Eu, davaij liek taas, kuras ir nopietna doma iehavot, vai par kuru var kaut ko pastaastiit sakariigu, a to bljin saaks te katrs likt Hubble teleskopa atteelus...
pirmais tads tiri njemams izskatas, no tas pashas kitu serijas, ne? a kaa nikonam L modelju saucas, btw?
tas nav no kitu klases, bet ir no leetaa gala, jo daargaa gala maksaa ar vienu nulliti vairaak.
Nezinu, man jau liekas, ka tie, kas var atļauties dārgo galu, tiem šitāds priekš eksperimentiem ir kak raz, bet tādiem kā man, arī šitais būtu ļoti labs
Par kanon - tā L klase taču ir mārketinga vēršu bumbiņas... principā, ED... starp citu, esmu manījis, ka ir arī balti nikkor objektīvus, tā teikt, lai visi redz... man jau vairāk liekas, ka tā baltā krāsa ir lai saulē neuzkarst.
visumā, par Nikkor objektīviem runā tā - Nikon pērk priekš tam, lai varētu lietot Nikon objektīvus Es gan, ja godīgi, negaidīju, ka situācija ar Nikon objektīvu pieejamību LV būs tik slikta. Pareizāk sakot, nezināju.
Es nepareizi izteicos, un tas, ko gribēju pateikt - pat pats tagad nevaru izskaidrot. karoče, ignore šito teikumu. Nekādā gadījumā nebija domāts, ka L klase ir kaut kādā ziņā slikta!
Es nepareizi izteicos, un tas, ko gribēju pateikt - pat pats tagad nevaru izskaidrot. karoče, ignore šito teikumu. Nekādā gadījumā nebija domāts, ka L klase ir kaut kādā ziņā slikta!
:mrgreen: kad tev pedejo reizi bija atvalinajums?!