Vai gribi publiski pateikties kādam blogerim, fotogrāfam, labvēlim, foršajam, smukajam, man vai vēl kādam citam? Tad šī būs tā vieta, kur izpausties
Formula tāda: kam un par ko
Shadows, Eliks - paldies par FotoBloga un interesantās vides radīšanu mandariina - paldies par mīlestību, tajā ir spēks portreti - paldies par fotozināšanām, ko esi man devis
Paldies tiem, kuri pateica, ka horizontam obligāti jābūt taisnam un, viscilvēciskākais un patiesākais, paldies tiem, kuri nav augstprātīgi un runā ar parastajiem ļautiņiem.
liels paties neviltots paldies Haraldam kurš tālajā 1990-1991 (toch neatceros preciizi) sabildēja manus (toreiz vēl uz rotu dizainera pusi tendētos) darbus ar zenītu un pīpīšu papīra atstarotāju - kas ļāva ietikt mākslinieku savienības biedru rindās
paldies Tev Harald - es toreiz biju jauns un mans skolotājs Uldis Tīrons teica - Haralds būs īstais
Harald es nekad nēsu apšaubījis šī kunga kompetenci šinī jautājumā
par to, ko uzzināju (vairāk jau par digitālām padarīšanām - kad pieslēdzos, bildēju vēl gandrīz tikai uz plēves, gan skanēju un tml.) un arī par iespēju apmierināt savas psihoexhibicionistiskās tieksmes.
Es ar pateikšos paldies REX- viņa zin par ko paldies Zondem- arī zin par ko paldies Fatalam- arī zin par ko paldies maniem mīļajiem draugiem te- fotoblogā, jūs esat paši labākie un mēs esam mežonīgi kruti!
Liels paldies BLOGA radītājiem! Iemācījos saprast daudzas elementāras lietas, kas man kā foto-hobijistei nebija ienacis prātā.
Paldies maniem favorītiem un arī ne favorītiem, kuriem kaut 1mg emocionāls lādiņš no maniem brīvā laika gara(foto) darbiem!:face-angel: Lai dzīvo FOTOBLOGS un visiem dalībnīekiem neslimot tuvojošajā drēgnajā gadalaikā!!!