Taaa!!! Es 1x pa 100 gadiem ielienu reitingos .. un KO es tur redzu!?!?!? Es tur neredzu sevi!!!! .. Ja neesmu pirmajaa 50niekaa, tad man nav jaazina kura vietaa es esmu!?!?!?!?
nekas liels jau nav jāizdara, pat bildes nav obligāti jāliek, uzraksti kādus desmit rakstus tjipa: es redzēju sapni................tālak seko murgs.........būsi reitingu augšdaļā..........
Belladonna, no manis? Nu rakstiit nav nospiest pogu fochukam )))) Tur daudz laika vajaga Tas ko esmu rakstijusi (parsvaraa celjojumu apraksti), lasiitaajiem ir paticies;-) Ir doma saakt arpakstiit savus sapnjus, jo tie man ir TAAADIII , ka no riita pamosties un briinies, kaa kaut ko taadu var nosapnjot ;-) BET - shis tomeer ir fotoblogs;-)
Fotoblogs jau ir, bet , lai tiktu topā pietiek ar aktivitātēm, kas nav saistāmas ar kvalitatīvu foto......................... pietiek uzrakstīt pietiekamu daudzumu rakstu [bieži vien apšaubāma satura], ielikt nedaudz reportāžu [par kvalitāti neviens īpaši nekasās]. pa burzmu uztaisīt kādu bildi, kuru noietu garantē citas aktivitātes, bet tas nav obligāti, jo reitingu nosaka autora aktivitātes, kur foto nav noteicošais.tas tā, ja reiz pacēlās jautājums par reitingiem...
nopietni to nevar uztvert, bet ja izmisīgi gribās sevi redzēt reitingu tabulā, un sistēma nodrošina tikai pirmos piecdesmit, tad nav problēmu...... daži to uztver ļoti nopietni.raksta un prasa, kāpēc 4, vai vēl labāk, kāpēc nav izcili, bet bilde tāda, ka stipri jāpiedomā, lai vēl apskatei ieliktu......
belladonna, taapec jau nelasiiji, ka es te nelieku, jo kaa teicu - man shis ir fotoblogs nevis veidenbauma blogs;-)))
Es jau ar dazhreiz uzrakstu veestuliiti, ja ielikta zemaaka atziime un nav paskaidrots. Bet ne jau atziimes deelj, bet tieshi lai zinaatu, kas nepatika (taapec arii lieku bildes prasvaraa kritikai). Un ne jau katram, bet kura viedoklis man ir svariigs;-)
Par reitingu runaajot - es jau ar saku, ka man PO, bet ja taa pa iistam - nu ir tachu tomeer patiikami, ja esi visu atziits. No otra puses akal - znach viduveejiiba, ja jau visiem patiik )))
dansiga:Taaa!!! Es 1x pa 100 gadiem ielienu reitingos .. un KO es tur redzu!?!?!? Es tur neredzu sevi!!!! .. Ja neesmu pirmajaa 50niekaa, tad man nav jaazina kura vietaa es esmu!?!?!?!?
Vai tiešām Tavā vērtību skalā tamlīdzīgiem reitingiem un topiem ir tik liela nozīme?????
traktors, patiesiibaa mani texti ljooti jaafiltree - ko es saku nopietni, kur ar smaidu un ukr ar smiininju ;-))) shad tad kaut ko raxtu, provoceejot, lai redzeetu citu reakciju ;-)
AGNOS:Kā tur ir, ja nēsi pirmajā lapā, tevis nav vispār.
nemūžam sev nepiedošu, ka nepaspēju pierakstīt uz "HUI is HUI" grāmatas reklāmas plakāta pie teksta "Ja Tevis te nav, tad Tevis vispār nav" klāt tekstu "a kā tad es te vārdu "HUI" pierakstīju?".
Dansiga - tas viss ir tikai lēmuma pieņemšanas un programmēšanas jautājums. Ja reitinga lapa ir izveidota tā, ka parāda pirmos 50, tad uztaisīt/vai papildināt pieprasījumu serverim par pārējiem 50-100, 101-150, nevajadzētu būt sevišķai problēmai. Būtu jāizveido līdzīgi cipariņi kā citās sadaļās,
piemēram, forumā apakšējā josla: Iet uz lapu < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 >
vai kā tas ir izveidots fotogalerijā (arī apakšējā josla): Parādīti: no 1 līdz 20_____ Kopā: 2000+ _______ 1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] ... 100.
Gluzī tāpat šadu oslu varētu izveidot reitingu sadaļā un izskatītos līdzīgi Parādīti: no 1 līdz 50 _____ kopā: 3589 _______ 1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] ...
Spied uz divi un būtu parādīti nākošie 50 blogeri, utt. Atliek tikai modificēt sql pieprasījumu attiecīgai datu bāzes tabulai, no kurienes šie dati tiek pieprasīti un nosūtīti interneta lietotājam. Un viss.
Talavietis - var jau zviegt, bet šeit nav nekas tāds, par ko raksta dansiga, ko būtu pārāk sarežģīti programmātiski uzlabot. Kāpēc citi blogeri nevarētu zināt, kāds ir reitinga stāvoklis. Tajā pašā tenisā ir reitinga stāvoklis - Gulbis tur tādā un tādā vietā (pirmajā simtniekā), bet vēl kāds mūsu sportists 154 vai 254 vietā. Labākais vai ne labākais - no tā man maciņā nekas nemainās. Cipari tikai aktivitātes uzlabošanai.