forum.gif
Photoshop&Kavabanga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Photoshop&Kavabanga
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.08 21:30
 citēt
Varbuut kadam ir veelme padziljinaat Photoshop zinaashanas pie Kavabangas (Viesturs Links)? Prieks diezgan daargs (150 Ls 4 nodarbiibas pa 3 st x2), programmaas nav - var visu jautaat, nest sveshas bildes un jautaat, kaa tas ir uztaisiits, nest savas bildes un jautaat to ko gribaas bet nesanaak .. nu taa kaut kaa ...
Publicēts: 02.10.08 22:25
 citēt
to jau vinjam var arii pajautaat - lai paraada vienas bildes tapshanu! .. naakmaa nodarbiiba naakmceturtdien .. info irkesh portret.lv ... (nejaukt ar portreti) .... zvaniit Nikolajam
Publicēts: 02.10.08 23:07
 citēt
nu tas pasham jaaizdomaa;-)
Publicēts: 03.10.08 00:54
 citēt
da ne jau taisīšanā tas viņa smeķis- funktierī...
ir jāzina, jāizdomā KO taisīt PIRMS sāc taisīt. tas ir tāpat kā būvēt māju bez projekta- kā sanāks- tā būs. un tad arī sanāks kurjatņiks, šanhaja. pa simpiest latiem lai mani par celtnieku izmaca? a kas projektēs? ja nau funktiera- i maistarība nelīdzēs.
moš sundew prasa lētāk? atliek pajautāt šepat (es neesmu gan viņas fans, bet mestarība viņai ir super un sviestainu ideju pietiek)
Publicēts: 03.10.08 01:59
 citēt
darbinji jau vinjam super
Publicēts: 03.10.08 08:26
 citēt
Normāla cena par vienu lekciju ir 10-12, max 15 Ls. Šī iemesla pēc es domāju, ka vai nu ir jānolaižas uz zemes, vai arī šim sludinājumam nav nākotnes.

Viestura idejas patīk. Labs mankīmainds. :) Tomēr lai iemācītu cilvēku domāt idejiski, ir nepieciešama ilgstoša regulāra komunikācija. No tā, ka cilvēku iemācīs rīkoties ar dažiem fotošopa tūļiem, pāris lekciju laikā, jau viņš nesāks domāt kā Viesturs, ja runājam par bildes saturu.
Publicēts: 03.10.08 09:14
 citēt
Nu juus tagad biedri izpluustat .... dabiski ka vinsjh neiemaaciis domaat! Peec vairaakaam "komuniceeshanaam " ar Viesturu nefomraalaa videe, ir skaidrs, ka vinjam domaashana arii ir nestereotipiska. Bet jau pirmajaa nodarbiibaa vinsjh paraadiija dazhas intersantas lietas, ko graamataas var izlasiit, ja izlasa 5 biezas graamatas un varbuut kaadaa no taam to ierauga. Un visnjh arii teica - kaut vai uzziimeejiet ar ziimuli ideju un tad meegjinaasim realizeet to fotograafijaa ... Es nejuutos guru photoshopaa un taapec uzskatu, ka man vajaga sho pasaakumu. Piedaavaaju citiem .... nav veelmes, nu tak nav spiesta lieta! Mums, kas iet uz kursiem - mazaaka konkurence un vairaak uzmaniibas buus mums!:-)
Publicēts: 03.10.08 09:14
 citēt
Portreti, 15 ls par lekciju!!?!? tu kuraa gadsimtaa dziivo!!?!? Vai tu runaa par 1stundas lekciju - tad jaa!
Publicēts: 03.10.08 09:23
 citēt
es pat nemaz netaisos stradaat vinja stilaa - mani intersee metodes un tikai!
Publicēts: 03.10.08 10:14 labots
 citēt
dansiga:Portreti, 15 ls par lekciju!!?!? tu kuraa gadsimtaa dziivo!!?!? Vai tu runaa par 1stundas lekciju - tad jaa!

Visur, kur lasa lekcijas- fotoakadēmijā, vsmp utml vietās klausītājs nekad nemaksā vairāk kā 15 Ls par lekciju, kura ilgst 2-3 stundas, apmēram. Vidējā cena ir 10 Ls.

Tu tiešām domā, ka es šo tirgu nepārzinu? :)

Un tas, ka kaut kāds Serjoža vai Armands savulaik ir reklamējis lekcijas par 200 vai 60 ls/st, nenozīmē, ka kāds tās pie viņiem JEBKAD būtu apmeklējis. Tas tikai ir tāds PR.
Publicēts: 03.10.08 10:24 labots
 citēt
Portreti : Tu rēķini pēc sevis kas kapeikas pisss , Viesturam ir VĀRDS un biezo Krievu pielūgsmes objekts vinš Ir:) Taka par cik tas viņam nav "Bizznes" bet tā vinš vērtē savu iztērēto laiku tad 150Ls tas nekas nav:):) Links jau vismaz 20 gadus ir nopietns biznesa vecis ja vien atceramies slaveno "LinksVideo" taka ja kads grib būt tikapat Kruts ka Links / Kavabanga tad 150Ls kas būtībā ir viena viduvēja fotogrāfa 1 dienas alga galīgi nav tā nauda par kuru būtu jāsaka "Liela" :) Par patusēšanu KRUTU / ATZĪTU veču sabiedrībā ir jāmaksā $$$ tie kam naudiņas nav var iet pie Portreti un klausīties par 10Ls :):) Es gan nenoliedzu ka Portreti mums labas lietas pasniedz bet bet bet LINKS tas ir BRENDS pa 150Ls bet PORTRETI "Nezināmais kareivis" pa 10Ls :):)

P.s : Pats gan pie laika aizietu pie Portreti , vinš mums tāpat kā Zavadskis "Praktiķis samaučka" ar daudz intresantām fiškām kuru izpētei un apguvei nu točno 10Ls / h nav žel:)
Publicēts: 03.10.08 10:38
 citēt
Lunis, bet Portreti mani atshuva - man nekas cits neatliek, kaa iet pie Kavabangas;-))))

Portreti, paraadi man luudzu kursus par 10 ls! VSMP ir 2 st lekcijas ar pusstundas starpbriidi (taatad 1.5st tiirais laiks, taatad 3 st maksaatu 25 ls) un tur ir bars - cilveki 25. Taas ir dazhaadas kategorijas!
Publicēts: 03.10.08 10:39
 citēt
Ja parekjinam - 150 ls meenessi:4 nodarbiibas : 3 st = 12.5 Ls/stundaa ...
Publicēts: 03.10.08 10:50
 citēt
dansiga : Galvenā atšķirība starp PORTRETI un LINKS ir tā ka Linkam ir nopietna sistematiska izglītība šai jomā viņs ir DIPLOMĒTS Gatorgrafīķis vecim pāri 50 pietika neatlaidības nolauzt 5 gadi auxstskolā lai akadēmiski apgūtu savu jaunības aizraušanos kas ir Foto kolāžas utt. Links @ Apkalns @ Knāķis bij 80 gadu spicākie LV Kolāžu un transformētoe bilžu mestari un kaudzēm visādu godalgu un isstāžu balvām . Tik Links vēl šodien ir viens no spicākajiem EXS PSRS Transformēto Foto mestariem pietm ar akadēmisku izglītību šai jomā. Taka ja grib PASMELTIES ZINĪBAS pie ļoti kruta speca ar milzonīgu pieredzi tad pie LINKA ja grib "Pabakstīties fotošopā" tad ir daudz citu iespēju . Portreti māca UTILITĀRAS lietas tipa "Pabakstīt šūdīgi uzbildētu bildi fotošopā" būtībā AMATNIEKAS , bet Links māca RADI ORĢINĀLU MAKSLAS DARBU tas ir MAKSLINIEKS. Tad nu rēķini kas t gribi būt AMATNIEKS vai MAKLINIEKS :):)
Publicēts: 03.10.08 11:21
 citēt
Viss ir bez bazara ! Kavabanga ir līmenis, un tur nav ko apspriest ! Tas ir tā vērts ! Basta !
Publicēts: 03.10.08 11:50
 citēt
dansiga:Ja parekjinam - 150 ls meenessi:4 nodarbiibas : 3 st = 12.5 Ls/stundaa ...

Ā, jā, sorī, es točna kaut ko ne tā sapratu, piedošanu, sapēros meistarībā!

Tad jā, ir vērts!

Tikai Viestura kļūda ir tā, ka viņš piedāvā nevis programmu, bet gan JEBKO. Nu, atnāks pie viņa cilvēciņš ar nulles zināšanu līmeni un teiks, ka viņu interesē TIKAI kā uztaisīt zilas debesis. A viņš pat fotošopa tūļus nezin? Ko nu? Jāmāca viss no pamatiem? A cilveciņš negrib. Viņš grib debesis. Morāli saproti?
Publicēts: 03.10.08 11:53
 citēt
Lunis:dansiga : Galvenā atšķirība starp PORTRETI un LINKS ir tā ka Linkam ir nopietna sistematiska izglītība šai jomā viņs ir DIPLOMĒTS Gatorgrafīķis vecim pāri 50 pietika neatlaidības nolauzt 5 gadi auxstskolā lai akadēmiski apgūtu savu jaunības aizraušanos kas ir Foto kolāžas utt. Links @ Apkalns @ Knāķis bij 80 gadu spicākie LV Kolāžu un transformētoe bilžu mestari un kaudzēm visādu godalgu un isstāžu balvām . Tik Links vēl šodien ir viens no spicākajiem EXS PSRS Transformēto Foto mestariem pietm ar akadēmisku izglītību šai jomā. Taka ja grib PASMELTIES ZINĪBAS pie ļoti kruta speca ar milzonīgu pieredzi tad pie LINKA ja grib "Pabakstīties fotošopā" tad ir daudz citu iespēju . Portreti māca UTILITĀRAS lietas tipa "Pabakstīt šūdīgi uzbildētu bildi fotošopā" būtībā AMATNIEKAS , bet Links māca RADI ORĢINĀLU MAKSLAS DARBU tas ir MAKSLINIEKS. Tad nu rēķini kas t gribi būt AMATNIEKS vai MAKLINIEKS :):)

Portreti nemāca fotošopu nevienā no savām programmām. Tikai parāda kas tas ir, ko ar to var izdarīt, kur kas jāmeklē, cik maksā, kādas alternatīvas. Lai mācītu šopu, ir nepieciešami kursi 3 mēnešu garumā, esmu jau puslīdz apsvēris programmu, bet tā kā man nepatīk tehniskas lietas, es droši vien nekad fotošopu nemācīšu. Jau pirmās trīs lekcijas pamata kursā man sagādā milzīgu enerģijas patēriņu, lai tās kvalitatīvi nonāktu līdz klausītājam. Bet neko darīt, bez pamatiem nevar uzreiz lekt pie kadra veidošanas...:(
Publicēts: 03.10.08 11:57
 citēt
dansiga, a kapēc tevi Portreti atšuva? man sanāca savādāk... tu laikam kko pateici... ;)
Publicēts: 03.10.08 12:15
 citēt
Lunis, es par Linku pietiekami daudz zinu :-))))

Portreti, taapeec, ja naak nepaziistams cilveeks, tiek luugts paraadiit fotograafijas, lai kopaa nebuutu galiigie iesaaceeji ar tiem, kam jau ir diezgan zinaashanu ... ar pilniigiem iesaaceejiem Links nestraadaa un neprasa, ka pamati bija jaamaacaas pie vinja ;-p;-)))

petersonsphoto, nu negribeeju es 5to reizi saakt maaciities no pamatiem, kurus es jau esmu maaciijusies ij pie Bilzonja, ij pie Bindes, ij pie Kundzinja ;-)

WMWMW, nedodu ne pieci, ka pie onkas sejas shis ir piestradaajis .... vinjsh vakar raadiija, kaa vinjsh transformee sejas;-)
Publicēts: 03.10.08 13:10
 citēt
WMWMW, nu es tik izt eicu savu pienjeemum, zinot vinja tieksmes;-)))

Runaajot par kursiem - es gan censhos no katra kaut ko panjemt, ko var;-) un nevienu nemeegjinu lamaat. Nelamaaju pat pasniedzeeju, kursh man shobriid maaca robezhelementu metodi un programmu SolidWork - programmu, kuraa vinjsh ikdienaa straadaa, bet kad es uzdodu jautaajumus (dabiski ne jau tos prastaakos) - taa nemaak paskaidrot:-(
Publicēts: 03.10.08 13:32
 citēt
A kur notiek?
Publicēts: 03.10.08 14:01
 citēt
dansiga, tu gribeeji pie portreti uzreiz advanceetajaa grupaa tikt?
Publicēts: 03.10.08 14:14
 citēt
matrixlv, valdemaara ielaa 149.
Publicēts: 03.10.08 14:14
 citēt
alksnis, nu nav man vajadziigi pamati - to nu es toch zinu ;-)
Publicēts: 03.10.08 14:28 labots
 citēt
dansiga, Tu neesi viena, es ar pie Portreti netiku... :face-crying:
Publicēts: 03.10.08 14:43
 citēt
ImkaSm, tu veldzee manu sirdi :-)))))
Publicēts: 03.10.08 15:09
 citēt
dasiga: eee...nesavaac te veselu puuli, a to mani pierunaaji, a vietas vairs nebuus:p;)
Publicēts: 03.10.08 15:21
 citēt
dansiga: piezvaniiju Nikolajam....viņs neizklausiijaas diez ko optimistiski noskaņots un izmeta man fraazi "skoreje vsego etot kurs zakrojem"....:(
Publicēts: 03.10.08 16:13
 citēt
asteszvaigzne, she tev :-(((( nu tad runaasim ar Viesturu individuaali!
Publicēts: 03.10.08 16:40
 citēt
:) gan jau nebuus tik ljauni....parunaashu veel pirmdien ar Koļu un teikšu, ka Tu aktiivi darbojies kopiigu intereshu vaardaa:)
Publicēts: 03.10.08 16:54
 citēt
patiesiibaa jau vairaak savaaa ... jo man gribeejaas vairaak kaadus, kuriem ir jautaajumi - redzeet, kas jamiem intersee;-)))
Publicēts: 05.10.08 14:59
 citēt
es gribētu - tas ir pareizākais kas var būt tādām "nākamā līmeņa" apmācībām - nevis abstrakta vispārizglītojoša programma, bet apmācāmais ir sasniedzis līmeni kad viņam ir konkrēti jautājumi - tas ir smagi vērtīgāk - mācīties tieši to kas interesē nevis noļurināt par jautājumiem kurus jau zini vai virzieniem kuri tevi neinteresē

tikai man vajag laiku, lai apdarītu savus darbus, izvēdinātu pauri, lai ir vieta jaunai infai un galvenais loģiski un saprotami sagatavotu jautājumus
- mēnesi vismaz

mazliet mulsina tik tas, ka Linka kungam apzinos vienu paņēmienu kurš man interesētu, bet līdz galam apmierinošu ceļu uz to nezinu - pārējie ir manīti citu ļaužu darbos - bet ganjau šis zinās
Publicēts: 06.10.08 10:31
 citēt
Maris:es gribētu - tas ir pareizākais kas var būt tādām "nākamā līmeņa" apmācībām - nevis abstrakta vispārizglītojoša programma, bet apmācāmais ir sasniedzis līmeni kad viņam ir konkrēti jautājumi - tas ir smagi vērtīgāk - mācīties tieši to kas interesē nevis noļurināt par jautājumiem kurus jau zini vai virzieniem kuri tevi neinteresē

tikai man vajag laiku, lai apdarītu savus darbus, izvēdinātu pauri, lai ir vieta jaunai infai un galvenais loģiski un saprotami sagatavotu jautājumus
- mēnesi vismaz

mazliet mulsina tik tas, ka Linka kungam apzinos vienu paņēmienu kurš man interesētu, bet līdz galam apmierinošu ceļu uz to nezinu - pārējie ir manīti citu ļaužu darbos - bet ganjau šis zinās

Es tieši gribēju sacīt, ka šie kursi noteikti nav ne iesācējiem, ne arī tiem, kas mazliet ko iebraukuši....
Publicēts: 08.10.08 03:31
 citēt
Ehh, ar vieniem kursiem vien nepietiek, pareizi tika teikts ka ir vajadziigs FUNKTIERIS! Ja galvaa nav, tad nekaadi kuri to nemainiis! Beztam, dazji apbriinotie fotoshopa paarzinaataaji patiesiibaa nemaz taa nemaak shopot kaa liekas, bet visa fiicha ir FUNKTIERII! Bet funktieri kaa zinaams, nevar iemaaciit, tas vai nu ir, vai nav..
Publicēts: 08.10.08 08:21
 citēt
Jonatans:Ehh, ar vieniem kursiem vien nepietiek, pareizi tika teikts ka ir vajadziigs FUNKTIERIS! Ja galvaa nav, tad nekaadi kuri to nemainiis! Beztam, dazji apbriinotie fotoshopa paarzinaataaji patiesiibaa nemaz taa nemaak shopot kaa liekas, bet visa fiicha ir FUNKTIERII! Bet funktieri kaa zinaams, nevar iemaaciit, tas vai nu ir, vai nav..

Funktierēt gan var iemācīties....Katram cilvēkam jau kopš dzimšanas ir pašam savs funktieris,tikai dzīves gaitā mēs sākam atdarināt kaut kādus noteiktus vērtību modeļus un nespējam vairs saskatīt savu,jo matrica pilna ar svešiem funktieriem.
Publicēts: 08.10.08 09:02
 citēt
Var iemaaciities ja maacaas no mazaam dienaam, ja vel vecaaki ir briivdomaataaji maakslinieki, tad uhh kaads funktiers var sanaakt! Bet ja paskatamies apkaart, lielaakaa dalja jau ir sashtanceeti peec vienveidiigas domaashanas, un nav are briinums, jo visa dziive lielaakaa meeraa tak peec shabloninjiem sashtanceeta, viss vienaads utt.. ehh..

offtopic - mums izraadaas te Neo ar jaunu avataru - ekoists.. :D
Publicēts: 08.10.08 10:13
 citēt
Patiesībā BIGI gribētu ar Viesturu parunāt.
Kur tie laiki, kad ar VHS ņēmāmies...
Spilgta personība!
Publicēts: 08.10.08 11:08
 citēt
Eltons:Patiesībā BIGI gribētu ar Viesturu parunāt.
Kur tie laiki, kad ar VHS ņēmāmies...
Spilgta personība!

un nebūs dārgi.........nieka 150 LS :D
Publicēts: 08.10.08 11:35
 citēt
"Na haļāvu" es šā kā tā ar cilvēkiem nerunāju, labu konjaku vienmēr ņemu līdzi.
Kursi man vismazāk interesē (it sevišķi publiskie).
Cilvēks gan.
Un vispār... ar tiem latiem mani nevar nobaidīt...
Tas tā... kā atbilde Nila replikai (piedod, jel Dansig par spamu!)
Publicēts: 08.10.08 11:37 labots
 citēt
Kavabanga (Viesturs Links) darbus redzēju un rakstu par viņu lasiju DigitalPhoto... tāpat, ka moču braukšana ir dzīves redzējums, un Harlijs ir tikai instruments šim redzējumam :), viņam ir savs superīgs redzējums, kuru viņš perfekti izpilda ar progu palīdzību... bet galvenais ir un paliek viņa redzējums, viņa doma!!! Un vai tas ir dārgi atdot trešo daļu no naudinām, kuras dabuji par kāzām... :)
Un te parādās... kad runā par sava darba atmaksu - MAZ!!!, kad par cita cilvēka- DAUDZ!!! (nieka 150 LS :) ) ... katram cilvēkam ir savs VĀRDS... un arī tas maksā!!!
JA ZIN, KO GRIBI- VĒRTIGS IEGUVUMS BŪS!!!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):