa ir 1,4 k LS gadā :)))))) es ar skatīšos kā tur bus ar jauno dekānu un mācībam. Ja nekas labs tad pusgadā uz LU :)
Publicēts: 01.10.08 23:49
 citēt
gandrīz 2 reizes dārgāk kā manuprāt daudz kvalitatīvākā programma iekš BSA! :D mēs vismaz uz jauniem iMac stradājam! :D
Publicēts: 02.10.08 00:43 labots
 citēt
Billy:Vot viena konkreta lieta ko varu tev ieteikt ir: Tinies no SPPA pēc iespējas ātrāk prom uz LU kur tagad izveidota tad programma vai BSA. SPPA iet uz grīsti. Jau gadu atpakaļ sudīgi bija, šogad vēl dranķigāk no tā ko dzirdu. Administracijas un pasniedzeju vidu nav vienotibas un vispar nav nekadas saskaņas. Bardaks. Pats tur iestājos pagajušogad un pēc mēnesša notinos prom. šobrīd esmu BSA 2 kursā. Turkl'at BSA par tadu pa'su programmu ir apmeram 430Ls par semestri turpetim, ja atceros pareizi tad pagajushogad veel SPPA bij pie 800LS semestrii.

bshito arii biju dzirdeejis un lasiijis, un tas bija man par iemeslu palikt tomeer RTU un turpinaat maaciities par inzinieri :D
Publicēts: 02.10.08 00:45
 citēt
sanchja:LU ari ir normali

maacies? kaa preciizi ir nosaukums specialitaatei un zem kuras fakultaates? atkal dzirdeeju, ka LU itkaa veers valjaa taadu specialitaati, bet kad taa iisti nesadzirdeeju
Publicēts: 02.10.08 12:25
 citēt
Vai veidosi dizainus datoriem?:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):