forum.gif
Fotogrāfu kari! :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfu kari! :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.10.08 00:13
 citēt
Esmu novērojis tendenci, ka blogeriem patīk bliezt viens otram sejā ar teksta bumbām :D
Tad nu šeit varētu būt vieta, kur to varētu darīt, un visi kam nebūtu slinkums varētu paskatīties un pasmieties.. Būs jautri :)
Ieteikums - īsu komentāru veidā, piemēram, Lunis - visu zina, visu dara, daudz muld..
Publicēts: 03.10.08 00:16
 citēt
oj, jālauzī taga galva :) jo k-ko tādu var pateikt par cilvēkiem kurus esi saticis +/- daudzmaz bieži.
Publicēts: 03.10.08 00:19
 citēt
Nu ir daži par kuriem viss skaidrs jau pēc pāris komentāriem vai pat tikai viena jauna posta...
Publicēts: 03.10.08 00:39
 citēt
Es neuzticos pirmajam iespaidam :)
Publicēts: 03.10.08 00:45 labots
 citēt
laba ideja, lai izdodas! :face-glasses: :face-surprise:
Publicēts: 03.10.08 07:51
 citēt
SL:Es neuzticos pirmajam iespaidam :)

Tas nozīmē, ka mums kaut kas vēl var sanākt...? :) /Tā, tjipa cerīgi pavaicāju.../
Publicēts: 03.10.08 08:20
 citēt
tad šī varētu būt tā vieta, kur viens otru apkrāmē? un tad plašākā lokā būtu miers?
Publicēts: 03.10.08 08:31
 citēt
no serijas cūka- pats cūka. nez vai ir vērts ,ir interesentakas lietas ko darit
Publicēts: 03.10.08 08:54
 citēt
neviens nekasīsies vietā, kas tam speciāli atvēlēta :) normāli kašķīgu pilsoni šitādas lietiņas pilnīgi atbaida, jo sirdī viņš ir dumpinieks. Līdz ar to sēdēs zālienā, ja tas ir aizliegts, kasīsies tur,kur pašam tīk un smidzinās uz pārējo :) tā varētu mēģināt apkarot noziedzību, izdodot pašvaldības lēmumu NR 666 :D kurā noteikt,ka turpmāk kriminālās aktivitātes notiks no vietas x līdz vietai y :):face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 03.10.08 09:01
 citēt
Jē, NilsS! Precīzi!!! :)
Publicēts: 03.10.08 09:10
 citēt
haha, vot i tēmiņu uzsākt sagribēji..! :)
Publicēts: 03.10.08 09:14
 citēt
nu nu ar kuru saaksim? :D
Publicēts: 03.10.08 10:21
 citēt
Annir:b... besii kanonisti :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

Jā, man arī - konkurenti, ibio! A nikonisti tā pat bildēt nemāk, i uztraukties nav par ko :)
Publicēts: 03.10.08 10:27 labots
 citēt
sasar:
Annir:b... besii kanonisti :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

Jā, man arī - konkurenti, ibio! A nikonisti tā pat bildēt nemāk, i uztraukties nav par ko :)

zālē atskan skaļi aplausi :) daļa publikas, ar uzrakstiem N viebjās :face-devil-grin:
Cik bezjēdzīgs viens, tikpat bezjēdzīgs otrs apgalvojums. Laba diskusija :)
Publicēts: 03.10.08 10:28
 citēt
Kašķis sākas tur kur, un kad, vismazāk to gaida-šeit, visticamāk, nebūs :)) Bet pasmieties gan jau paspēju :))
Publicēts: 03.10.08 10:45
 citēt
Oskarz:Esmu novērojis tendenci, ka blogeriem patīk bliezt viens otram sejā ar teksta bumbām :D
Tad nu šeit varētu būt vieta, kur to varētu darīt, un visi kam nebūtu slinkums varētu paskatīties un pasmieties.. Būs jautri :)
Ieteikums - īsu komentāru veidā, piemēram, Lunis - visu zina, visu dara, daudz muld..

bet tā jau mēs visi esam visnotaļ jauki cilvēki un satiekoties smaidam....:)
Publicēts: 03.10.08 10:57
 citēt
Annir:nevajag smaidiit, vajag ar sirpi pa pautiem :face-devil-grin:

ak tās runas............vot kad pārīti sirpja amputēto pautu uzrādīsi, parunāsim tālāk :face-monkey:
Publicēts: 03.10.08 11:12 labots
 citēt
Belladonna:Kara diskusija ir populārāka kā miera, prieka un brīvības...
Pozitīvas emocijas laikam fotoļaužiem mazāk pietrūkst kā piparu uz mēles un runu par kastrēšanu, un visādiem citādiem sadismiem.

dažnedažādie ....ismi un ....oloģijas, ir Cilvēces lielākais virzītājspēks !:) Vot. Tā ka nespļausim akā, no kuras jādzer :) un vispār - mēs te tādi neatzītie ģēniji :) un tādiem tak jābūt pāris acīmredzamām psihozēm :) nu kā minimums - dīvainībām :face-grin:
Publicēts: 03.10.08 11:33
 citēt
Tas ir līdzīgi kā kādreiz lauku disenēs. Sākas kautiņš, dīdžejs ieslēdz gaismu un palūdz kaušļus iziet vidiņā un turpināt tur, lai citi arī var paskatīties. Nav dzirdēts, ka kāds atsauktos :)
Esmu redzējusi līdzīgas tēmas citos forumos, bet tur jau tā lieta, ka neviens tajās neiet un nekašķējas, kur nu vēl lasa. Taču administrātori, kad bezjēgas strīds sākas, pārceļ to un paziņo, ka strīdu var turpināt attiecīgā sadaļā.
Publicēts: 03.10.08 11:35
 citēt
nu ko Juus?
Tas tautas geenos!
Uzbrukums ir labaakaa aizsardziiba.:face-smile:
Kuram skiet, ka vajag sevi pasargaat, saak uzbrukt jau ieprieks, laiciigi.:face-devil-grin:
Publicēts: 03.10.08 11:44
 citēt
piesakos. Meistars gan neesmu
Publicēts: 03.10.08 12:02
 citēt
Belladonna:Freids nav vienīgais kura atziņās smelties....:)

Freidam ir atziņas? viņš pats ir atkarība, līdzatkarība un upuris vienā personā, pie tam vel dzimumorgānu izskatā...

(un atkal nesanāca nevienam uzbraukt... un tamdēļ jūtos labi)
Publicēts: 03.10.08 12:03
 citēt
de.youtube.com...
Par fotoblogu!!:face-devil-grin:
Publicēts: 03.10.08 12:22
 citēt
Un kuram ir vairaak testosterona?:face-glasses:
Sievieteem vai viiriesiem?
Sievietes lasa ogas, viriesi medii mamutus!:face-grin:
Publicēts: 03.10.08 12:36
 citēt
nē. Es tikai fotografēju ar Canon :) pagaidām Pasaules uztveri tas nav sajājis nekādīgi :)
Publicēts: 03.10.08 14:14
 citēt
Es kādreiz biju nikonists ... Nevienam nekad to neesmu teicis.. Tagad nožēloju ka tāds biju... Nekad tā vairs nedarīšu... :face-grin:
Publicēts: 03.10.08 14:40
 citēt
Par vienu Pareizajai Ticībai Pievērsto Canons priecāsjās daudz vairāk, kā par 9.dzimušiem Canonistiem :D
Publicēts: 03.10.08 14:45
 citēt
NilsS:normāli kašķīgu pilsoni šitādas lietiņas pilnīgi atbaida:):face-devil-grin::face-devil-grin:

tikai ne mani!
aitinaa:no serijas cūka- pats cūka.

nē, no sērijas "Tu nositi manu kaķi, es nositu Tevu suni"!
Nikonam pirmajam X uz 1/250, bē! Canonam pirmajam X uz 2. štorku.
Publicēts: 03.10.08 15:02
 citēt
es arī šobrīd fotografēju ar canonu :D
Publicēts: 03.10.08 15:59
 citēt
a Canon pēc T-90 nomainīja bajoneti, Bēee! labierīcības izpaliek, bet Nikonā kaut 1959. gada stiklu var ielikt un bildēt.
Publicēts: 03.10.08 16:28 labots
 citēt
A vispār šādai tēmai nebija jēgas, jo vari uzssākt tēmu pa da-jeb-ko un sākas reišanās - vai nodi#$%^ tevi vai kādi sakasās savā starpā.
Publicēts: 03.10.08 18:03
 citēt
biju gaidījis ko vairāk... tikai viena lapa piespamota.. :(
Publicēts: 03.10.08 18:06
 citēt
Darba esmu Canonists bet DVESELE zverinats NIKONists ar pār par 20 gadus pieredzi:):)
Publicēts: 03.10.08 18:12
 citēt
nu - mana pirma firmas kamera Minolta, a pirmā mīlestība Pentax Super Program. ja ticēt rakstiem, Pentax pirmais i lecošo spieģeli, i SMC pārklājumus ieviesis.
Publicēts: 03.10.08 18:25
 citēt
kara te nebūs, tas uzplaiksnīs neprognozēts, bet dažos gadījumos paredzams, visticamāk komentējot, vērtējot kādu bildi.Canon - Nikon variants jau gana apspēlēts un tas nekad nebeigsies[labs piemērs bezjēdzīgām diskusijām]. labāk šajā laikā ieiet galerijā un kādu bildi sakarīgi nokomentēt, lai nav tā, ka kādam jaunpienācējam ielikta bilde, to apskatījuši 50, neviena komentāra, nevienas atzīmes, kā lai viņš zina, kas par lietu.un tad var vaimanāt, KAS NOTIEK AR FOTOBLOG?..........
Publicēts: 03.10.08 18:33 labots
 citēt
negatIvs:Canon - Nikon
domāju, ka tas lokāli. huju - ārzemu portālos pie ieejas prasība "nekādu Nikon - Canon" diršanos!
Publicēts: 03.10.08 18:55
 citēt
diez gan daudz no šīs tēmas esat izpieduši- no āboliem līdz mamutiem:):)
bet man jau ar liekas, kašķi dzimst tur un tai bridī, kad vismazak gaida un viss it ka super:):)
Publicēts: 03.10.08 18:57
 citēt
MartinK:biju gaidījis ko vairāk... tikai viena lapa piespamota.. :(

vai ne ? :D
Publicēts: 03.10.08 20:01
 citēt
sundew:
MartinK:biju gaidījis ko vairāk... tikai viena lapa piespamota.. :(

vai ne ? :D

eu, es vismaz centos :face-kiss:
Publicēts: 03.10.08 21:25
 citēt
zobārsts labo zobu un pacientes somiņā jau kādas minūtes 20 zvana telefons. zobārsts neiztur, izrauj no somiņas telefonu un saka "es tulīt beigšu, viņa izspļaus un jums pārzvanīs!"
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas