Eltons:"Na haļāvu" es šā kā tā ar cilvēkiem nerunāju, labu konjaku vienmēr ņemu līdzi. Kursi man vismazāk interesē (it sevišķi publiskie). Cilvēks gan. Un vispār... ar tiem latiem mani nevar nobaidīt... Tas tā... kā atbilde Nila replikai (piedod, jel Dansig par spamu!)
dļa razgovora.... uzturu jautrību būtu galīgi garām, to ņemt kā baigo patiesību
Programma (tēmas) lai zināt vai tas mani vispār interese. Cerēt uz Fortūnas labvēlibu loterijā (minēt būs-nebūs manis intersantas tēmas)- mani k/k nepiesaista.
Imka, es zvaniishu Linkam un runaashu/luugshu lai jams naak kadam barinjam bez visadiem organizeetaajiem .... noskaidroshu cik vinjsh par stundu grib un domaasim taalaak. Projektoru un telpu varu piedaavaat par velti.
artphoto:
Vispar, latvija sevi cienoshs fotografs zin gan Viesturu Linku, gan Kavabangu, ka vinjs taisa bildes. Par vinju var teikt - tiesham Photosjopa guru !
te tak cilveeki pat nezin , kas ir Binde, kads veel Links
Photosight.ru viņa darbus nevarēja napamanīt lielajā fotogrāfijas apjomā kāds tur apgrozās ... es vsipirms ievēroju, ka tur ir tāds fotogrāfs un tikai pēc pāris mēnešiem profilā izlasīju ka no Latvijas ... Idejas un izpildījums ir ļoti pat labs ...