forum.gif
reitings
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / reitings
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.10.08 12:47
 citēt
Var jau zviegt, var jau arī kādreiz nopietni parunāt. Bet bez zviegšanas arī būtu garlaicīgi - varbūt ka to pat vairāk vajag nekā nopietnas sarunas. Visi sirsnīgi pasmejās un nekas nemainās. :face-grin:
Publicēts: 03.10.08 12:55
 citēt
Es arī. :face-smile: Es vēlējies dansigas ideju konstruktīvi aprakstīt, bet dansiga tik pasmejās. :face-wink: Es pat varu šeit uzrakstīt: dansiga - Tu esi labākā!!! Lai Tavā sapņu zemē miers un visiem blogeriem uz Tevi labs prāts. :face-wink: :face-smile:
Publicēts: 03.10.08 13:05
 citēt
Linkman, nu to ko tu man aprakstiiji, es kaa inzhenieris taapat zinu ;-)))) Klau .. driikst paluugt, ka tu man to katru dienu atgaadini?;-))))))
Publicēts: 03.10.08 22:31
 citēt
Sarunāts dansiga? Kā ieliksi bildi - tā komentārā uzrakstīšu: dansiga - Tu esi labākā. :) Varbūt par bildi uzrakstīšu kādu izsmelošu komentāru. :)))
Dansiga - ja Tu kā inženieris to zini, tad kāpēc pirmajā postā neaprakstīji iespējamo uzlabojumu? Un kā Tu domā, vai šis uzlabojums programmātiski ir ļoti sareģīts un grūti atrisināms? :face-wink:
Dansiga - man bija prieks ar Tevi paforumāžoties. :face-smile: :face-grin:
Publicēts: 03.10.08 22:40
 citēt
Linkman, nu kaapec man glupai beibei progammeeshanaa jaastaasta aadminjiem labi zinaamas lietas, Tas ka es kaa inzhenieris speju izdomaat, ka taa var - ar to man pietiek :-) Es tikai konstateeju faktu, kas man netiik ... a paarejais aadminju rokaas;-))))
A man vienmer prieks ar tevi maazhoties;-))))
Publicēts: 04.10.08 00:09
 citēt
Tev taisnība - pārējis admiņu rokās. :face-smile: Izdomāji pareizi, es tikai centos to iespējamā varianta veidā izklāstīt. :face-smile: Pietiks māžoties, jāiet kāda bilža apskatīt. :)
Publicēts: 04.10.08 00:27
 citēt
Speciāli Dansigai par godu, reitingu tabulā atkal var redzēt savu vietu :)
Publicēts: 04.10.08 01:42
 citēt
Elik - bet kāpēc nevarētu realizēt to, ko iepriekš aprakstīju, piemēram, 51-100, 101-150, utt. dalījumu. Varbūt ne visus blogerus, jo beigās droši vien ir vesela kaudze ar neaktīviem nikiem, bet pirmos 500 varētu apskatīt. Es negribētu ticēt, ka tas ir pārāk sarežģiti. :face-smile:
Publicēts: 04.10.08 02:54
 citēt
Elik, bucha !

Bet es esmu beediigaa - kaa mans reitings ir krities ... ekkkkkk .... :-)
Publicēts: 04.10.08 11:06 labots
 citēt
Eliks:Speciāli Dansigai par godu, reitingu tabulā atkal var redzēt savu vietu :)
, arī tādā gadījumā, ja tā > 50.
mani a priecē, gan ne tik ļoti, kā priecētu tas, ka savu reitingu redzētu arī bez šī atkalieviesuma.
dansiga:... kaa mans reitings ir krities ... ekkkkkk .... :-)

nebēdā!, mans a nav cēlies! :face-sad: un ja cita nelaime maz priecē / nepriecē - viss takš relatīvs - 3 mati uz galvas maz - zupā daudz.
tobiš, jādomā, tagad fotoblogā daudz vairāk autoru, kā to-X, kad priekšpēdējo-X redzēji savu reitingu!
Publicēts: 04.10.08 14:32
 citēt
haralds, nu meegjinaashu :-)) akut kaa to pardziivot :-) laikam jaakljuust par raxtnieku :-)))))
Publicēts: 04.10.08 19:54
 citēt
Dansiga - bet es tā arī neredzu Tevi šajā sarakstā, kur tad Tu parādies. Es tikai Tevi redzu Tava profilā, ka autora vieta ir 81. Būtu otrā lapa (51-100), tad jau Tu un es arī redzētu visu blogerus, kas ap Tevi drūzmējas. Piemēram, vai Tu zini, kurš ir 80., 79., 78., utt. vietā? Varbūt Tev un vēl 20 blogeriem ir vienāds punktu skaits, bet Tu atrodies 81. pozīcijā, jo vienādu punktu gadījumā varbūt grupēšana notiek pēc nika alfabēta burta. :) Bez tam, ja Tu sāksi rakstīt, man taču vajadzētu redzēt, cik strauji Tu tuvojies man un varbūt arī jāsāk rakstīt, lai ieturētu distanci no Tevis. :) Jo atrasties Tev blakus, ir samērā bīstami. :)
Publicēts: 04.10.08 20:48
 citēt
Linkman :-(((( n ja - to redzu tikai esss..... ekkk .... nu galiigi man neiet un nav izredzhu izcelties .... bet nekas nekas .. metiishu nost fochuku un saakshu publiceet savus sapnjus redzeetos ..... visi gar zemi buusiet ;-)))))
Publicēts: 04.10.08 21:14 labots
 citēt
Varbūt es arī gribu redzēt, cik zemu Tu zem manis atrodies. Sapņus? Nu nu - ja dansiga sāks ar saviem erotiskajiem sapņiem un atbilstošām bildēm - visi būs gar zemi. Būs jānopērk manam biroja krēslam drošības siksna, kaut kā negribas no tā izslīdēt un atsist pakausi pret grīdu. Bus jāuztasa uzraksts: pirms lasīt dansigas sapņus, jāpiesprādzējas. :face-wink: :face-grin: Start citu dansiga - kādreiz bija tāds sapnis - iestumt meiteni/modeli ūdenskritumā un to ūdeni taisīt kā pienu ar garo ekspozīciju. Droši vien kā sapnis arī paliks. :face-wink:
Publicēts: 04.10.08 21:14
 citēt
belladonna, abas nodarbes prasa tik daudz laika!!! lai dariit pilnveertiigi - nevar pavienot - jebnu jebnu ;-)))))
Publicēts: 04.10.08 21:17
 citēt
Izbeidz lamāties. :face-smile:
Publicēts: 04.10.08 21:25
 citēt
Linkaman, vai to tu man paveeleeji? (nevainiigi mirkshkjinot acheles) ;-_)))
Publicēts: 04.10.08 22:19
 citēt
Mhmm - par formu es nepadomāju, vai tā ir vēlamā vai pavēles izteiksme. Galvenais, ka uz maniem ieteikumiem par 51-100 utt. nav nekādas atbildes. :face-wink:
Publicēts: 09.10.08 21:15
 citēt
Linkman, a kaapeec tas paliks kaa sapnis!?!?!?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):