Esmu novērojis tendenci, ka blogeriem patīk bliezt viens otram sejā ar teksta bumbām Tad nu šeit varētu būt vieta, kur to varētu darīt, un visi kam nebūtu slinkums varētu paskatīties un pasmieties.. Būs jautri Ieteikums - īsu komentāru veidā, piemēram, Lunis - visu zina, visu dara, daudz muld..
neviens nekasīsies vietā, kas tam speciāli atvēlēta normāli kašķīgu pilsoni šitādas lietiņas pilnīgi atbaida, jo sirdī viņš ir dumpinieks. Līdz ar to sēdēs zālienā, ja tas ir aizliegts, kasīsies tur,kur pašam tīk un smidzinās uz pārējo tā varētu mēģināt apkarot noziedzību, izdodot pašvaldības lēmumu NR 666 kurā noteikt,ka turpmāk kriminālās aktivitātes notiks no vietas x līdz vietai y
Oskarz:Esmu novērojis tendenci, ka blogeriem patīk bliezt viens otram sejā ar teksta bumbām Tad nu šeit varētu būt vieta, kur to varētu darīt, un visi kam nebūtu slinkums varētu paskatīties un pasmieties.. Būs jautri Ieteikums - īsu komentāru veidā, piemēram, Lunis - visu zina, visu dara, daudz muld..
bet tā jau mēs visi esam visnotaļ jauki cilvēki un satiekoties smaidam....
Belladonna:Kara diskusija ir populārāka kā miera, prieka un brīvības... Pozitīvas emocijas laikam fotoļaužiem mazāk pietrūkst kā piparu uz mēles un runu par kastrēšanu, un visādiem citādiem sadismiem.
dažnedažādie ....ismi un ....oloģijas, ir Cilvēces lielākais virzītājspēks ! Vot. Tā ka nespļausim akā, no kuras jādzer un vispār - mēs te tādi neatzītie ģēniji un tādiem tak jābūt pāris acīmredzamām psihozēm nu kā minimums - dīvainībām
Tas ir līdzīgi kā kādreiz lauku disenēs. Sākas kautiņš, dīdžejs ieslēdz gaismu un palūdz kaušļus iziet vidiņā un turpināt tur, lai citi arī var paskatīties. Nav dzirdēts, ka kāds atsauktos Esmu redzējusi līdzīgas tēmas citos forumos, bet tur jau tā lieta, ka neviens tajās neiet un nekašķējas, kur nu vēl lasa. Taču administrātori, kad bezjēgas strīds sākas, pārceļ to un paziņo, ka strīdu var turpināt attiecīgā sadaļā.
nu - mana pirma firmas kamera Minolta, a pirmā mīlestība Pentax Super Program. ja ticēt rakstiem, Pentax pirmais i lecošo spieģeli, i SMC pārklājumus ieviesis.
kara te nebūs, tas uzplaiksnīs neprognozēts, bet dažos gadījumos paredzams, visticamāk komentējot, vērtējot kādu bildi.Canon - Nikon variants jau gana apspēlēts un tas nekad nebeigsies[labs piemērs bezjēdzīgām diskusijām]. labāk šajā laikā ieiet galerijā un kādu bildi sakarīgi nokomentēt, lai nav tā, ka kādam jaunpienācējam ielikta bilde, to apskatījuši 50, neviena komentāra, nevienas atzīmes, kā lai viņš zina, kas par lietu.un tad var vaimanāt, KAS NOTIEK AR FOTOBLOG?..........
diez gan daudz no šīs tēmas esat izpieduši- no āboliem līdz mamutiem bet man jau ar liekas, kašķi dzimst tur un tai bridī, kad vismazak gaida un viss it ka super
zobārsts labo zobu un pacientes somiņā jau kādas minūtes 20 zvana telefons. zobārsts neiztur, izrauj no somiņas telefonu un saka "es tulīt beigšu, viņa izspļaus un jums pārzvanīs!"