Nu nevar Jonatans kaut ko gudru neiek.... par Oly tēmu,īpaši ja es komentēju ! Citiem,kam patiešām varētu interesēt tas stikls-divu gadu garantiju sastāda: 1.Viens gads ražotāja garantijas. 2.Otrs gads pārdevēja. Izejot no tā,šada tipa interneta veikali ir istaba, kur sēž 2-3 cilvēki kam ir līgumiņš ar kādu nopietnāku noliktavu(ļaunākajā gadijumā paši pērk ebajā(ir ar tādi dzirdēti )).Tāds kantorītis var pazust dažu minūšu laikā!Izejot no tā jūs ar savu garantiju varat iet ieskrieties(var jau mēģināt meklēt galus caur patērētāju aizsardzību,nonāksiet pie bomža beķa gultā bez madrača). Bet tas stikls ir to vērts!!!
Caur salidzini.lv 3 mistiskus veikalus atradu kur 530-560.-LVL robežās,kā tur īsti ir,katrs pats var noskaidrot,ja man vajadzētu(man ir bez SWD)es riskētu un ņemtu par tādu ciparu,ražotāja gada garantija tak būtu.
forelljjanka avatar
Paldies )))) eju skatīt un par to cenu ir jāņem)))))
Confina:Caur salidzini.lv 3 mistiskus veikalus atradu kur 530-560.-LVL robežās,kā tur īsti ir,katrs pats var noskaidrot,ja man vajadzētu(man ir bez SWD)es riskētu un ņemtu par tādu ciparu,ražotāja gada garantija tak būtu.
forelljjanka avatar
Paldies )))) eju skatīt un par to cenu ir jāņem)))))
Žēl ka Siguldā tik maz sanāca,cerēju ka vismaz uz tusu būsiet,būtu veco versiju iedevis pamēģināt(jaunā gan neatšķiroties īpaši,protams ātrāks(un vēl ar E-3!!!)+ piesardzīgāk sola mitrumdrošību).Es savukārt būtu gribējis E-3 pažorgāt! Aizpute ar man iet garām.
skatumekleetaajs mazaaks, un 100% ar vairs tajaa neredz. vizuaali nepatiik. un nah taisiit 14-54 II versiju, ja ir tach daudz sakariigaakais 12-60mm!? lieki, vieniigi leetaaks.
kas tas par stulbumu- tās ticības? es neiebraucu. esmu kakoniste, a man nekas nav pret citiem nosaukumiem. visas kameras man liekas interesantas. kakonīti paņēmu tāpēc, lai ir ar Zondi ko stikliem dalīties
Friidis.Var jau arī valsts valodā palasīt-iekš Limpus.lv!+ Abrakadabra.Neuztraucies ,tā kā Tu domā ,uzskata vairums ,lielais vairums.Vienkārši tādu vai citu iemeslu dēļ pie mums Latvijā Canonistu ir visvairāk.Kā saka krievi:Semje ņe bez urodov! Jo lielāka ģimene jo vairāk...
+forelljjanka Friidis - paldies par linku, nebiju pasekojis Ceru, ka jaunu rumpi meklēšu ne agrāk, kā 2010. gada pavasarī, tad būs uzradušies vēl svaigāki un šiem, novecojušiem, cenas pie grīdas, tātad tieši priekš manis. Knipsētājam prastam pašu krutāko nevajaga.
E-30 būs dažas inčīgas fīčas, piemēram iebūvēti softwāriskie filtri un multiple exposure. Principā nekas tāds ko PS nevarētu izdarīt, bet varētu būt interesanti tiem, kam nav iekāriena procesēt visas bildes...
Ne gluži par tēmu,bet jaunu ar negribas vērt.Neinteresē tuvā nākotnē kādu Olympieti vecais Pro stikls 14-54 2.8-3.5,Latvijā pirkts ,ar garantiju,pilnīgi jauns ,pa kaukādi 270.-LVL ?Vai lietots(ja nemaldos vēl gads garantija solīdā veikalā)pa kaukādi 210.-LVL?
Vispaar jau kamerinja man patiik, ar to pat studijaa paakstiiities var! Pirmais Oly kursh var spert kaaju studijaa! BET.. nju ibio, jaa, galerija kraasaina, smuka un plakaniska, un kaa vel var redzeet ka tas nav FF un ir ziepistisks.. Bet vispaar forshi ka Oly sper soljus uz forsho pusi!
"...nju ibio, jaa, galerija kraasaina, smuka un plakaniska, un kaa vel var redzeet ka tas nav FF un ir ziepistisks.. ..." - IZCILA PĒRLE! Tas kamerai IR galvenais!
Re no ģimenes viens klāt kā saukts! Ja kādam interesē-studijā ar 510-to KIT olympus.ourlife.ru... ,intereses pēc var salīdzināt ar Jonatana "mākslu" ! Teiksiet,labi pārzīst PS ?A kas traucē pašiem???
forelljjanka:Re no ģimenes viens klāt kā saukts! Ja kādam interesē-studijā ar 510-to KIT olympus.ourlife.ru... ,intereses pēc var salīdzināt ar Jonatana "mākslu" ! Teiksiet,labi pārzīst PS ?A kas traucē pašiem???
Labāk būtu palielījies ar kādu reportāžas bildi pustumsā. Sterilos apstākļos takš pat ar Canonu var pieklājīgas bildes dabūt...))
Friidis.Dieva dēļ ,neviens tak neapgalvo ka ar divciparu,viencipara Canon nesanāk ļoti labi.100 punkti ka labāk kā ar 3 ciparu Oly.Domāju , sanāk arī ar E-3.Ta ne jau par to ir stāsts!Nav vēl pat parādijušas bildes ar jauno Oly,bet kādam "specam" slēdziens jau gatavs! Nu Tev tak ir iespēja,apciemo radgabalu,lai iedod E-3 ar 35-100 F2,vai 14-35 F2,vai 7-14(ta vienalga,nezinu ar ko aizraujies).Pats gribētu 90-250 paprovēt vai fiksi 300-ku F2,8 Diemžēl tādu lidz pensijai nesakrāt,tieši tāpat kā anologus no C un N.Jo katram ir šmelis hobijam tik cik viņš ir(kaut arī hobijam nekas nav žēl).Ja vari nosaukt lētāku variantu DSRL jebkuram brendam kā E-510 +Sigma 135-400(ar IS (jā mazāk efektīvs kā IS stiklā)un 400 mm(iztikas minimums putneļiem) ar prieku apsvēršu tāda iegādi! Un neaizmirsti 2x krop faktoru. Tā kā nečakarē radgabalam biznesu!
Kada Oly lietotāja atziņa. Skumja atziņa. Tādu atziņu da jebkurš varēja izteikt - ne obligāti Oly lietotājs... Tik daži to tāpat nesapratīs. Un ne jau krievu val pēc....
печально то, что народ вместо понятного занятия фотографией устраивает непонятные тесты... причём смешно то, что тесты устраивают обладатели определённых железок, которым фактически уже должно быть пофигу что и у кого там "лучше"... снимать бы только и снимать... ан нет
Bizarre:Da lai jau paspamo! Cilvēkiem, ja ne bildet, tad vismaz papļāpāt laiks un varēšana sanāk!
Bizarre, man sanāk bildēt krietni vairāk, nekā vairumam šejienes spamotāju, jo jābildē ir arī darbā. Bet ko citu mierīgā dežūrā sadarīt, ja ne Oly-fanātus paķircināt. Nebūtu jūs tik slimīgi jūtīgi par savu mīļumu, neviens jūs i nenerrtotu...))
Friidi! Kurš ta cels sev asti, ja ne pats, vai ne? Krāniņu mērīsana... Pat bildēšanas daudzums jāmērī! Nabadziņš! Jūtu Tev līdz!
Bet man gan liekas, ka Tu kā kanonists esi VĒL jūtīgāks par Olympistiem?! Ja tāds nebūtu, tad mierīgā dežūrā sadarītu ko sakarīgāku, nevis visur līstu ar canona slavināšanu! Pat tur, kur par to(canon) galīgi neiet runa!
P.S. Un kāpēc nav komentāra par nākošo manu postu?! KO?! Neko, neko muļķīgu neizdomāji?! Ai, ai!
P.P.S. Pie tam, neesi pamanījis, ka ļoti lielā pārsvarā tik kanonisti lien tur, kur nav iemesla pieminēt kanonu? Tēma var būt par ko citu, kā, piemēram, šeit - par jauno OLYMPUS, ne Canon, kameru, bet OBLIGĀTI atradīies kaut viens kanonists, kurš ielīdīs un pabojās gaisu ar runāšanu ne pa tēmai...
Bizarre:P.P.S. Pie tam, neesi pamanījis, ka ļoti lielā pārsvarā tik kanonisti lien tur, kur nav iemesla pieminēt kanonu? Tēma var būt par ko citu, kā, piemēram, šeit - par jauno OLYMPUS, ne Canon, kameru, bet OBLIGĀTI atradīies kaut viens kanonists, kurš ielīdīs un pabojās gaisu ar runāšanu ne pa tēmai...
Paklau, kurā vietā te slavē Canonus- te tikai draudzīgi apceļ garā vājus Olimpiešus bez humora izjūtas...))
Bizarre:Friidi! Kurš ta cels sev asti, ja ne pats, vai ne? Krāniņu mērīsana... Pat bildēšanas daudzums jāmērī! Nabadziņš! Jūtu Tev līdz!
Bet man gan liekas, ka Tu kā kanonists esi VĒL jūtīgāks par Olympistiem?! Ja tāds nebūtu, tad mierīgā dežūrā sadarītu ko sakarīgāku, nevis visur līstu ar canona slavināšanu! Pat tur, kur par to(canon) galīgi neiet runa!
P.S. Un kāpēc nav komentāra par nākošo manu postu?! KO?! Neko, neko muļķīgu neizdomāji?! Ai, ai!
Atkal izrādi sievišķīgu dvēseles trauslumu? - pats dod mājienu, ka viens otrs tikai spamo, nevis bildē un pēc tam atkal pagriez pa savam? Tiešām- "Olimpiskā vajāšanas mānija" ir bīstama ...))
Bizarrem ir Cee brenda maanija.. tak paskat cik reiz Cee brendu ir piesaucis! Kaapeec enN brendu nepiesauc? Beztam, pats vien esi te lielaakais spameris.. un vispaar arii nejauks un uz rupjiibaam ar taakaa velk.. bet ok.. taads esi..
Jonatans:Bizarrem ir Cee brenda maanija.. tak paskat cik reiz Cee brendu ir piesaucis! Kaapeec enN brendu nepiesauc? Beztam, pats vien esi te lielaakais spameris.. un vispaar arii nejauks un uz rupjiibaam ar taakaa velk.. bet ok.. taads esi..
Jonatan, es esmu tikai periodiskais piespiedu spameris "pēc slīdošā" grafika, lai dažus garlaicīgus dežūras brīžus īsinātu.. Bet par rupjībam- nu nē. Ampele- tā ir cita lieta. Bet par "izsmiešanu"- nu nav tā izsmiešana- vienkārša apcelšanās. Atceries, kā skolā- apcēla tikai tos, kas slimīgi ņēma galvā. Un šeit neviena brenda pārstāvji principā netiek apcelti, jo neko neņem pierē. Pierē ņem pārsvarā Bizarre savu bēdu bērnu. Laikam jau ir par ko- skrobe takš, ka tāds "apdalīts" gadījies...
Eu, ko varat nēmties, vienam māte otram meitaNo pieredzes varu teikt oly labs iekš copes,dropes un kustīgos pasākumos ja esi dalībniekoskita stikli oly nu toč nav tie sū..ie .Buides izsaka visu, pie nosacījuma ja neaizraujas ar foto veikalu.Miers starp ciltīm un tautai labs prāts
Grosha:Eu, ko varat nēmties, vienam māte otram meitaNo pieredzes varu teikt oly labs iekš copes,dropes un kustīgos pasākumos ja esi dalībniekoskita stikli oly nu toč nav tie sū..ie .Buides izsaka visu, pie nosacījuma ja neaizraujas ar foto veikalu.Miers starp ciltīm un tautai labs prāts
Vai ta nesaproti, ka te bazars vairāk par īpašniekiem, nevis tehniku..))
Kā tur bij tas teiciens par skabargu un baļķi? Bizarre.Pamēģini ielīst kādā Canon tēmā un iebliez kaut ko par tumšajiem stūriem uz FF,vai konvertoriem kuri pārstāj darbināt AF pie kautkādiem ne tik lieliem F,vai skaisto ,"dabisko"zaļo firmas toni!Vot tad Tu redzēsi!!!
Bizarre.Un neaizmirsti piebilst, ka esi atnācis tikai pakaitināt garā vājus Canonistus(oriģināls no Friidis,pats es tā neatļautos nozākāt neviena brenda īpašniekus ) PS.Man a baig patīk pavilkt uz zoba!Bildēju es gan katru brīvu brīdi(diemžēl ierobežo arī laika apstākļi ,kā šodien).