forum.gif
"Super krutākā studija latvijā un citas lietas".
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / "Super krutākā studija latvijā un citas lietas".
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.08 10:28
 citēt
Izdevniecība "Zvaigznīte" laidusi klajā jaunu pasaku krājumu, kuras radīšanā piedalījies arī viens no fotobloga patstāvīgajiem rakstniekiem. Tajā aprakstītas dažādas pasaku lietas (studijas, kuras aprīkotas ar kosmiskajām tehnoloģijām, bet neviens nekad no tām nevienu bildi nav redzējis, modeles, kuras stāv rindā, lai samaksātu milzu naudu aroda meistariem u.c. fantastiska lasāmviela). Grāmata paredzēta galvenokārt pusaudžiem līdz 16 gadu vecumam.

Palasiet, būs jautri!

Pīs!:)

Bučas!:)
Publicēts: 02.10.08 10:32
 citēt
par Super krutāko studiju nezinu. bet lai visiem, kas lielās, ka biezā kārtā par bargu naudu bildē kāzas, izrādītos taisnība esam, pilsoņiem būtu jāprecas reiz pa pāris gadiem. to pats sarēķināju (es i gājis skolā ar matemātikas novirzienu - nepiebeidzu gan - izmeta par elektrības samaitāšanu un pagraba appludināšanu).
Publicēts: 02.10.08 10:34 labots
 citēt
Un izdevums ir daudzos turpinājjumos, ja kas :) ar kārtīgu fanu loku :) viss kā pienākās :)
Publicēts: 02.10.08 10:46
 citēt
haralds:es i gājis skolā ar matemātikas novirzienu - nepiebeidzu gan - izmeta par elektrības samaitāšanu un pagraba appludināšanu.

hehe! :D labais! :face-devil-grin:
Publicēts: 02.10.08 10:53
 citēt
alvils:hehe! :D labais! :face-devil-grin:
TnXs! vispār jau arī viena krievu rakstnieka krūšutēlam degunu nobonzēju, bet to laikam nepiefiksēja vai izlikās nepiefiksējuši, lai pulitika nesanāktu.
Publicēts: 02.10.08 11:04
 citēt
nu, tehnika kā jau tehnika, kāda nu ir. a studijā šo vaig un to, bet kur tas uuberkrutums - izmērā - ka var 100 cilvēku grupu ierakstīt? tak reiz pa 3 gadiem tāda vajadzība. cita lieta, ja tramvaji pa studiju braukā un var bojeviku filmēt.
Publicēts: 02.10.08 11:09 labots
 citēt
Annir:a tai sapnju studijaa arii ir tikai viens fons - peleeks vorseliins, kursh nez kaapeec visiem ir ass???

Nē, tur rakstīts, ko fotogrāfēšana notiek milzu angāros, un tur ir pat savs KRUTS LIDLAUKS, kurā vajadzības gadījumā atved kādu automobili, piemēram, no Vācijas, ja vajag nofočēt (vienkārši tā ir lētāk, nekā fočēt Vācijā). Zona ir slepens privātīpašums 350 ha apmērā, kurā tiek iekšā tikai 16- gadīgie talanti (starp citu- fotoblogā esošās meitenes var pieteikties, rakstot privāti autoram vēstuli, noklikojot uz viņa niku- tas būs viņām milzīgs pagodinājms, kā pašas saprotiet. Tikai vispirms būs jāiziet kāda testa bilde tepat, Ģertrūdes ielas dzīvoklītī ar EOS 20 D, kurš nez kapēc taisa dikti oranži- sarkanas sejas, tā, ka pat raw tās nevar iztaisnot...). Un tad, ja sanāks, tad jau fočēšanās īpaši slepenajā studijā ar ĀRKĀRTĪGI KRUTU profesionālu fototehniku drīz tuvosies...
Publicēts: 02.10.08 12:46
 citēt
bija par ko ierēkt šorīt :) nu ar to laikam arī tēmu var slēgt...........
Publicēts: 02.10.08 13:17
 citēt
Mana sieva māk ĻOTI KRUTU rosolu taisīt. Viņa tā teica. Tomēr pagaidām mēs iztiekam ar vienveidīgām tostermaizītēm, kurām nedaudz pārdegusi garoziņa...to rosolu es tā arī neesmu redzējis.
Publicēts: 02.10.08 13:27
 citēt
tev tak nav sievas :D
Publicēts: 02.10.08 13:33
 citēt
aigarsa:tev tak nav sievas :D

Man nav , bet KRUTIE DARBA DEVĒJI VĀCIJĀ un citās ārzemēs man to iedod par velti, lietošanā. Un jāsaka, ka ĻOTI KRUTU. Tikai es to nekad nerādu...jo man vienkārši ir POFIG.
Publicēts: 02.10.08 13:41 labots
 citēt
Portreti:
aigarsa:tev tak nav sievas :D

Man nav , bet KRUTIE DARBA DEVĒJI VĀCIJĀ un citās ārzemēs man to iedod par velti, lietošanā. Un jāsaka, ka ĻOTI KRUTU. Tikai es to nekad nerādu...jo man vienkārši ir POFIG.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja hreņeju :) labs joks :D
Publicēts: 02.10.08 13:52
 citēt
Bet no otras puses?
Nu i naf... jārāda?
Priekš kam?
Publicēts: 02.10.08 13:54
 citēt
palaidniex:Bet no otras puses?
Nu i naf... jārāda?
Priekš kam?

Pareizi, es jau ar saku- pietiek ar KRUTU KRUTUMA aprakstu. :face-grin:
Publicēts: 02.10.08 13:57
 citēt
WMWMW:
palaidniex:Bet no otras puses?
Nu i naf... jārāda?
Priekš kam?

A nafig tev tagad jāraksta, ka nafig, ja skaidri rakstīts, ka POFIG? :)

:face-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 02.10.08 14:00
 citēt
Man piemēram pajāt - ir tā studija vai nav; ir un nerāda vai nav, bet tikai stāsta pasakas...
PAJĀT!
Vai šādas informācija esamība/neesamība man personīgi ko mainīs? Domāju, ka neko.
Ja dļa podģeržki razgavora - tad cita štelle - paspamot un ta par beztēmu. :D
Publicēts: 02.10.08 14:01
 citēt
Tas ir kā ar BMW X5-cīšiem Rīgas ielās - tagad tāds ir katram otrajam santehniķim, bet vairāk nekas tam arī nepieder, nu vēl izņemot 2 ikdienas un vienu izejamo teniņtērpu. Toties citam ir viss kārtība ar ienākumiem un īpašumiem , bet brauc ar kādu necilu 5 gadus vecu E-klasīti...
Publicēts: 02.10.08 14:15
 citēt
Annir - tās tādas radikālas zāles? Moš tāds mazs mehanismiņš, kas dikti atgādina seno franču izgudrojumu - proti Minigiljotīniņa... :D :D :D
Publicēts: 02.10.08 14:21
 citēt
Annir: A kur taadu var pasuutiit man ar laikam vaig a to visur kur kjeraas neerti shausmiigi :)
Publicēts: 02.10.08 14:25
 citēt
Koba - tiem, kam dikti garš, zinot stāstīt, ka aiz zeķes varot aizbāzt, lai pa zemi nevelkas... :D
Publicēts: 08.10.08 02:21
 citēt
Koba:Annir: A kur taadu var pasuutiit man ar laikam vaig a to visur kur kjeraas neerti shausmiigi :)

Mosh bik pagaidi, iesaku, buus tad treshaa kaaja papildus stabilitaatei! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):