Satraukumi ir tikai Tev! Ne jau es ielīdu ne pa tēmai kādā topikā! Pie tam, Tu tik atskrēji, pabļaustījies ne pa tēmai un aizskrēji. A kā parunāt par konkrētām lietām - tā slabo....
Mjā! Grūti dažiem ar saprašanu. Neko nepadarīs. Vai nu mazvērtības komplexi, vai nu vienkārša zīmēšanās. RE! Man IR FF! Man liekas, ka tēma ir "Jauns aparāts Olympus faniem", vai ne tā?! E-3 ir ar 40D(nu jau 50D) vienā niša. Jaunais Oly ir starp E5xx un E-3 - kas te ir no Canon?! Laikam nekā. KĀDS sakars te ir FF?! Nu, KĀDS?! Nevajag pat runāt par neko citu! Tad varbūt aizskrien pazīmējies ar savu FF, piemēram, jaunās Leica's fanu klubiņā?! Vai vismaz tiešo konkurentu Nikon un Sony forumos? Nevis, kā kas, tā - "olimpiešu diskusijas te ir vienīgās,kur sveši viedokļi tiek ne tikai apkaroti, bet ja būtu iespējams - arī izmesti"! Pasaki vismaz VIENU lietu, kas der jaunā Oly apspriešanā! P.S> Liekas, ka Tev, NilsS, ir iemesli nebūt apmierinātam pat ar 5D! Vairāku lietu dēļ! 1. jo tas ir VECAIS 5D! 2. Tas nav Mark! 3. ir kameras ar VĒL lielāku matricu! .... Tā ka jūtu Tev līdz! Līdz apmierinājumam VĒL tālu! Un laikam jau tā pilnīgākā NIRVĀNA Tev nebūs aizsniedzama... Naudiņas par īsu būs... P.S. Tas viss ne ar kādu aizvainojumu vai apvainojumu. Viena vienīga ironija un ... naturāla pasmiešanās par tehnomāniju!
protams man patīk spamot ja neesi ievērojis ( dīvaini ) tad,piemēram, fotogrāfu karu sadaļā tauta stāsta anekdotes un ierēc a ko topika autoram ? pleest matus un visus naher ar koku ? te 88% tēmu būtu jāslēdz, ja strikti skatītos
PS es principā netaisos piedalīties diskusijās kurš brends labāks un ar ko. Tas ir garlaicīgi
Tu palasi, ko esi te sarakstījis un tad runā! Mjā! Grūti cilvēkiem - nemāk lasīt, runā ne pa tēmai, apvaino citus ne par ko.... Deram, ka atkal ko ne pa tēmai uzrakstīsi?
Hmm, izskatās, ka jaunā rotaļlieta būs laba... varbūt sadomāšu apgreidoties, kad būs pārdošanā Ja es mainītu ticību, tad tikai uz Nikon uz Canon nepakam :P
ERA.Kāpēc ne,ja man būtu ļoti daudz naudas es paņemtu vai nu Marku ar fiksi 600-ku,vai D3 ar ko līdzigu,bet tā kā man NAV daudz naudas,jāiztiek ar to kas i. Ar vislētāko kompromisu kāds vien iespējams.
Oly nu nekaadi nesanaak leetaakais kompromiss.. beztam, spriezjot peec Tavaam bildeem, arii Tavs Oly daudzkaart paarspeej iipashnieka speejas.. vienkaarshi saku ko esmu secinaajis peec faktiem..
A vot fiksi 600nieku priekshkam? Lai bildeetu kas cilveekiem zobos iekjeeries?
Pilns blogs ar speciem kam vienmēr ir ko rakstīt jebkurā tēmā,par jebkuru tehniku,jebkuru bildi... Tu,viens no viņiem. Fakti?Fakti patiešam daudz ko runā,ne tika blogā. Domā baig apvainošos,sākšu kašķeties?Redzi ,ir cilvēki kas patiešam ko sajēdz no putnu bildēšanas(atšķirībā no Tevis ),viņu viedoklis arī man būs svarīgs... Vai painteresējies pie saviem paziņām kas ar 100-1200 mm zvecē(Tev tak tādi esot,diez kas tie ir? ,Latvijā ,ja nu kāds at MTO )Ar 600-ku ko bildēt?Ir te blogā tāds AK34 ,varbūt papēti,ko viņš bildē!?
Vispaar jau AFI ar MTO taakaa nebildee.. par paareejo ar paldies ka sasmiidinaaji mani.. Bet AK34 taakaa gan paziistu, gan zinu ko un ar ko bildee.. Labi paspiideeji..
Nu nu, nekad neesmu teicis ka es buutu putnu bildeeshanas guru! Fantaazija gan Tev straadaa, tiki kautkaa laikam nodarboshanos esi sajaucis - tiem kas sarunas izdomaa par scenaaristiem ir jaaiet!
Harald, tiešām tikai Sony? A man ir tāds aizvēsturisks, laikam te skaitās - ziepīc ar maināmiem objektīviem - E330 un tam, tici, vai nē, displejs grozās. Tiesa, tikai ap horizontālo asi, bet pūlim par galvām darbojas dikti ērti, un pagaldē arī varu pats nelīst.
orks:Harald, tiešām tikai Sony? A man ir tāds aizvēsturisks, laikam te skaitās - ziepīc ar maināmiem objektīviem - E330
kāds ziepīts, ja spogulene. gan displejs grozāms, gan live view? laikam pirmā dSLR, uz kuru liku aci. nu, ne vienīgajai aīmredzot, bet vienai no nedaudzām.
nu neatradu to iipasho neta veikalu kur buutu pa taadu nereaalu cenu. pie mums latvijaa bik virs 700. ja pasuuta nez no kurienes, tad mosh sanaak leetaak. pats njeemu pavasarii, kad tikko paraadijaas, pa 695ls latvijaa.
Harald, vai ta nebūsi pamanījis, ka te nopietniem ļaužiem tādi Oly skaitās par ziepīšiem, vienalga, maināmi tiem stikli vai ne. Kādās aprindās un kad E330 skaitījies par labāko, nezinu, pirmais ar grozāmo „tiešo skatu” laikam ir gan, bet tas bija sen un nav tiesa. Manām nopietnajām vajadzībām pietiek ar tādu arhaisku, ja gribu paampelēties, tad gan jūtu - švakās gaismās par trokšņainu un laikam pietrūkst IS. Cik zinu, E-3 tas salabots.
Confina:Jautājums Foreļjankam : vai nezin par cik 50 -200 SWD masā?))))))))))
Caur salidzini.lv 3 mistiskus veikalus atradu kur 530-560.-LVL robežās,kā tur īsti ir,katrs pats var noskaidrot,ja man vajadzētu(man ir bez SWD)es riskētu un ņemtu par tādu ciparu,ražotāja gada garantija tak būtu.