forum.gif
Kāds fons labāks - papīra vai auduma ? un kur var nopirkt plataaku par 3m ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds fons labāks - papīra vai auduma ? un kur var nopirkt plataaku par 3m ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.08 19:55
 citēt
papiira noteikti labaaks, bet daargaaks krietni
Publicēts: 01.10.08 19:58
 citēt
abus divus- katrs tomer savam. papīra- nepieput, ātrak smerējas un izmetams, toties vienmerīgāks gaismas izkliedē utt. auduma- praktiskāk lietojams. krāsainos papīrus vieglāk nopirkt uz sitiena...
Publicēts: 01.10.08 20:52
 citēt
kā arī papīra viet-ietilbīgāks, kas attiecas uz studijas kustināšanu ārpus 4 sienām
Publicēts: 01.10.08 21:58
 citēt
auduma fons sanjukaajas, kad beibes pa to staigaa, papiira fons - spleeshas no beibju papeezhiem, it sevishkji, kad vinjaam liek griezties;-) izveelies ko veelies;-)
bet man tik un taa labaak tiik papiira ...... Bilzonis padsimt gadus atpakalj vispaar maaciija fotografeet ar remontpleevi fonaa;-)
Publicēts: 02.10.08 00:18
 citēt
dansiga : Atpalikusi tu no "Tendencem" esi , musdienas jau sen bildejot uz "Papira" beibes pa virsu pairam liek 8mm Organisko stiklus. Tapec kad skaties Beibju bildes tados vienkarsjakos variiantos tad redzi ka Beibe taka uz ledus bijusi:):) Tad var ari ar udeni un grimmiem cukaties:):) Taka es jau teiktu ka PAIRS jedzigaks ar noteikumu ka studija stabila temperatura un pairs neviebjas un papaildus japoerk vismaz 2x3m organiskais ko uzmet pa virsu pairam uz gridas:):)
Publicēts: 02.10.08 00:24
 citēt
Lunis, es un atpalikusi!?!?!?!? ty cho - odurel?;-ppp;-)))).......... nu nepatiik man tas organiskais stikls;-((((
Publicēts: 03.10.08 09:51 labots
 citēt
starp citu - vai jūs zināt, ka tas orgstikls maksā ap 40 LS tādā izmērā ?
PS nesaprotu, kas tajos atspīdumos tik negaumīgs :)
Publicēts: 03.10.08 09:56
 citēt
Nu nez - orgstikls ir kudī praktiskāks - pat to staiga pļekājies, laisties ar šķidrumiem un nekas netiek bojāts
kopt arī ļoti viegli
gribās bez atspīduma - ir plastikāti ar matētu virsmu, tiesa tos grūāk kopt, tiem vieglāk virsma saspiežama/saskrāpējama, grūāk tīrāma kā orgstiklam, toties matēti
krāsas jau ar var pielasī pēc vajadības.
Krāsainu orgstiklu dabū gan grūtāk/dārgāk...
Bet irt jau arī krāsaini orgstikli vai balti, kam viena puse glancēta, otra matēta, tikai tie gan $$$
Publicēts: 03.10.08 10:07 labots
 citēt
NilsS : A vo sjito smalkak :)
NilsS:starp citu - vai jūs zināt, ka tas orgstikls maksā ap 40 LS tādā izmērā ?
PS nesaprotu, kas tajos atspīdumos tik negaumīgs :)

Cik esmu pircis organisko 8m2 maksa ~150Ls bet nu uz sadirsto fonu reķina atmaksājas pilnig noteikt. Kas tur ir skukjim viena sesija pamaini 3 fonus tas viena jau ir savi 20Ls ietaupits uz noplesjamo gabalu rekina :):) Cura vieta 40Ls maksa 8m2 8mm Organiska?:)
Publicēts: 03.10.08 10:32 labots
 citēt
Valmieras būvbodē. Cena gan bija par 1 x1.50
Ja es par fotosesijām pelnītu tūkstošus, tad arī noteikti pameklētu ko dārgāku.............:face-monkey:
Publicēts: 03.10.08 16:48
 citēt
NilsS ieksh Depo vai kuras bodes taadas cenas bij?:face-monkey:
Publicēts: 03.10.08 16:59 labots
 citēt
Ja interesē normāla cena par orgstiklu tad:
Gribot biezāku:
Caurspīdīgs 8 mm 2050 x 3050 31,27 Ls/m² + PVN 18%
Un ja līdzena grīda:
Pienbalts 5 mm 2050 x 3050 20,52 Ls/m² + PVN 18%
Caurspīdīgs 5 mm 2050 x 3050 19,54 Ls/m² + PVN 18%

Par 41,47 Ls/m² + PVN 18% var iegādāties jau dažnedažādus 4mm biezus dekoratīvos - ar matētām virsmām toni , melnus, kādus gribi
par ap 35 ls + PVN var iepirkt no vienas puses matētus...
Publicēts: 03.10.08 17:53
 citēt
Minimalos biezums ir 7-8mm savadak tada lecigaka ledija ar papezjiem salaizj stiklu.
Publicēts: 03.10.08 17:55
 citēt
nu, es orgazmātisko stiklu tikai glancēšanai esmu izmantojis.
Publicēts: 03.10.08 18:36
 citēt
Nu nez - ir studijas, kur 5 mm pienbaltasi jau labu laiku dzīvo un pat iztur locīšanos vietā, kur grīda ar liekumu pāriet gala sienā...
tiesa lecīgas špiļkās tērptas dāmītes tur katru dienu nebildē... :D
Publicēts: 03.10.08 20:04 labots
 citēt
skrejpapinjsh:NilsS ieksh Depo vai kuras bodes taadas cenas bij?:face-monkey:

kā sauca to kantori, kas ir Kocēnu pag, bet reāli Valmierā ? Tur bija. tiesa, es arī interesējos par 5 mm biezuma plāksni
Publicēts: 04.10.08 01:47
 citēt
Kurshi?? Tapro?
Publicēts: 05.10.08 17:07 labots
 citēt
Tikai neaizmirstiet, ka to stiklu mierīgi var saskrāpēt pa vienu sesiju.

Un 1.5mm polikarbonātu nekādi papēži salauzt nevar. Tas gan ir dārgāks. Vekaplans arī izturīgs, bet tikai 1,25x 2m pieejams. Man ar tādu izmēru pietiek. 4 Cilvēku ģimeni uz tāda satilpināt var puslīdz brīvi. content7-foto.inbox.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):