forum.gif
Jauns aparāts Olympus faniem ir klaat Olympus E-30 !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jauns aparāts Olympus faniem ir klaat Olympus E-30 !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.08 19:19
 citēt
F-Janka, jau krietni sen uzskatu fotoaparātu vienkārši par instrumentu konkrēta darba veikšanai, nevis paceļu to pielūgsmes objekta kārtā. Un darba instrumentus ražo daudzas firmas- labākas un sliktākas, gan profiem, gan amatieriem. Jūsu mīļais Olympus kādreiz tiešām ražoja izcilu fototehniku arī profesionāļiem. Taču pēdējā laikā Olympus ir vairāk pievērsies amatieru sektoram un 3/4 sistēma, manuprāt tam ir tiešs apliecinājums. Laba, kvalitatīva moderna tehnika, taču tā ir domāta amatieru vajadzībām. Par PRO nosauktais E3 arī vairāk sporta reportieriem domāts. Par FF Olympusam nedzird pat fantastu romānos.
Tas arī ir vienīgais akmentiņš, ko es šeit dažreiz Olimpiešu dārziņa mēģinu iemest. Es arī neesmu profs un man nav vajadzīga pro-tehnika, galu galā nevaru to atļauties , bet vienkārši, no malas paskatoties, konstatēju faktu, ka pašlaik Olympus fototehnika ir tehnika amatieriem, bez perspektīvas izaugsmes. Es nedomāju , ka ar to nevar uztaisīt labas bildes, es domāju tikai no TEHNISKĀ viedokļa, ka tas ir tehniskais strupceļš!
Ja Nikonam un Canonam var sākt ar lētajiem body, krāt labu optiku, ar laiku mainīt body uz labāku un varbūt reāli kļūt par fotogrāfu ar profesionālu tehniku, ar Oly var tikai paspēlēties taču, ja gribi sākt strādāt profesionāli , viss sūri iekrātais jāatdod kādam iesācējam jebšu miskastei un jāsāk no nulles ar kādu nīsto Nikonu vai Canonu.
Tas ir arī viss, kas man ir pret Olympusu! Bet neiecietīgie Oly īpašnieki, kas ar putām uz lūpām mani te lamā , laikam tādēļ ir tik nikni , ka saprot šo strupceļu...:)
Karoč- nekā personīga!
Publicēts: 09.11.08 19:50
 citēt
Nu redzi,Frīdi,vari arī normāli.:face-wink: Par daudz ko mēs varētu padiskutēt.Bet tā zolīdi ,bez idiotiem un t.t.Tas pats FF,kas un kādēl to noteica kautkādā ,ja nemaldos 28-jā gadā(jo tā ir tikai 36 mm filmiņa un viss),pēc tam ir nākuši un nāks arī digitalajā visādi citi formāti.Nupat Leica izspļāva savu versiju.Oly(īstenībā ne tikai Oly bet arī Panasonic,Leica(vēlāk pievienojās Sigma)radot savu jauno standartu to pamatīgi pamatoja(neizplūdīšu,visu vēl joprojām var izlasīt Oly mājaslapā,gandrīz telecentriska optika un t.t.).
Tagad mans personīgais viedoklis.Zini kas manuprāt ir ideāla matrica?Ne 3/4 ne FF un ne kāda no lielākajām,bet gan cilvēka redzene!!!Stādies priekša cik viņa ir liela?Neesmu specs,nezinu īsti,bet liekas nevienā foķikā tādas nav,ja nu mobzā kādā.
Tagad par Oly.Es domāju ka zinot un atceroties visus tehniskos jauninājumus(pats krutākais manuprāt ir putekļu kratītājs)es ceru ka trokšņi (kas ir lielākais Oly (-))tiks atrisināti(faktiski tiek atrisināti,ar katru nākamo modeli ir labāk),vienīgais kas mani personīgi besī ir tā pikseļdrāšana(tas gan visiem),labāk būtu uztaisijuši ideālu 8 Mpikseļu matricu.Tehniskajiem risinājumiem NAV strupceļa,to jau nu cilvēce manuprāt ir sen pierādijusi.
Tikai un vienīgi cena savulaik noteica manu izvēli(E-300 dubultkits par tābrīža 350-tā bodija cenu),tikai un vienīgi cena noteica apgriedošanos(jo biju sapratis kas mani fotografēšanā patiešam interesē).Ļoti ceru ka jaunais E-30 un krīze nostums lejā E-3 cenu(mitrumdrošs korpuss ir tas kas man bieži pietrūkst).Nu un ja Oly vēl izlaistu PRo klases stiklu apm.100-400 mitrumdrošu,manam mūžam pietiktu!
Publicēts: 09.11.08 20:11
 citēt
:D
Friidi, Tu esi baigais āksts! Ir par ko, t.i., Tevi, pasmieties! Paldies par sagādāto jautrību!
Bet pie lietas...
"garā vājus Olimpiešus bez humora izjūtas.." - a kur ta humors?! ne jau par citēto, bet vispār! KUR?! Par ko ir jāsmejas?! Es tik redzu garā vāju prātu izkūkojušu Friidi! Ja Tev kas liekas smieklīgs, tad tas nenozīmē, ka par Taviem seklajiem jociņiem(?!) smejas arī citi...

Man nav nekādas Cee brenda mānijas! Jo man pilnīgi vienalga kas ar ko (ne)bildē!Bet džiem labiem to nesaprast, jo visu tik merī pēc savas saprašans pakāpes, t.i., paši kaut ko nīst, ir mazvērtības kompleksi utt utml - tātad arī citi tādi! :D

"Vai ta nesaproti, ka te bazars vairāk par īpašniekiem, nevis tehniku.." - ok! Tik izveido atsevišķu foruma tēmu Bizarres apcelšanai! Ko - slabo?! Nu, mīkstais tad esi! :D

Kārtējā "gudrā" pērle no Friida mutes - "Par PRO nosauktais E3 arī vairāk sporta reportieriem domāts." A kas - sporta reportieris 100% ir amatieris?! :D Paskatītos kā Tu ar savu Canon lietū, sniegā, dubļos , putekļos pabildētu! :D

Un, Friidi, nevajag vispārināt! Nīstie ir nevis canon, par Nikon pat nerunājot, bet tādi pī pī pī Canon lietotāji kā Tu un Jonatans! Nevajag visu vārdā izteikties! Pārāk jau tā lielummānija sit cauri! Nedaudz piezemētāk, lūdzu!
Ja kas, ar FF nekas nebeidzas! Mums ir izaugsmes iespējas uz ...MFS! Bet 4/3 var palikt kā otrā kamera! :D

Friidi! Nevajag taču arī tā blamēties! Un darīt sev kaunu! It kā cilvēks gados un līdz ar to pieredzējis, bet tādas muļķības runā! Jo fotogrāfs ar profesionālu tehniku ir un paliek tikai fotogrāfs! Pie tam, vēl zinātniekiem būs iemesls pastrīdēties, vai profesionālas tehnikas esamība ļauj saukties par fotogrāfu! Pārāk jau daudz tādu "fotogrāfu" saradies, kuru vienīgais mākas kritērijs ir profesionāla tehnika! :D

Un vispār! Manis un ne tikai manis pēc vari arī turpmāk cepties, vārīties, špļaut žulti un citādi zīmēties ar savu neaudzinātību! Suns(Friidis utml) rej, bet karavāna(olympieši) iet tālāk!

Nekā personīga! Jo īpaši par kaut kāda brenda nīšanu! :D
Publicēts: 09.11.08 20:20
 citēt
Un nobeigumā.
Kad es domāju par pāreju uz spoguleni, man variantos bija Olympus, Nikon un Minolta. Canon pat iespējamos variantos nebija! Un par to arī nenožēloju! Un vēl vairāk nenožēloju, kad sanāk saskarties ar tādiem (kakonistiem) tehnomāniem-krāniņmērītājiem! Ir cilvēki kā cilvēki, bet ir kakonisti! Par laimi ne visi Canon lietotāji ir tādi!
Ja jau Canon būtu tik super-puper pārāks par pārējiem, tad visi arī pirktu tikai C! Tik nez kāpēc tā nav! Nav un nebūs! Pret šo faktu taču argumentu nav, vai ne?!
Publicēts: 09.11.08 20:59
 citēt
Nu ko- izvēmies? Tagad ej ko ieēd.
Vēlreiz pārliecinājos, ka ar fanātiem nav runāšana....:(
Publicēts: 14.11.08 19:25
 citēt
:D
Friidi!
Vīlos Tevi!
Izvēmies laikam Tu no tā, ka pateikt nebija ko!
Atradu draugos Tavu domugraudu - par tehnikas testēšanu!
"...testēšana nozīmē diezgan profesionālu kameras pārbaudi visos iespējamos režīmos ar kvalificētu atskaiti par rezultātiem.
Tu gribi teikt, ka to darīji? Nu nē takš- tātad prasta lielība !..."

Tā kā Tu neko, neko TĀDU neesi darījis, tad visa Tava pļāpāšana ir pupu(vai citādas ) mizas - un prasta lielība, izsakoties TAviem vārdiem! :D
Iebildīsi pats sev?!
Publicēts: 15.11.08 10:57 labots
 citēt
forelljjanka:Kā tur bij tas teiciens par skabargu un baļķi? :face-wink: :face-grin:
Bizarre.Pamēģini ielīst kādā Canon tēmā un iebliez kaut ko par tumšajiem stūriem uz FF,vai konvertoriem kuri pārstāj darbināt AF pie kautkādiem ne tik lieliem F,vai skaisto ,"dabisko"zaļo firmas toni!Vot tad Tu redzēsi!!! :face-devil-grin:

es tiešām nezinu, varbūt foreles ķerot var izdarīt tik ģeniālus slēdzienus par C sistēmas nepilnvērtībām :face-wink: Ne fočējot. Par lietu - Canonam reāla vinjete uz FF ir platlenķiem, turklāt tāda būs jebkuras sistēmas FF platlenķiem, jautājums tikai, cik izteikta. Ja lētākajam 17-40 diezgan spēcīga, tad abiem 16-35 Liniekiem vinjete ir visnotaļ neliela. Sākot no 24 mm un uz augšu, L fiksiem vinjetes nav, vai tikpat kā nav. Par zaļo krāsu - tas man absolūts jaunums. Nikoniem ir iezaļgani/zilgani toņi raksturīgi drīzāk. Ne Canonam
Publicēts: 15.11.08 11:07
 citēt
Bizarre::D
Friidi, Tu esi baigais āksts! Ir par ko, t.i., Tevi, pasmieties! Paldies par sagādāto jautrību!
Bet pie lietas...
"garā vājus Olimpiešus bez humora izjūtas.." - a kur ta humors?! ne jau par citēto, bet vispār! KUR?! Par ko ir jāsmejas?! Es tik redzu garā vāju prātu izkūkojušu Friidi! Ja Tev kas liekas smieklīgs, tad tas nenozīmē, ka par Taviem seklajiem jociņiem(?!) smejas arī citi...

Man nav nekādas Cee brenda mānijas! Jo man pilnīgi vienalga kas ar ko (ne)bildē!Bet džiem labiem to nesaprast, jo visu tik merī pēc savas saprašans pakāpes, t.i., paši kaut ko nīst, ir mazvērtības kompleksi utt utml - tātad arī citi tādi! :D

"Vai ta nesaproti, ka te bazars vairāk par īpašniekiem, nevis tehniku.." - ok! Tik izveido atsevišķu foruma tēmu Bizarres apcelšanai! Ko - slabo?! Nu, mīkstais tad esi! :D

Kārtējā "gudrā" pērle no Friida mutes - "Par PRO nosauktais E3 arī vairāk sporta reportieriem domāts." A kas - sporta reportieris 100% ir amatieris?! :D Paskatītos kā Tu ar savu Canon lietū, sniegā, dubļos , putekļos pabildētu! :D

Un, Friidi, nevajag vispārināt! Nīstie ir nevis canon, par Nikon pat nerunājot, bet tādi pī pī pī Canon lietotāji kā Tu un Jonatans! Nevajag visu vārdā izteikties! Pārāk jau tā lielummānija sit cauri! Nedaudz piezemētāk, lūdzu!
Ja kas, ar FF nekas nebeidzas! Mums ir izaugsmes iespējas uz ...MFS! Bet 4/3 var palikt kā otrā kamera! :D

Friidi! Nevajag taču arī tā blamēties! Un darīt sev kaunu! It kā cilvēks gados un līdz ar to pieredzējis, bet tādas muļķības runā! Jo fotogrāfs ar profesionālu tehniku ir un paliek tikai fotogrāfs! Pie tam, vēl zinātniekiem būs iemesls pastrīdēties, vai profesionālas tehnikas esamība ļauj saukties par fotogrāfu! Pārāk jau daudz tādu "fotogrāfu" saradies, kuru vienīgais mākas kritērijs ir profesionāla tehnika! :D

Un vispār! Manis un ne tikai manis pēc vari arī turpmāk cepties, vārīties, špļaut žulti un citādi zīmēties ar savu neaudzinātību! Suns(Friidis utml) rej, bet karavāna(olympieši) iet tālāk!

Nekā personīga! Jo īpaši par kaut kāda brenda nīšanu! :D

Baigi pietrūkst diskusiju kultūras. Āksts, garā izkūkojis, suns, neaudzinātība, slabo, mīkstais - daži no nekorektākajiem citātiem. Un Frīdis nelietoja nevienu apzīmējumu, kurš iekļautos sadaļā - personīgs apvainojums. Tu gan. Man šo lasīt bija nepatīkami. Kas, dzīve tik sūdīga, ka iekšas jāizgāž forumā ? Droši vien, nākamais sarakstā būšu es. Un dabūšu savu daļu epitetu. Man ir risinājums. Ignorēt. Vismaz tik ilgi, kamēr nesāksi normāli izteikt savas domas, bez apvainojumiem
Publicēts: 15.11.08 11:23
 citēt
par to diskusiju kultūru: olimpimpiskajiem aparātiem vienīgajiem vēl bez LX Pentaksa bija dinamiskā mērīšana. tās 3/4 gan, manuprāt ne labākais izgudrojums. un nelāga, ka nevar to pašu optiku plēvju un digitālajām kamerām jūzēt.
Publicēts: 15.11.08 13:27
 citēt
OM optiku var likt uz 4/3 sisteemas, gaismu meera ok, manuaali fokuseeties uz e3 ir vieglaak kaa uz canon 630 filminieka (ok, saliidiznajums nekorekts jo man nav canonam gaisho stiklu).
bet par ko te aizgaaja savstarpeejie apvainojumi neiiedziljinaajos, sorry, ka nevienam neuz$#@.
Publicēts: 15.11.08 16:20
 citēt
NilsS!
Ignorēt Tev vajadzēja jau sen šo konkrēto tēmu! Bet Tu kā ieciklējies, tā pastātie nevari! :)
Vai tad ne?! ne jau es sāku šeit iekšā vilkt neOlympus! Tēma taču tikai par jauno Olympus kameru!
Manus vārdus nepaslinkoji un nocitēji, t.i., copy-paste, bet kāpēc atsevišķi neizdalīji Friidis vārdus?! Tanī paša citātā ne jau es minēju garā vājus Olimpiešus! :D
Tatad tik vienpusīgs skatsuz diskusiju(?!) kultūru(?!)?!
Un Tavi vārdi kā - afigeķ un visus naher ar koku - arī it kā neliecina par baigo diskusiju kultūru! Pie tam, diez vai pie diskusiju kultūras piestāv spamošana ne pa tēmai? :)

P.S. 100% ignorēt! Tādus, kuri runā ne par lietu!
P.P.S. Bet Friidis vispār iepazīts ar uzbraukšanu ne pa tēmai! Tik slinkums erfoto forumā meklēt! Tā ka labāk neizrauj no konteksta kaut ko aiz darīt nav ko un nepiegružo topiku! :) T.i., ignorē! Ne par C šeit iet runa! Un visi būs laimīgi līdz ar to.
Publicēts: 16.11.08 09:28
 citēt
NilsS:
forelljjanka:Kā tur bij tas teiciens par skabargu un baļķi? :face-wink: :face-grin:
Bizarre.Pamēģini ielīst kādā Canon tēmā un iebliez kaut ko par tumšajiem stūriem uz FF,vai konvertoriem kuri pārstāj darbināt AF pie kautkādiem ne tik lieliem F,vai skaisto ,"dabisko"zaļo firmas toni!Vot tad Tu redzēsi!!! :face-devil-grin:

es tiešām nezinu, varbūt foreles ķerot var izdarīt tik ģeniālus slēdzienus par C sistēmas nepilnvērtībām :face-wink: Ne fočējot. Par lietu - Canonam reāla vinjete uz FF ir platlenķiem, turklāt tāda būs jebkuras sistēmas FF platlenķiem, jautājums tikai, cik izteikta. Ja lētākajam 17-40 diezgan spēcīga, tad abiem 16-35 Liniekiem vinjete ir visnotaļ neliela. Sākot no 24 mm un uz augšu, L fiksiem vinjetes nav, vai tikpat kā nav. Par zaļo krāsu - tas man absolūts jaunums. Nikoniem ir iezaļgani/zilgani toņi raksturīgi drīzāk. Ne Canonam

Foreles ķerot ne to vien var izdarīt(piemēram nogremdēt ne mitrumdrošu Sigma 135-400):face-grin: Jā ,pēdējais Canon ar ko bildēju bija filmziepītis zūms,vispār Canon DSRL man kā ķīniešu ābece(atšķirībā no Nikon.Gadijās pakonsultēt D80 nopircējam,no sākuma domāju,ko es tur vispār varu līdzēt kā Olympus lietotājs,ātri tiku galā,pat bez manuāļa:face-wink: ),runājot par Canon "trūkumiem",nav jau ar viņu jābildē,netā visu var sasmelties.Ne par velti liku trūkumus pēdiņās,tie būtībā ir sīkumi,jeb katram sava uts.Varbūt izņemot vienu,kuru nez kāpēc Tu ignorē :face-wink: Es biju reālā šokā kad mans čoms putnubildētājs stāstija Canon 300-ks fiksis +telekonvertors 1,4 lietojams tikai manuāli kruķot fokusu!:face-surprise: Oly anologs darbināja to pašu sigmu nelaimīgo bez problēmām,nemaz nerunājot par Oly oriģinālajiem stikliem.Taču arī tas viss ir štrunts,šobrīt te nav runa par to ,un nu jau arī ne par E30.Runa ir par attieksmi!!!Blogā ir lērums Oly lietotāju,tādu vai citu iemeslu dēļ.Tādēļ pirms ierakstīt kārtējā tēmā par šo brendu,ka tas ir sūds(tas gan neattiecas uz Tevi konkrēti,manuprāt esi pietiekami korekts),pat ja tas ir sūds,vajadzētu padomāt kā jūtas tā "sūda" lietotāji.:face-sad: Pamatot to ar vēlmi pakaitināt kādu?Nu ,piedod,tā slimīgi izklausās.No otras puses,nav manīts ka Oly tēmās rietos kāds N,S vai P lietotājs.:face-wink: Tad vēl ir tā saucamie pārbēdzēji,diemžēl nav nopietni ņemami,jo kā nesanāca ar Oly ,tā nesanāk ar jauno brendu:face-devil-grin:
Nobeigumā-man ir pilnīgi vienalga ar ko Tu bildē,ja uzskatīšu Tavu bildi par gana labu esam,atstāšu pie tās savu vērtējumu(skatot bilžu galeriju nikiem uzmanību pievēršu tikai kad bikde apskatīta),pat ja ignorēsi manējās kā lidz šim.:face-wink:
Publicēts: 16.11.08 09:53
 citēt
Tur tā lieta, ka gluži vienalga kas ar ko...

Priekš īpašajiem vēlreiz iepostēšu :)

печально то, что народ вместо понятного занятия фотографией устраивает непонятные тесты... причём смешно то, что тесты устраивают обладатели определённых железок, которым фактически уже должно быть пофигу что и у кого там "лучше"... снимать бы только и снимать... ан нет
Publicēts: 16.11.08 10:36
 citēt
Nav apnicis apspriest trokšņainās mazmatricu bezobjektīvu drazas?:face-monkey:
Publicēts: 16.11.08 11:34
 citēt
Ā, mazo meiteņu mīlētājs Portreti pamodies?
Publicēts: 17.11.08 11:45
 citēt
Man nav nekas pret visnotaļ cienījamo firmu "Olympus" un tās izstrādājumiem. Ja es kautko esmu iebildis, tad tās ir elementāri tehniski pamatotas iebildes pret relatīvi maza sensora kamerām. Bet reāli iebildumi man ir tikai pret Oly fanātiem. Ja pret Foreljanku,kā diskusijas partneri, jūtu normālu kolēģa cieņu, "kaimiņš" Bizarre ar visai nervozo uzvedību (nu tā- maigi izsakoties) manī izraisa tikai smīnu un nožēlu. Ja kādam šaubas- lūdzu palasīt diskusiju "pa etapiem" un elementāri secināt, kuram vairāk trūkst savaldības. Es, protams, neesmu eņģelis, gadās arī kādu graķi pie datora ieraut. Bet tik akls un ierobežots fanātisms reāli kaitina un tādēļ pārējiem atvainojos , ka dažreiz "izlecu no rāmjiem" .
Publicēts: 17.11.08 12:07 labots
 citēt
Friidis:Es, protams, neesmu eņģelis ...
es arī ne, kaut trūkst jau tikai spārnu. mazliet pabildēju ar OMG-1, ja atmiņa neviļ. bija labs. bet tas sen.
Publicēts: 17.11.08 12:12
 citēt
Mans pirmais digi bija kautkādas pseido dSLR (negribu samelot) Oly C-1000 ar veselu megapikseli. 10 gadu atpakaļ tas bija SUPER. Bet laiki mainās....
Harald- un nesalīdzināsim klasiskās , neatkārtojamās Oly spogulenes ar reāli leģendārajiem Zuiko. Varbūt nav korekti salīdzināt, bet es es liktu = ar Leica optiku uz Pana ziepīšiem.
Publicēts: 17.11.08 13:19
 citēt
nu jā. salīdzināt jau kaut ziloni ar kŗēslu vai sviestu var, bet no svara jau situācija uz šodienu. bet Minoltisti jātaupa, jo viņu maz - viss tas pats par olimpistiem!
Publicēts: 17.11.08 13:58 labots
 citēt
Harald, par Minoltu varētu piekrist no paša prakses. Mans pirmais "ārzemnieks" pēc Zenīta (pamatā ar Mir-24") bija Minolta SRT-100 ar 3 Rokoriem- 28 mm, 50 mm un 135 mm. Pirmais labais "šoks" pēc filmiņas izkopēšanas bija visnotaļ pozitīvs!
Bet vai Sony ir saglabājis šīs Minoltu optikas labās īpašības- praktiski nemāku teikt.
Tāpat un tajā pašā laikā (90-g sākumā) bija pāris nedēļas iespēja paspēlēties ar Oly OM-1 + Zuiko 50 mm. Nemāku un negribu kategoriski apgalvot, taču baidos, ka šīs labās "tradīcijas" 100 % mūsdienās diemžēl neatkārtojas - tirgus ekonomika takš...:)
Publicēts: 17.11.08 17:15 labots
 citēt
Friidi!
A kāpēc tikai te jālasa?!

Tavus tekstus var palasīt ne tikai te!

Un kāpēc Tev jāpiedod, ka dažreiz "izlec no rāmjiem", bet citiem tas nav piedodams?! Pie tam, Tava izlekšana parasti notiek pirmā...

Un nav man "tik akls un ierobežots fanātisms" kā Tu saki! Varbūt es esmu kur noliedzis, ka Oly ir maza matrica, trokšņi pie lileliem ISO utt utml?! Nē, taču! Kur tad tas aklums un ierobežotība?!
Tāpat man nav nervoza uzvedība! Vai arī ir, bet gan Tev, gan kādam citam to pašu var pierakstīt! Tā ka nevajag! :)

Utt utml....
Publicēts: 17.11.08 17:17
 citēt
Nomierinies, es jau krietni sen Tevi "ignore"..............
Publicēts: 17.11.08 19:12
 citēt
luchiks:Friidi, turi muti!:face-grin:

Lučik, mīļais draugs- a ko Tu vēl te lien- mums te tāds viduvējs un vienpusējs lokālais konfliktiņš tikai un vienīgi ar Bizzari (vienpusējs tādēļ, ka man ne pret viņu, ne pret Oly- galīgi nekā personiska un viņam ir izteiktas problēmas ar humoru) , un vēl- viņš no visiem man zināmajiem Oly faniem ir pats fanātiskākais...:) Tjipa kā Sadama Huseina situācija anekdotiskajā līmenī...:)
Un ja kas- es arī esmu reāls Oly fans- mans vecākais dēls strādā olympus.lv, tikai medtehnikas nodaļā.
Publicēts: 17.11.08 19:36
 citēt
luchiks:Friidi, virtuālā telpā un vienpusējs konflikts???? Mosties, dežūra beigusies!:face-grin:
A mums ar Bizzari jau pāris neidzerti piena un vīna litri iekrājušies un ja Tu ar savu spamu provocē viņa nervozitāti, mums mūžam netikt pie kodiena :D
Un savu dēl, toč, nevelc šitajā konfliktā iekšā :D

Dežūra beigsies tikai rīt 9:00!
Man ne ar vienu nav nekāda naida un to negribuuuu!
Ja vajag palīdzēt tos litrus likvidēt- brauciet uz Ogri- nekausimies taču!
P.S. Mans dēls totāli nav fotogrāfs- pat manu mīļo mazdēliņu ar savu Soņas ziepi nevīžo regulāri sabildēt..
Un viss- šajā tēmā PEACE- man apnika šis muļķīgais kašķis. Rīt mūsu mīļai vecenītei LV jubleja, bet mēs te kašķējamies, kā pumpaini tīņi....
OLYMPUS IR ĻOTI LABA FOTOTEHNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 17.11.08 20:05
 citēt
Jonatans:Varu tik piekrist Bizarrem.. un diskuteet vareetu, tik bezjeediigi, jo taisniiba lielaakoties buutu mums abiem..

Tāpēc neticīgajiem un tiem kas neredz nevienu citu modeli iesaku apskatīties galeriju, kas ir veidota tieši ar OLYMPUS un piedāvā iespēju salīdzināt zīmējumu un attēla kvalitāti gan dažādiem modeļiem, gan stikliem.
Tā kā portāls tikai ir sākuma stadijā, tad attēlu varētu būt vairāk, bet tas ir labojams, kopīgiem spēkiem.

Laipni aicināti e-pro.321.lv...
Publicēts: 17.11.08 20:29
 citēt
OLYMPUS IR ĻOTI LABA FOTOTEHNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 17.11.08 22:55 labots
 citēt
Friidis: par Minoltu varētu piekrist no paša prakses. ... Bet vai Sony ir saglabājis šīs Minoltu optikas labās īpašības - praktiski nemāku teikt. ... baidos, ka šīs labās "tradīcijas" 100 % mūsdienās diemžēl neatkārtojas - tirgus ekonomika takš...:)
man Minolta XG-m pirmā. ar Rokkor 25 mm/2 un Tokinas 28 mm. bet Minolta jau sākot ar D5000, D7000 un D9000 nomainīja bajoneti. jā, tā tirgus ekonomika, nolādēc ar 1 aci.
Friidis:

Lučik, mīļais draugs -
draugs Frīdi - Tu palaidi garām lielisku iepēju atbildēt: "mana mute, gribu - turu, negribu - neturu!"
Publicēts: 18.11.08 20:45
 citēt
321:
Jonatans:Varu tik piekrist Bizarrem.. un diskuteet vareetu, tik bezjeediigi, jo taisniiba lielaakoties buutu mums abiem..

Tāpēc neticīgajiem un tiem kas neredz nevienu citu modeli iesaku apskatīties galeriju, kas ir veidota tieši ar OLYMPUS un piedāvā iespēju salīdzināt zīmējumu un attēla kvalitāti gan dažādiem modeļiem, gan stikliem.
Tā kā portāls tikai ir sākuma stadijā, tad attēlu varētu būt vairāk, bet tas ir labojams, kopīgiem spēkiem.

Laipni aicināti [url=http://e-pro.321.lv/cpg/
]http://e-pro.321.lv/cpg/[/url] Viela pārdomām!:face-wink: Apskatīju mani interesējošo tēmu.Kļūdiņa ieviesusies.Tur pie tām baltpieres zosīm ir baig daudz sējas zosis ar,ja ne vairāk! :face-wink:
Publicēts: 19.11.08 00:37
 citēt
Visu neizlasīju!
Aizķēra lučika teiktais!
Nervozitāti provocē nevis Frīdis, bet gan ... Tu - lučik! Tik daudz litri neizdzerti! No tā viss sākās!
Pie tam, mani samulsināja litri vīna! It kā visu laiku runa gāja par pienu....:face-glasses:
Publicēts: 19.11.08 00:38
 citēt
Frīdi!
Problēmas ar humoru ir Tev!
Jo, ja Tev ir humors, tad citiem(man) nav?! Vienpusējs skats!
Publicēts: 19.11.08 00:39
 citēt
Un neizskatās gan, ka ignore! :D
Tu drīzāk ignore pamatotus aizrādījumus! Bet tas tā...
Publicēts: 19.11.08 09:48
 citēt

:face-plain:
Publicēts: 25.11.08 14:40 labots
 citēt
Vieniigais miinuss pagaidaam ir tas, ka tehnologija pashvaka lai uztaisitu pietiekami labas matricas uz mazaa izmera.
Tehniskaa zinjaa delj izmaksaam labai optikai kaa reizi FF ir tehnisks tupiks- laba optika sanaak nesameerigi liela un daarga. Piemeram, oly ir 90-250mm 2.8 zooms. Prieksh pilna kadra ar fikseetu diafragmu zoomojot ir arii Sigmas analogs FF tam pasham diapazonam peec skata lenkja- tikai tas sver ap 15 kg- oly 3.3kg vietaa.
Nekur nav teikts, ka 35mm FF ir pareizais izmers, to mes tikai te taa esam iedomaajushies... Lieli ciparu formati tad ir veel pareizaaki... :)

Friidis:Man nav nekas pret visnotaļ cienījamo firmu "Olympus" un tās izstrādājumiem. Ja es kautko esmu iebildis, tad tās ir elementāri tehniski pamatotas iebildes pret relatīvi maza sensora kamerām. Bet reāli iebildumi man ir tikai pret Oly fanātiem. Ja pret Foreljanku,kā diskusijas partneri, jūtu normālu kolēģa cieņu, "kaimiņš" Bizarre ar visai nervozo uzvedību (nu tā- maigi izsakoties) manī izraisa tikai smīnu un nožēlu. Ja kādam šaubas- lūdzu palasīt diskusiju "pa etapiem" un elementāri secināt, kuram vairāk trūkst savaldības. Es, protams, neesmu eņģelis, gadās arī kādu graķi pie datora ieraut. Bet tik akls un ierobežots fanātisms reāli kaitina un tādēļ pārējiem atvainojos , ka dažreiz "izlecu no rāmjiem" .
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt