forum.gif
Jauna sadaļa - modeļi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Jauna sadaļa - modeļi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.08 18:31
 citēt
CerambyX:

Lūk kārtējais pilsonis, kas vērtējot nespēj norobežoties no autora personības un vērtē autoru nevis tā bildes...

zelta vaardi
Publicēts: 16.10.08 18:33
 citēt
zo:
CerambyX:

Lūk kārtējais pilsonis, kas vērtējot nespēj norobežoties no autora personības un vērtē autoru nevis tā bildes...

zelta vaardi

vispār jā, es ar tā padomāju. CerembyX nudien parasti izsakās ļoti korekti, tikpat saprātīgi un pa vidu tam - vēl taisa jēdzīgas bildes, savā stilā :)
Publicēts: 16.10.08 18:36
 citēt
NilsS:
zo:..

zelta vaardi

vispār jā, es ar tā padomāju. CerembyX nudien parasti izsakās ļoti korekti, tikpat saprātīgi un pa vidu tam - vēl taisa jēdzīgas bildes, savā stilā :)

Ir jau Fotoblogā arī sakarīgi cilvēki ;)
Publicēts: 16.10.08 18:39
 citēt
Belladonna:Parasti...:)
Un tūlīt sekos spams, kura saturu, ja nebūšu uzminējusi, tad es nepazīstu cilvēkus...:)

Nu, kā bij? Trāpīji? Jautājums atkal pavisam nevainīgi, manas iedzimtās ziņkārības dēļ ;)
Publicēts: 16.10.08 18:53
 citēt
ievish:
Belladonna:Parasti...:)
Un tūlīt sekos spams, kura saturu, ja nebūšu uzminējusi, tad es nepazīstu cilvēkus...:)

Nu, kā bij? Trāpīji? Jautājums atkal pavisam nevainīgi, manas iedzimtās ziņkārības dēļ ;)

nez, es saņēmu PM ar taisnošanos, ka veči neinteresē, lai es pats šos bildējot :) a es viņus esmu atbildējies jau....
Publicēts: 16.10.08 19:23
 citēt
Belladonna: no augstajiem speciem gan kādu sakarīgu bildi gribētos sagaidīt...viņu līmenim atbilstošu, nevis ieborēšanu, ka tauta viņu mākslu vienkārši neprot novērtēt!!!

bet vai tev pietiek zināšanu un kompetences vismaz novērtēt esošo? balstoties uz citiem izprotamiem terminiem? nogānīt var jebko. tas tikai liecina par iekšēju neapmierinatību... tautiski- nedabūšanu. iemesli- tapēc ka nezini pati ko gribi...
Publicēts: 16.10.08 19:24
 citēt
ievish, beidz... :face-wink:
Publicēts: 16.10.08 20:28
 citēt
petersonsphoto:ievish, beidz... :face-wink:

Tu domā, ka pietiek? ;)
Publicēts: 16.10.08 20:35 labots
 citēt
nuja. Donna tāpat domā, ka visas šīs diskusijas vienīgais mērķis ir viņu nolikt. Ko te gribēja pateikt citi, palika nesaprasts
Publicēts: 16.10.08 20:36
 citēt
Belladonna:attaisnošanos...Njā...
Uztveres īpatnības katram savas.
Turpināt kaut ko teikt ir tā pat kā cīnīties ar vējdzirnavām, kuras tikai maļ un samaļ visu, ko vien tām padod starp dzirnakmeņiem, protams, ja vien nav bezvējš...Bez vēja tās nekust ne no vietas...veiksmes kauliņu malšanā...

Šis jau sāk izklausīties melodramatiski... Mēs Tevi nebūsim noveduši līdz vakaram, kurā slīksi pārdomās par nežēlīgo un netaisnīgo dzīves būtību un to, kā Tu to visu vēlies mainīt?

Paklau, Belladonna - nevajag dzīvi tik traģiski uztvert, tad tā ir vieglāk dzīvojama ;) Un nav ko censties mainīt lietas, kuras Tu nevari mainīt, un tici man, ar vēsu aci no malas raugoties, Tava smieklīgā spirināšanās pretī JEBKAM, ko pasaka atsevišķi cilvēki, kas Tev nešķiet simpātiski (vai vismaz Tu tā iedomājies), jau sāk palikt ne tikai komiska, bet gan traģikosmiska. Tā kā apdomā, vai ir vērts ;)
Publicēts: 16.10.08 20:41
 citēt
OskarsLudvigs:aha, pietiek. labāk palasi kādu grāmatu kurā aprakstītas upuru teorijas..par to, cik neatlaidīgi viņi meklē varmāku un cik neatturami iet uz pašiznīcināšanos...nekā jauna..

baigi patiesi !!!
Publicēts: 16.10.08 20:42
 citēt
Labs i, lai jau pietiek, jo jēgas jau tāpat nekādas ;)
Publicēts: 16.10.08 22:14
 citēt
NilsS:
OskarsLudvigs:aha, pietiek. labāk palasi kādu grāmatu kurā aprakstītas upuru teorijas..par to, cik neatlaidīgi viņi meklē varmāku un cik neatturami iet uz pašiznīcināšanos...nekā jauna..

baigi patiesi !!!

sirsnīgi iesaku V. Rudzīša "Bendes meitiņu". par atkarībām un līdzatkarībām
Publicēts: 16.10.08 22:16 labots
 citēt
ievish:Labs i, lai jau pietiek, jo jēgas jau tāpat nekādas ;)

ir gan- man šitas taus avatarportrejs patīk :)
Publicēts: 17.10.08 08:34
 citēt
petersonsphoto:

ir gan- man šitas taus avatarportrejs patīk :)

Danke, Kija :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas